Hadi hayrisim bir gayret et Karatay yap ,aklından hiç çıkarma ya olacak ya olacak de ,bir gün düşsen ertesi gün ayağa kalk hic kacamaksiz olarak kaldığın yerden bismillah de başla karatayla patır patır gidecek o kilolar kendine inan lutfenMeşhur menumu yazayim
Sabah 9
Soğanlı 2 yumurta
5zeytin
Peynir
Kuruyemiş
Domates salatalık biber
Öğle 2
Bir tabak makarna
2_3 üçgen dilim karpuz
Akşam 7
1 tabak kabak
Yogurt
Suyum 3 litre geçti
Kuzu nereye gidiyorsunuz denize ?Slm kizlarr
Dun misafirler vardi gece 1 bucukta gittiler 2 bucukta anca yattim sabah erken kalkip denize gittik gelince cocuklari yika esya yerlestir derken simdiden gozlerim kapaniyor
Canım ya şimdi sıkı tut emi ve olacak de olur geldiği gibi de gider hayatın boyunca nasıldı kilonFark etmez olur uyum ama bir türlü toparlanamadim hızla geldi
ben yemin ediyorum şu kadar süre asla yemeyeceğim diye o yüzden canım istese elimi atmak istesem de yiyemiyorum dene istersenMeşhur menumu yazayim
Sabah 9
Soğanlı 2 yumurta
5zeytin
Peynir
Kuruyemiş
Domates salatalık biber
Öğle 2
Bir tabak makarna
2_3 üçgen dilim karpuz
Akşam 7
1 tabak kabak
Yogurt
Suyum 3 litre geçti
afiyet olsun güzel menüMenumu ilistireyim,
Sabah
iki haşlanmış yumurta
Peynir,lor,zeytin, domates, salatalık, 5 badem, 5 fındık, iki ceviz ,kahve
Ara yeşil çay
Akşam
İki patlıcan karnıyarık kıymalı
İki adet kuşbaşı et
Bir bardak ayran
3 kaşık yoğurt kaymaklı
İki parça kavun
5 badem, 5 fındık, kahve,
Yeşil Çay
3 litre su
Teşekkürler sanada afiyet olsunCanım ya şimdi sıkı tut emi ve olacak de olur geldiği gibi de gider hayatın boyunca nasıldı kilon
ben yemin ediyorum şu kadar süre asla yemeyeceğim diye o yüzden canım istese elimi atmak istesem de yiyemiyorum dene istersen
afiyet olsun güzel menü
Alışkanlık bu şekilde başlar biliyorsun dimi. Hergün eve gelip hep aynı şeyleri yaparsan onlar senin aliskanligin olur. Güzel alışkanlıklar için her gün 1 tane belirledigin şeyi herzaman yapmalisin. Ben haftanın 2 günü protein yemeyi alışkanlık haline getirdim. Haftanın 2 günü ızgara tavuk yiyoruz. Eşim de alıştı bugün protein günü diyor. Bunu sevmesem de alışkanlık yaptım. Her akşam en az 200 adet kol hareketi yapmayı alışkanlık yaptim. Küçük adimlarla başla bir şey seç ve 1 hafta hergün yap. Örnek sabah kahvaltı da hep aynı şeyi ye ve o senin alışkanlığın olsun tıpkı kötü şeyleri alışkanlık yaptigimiz gibi sabırla bekle dene. Ben böyle yapiyorum. Hadi yarın sabah bizle Paylaş hergün ne yapacaksın ve yaptigini.Ben bu zayıflama işini hiç başaramayacağım galiba. Yapamıyorum, olmuyo...
Günaydın
Bol eksili huzurlu bir hafta olsun inşallah
Gece açlıktan uyuyamadim resmen sabah kaçamakları geçti aklımdan bikereden bişey olmaz canım falanama sabah geçti hamdolsun
Sabahları çörek otuyagi içiyorum onu demeyi unutmusum buarada şifa olur inşallah
Süper bir his değil mi senin de bacakların titredi mi benim de titremistiYürüyüşten geldim 90 dk denedim başardım şükür
Çok yordum kendimi sanırım ama olsun yormayıncada oram buram ağrıyo
Neden yedin. Makarna plastik tatsız birsey anlamsiz canın neden istedi ki. Evine makarna almazsan yemezsin gerek yok alma boşuna çocuklar senden ogrensin beslenmeyiÖğlen dayanamadım makarna yedim ve çok sisi hissediyorum suanakşama yoğurt kuru yapicam insalah atarim pofffff
Evdekilere neden kötü davraniyorsun onlara neden kötü şeyler yediriyorsun onlarda sağlıklı beslensinaslında aclıktan degıl burnum koktu resmen evdekilere yaparken dogru yazsaydım blkıde yemezdım neyse bundan sonrasına bakıcaz artık aslında eksı gorustum bugun ne mutluydum poff
Canım ya çok fazla kaçamak olmuşİyi aksamlar
Bugun degisik bir gun oldu benim icin
Gun boyu disaridaydim,hem yediklerim hem sporum degisik oldu,yazayim
Pztesi menüsü
Sabah 8.00
İki bardak su ile
Saat 12.00
Bir tane ispanakli sigara böreği
9 zeytin
1 kk dan az peynir
3 kasik kiymali kabak( sebze ve yymurta yerine yedim)
Yarim dilim tbe
Ara omega ve spirulina takviyelerim
Odem çayi
Akşam 8.30( gec oldu eve yetişirim sandim ama olmadi)
Bir porsiyon iskender( pidelerini de yedimçok acikmiştim)
Su 1,5 litre (yatana kadar 2 olur) + 1.5 de odem çayi
Spor,5-6 saat dişarda çarşi pazar gezmece:) çok yorulmuşum
İnşalalh olacak canım kilo veripte istediğin gibi olmanın mutluluğu hiçBen bugun kizarmis mantiya Hayır dedim diğer secenek etli dolmaydi onu seçtim patlıcan dolması 1 kase yoğurt. Yanına puding getirdiler ben yemedim Hayır dedim. Oysa puding sevdiğim gibiydi tüm gün aklimdan çıkmadı ama ben Hayır dedim ve iyi ki dedi . Bugün çok sağlıklı şeyler yemedim belki ama en azından 2 şeye Hayır dedim yarın bu 3 4 5 şey olacak bir süre sonra Hayır dememe gerek kalmadan obez beynim hiç istemeyecek. Ben ınaniyorum sizde inanin
Kuzu nereye gidiyorsunuz denize ?
Dolu olan yüreğin hassas bonuscanim öpem yüregindenYorgunum ya hiç bakamadım menülerede
Kafam çok dolu. Hem boş hem dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?