Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meşhur menumu yazayim
Sabah 9
Soğanlı 2 yumurta
5zeytin
Peynir
Kuruyemiş
Domates salatalık biber

Öğle 2
Bir tabak makarna
2_3 üçgen dilim karpuz

Akşam 7
1 tabak kabak
Yogurt

Suyum 3 litre geçti
Hadi hayrisim bir gayret et Karatay yap ,aklından hiç çıkarma ya olacak ya olacak de ,bir gün düşsen ertesi gün ayağa kalk hic kacamaksiz olarak kaldığın yerden bismillah de başla karatayla patır patır gidecek o kilolar kendine inan lutfen

Menumu ilistireyim,
Sabah
iki haşlanmış yumurta
Peynir,lor,zeytin, domates, salatalık, 5 badem, 5 fındık, iki ceviz ,kahve

Ara yeşil çay

Akşam
İki patlıcan karnıyarık kıymalı
İki adet kuşbaşı et
Bir bardak ayran
3 kaşık yoğurt kaymaklı
İki parça kavun
5 badem, 5 fındık, kahve,
Yeşil Çay
3 litre su

Sabah 9.30
1 incir 7 zeytin 3 bardak su
2 dilim nektari 2 dilim armut
Saat 10.30
2.5 yağda yumurta
1 dilim tbe
Peynir
Domates salatalık 2 ceviz

Öğlen 15.00
1 dilim peynir 1 domates 1 salatalık
1 kupa sütlü kahve
20 çiğ badem

Akşam 18.30
1 küçük kase yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
4 yk yoğurt 4 yaprak marul

Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Temizlik yaptım fenalardayım bölgesel sanırım yapamayacağım

Belki kahve yatmadan 2-3 saat önce 1 incir 7 zeytin

Fark etmez olur uyum ama bir türlü toparlanamadim hızla geldi
Canım ya şimdi sıkı tut emi ve olacak de olur geldiği gibi de gider hayatın boyunca nasıldı kilon
Meşhur menumu yazayim
Sabah 9
Soğanlı 2 yumurta
5zeytin
Peynir
Kuruyemiş
Domates salatalık biber

Öğle 2
Bir tabak makarna
2_3 üçgen dilim karpuz

Akşam 7
1 tabak kabak
Yogurt

Suyum 3 litre geçti
ben yemin ediyorum şu kadar süre asla yemeyeceğim diye o yüzden canım istese elimi atmak istesem de yiyemiyorum dene istersen
afiyet olsun güzel menü

Teşekkürler sanada afiyet olsun

Ben bu zayıflama işini hiç başaramayacağım galiba. Yapamıyorum, olmuyo...
Alışkanlık bu şekilde başlar biliyorsun dimi. Hergün eve gelip hep aynı şeyleri yaparsan onlar senin aliskanligin olur. Güzel alışkanlıklar için her gün 1 tane belirledigin şeyi herzaman yapmalisin. Ben haftanın 2 günü protein yemeyi alışkanlık haline getirdim. Haftanın 2 günü ızgara tavuk yiyoruz. Eşim de alıştı bugün protein günü diyor. Bunu sevmesem de alışkanlık yaptım. Her akşam en az 200 adet kol hareketi yapmayı alışkanlık yaptim. Küçük adimlarla başla bir şey seç ve 1 hafta hergün yap. Örnek sabah kahvaltı da hep aynı şeyi ye ve o senin alışkanlığın olsun tıpkı kötü şeyleri alışkanlık yaptigimiz gibi sabırla bekle dene. Ben böyle yapiyorum. Hadi yarın sabah bizle Paylaş hergün ne yapacaksın ve yaptigini.

Öğlen dayanamadım makarna yedim ve çok sisi hissediyorum suanakşama yoğurt kuru yapicam insalah atarim pofffff
Neden yedin. Makarna plastik tatsız birsey anlamsiz canın neden istedi ki. Evine makarna almazsan yemezsin gerek yok alma boşuna çocuklar senden ogrensin beslenmeyi

aslında aclıktan degıl burnum koktu resmen evdekilere yaparken dogru yazsaydım blkıde yemezdım neyse bundan sonrasına bakıcaz artık aslında eksı gorustum bugun ne mutluydum poff
Evdekilere neden kötü davraniyorsun onlara neden kötü şeyler yediriyorsun onlarda sağlıklı beslensin

İyi aksamlar
Bugun degisik bir gun oldu benim icin
Gun boyu disaridaydim,hem yediklerim hem sporum degisik oldu,yazayim
Pztesi menüsü
Sabah 8.00
İki bardak su ile
Saat 12.00
Bir tane ispanakli sigara böreği
9 zeytin
1 kk dan az peynir
3 kasik kiymali kabak( sebze ve yymurta yerine yedim)
Yarim dilim tbe

Ara omega ve spirulina takviyelerim
Odem çayi

Akşam 8.30( gec oldu eve yetişirim sandim ama olmadi)
Bir porsiyon iskender( pidelerini de yedim çok acikmiştim)

Su 1,5 litre (yatana kadar 2 olur) + 1.5 de odem çayi
Spor,5-6 saat dişarda çarşi pazar gezmece:) çok yorulmuşum

Ben bugun kizarmis mantiya Hayır dedim diğer secenek etli dolmaydi onu seçtim patlıcan dolması 1 kase yoğurt. Yanına puding getirdiler ben yemedim Hayır dedim. Oysa puding sevdiğim gibiydi tüm gün aklimdan çıkmadı ama ben Hayır dedim ve iyi ki dedi . Bugün çok sağlıklı şeyler yemedim belki ama en azından 2 şeye Hayır dedim yarın bu 3 4 5 şey olacak bir süre sonra Hayır dememe gerek kalmadan obez beynim hiç istemeyecek. Ben ınaniyorum sizde inanin

Canım ya çok fazla kaçamak olmuş
İnşalalh olacak canım kilo veripte istediğin gibi olmanın mutluluğu hiç
Bir şeyde yok sen İnan ki vücudun inansın o hayalin olması için vücut harekete geçsin

Cok sukur kizlar uyudu darisi basima insallah

Kuzu nereye gidiyorsunuz denize ?

Aliaga polis plajina gittik babam orayi seviyor aile yeri kantin wc dus giyinme kabini piknik masasi agaclik golge alani ve sezlongu var diye
Benim cok hoslandigim soylenemez koyda kaliyor karsida dag manzarasi var ben gittigim yerde ucsuz bucaksiz deniz gorcem ince kum sicak suyu olacak bu yuzden Allah nasip ederse carsamba gunu palanos ya da pamucağa gitmeyi dusunuyoruz (babam gelmicek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…