- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.298
- 248
Ne oldu canımAllah benim ne etsinaksama telafi çabaları gine
Öğlen dayanamadım makarna yedim ve çok sisi hissediyorum suanNe oldu canım
Hmm kötü olmuş acıkınca sağlıklı şeyler yesen mesela direk süt iç hemen açlık gidiyor makarna pişirme de dert zaten birde birşey yemeden önce buraya yaz iş işden geçmeden her kaçamak seni üzer kilo vermeni geciktirir dimi amaÖğlen dayanamadım makarna yedim ve çok sisi hissediyorum suanakşama yoğurt kuru yapicam insalah atarim pofffff
Ha bu arada akşama sağlıklı güzel ye açHmm kötü olmuş acıkınca sağlıklı şeyler yesen mesela direk süt iç hemen açlık gidiyor makarna pişirme de dert zaten birde birşey yemeden önce buraya yaz iş işden geçmeden her kaçamak seni üzer kilo vermeni geciktirir dimi ama
aslında aclıktan degıl burnum koktu resmen evdekilere yaparken dogru yazsaydım blkıde yemezdım neyse bundan sonrasına bakıcaz artık aslında eksı gorustum bugun ne mutluydum poffHmm kötü olmuş acıkınca sağlıklı şeyler yesen mesela direk süt iç hemen açlık gidiyor makarna pişirme de dert zaten birde birşey yemeden önce buraya yaz iş işden geçmeden her kaçamak seni üzer kilo vermeni geciktirir dimi ama
oylemı dıyorsun bende sadece yogurt kuru yapayım dıyordum kabak vrdı onu yıyeyım olmazsaHa bu arada akşama sağlıklı güzel ye aç
Kalmak iyi değil canım yarın tekrar açlık krizi gelir
Listede baktım bizim kilolar fazla olduğu için pür dikkat olunca süper eksiler gelir kuzum 1 lokma bile herşeyi geciktiriyor o yüzden yemeye hayır kilo verdikçe insanın beyni rahatlıyor ben sürekli kilom ile uğraşıyorum çok rahatsızım çünküaslında aclıktan degıl burnum koktu resmen evdekilere yaparken dogru yazsaydım blkıde yemezdım neyse bundan sonrasına bakıcaz artık aslında eksı gorustum bugun ne mutluydum poff
Kabak süper canım yoğurtla yeoylemı dıyorsun bende sadece yogurt kuru yapayım dıyordum kabak vrdı onu yıyeyım olmazsa
Ahhhh ah o derdi bana sor bu karsin daki beyinsiz 42 kilo verip hepsini geri aldıListede baktım bizim kilolar fazla olduğu için pür dikkat olunca süper eksiler gelir kuzum 1 lokma bile herşeyi geciktiriyor o yüzden yemeye hayır kilo verdikçe insanın beyni rahatlıyor ben sürekli kilom ile uğraşıyorum çok rahatsızım çünkü
Tamam öyle yapayımKabak süper canım yoğurtla ye
Yaaa kızın gözleri hiç gitmiyor aklımdan ya kahhar deyip susuyorumYa rabbi ne istiyolar çocuklardan
Sen iyileştir hasta olan insanları. Kasıtlı olanlarıda kahret perişan olsunlar.
Kızlara baktıkça biri boğazımı sıkıyo sanki.
Oy ne güzel 42 kg gitmiş fark etmedin mi hiç tekrar aldığınıAhhhh ah o derdi bana sor bu karsin daki beyinsiz 42 kilo verip hepsini geri aldı
Fark etmez olur uyum ama bir türlü toparlanamadim hızla geldiOy ne güzel 42 kg gitmiş fark etmedin mi hiç tekrar aldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?