Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şeniz

olumunekankayizsmile

vereliniortak

kaydirigubbakcemile5

:lepi:

özel mesajına baktın mı aklinialirimsmile

valla kaçamaklarımı yazmıycam çünkü yazanlara daha önce çok kızmıştım ama toparlıycam 2 hanelilerimi kaybetmiycem

valla çiöekli elbise değil ama kendime karın toparlayıcı bi korse aldım
izi belli olmayanlardan şöle doğumdan sora taksaydım taa iidi ama napalım biraz toparladı sanki öle bütün gün değil tabiki ama karnım sıkılaşsın biraz ya sıkıldım aşağıyı göremiyodum dün baktım gördüm hee çok iğrenç komikim demi

Arkadaşlar, Candy muhtemelen hepimize özel mesaj yollamış duyarlılık yaparak..

citol'ün hevesinin kırılmasına çok üzülenlerden biriyim..Uzun süre paylaşımda bulununca insan sanalda olsa çok yakın oluyor.Demin telefonla görüştüm..Uzun sürmeyeceğini oda söyledi..Çok normal biraz kafa dinlemesi..

Şimdi citoll zaten cuma günleri burada olucak sadece doğal olarak kafa ve bedenini dinlendirmesi için kilo bildirimi yapmayacak..

Dolayısıyla ben yine kilomu ve menümü hep paylaşıcam,çünkü bu topikteki amaçlarımdan biri sizleri sevmem ama en önemlisi kilo vermek istemem..

Sırasıyla bi çok arkadaşımız izinli oluyor ama her izinli olanla bizde izinli olursak o zaman bir amacı kalmaz burda olmamızın,zaten zor motive olan bünyeleriz,Ondan sonra asla toparlanamayız..

ılk önce cimcime81 arkadaşımız ilgileniyordu bu işlerle hatta spor ve aylık listesi falan yapıyordu..
Sonra bırakmak istedi bonus aldı,çok güzel idare etti..Oda ara vermek istedi..

Ama biz hep devam ettik.etmeliyizde hatta yarıştan uzaklaşmak isteyeni bi şekilde yeniden kazandırmaya çalışmalıyız..

Uzun zamandırda citol listeyi hazırlıyor,emek harcayarak..Kendisine çok teşekkür ederim..
Kilo bildiriminde bulunmak istememesine rağmen cuma günleri yine burada olucak ve listeyle ilgilenicek..biz dahada hırslanalımda bari verdiğimiz kiloları görürse oda yine eski motivasyonunu kazanır..

Diye düşünüyorum ben..ve sizleri öpüyorum,özellikle citol seni..Senin yüzünden bir sürü kontörüm gitti..:roflol:ışimi gücümü bıraktım burdayım..:roflol:

Tamamen katılıyorum.CITOL ün gelmesini sabırla bekleyeceğim.Zaten benim için gitmiş değil.CİTOL topiğimizin en renkli kişiliklerinden biri.CİTOL sensiz olmaz bebeğim.Seni seviyorum....

Teşekkür ederim,sen nasılsın,nasıl gidiyor diyet..?.

yena geçmiş olsun canım. bu sıralar az yiyip spora ağırlık verdin ondanda olmuş olabilirmi
citol canım umarım çok fazla ara vermezsin canım ama gerçekten üzüldüm .bak bende çok kızıyorum kendime takıma gireli 4 ay oldu daha 5 kilo verdim bende bazen girmeyeyim çıkayım takımdan diyorum yapamıyorum hepiniziçok sevdim çünki. bak bugün yine günüm vardı ben tabii engelleyemedim kendimi sonrasındada her zamanki gibi pişmanlık.

merhaba benim cnm arkadaşlarım
hepinizi bende çokseviyorum
meger ne kıymetliymişim bennn
bırakabilirmiyim yaw ben sizleri burayı
ama bir süre izinmliyim
çok sürmeyecekk

ilgilenen herkesee çok çokt eşkkürlerrrr

bonus nan sen köşe yazarı olmalısın
hediye ettigin şarkı içindee çok teşşkkür ederimmm
çok manalı buldumm :roflol:

yenamm senin telefon açmana çok sevindim valla
türksel görünüyo ama telsim benim hattın aslıı :roflol:
söz buldugun ilk dakkaa kontör sanada yollıcam :dilcikar: :roflol:

valla bi izin aldım topik canlandıı
bu ara kimse bıramayacak burayıı ben gene hergün burdayımm
yediklerinizi yazın eleştiricem sizziii:tomato:
ü

aslında benki laf cambazıı ama
klavyeyi elime aldımmı
kendimi ifade etmekte
hislerime tercüman olacak kelimeleri bulmakta zorlanıyorummm

bugun arkadaşlarıla toplandık ondan yoktumm
yoksa sürekli msj takibindeyim
hepinizi seviyorum
sanal dünyanınn GERÇEK DOSTLARI ( bagırarak sölüyorum ewet)

ay yıne 3 umuz beraberız kızlar..3 u bıyerde olduk..
yenacım...
sayın ögretmenım...
nasılmıslar bakalım...

Canım bilmiyorumki..Birde oğlum beni çok yoruyor artık,aşırı inat dönemi başladı bende sabırlı olucam diye kendimi kastıkça kasıyorum..

Hıh işte böyle..Başkalarına kızıp sakın bi daha bunu yapma,bak adresini biliyorum bomba neyin yollarım..PTT kargoyla..klava: :roflol::roflol:

Abovvvv,hattın birde telsimmiymiş..:1shok: :roflol:

Ayrıca artık eleştirmeyede başla,öğrenmişsindir eleştirmeyi..:)) nasıl kaptansın anlamadım..naniknanik :roflol:

ay yıne 3 umuz beraberız kızlar..3 u bıyerde olduk..
yenacım...
sayın ögretmenım...
nasılmıslar bakalım...

yerimseniben

Bugün yediklerimi yazıyorum,citol eleştirilerini bekliyorum ok..:):)

Sabah: 2 dilim kepek ekmek,bir dilim beyaz peynir (en yağlısından ):roflol: 2 zeytin,bir çay kaşığı reçel..

Ara: Elma, yeşilçay

Öğle: 4 kaşık tavuklu kereviz,salata,bir dilim kepek ekmek..

Ara: Kefir 1 bardak

Akşam: Öğlenin aynısı..

Ara: 1 portakal,yarım armut..

70 dk. yürüyüş,50 mekik.. .

arkadaşlar selam nasılsınız?

yenacım demekki daha yolun başındayım ben 2 saattir ağlıyor ve şu anda uyudu sabaha kadarda 2 kez ben 2 kez babamız kalkıp sallıyoruz hanımefendiyi ve 6 yada 7 gibide ayakta gün içerisindede yarım saat uyur 3 sefer ve bütün gün mızmızzmızzzz daha neler göreceğiz bakalım çok isterdim kızımın kardeşi olsun diye ama hergeçen gün vazgeçiyorum naz bunları yaptıkça . yinede allah sağlık versin evlatlarımıza herkezin evladınada .

citol canım sevindim burada olmana hep birlikte burada mücadele veriyoruz inşallah birgün istediğimiz kiloya ineceğiz

Ohhh budur işte....CİTOL budur.....ŞenizŞenizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

[

bende aynen katılıyorum

çok sevindim motive ol biraz dinlen bomba gibi geri dön.

ahhhh kızımın eski günleri aklıma geldi sabaha kadar aylarca hiç uyumadım kızımı sallarken uyuduğumu çok bilirim. yemez uyumaz çok zor bir bebekti kızım halada öyle ya ama yinede azaldı. şimdide konuşmadığından sürekli ağlıyor herşeyi ağlayarak anlatmaya çalışıyor. ben 2. bebekten çoktan vazgeçtim

bugün yediklerimi yazayım
sabah: 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık

ara: çiğ laghana küçük tostmafoldumben

öğle: müsli

akşam 4 yk zeytinyağlı bakla. ilk defa yaptım sevmezdim ama yedim
4 yk yoğurt
4 yk makarna

spor birazdan yürüyüş yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…