- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
kızlarrrrrr ben geldim
bak 1 hafta kayboldum ç,çekli elbiseyi unutmuşunuz
tamam bende 1 haftadır çok olmasada biraz kaçırdım yalan yok ama burasının faydasymış beni motive eden citolüm candym bursam beyzış cherry ayy hepiniz işte ya biz takımız arkadaşlar valla birimiz hepimiz hepimiz birimiz için citolüm izin sana ama seni çookkk sevdiğimizi unutmaopuyorumnanaktan
Arkadaşlar, Candy muhtemelen hepimize özel mesaj yollamış duyarlılık yaparak..
citol'ün hevesinin kırılmasına çok üzülenlerden biriyim..Uzun süre paylaşımda bulununca insan sanalda olsa çok yakın oluyor.Demin telefonla görüştüm..Uzun sürmeyeceğini oda söyledi..Çok normal biraz kafa dinlemesi..
Şimdi citoll zaten cuma günleri burada olucak sadece doğal olarak kafa ve bedenini dinlendirmesi için kilo bildirimi yapmayacak..
Dolayısıyla ben yine kilomu ve menümü hep paylaşıcam,çünkü bu topikteki amaçlarımdan biri sizleri sevmem ama en önemlisi kilo vermek istemem..
Sırasıyla bi çok arkadaşımız izinli oluyor ama her izinli olanla bizde izinli olursak o zaman bir amacı kalmaz burda olmamızın,zaten zor motive olan bünyeleriz,Ondan sonra asla toparlanamayız..
İlk önce cimcime81 arkadaşımız ilgileniyordu bu işlerle hatta spor ve aylık listesi falan yapıyordu..
Sonra bırakmak istedi bonus aldı,çok güzel idare etti..Oda ara vermek istedi..
Ama biz hep devam ettik.etmeliyizde hatta yarıştan uzaklaşmak isteyeni bi şekilde yeniden kazandırmaya çalışmalıyız..
Uzun zamandırda citol listeyi hazırlıyor,emek harcayarak..Kendisine çok teşekkür ederim..
Kilo bildiriminde bulunmak istememesine rağmen cuma günleri yine burada olucak ve listeyle ilgilenicek..biz dahada hırslanalımda bari verdiğimiz kiloları görürse oda yine eski motivasyonunu kazanır..
Diye düşünüyorum ben..ve sizleri öpüyorum,özellikle citol seni..Senin yüzünden bir sürü kontörüm gitti..:roflol:İşimi gücümü bıraktım burdayım..:roflol:
kızlar eşimin akrabası aradı demın.
kızını istemeye geleceklermış bu akşam.bıraz muhabbet ettık.
kızın arkadasıymıs istanbulda okurken tanışmış.
kızlar hanı aşkı memnu varya onu çeken kameramanmış.
dedım kız oda edepsüüüüz olmasın..
guluştuk....
ama bızım kızımız tesetturlu yanı kameraman damat edepsız olsa bızım kızı almaz.
bonus allah senın iyiligini versin....sen ne şekermişin...
denklem 404 matematik hocam saygılar..nasılsınız..
yenacım sen nasılsın.
yena geçmiş olsun canım. bu sıralar az yiyip spora ağırlık verdin ondanda olmuş olabilirmi
citol canım umarım çok fazla ara vermezsin canım ama gerçekten üzüldüm .bak bende çok kızıyorum kendime takıma gireli 4 ay oldu daha 5 kilo verdim bende bazen girmeyeyim çıkayım takımdan diyorum yapamıyorum hepiniziçok sevdim çünki. bak bugün yine günüm vardı ben tabii engelleyemedim kendimi sonrasındada her zamanki gibi pişmanlık.
merhaba benim cnm arkadaşlarım
hepinizi bende çokseviyorum
meger ne kıymetliymişim bennn
bırakabilirmiyim yaw ben sizleri burayı
ama bir süre izinmliyim
çok sürmeyecekk
ilgilenen herkesee çok çokt eşkkürlerrrr
bonus nan sen köşe yazarı olmalısın
hediye ettigin şarkı içindee çok teşşkkür ederimmm
çok manalı buldumm :roflol:
yenamm senin telefon açmana çok sevindim valla
türksel görünüyo ama telsim benim hattın aslıı :roflol:
söz buldugun ilk dakkaa kontör sanada yollıcam :dilcikar: :roflol:
valla bi izin aldım topik canlandıı
bu ara kimse bıramayacak burayıı ben gene hergün burdayımm
yediklerinizi yazın eleştiricem sizziii:tomato:
ü
aslında benki laf cambazıı ama
klavyeyi elime aldımmı
kendimi ifade etmekte
hislerime tercüman olacak kelimeleri bulmakta zorlanıyorummm
bugun arkadaşlarıla toplandık ondan yoktumm
yoksa sürekli msj takibindeyim
hepinizi seviyorum
sanal dünyanınn GERÇEK DOSTLARI ( bagırarak sölüyorumewet)
ay yıne 3 umuz beraberız kızlar..3 u bıyerde olduk..
yenacım...
sayın ögretmenım...
nasılmıslar bakalım...
ama bir süre izinmliyim
çok sürmeyecekk
ü
klavyeyi elime aldımmı
kendimi ifade etmekte
hepinizi seviyorum
Arkadaşlar, Candy muhtemelen hepimize özel mesaj yollamış duyarlılık yaparak..
citol'ün hevesinin kırılmasına çok üzülenlerden biriyim..Uzun süre paylaşımda bulununca insan sanalda olsa çok yakın oluyor.Demin telefonla görüştüm..Uzun sürmeyeceğini oda söyledi..Çok normal biraz kafa dinlemesi..
Şimdi citoll zaten cuma günleri burada olucak sadece doğal olarak kafa ve bedenini dinlendirmesi için kilo bildirimi yapmayacak..
Dolayısıyla ben yine kilomu ve menümü hep paylaşıcam,çünkü bu topikteki amaçlarımdan biri sizleri sevmem ama en önemlisi kilo vermek istemem..
Sırasıyla bi çok arkadaşımız izinli oluyor ama her izinli olanla bizde izinli olursak o zaman bir amacı kalmaz burda olmamızın,zaten zor motive olan bünyeleriz,Ondan sonra asla toparlanamayız..
İlk önce cimcime81 arkadaşımız ilgileniyordu bu işlerle hatta spor ve aylık listesi falan yapıyordu..
Sonra bırakmak istedi bonus aldı,çok güzel idare etti..Oda ara vermek istedi..
Ama biz hep devam ettik.etmeliyizde hatta yarıştan uzaklaşmak isteyeni bi şekilde yeniden kazandırmaya çalışmalıyız..
Uzun zamandırda citol listeyi hazırlıyor,emek harcayarak..Kendisine çok teşekkür ederim..
Kilo bildiriminde bulunmak istememesine rağmen cuma günleri yine burada olucak ve listeyle ilgilenicek..biz dahada hırslanalımda bari verdiğimiz kiloları görürse oda yine eski motivasyonunu kazanır..
Diye düşünüyorum ben..ve sizleri öpüyorum,özellikle citol seni..Senin yüzünden bir sürü kontörüm gitti..:roflol:İşimi gücümü bıraktım burdayım..:roflol:
ama bir süre izinmliyim
çok sürmeyecekk
ü
klavyeyi elime aldımmı
kendimi ifade etmekte
hepinizi seviyorum
yenacım demekki daha yolun başındayım ben 2 saattir ağlıyor ve şu anda uyudu sabaha kadarda 2 kez ben 2 kez babamız kalkıp sallıyoruz hanımefendiyi ve 6 yada 7 gibide ayakta gün içerisindede yarım saat uyur 3 sefer ve bütün gün mızmızzmızzzz daha neler göreceğiz bakalım çok isterdim kızımın kardeşi olsun diye ama hergeçen gün vazgeçiyorum naz bunları yaptıkça . yinede allah sağlık versin evlatlarımıza herkezin evladınada .
citol canım sevindim burada olmana hep birlikte burada mücadele veriyoruz inşallah birgün istediğimiz kiloya ineceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?