Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
Sabah telaşı başladı gine reçel yapıcam bugun yemedigim şeyleri yapmak biraz ağrıma gidiyor sanırım bencilmiyim neyim
Bugün protein ağırlıklı beslenicem büyük ihtimal yarinda çünkü perşembe gün var kimseye diyetteyim demiycem oyüzden 2 gün télafi

Bol karbon var hiç faydalı birşey yok nerdeyse canım

Deme canım diyetteyim diye sana uygun şey var mı diye bak yıksa çay kahve sonra evde mis gibi ye söz ver bakalım. Yemeyeceğim diye

Ne güzel 5-6 saat gezebiliyosun ablacım ben 2 saat gezsem bayram ediyorum. Çocuklar daha çok küçükler bende evde durmaya alışkın deilim çıldırıyorum

:) yemezsem anlarlar bir sene önce sofraya bile oturmuyordum kiloyu geri alınca hiç diyemem bakacak duruma kaçacak gibi olursam yemiycem ama olmazsa
Caktirmadan salatalardan yiyebilirsin. Olmadi midem kötü dersin ya da yalana gerek diyetteyim dersin,milleti kafana takma,can senin,kilo senin,kim ne karisir.
hayırlı sabahlar....
çok ağrım var elim ayağım kalkmıyo bişey yiyesimde yok midem bulanıyo...
Gecmiş olsun canim, yat dinlen biraz.
Ne güzel 5-6 saat gezebiliyosun ablacım ben 2 saat gezsem bayram ediyorum. Çocuklar daha çok küçükler bende evde durmaya alışkın deilim çıldırıyorum
Evet benim ayagima dolanan kucuk cocuklarim yok,buyuduler çok şukur, seneler cabuk geciyor,seninkilerde buyur,Allah saglik versin

Panik yok geldim çok şükür

Du bakim valla masada pc de oturuyorum

Çok vaktim yok ama işim çok

Gelinle parka gidicez 4 te.
Ordan kv ye geçicem mobilyacı adam gelicek kulp falan bakıcaz. Ordan da vakit olursa bir koltuk takımı bakmaya gidicez inşallah.

15 gün sonra evi boşaltıcam 19 diye hesaplıyodum bide sabah 20 sinde evi boşaltıp 23 ünde yola çıkıcam 10 gün yokum.
Gelincede yerleşicem inşallah.

Sabah simitin fazla olduğunu sende biliyosun kuzu. 100 gr simitler yani 25 gr lık ekmek gibi 4 dilim.
Başka karbonun yok iyi geçirmişsin devamını

menü 4
su 2
spor 3

9 puan

Emziren anne hani senin meyven süt içerken yanında meyvede ye.
Her öğününde yoğurt olsun.

menü 5
su 2
spor yok

7 puan

Suyu 2 ye tamamlayamadın 2 litrenin altında kalınca puan veremiyoruz cınım yaa

menü 5
Su 0
spor 3

8 puan

Ayran çorbası tek öğünde kalırsa sorun yok ama iki öğünde olursa fazla oluyor çünkü sen karbonlu beslenmiyorsun.
K:arbonu sınırlayarak besleniyorsun karataya benzer şekilde. Yoksa akşam iyi.

menü 4
su 2
spor 3

9 puan

olucaktı ki sonradan yapmadığını yazdın

6 puan oldu

menü 5
su 2
spor yok

7 puan

Cuma menüsü

12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
1 Domates
1 salatalık

Arada yeşil çay

1 kepçe yayla çorbası
2 dilim karpuz

Su 2,5 lt
Spor yok

Akşam çok az olmuş elif 1 kepçe ne la bebekmi besliyon

menü 4
su 2
spor yok

6 puan

Son düzenleme:
Cumartesi

Nohut buğday ve undan oluşuyor içeriği yenmez değil ama bir gün bir öğünde yendimi yeterli.
Gündüz birde simit var çünkü. Akşamı hafifletsen simiti telafi ederdi. Önceki akşamla aynı oldu.

menü 2
su 2
spor 3

7 puan

Bebişim meyvede ye.

menü 5
su 2
spor yok

7 puan

Spagettinin ölçüsünü vermek zor 3 çatal demişsin ama o çatal dönerken bayaaa bi topluyor 3 kaşık olmuştur o. Eksiği var fazlası yok.
Çok çok fazla değil başka karbonun yok.
Hiç yemesen daha iyiydi tabi makarna tok tutmaz yedikçe yersin namussuzu.
niye hiç yemesen diyorum çünkü önceki gün simitin vardı haftada 1 kereyle kalmamış oldu uzak durulması gerekenler gurubu.
Yürüyüşün suyun var ne güzel.

Menü 4
su 2
spor 3

9 puan

Öğlen öğünmü yapıyodun ara mı gülbiş çok güzel yemişsin örnek menü olmuş.

menü 5
spor 2
su 3

= 10 puan şeklinde oluyo bizim puan. Hepsi tam olunca 10 oluyor. Seninkide 10.

Helva yada tahin pekmez olsaydı keşke ikisi bir arada fazla olmuş. birde ekmek var hemde kızartılmış
Kebap lavaşlı falan değilse iyi.

Menume ilaveten sabah domates salatalık
Akşam 10 tane çiğ badem fındık 3 litre su bir yeşil çay iki kahve var

Menü 3
su 2
spor yok

6 puan

Cumartesi

menü 5
su 2
spor 3

10 puan

Pazar öğün atlanmış geçiştirilmiş
su azdı spor yok

menü 4
su 0
spor 0

3 puan

Ara gibi öğün gibi karışık canım

Pazar.....

Akşam kahvaltı yapcaksan dolu yap hayriş yoğurt falan ekle böyle olmaz. Yoğurtsuz akşamın olmamalı.
Sen 3 öğün yapsan daha uygun sanki sana hayrişim. Bir müddet düzenli 3 öğün yap sonra tekrar karataya geçiş olur.

Menü 4
su 2
spor yok

6 puan

menü 5
su 2
spor 3

yıldızlı 10 puan gülbişe pc deyim yıldız koyamıyorum :)

az mı yimişsin nitmişsin biyli... akşam salatan eksik

menü 5
su 2
spor 3

10 puan

Ablacım bak böylede devam edebilirsin karatay gibi olmuyorsa da en azından saatleri ayarlayıp leptini çalıştırırsın.

Menü 5
su 2
spor 3

10 puan

Menumu verim

12.00

1 yumurta
1 domates 1 biber den sos
10 tane siyah zeytin
100 gr ekmek

16.00
10 fantastik

20.00
Domates
biber
5 zeytin
100 gr ekmek
Sağlam 1 bardak

Tüm gün 2 litre limonlu su

Çakıl sabah ekmeğin tek sefer için fazla.
ne tesadüf akşamda ekmeğin tek sefer için fazla.
8 dilim ekmek yemişsin.

dr listelerinde de var 6-8 dilim ama gün içine bölerek. 5 zeytinle öğünmü olur kötü beslenmişsin kaptan bu menüye ne dedi merak ettim gözümden gaçmış

Ve seni deli gibi şişiren şey şalgamdı geçen haftalarda

Menü 2
su 2
spor yok

4 puan

offff ulan sevdaaaaaaaa

pattis yemişsin yavri ne dondurması ne muhallebisi ulan

menü 3
su 2
spor yok

5 puan

Bonus haftasonu kuzenimin düğünü vardı girip menü veremedim. Zaten belli bi menümde yoktu yani yazılabilecek. Bugün güzel menülerimle devam edicem inşallah.

İtina ile sıfır yazılır

Kuzu cuma günü tekrar yaz emi geçen cumaki kilonu şu an ekleyemiycem çünkü.
Ne bulduysan yemiyceksin sen gezen tavukmusun

Piki

haklısın Bonus ama o 3 çatal dolu değildi toplamda dolu bi yemek kaşığı belki olurdu çünkü tırtıkladım sadece nefsimi köreltmek için doymacasına değil yani...

Oluyor işte yavri can çekiyor nefis zorlanıyor geçicek inşallah hepsi daha az çekicek zamanla daha az istemeye daha az tercih etmeye başlıycaz.

Çatala her spagetti doladığında ben gelim aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…