Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim , hoş geldim, sefa getirdim
sonunda evime geldim,
cuma , cumartesi pazar menülerini hiç yazmıyım
çünkü ne çok yedim ne diyete uygun, ne bulduysaka gitti hepsi

perşembeden tartıldım olurda tartılamazsam diye
kilom 90.9 bi önceki haftaya göre -300

Öğlen dayanamadım makarna yedim ve çok sisi hissediyorum suanakşama yoğurt kuru yapicam insalah atarim pofffff
Hmm kötü olmuş acıkınca sağlıklı şeyler yesen mesela direk süt iç hemen açlık gidiyor makarna pişirme de dert zaten birde birşey yemeden önce buraya yaz iş işden geçmeden her kaçamak seni üzer kilo vermeni geciktirir dimi ama

Ha bu arada akşama sağlıklı güzel ye aç
Kalmak iyi değil canım yarın tekrar açlık krizi gelir

aslında aclıktan degıl burnum koktu resmen evdekilere yaparken dogru yazsaydım blkıde yemezdım neyse bundan sonrasına bakıcaz artık aslında eksı gorustum bugun ne mutluydum poff

aslında aclıktan degıl burnum koktu resmen evdekilere yaparken dogru yazsaydım blkıde yemezdım neyse bundan sonrasına bakıcaz artık aslında eksı gorustum bugun ne mutluydum poff
Listede baktım bizim kilolar fazla olduğu için pür dikkat olunca süper eksiler gelir kuzum 1 lokma bile herşeyi geciktiriyor o yüzden yemeye hayır kilo verdikçe insanın beyni rahatlıyor ben sürekli kilom ile uğraşıyorum çok rahatsızım çünkü

Ahhhh ah o derdi bana sor bu karsin daki beyinsiz 42 kilo verip hepsini geri aldı

pazartesi menüm...
sabah 10:00 da 2buçuk yımırta,büyük bir dilim peynir,zeytin,2 çatal çemen,azcık labne 1 dilim tbekmeği...

13:00te bikaç dilim karpuz....

15:00 te 5 tane erik

18:00 de 4 tane köfte,taze fasulye ve cacık...

su 3 litreyi geçti 2 fincan yeşilçayda içildi...

spor yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…