aşkol unuturmuyum tatlım denklemle yenayla aynı zamanda burda oldugumuz için dedim.oooo biz unutulduk bursa16
Ohhh budur işte....CİTOL budur.....ŞenizŞenizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yenacım demekki daha yolun başındayım ben 2 saattir ağlıyor ve şu anda uyudu sabaha kadarda 2 kez ben 2 kez babamız kalkıp sallıyoruz hanımefendiyi ve 6 yada 7 gibide ayakta gün içerisindede yarım saat uyur 3 sefer ve bütün gün mızmızzmızzzz daha neler göreceğiz bakalım çok isterdim kızımın kardeşi olsun diye ama hergeçen gün vazgeçiyorum naz bunları yaptıkça . yinede allah sağlık versin evlatlarımıza herkezin evladınada .
citol canım sevindim burada olmana hep birlikte burada mücadele veriyoruz inşallah birgün istediğimiz kiloya ineceğiz
bugün yediklerimi yazayım
sabah: 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
ara: çiğ laghana küçük tostmafoldumben
öğle: müsli
akşam 4 yk zeytinyağlı bakla. ilk defa yaptım sevmezdim ama yedim
4 yk yoğurt
4 yk makarna
spor birazdan yürüyüş yapacam
sorma canım bizimki uykuya daldıktan sonra başlarda pek problem olmadı önemli olan uykuya dalmasıydı özellikle şu son 2.5 ay öldüm dirildim o ağladı ben ağladım çok çektim meğer diş çıkarıyormuş. hala uykuya dalamıyor ama eskiye oranla azaldı artık . şimdide geceleri çok sık uyanıyor emziğini düşürüyor ağlıyor mızır mızır allahtan sabaha kadar uyanık kalmak istemiyor[
bende aynen katılıyorum
çok sevindim motive ol biraz dinlen bomba gibi geri dön.
ahhhh kızımın eski günleri aklıma geldi sabaha kadar aylarca hiç uyumadım kızımı sallarken uyuduğumu çok bilirim. yemez uyumaz çok zor bir bebekti kızım halada öyle ya ama yinede azaldı. şimdide konuşmadığından sürekli ağlıyor herşeyi ağlayarak anlatmaya çalışıyor. ben 2. bebekten çoktan vazgeçtim
Derin'cim çok güzel ismi var kızının..Birde beşiğe alıştırmışsınız ne kötü..
Ben şimdi uyuttum benimkini..Nasıl direniyor bilsen uyumamak için,yanında uzanıyorum bende ışığı kapatıp..Kalkıyo,oturuyo,şarkı söylüyo,saçımı çekiyo daha neler neler bazen bir saati buluyor,sonra robot gibi aniden uyuyor..:roflol:
Gündüzde kucağımda uyuyor..
Afiyet olsun,çok güzel beslenmişsin,baklayı ben çok severim..Daha doğrusu zeytinyağlıları severim..
Bende müsliye alışamadım,kaç kez aldım,raf bekledi..:))
Oy gubban olurum siz yeterki gülün :jeyyar:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepinize iyi geceler.
Bu günkü menüm
SABAH: 2 dilim köy ekmeği,1 dilim peynir,salatalık,domates,maydonoz
ARA: Bitki çayı
ÖĞLEN: 1 Tabak karnabahar,1 kase yoğurt
ARA: 2 galeta,biraz peynir
AKŞAM. 1 Tabak tas kebabı,az yağlı yeşil salata,1 bardak diet cola
ARA. 1/2 MUZ.
Canım,köy ekmeği tam buğday ekmeğimi oluyor..??
Canım ;
Memlekete gittiğimde özellikle anamın komşusundan rica ettim bana ev ekmeği yaptı kocaman.Buzdolabına koydum 15 gündür yiyorum.Unu hafif esmer.Sanırım tam rafine değil.
sorma canım bizimki uykuya daldıktan sonra başlarda pek problem olmadı önemli olan uykuya dalmasıydı özellikle şu son 2.5 ay öldüm dirildim o ağladı ben ağladım çok çektim meğer diş çıkarıyormuş. hala uykuya dalamıyor ama eskiye oranla azaldı artık . şimdide geceleri çok sık uyanıyor emziğini düşürüyor ağlıyor mızır mızır allahtan sabaha kadar uyanık kalmak istemiyor
yenacım sağol canım. biliyorsun kızım çok naz etti bize gelmek için birde çok eskiden beri bir kızım olsada adını naz koysam derdim birde hamile kaldım okadar isim aradım buldum ama yinede nazdan geçemedim canım. o bizim naz kızımız. ama isminide fazlasıyla taşıyor yani hemde çok nazlı
beşik olsa iyi yenacım çok afedersiniz evin ortasında çingen beşiği kurulu. onda birtek uyuyor gittiğim yerdede uyutamıyorum. en büyük hayalim şöyle yanıma alıpta uyumak kızımla beşik sallamadan.birtek geçen akşam mucize oldu aldık onu yatağımıza babası ile aramızda uyudu nasıl sevindik anlatamam. ama demekki ço uykusu varmış iki akşamdır deniyoruz ama uyutamıyoruzç çok çektim ben bu uyku sorunundan bak sen bile hala çekiyormuşsun 2 yaşına geldiği halde.
Anladım canım.Burda pazarlarda görüyorum..Kocaman oluyorlar..Genelde köylü kadınlar satıyor..Demek kendileri pişiriyor..
Bugün yediklerimi yazıyorum,citol eleştirilerini bekliyorum ok..:):)
Sabah: 2 dilim kepek ekmek,bir dilim beyaz peynir (en yağlısından ):roflol: 2 zeytin,bir çay kaşığı reçel..
Ara: Elma, yeşilçay
Öğle: 4 kaşık tavuklu kereviz,salata,bir dilim kepek ekmek..
Ara: Kefir 1 bardak
Akşam: Öğlenin aynısı..
Ara: 1 portakal,yarım armut..
70 dk. yürüyüş,50 mekik.. .
bugün yediklerimi yazayım
sabah: 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
ara: çiğ laghana küçük tostmafoldumben
öğle: müsli
akşam 4 yk zeytinyağlı bakla. ilk defa yaptım sevmezdim ama yedim
4 yk yoğurt
4 yk makarna
spor birazdan yürüyüş yapacam
bugün
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
2 salatalık
nescafe 3ü1 arada (diyetisyenim yasakladığı için bugün son kez içtim)
ara
1 bardak ayran
5 etiform
2 kayısı
1 elma
öğlen
8 kaşık patlıcan
1 dilişm ekmek
1 kase yourt
ara
1 bardak ayran
5 etiform
2 kayısı
akşam
1 dilim börek
tavuklu salata
kırmızı biberli salata
ara
3 kayısı
adı ile yaşasın çingene beşiği ha sende bizdensin demek biz 4 aylık olana kadar batteniyede uyutuyorduk artık dayanamadık çingene beşşiği kurduk. birde benim kız günlerce aç kalsa yemezdi ben 1.5 aylıkken başladım 6 ay bitene kadar sadece uykuda biberonla besledim. anne sütünü biberona koyardık hadi yemek vakti geldi sallayalım derdik. gazını çıkartırken bir daha uyanırdı buseferde uyusun diye sallardık.
sürekli çingene salıncağında uymak istediği için sürekli uyanırdı .sürekli çingene salıncağımda uyutamazdım dönüp gazını çıkaramazdı bu seferde ondan uyumazdı. bir yere gidemezdim beşşiği olmadan asla uyumazdı. sanırım9 aylıktı beşşikte dikilmiş aşağı kafa üstü düşmüş hiç ses çıkarmamış ağlasa ben yanındayım duyarım yatak odasına kadar ( 8-9 metre mesafe) gitmiş babasını uyandırmı. o günden sonra salıncağı bıraktık ayakta sallanacak uymazsada uyumaz dedim ayağa alıştı 3-4 gün sürdü sonrada 19 aylıkken başladı sabaha kadar aykta sallayın diye ayağımda sallarken çok uyudum durunca başlıyor bağırmaya. offf 3 ay nerdeyse gecede 2-3 saat uyudum uyumadım oda yerd sallarken yatmış uyumuşum birgün delirdim artık yok sallamak dedim yattık yanyana uyutmya çalıştım. 1 haftadan uzun sürdü alışması. ama hala hergün en az yarım saat bazen 1. 5 sati bulur uyuması. birde kendi yatağı dar geliyor hanıma dönemiyor halbuki kocaman karyola ama dar işte 100 kere dönmezse olmaz 2 kişilik yer yatağı serdik kenarlarada koltuk minderi sıralıyorum onun bile dışına çıkıyor hınzır.
offff çok konuştum ama seni çok iyi anlıyorum allah kolaylık versin
Evet canım onlardan.....Pazardan güvenip alamıyorum nasıl yapıyorlar bilemeyiz.
Evet canım onlardan.....Pazardan güvenip alamıyorum nasıl yapıyorlar bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?