Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pzt menüm:
omlet
domates
peynir
salam.
bi dilim ekmek

öğlen:
kuru fasulye
salata
sebze çorbası
bi dilim ekmek.

akşam
taze fasulye ( iki tabak)
salata
karpuz

spor : lesli ( 15 dk )
su : 2 lit.

pzt günü de yazayim cuma cts hatırlamiyorum.
kahvaltiyi dişarda yaptık.. 2 de felan...
bi serpi kahvalti. peynir yumurta zeytin... ( hatirlamiyorum.)
akşam yemegi yemedim.. dondurma yedik birazda.

ya ben menümü çok abartiyuorum resmen. kendimi durduramiyorum napmam lazim vazgeçicem sanki ben.

kötüydün diye yiyemediğini düşünüyorum öğleyi karpuzla geçirmişsin.
abur cubur yemekten iyidir bi yerde diyelim...

Buna ek kaçağın yoksa gayet iyi.

menü 5
su 2
spor yok

7 puan

Meşhur menumu yazayim
Sabah 9
Soğanlı 2 yumurta
5zeytin
Peynir
Kuruyemiş
Domates salatalık biber

Öğle 2
Bir tabak makarna
2_3 üçgen dilim karpuz

Akşam 7
1 tabak kabak
Yogurt

Suyum 3 litre geçti

Çok çokta fena değil be hayrişim kendini üzme kendine kızma ama tekrarlamamaya çalış.
olacak gibi değilse arada hep bişey yemek istiyosan 3 öğün yaplım sana.
Ne istediğini farketmen için kendini sakince dinle emi?

menü 4
su 2
spor yok

6 puan

Vay aranan ışıl menüsü akşamki yemişler çok gereksiz biliyosun zaten akşamları yeme kuruyemiş sabah yiyosun zaten. Şu güzel menüye spor yok diye 7 yazıcan senin spor yapmayan bacakların yüzünden
Aferin sana tebrik et kendini

Menü 5
su 2
spor YOK

7 puan

Menü 5
su 2
spor 3

10 puan

Ah abla zaten şişsin börek olmadı. Diyette börek olur mu? Dışarda yemek yedinmi ızgara tavuk yada köfte istiyosun bi dahakine iskendere bulaştın mı pideden kurtulamazsın.

Biraz inelim inşalah ben ısmarlarım sana iskender. 99 a inmek istemiyon mu sen?

menü 3
su 2
spor yok

5 puan

Kendine özenemeyen geçiştiren anne menüsü olmuş nerde görsem tanırım.
Akşam makarna yemeseydin iyi olabilirmiş yinede.

menü 3
su 2
spor 3

8 puan

Bugünki menümü seviceksin bebişim

Ağzına ne yandan vurayım istersin canım

ne vazgçemesi 92 de durcağınımı sanıyosun 1 ay sonra 100 e yaklaşmış olursun.
bak ne yemişsin analiz et kendin.

Öğlen ve akşam öğünlerin gayet güzel 2 tabak yemek fazla değil ki? seni şişiren çok sık yediğin baklagiller.
Baklagil gurubu ürünler karbon içeriyor şişkinlik yapıyor ölçülü ve belli günlerde yemek lazım hergün olmaz.

şıurda bi anlaşalım baklagil varsa asla çorba yemiyosun. Sebze çrbası ful un olan bi çorba hiç gerek yok. Ha onu yiyosan baklagil yok.

Gerekirse yemek yeme iş yerinde yanında yoğurt falan götür. emek vermeden zayıflık yok

Hadi bozma moralini topla aklını akşam kız uyudumu spor yap 30 dk olması için artır biraz dklarını.

Ak kelebek benide sen puanla

aylarca 92 kilo ile durduğumu biliyorsun:)
ama menümü çok abartiyorum spor yapıyorum. bugün öğlen acayip spor yaptım.. en güzeli merdiven sporu... çok ter döktüm 3 kere çik in çik.. tam 15 dk hızlı bir şekilde... bina 5 katlı... :)
daha işten çikinca bayıra çikicam.. benim ev tepelerde.. onada yorulcam herade...
işyerinde pilav makarnaya yanaşmıyorum menü de çok agir yapmıyo genelde.. agirlik bende uyku basarr...
ama şu ki menümü fazlaca abartıp hunkarca yememdir...

Oluyor işte yavri can çekiyor nefis zorlanıyor geçicek inşallah hepsi daha az çekicek zamanla daha az istemeye daha az tercih etmeye başlıycaz.

Çatala her spagetti doladığında ben gelim aklına

canım sen her daim aklımdasın zaten burda bukadar emek verdiğin için burdayım bende ve becerebildiğim kadar frenliyorum kendimi iyiki varsın canım arkadaşım...ayrıca vakitten tasarruf dedin puan vercem yorum yapmıcam dedin gene döktürmüşsün saatlerce uğraşmışsın...oysa bugun birsürüde işin var dışarda....

Aldığımız kaloriler çokolunca 15 dk sporlar az geliyor orkidecim. 1 saat yürüyüşte bile öyle 500 kalori yakamıyoruz.
Sen uzatmaya çalış yürüyüşlerini.
Bazen az porsiyonla doymuyoruz o zaman yardım için devreye bol salata ve yoğurt giriyor.
inan öğlen öğünün ile akşam öğünün arasında çok fark var.

Bir kere net olan bişey var beya undan, nişastalı şeylerden, kızartmalardan, basit şekerden uzak durucaksın.

Kikom doksan değil ama sevdim sizi Ak kelebek hergaf ve diğerleri tanıdık geldi
ben de katılabilir miyim
Hosgeldin, yine bu gruplarda mi rast geldik acaba, neyse konusur kaynasiriz
Hosgeldin kacak ,nerelerdeydin bakayim,insallah diyetini bozmamissindir. Evet menun biraz abartılı olmuş, bundan sonra dikkat et bari
[QTE="Bonus, post: 56539752, member: 29950"]

Ah abla zaten şişsin börek olmadı. Diyette börek olur mu? Dışarda yemek yedinmi ızgara tavuk yada köfte istiyosun bi dahakine iskendere bulaştın mı pideden kurtulamazsın.

Biraz inelim inşalah ben ısmarlarım sana iskender. 99 a inmek istemiyon mu sen?

menü 3
su 2
spor yok

5 puan

[/QUOTE]
Ah be bonus nefis istiyor iste,onca sene bunlari yiyince tatlarini hafizadan silemiyoruz. Ama eskiye gore daha dikkatliyiz,en azindan pismanlik duyuyoruz. Gezmecelerimi spordan saymamişsin askolsun,oysa ne kadar yorulmustum.

Ah be bonus nefis istiyor iste,onca sene bunlari yiyince tatlarini hafizadan silemiyoruz. Ama eskiye gore daha dikkatliyiz,en azindan pismanlik duyuyoruz. Gezmecelerimi spordan saymamişsin askolsun,oysa ne kadar yorulmustum.[/QUOTE]

O gezmenin sana faydası olur tabi bol kalori yakarsın.
Ama yürümenin başlama bitme süresi olmazsa diğer yürüyenlere haksızlık olur

Aranan ve beklenen menumle geldim
Bugünkü menumude yazayım madem
Sabah
10.30 da biten kahvaltımda
Tereyağında 2 yumurta
4 zeytin, peynir, domates, salatalık, 10 -12 tane kadar çiğ fındık badem Antep
Kahve

Akşam yemeği saat 17 de bitti
İki patlıcan karnıyarık kıymalı
Bir kase cacık
Bir kaç lokma fırında tavuk
10 adet fındık badem Antep
Kahve
Yeşil Çay
3 litre su
Spor 1 saat yüzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…