- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Dikkat etmeyince öyle oluyor canım İnşAllah bu sefer tamamen giderCanımAk kelebek Karatay sayfamızda nede güzel gitmişti kilolar gelmeseydi iyiydi ama bundan da ders çıkarmak marifet bu sefer sağlam gider hayat tarzına dönüşür inşallah
Senin yavrucuğun var alman doğal bana denecek söz yok tartılmıyorum cuma bakacağım ama seksene yaklaştım
Kuzunu sağlıkla büyüt inşallah
Ay ben kural bilmiyorum 7. Takımda aynı zamanda devam ediyorum kaçamaksınız gitmeye çalışıyorum hayırlıca bir giysin kilolar inşKızlar kurallara kaçıncı sayfadan bakayım
HoşbuldukYeni gelen gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz
Zamanla kaynaşırız taze soluk enerjiniz çok güzel :)
Gider kuzum sen yaparsınAy ben kural bilmiyorum 7. Takımda aynı zamanda devam ediyorum kaçamaksınız gitmeye çalışıyorum hayırlıca bir giysin kilolar inş
Kendimi tanıtayım 29 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim ilk kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce dur dedim kızım 1 yaşında idi 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim 7 ay boyunca sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum )hala dikkat ediyordum beslenmeme 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok oluyorduk sebebi gebelik zehirlenmesi imiş çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden süt konusunda inş
107.2 ile başladım şu an 104.8 idi en son cuma günü kilom
Yeni gelen gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz
Zamanla kaynaşırız taze soluk enerjiniz çok güzel :)
Geçmiş olsun şimdi nasılsın neyin varhayırlı sabahlar....
çok ağrım var elim ayağım kalkmıyo bişey yiyesimde yok midem bulanıyo...
Anladim canim,ben ilk takimla yuruteyim zayiflama işiniidedim ama orası bana uymadi,daha dogrusu yariş yapmak,hirsli olmak bana gore degil,burasi bir nevi destek olmak,paylasmak,yardimlaşmak gibi,iyi geldi bana. İnşallah senin icinde iyi gelir. Tekrar hosgeldin. Kendini biraz tanitirsan,seni daha tanimiş oluruz.hergaf canım 12. Takımda kesişmişti yollarımız takım kapanınca burası cazip geldi bana
Verirsin yine sağlıkla inşallah yine karataymı yapıcaksın ? En sağlıklısı ve benim yapamadığım cinsten :)Teşekkür ederim canım Hoşbuldum
Karatay diyeti ile ve 12. Takımın desteği ile üçüncü çocuğumdan sonra 94 den 69 a indim ödüldü bayramdı seyrandı derken geri almaya başladım ki soluğu burada aldım sağlıklı zayıflamalar mutlu bir ömür dilerim herkese
Yaş 39 boy 1.68
Taşınma arası tatil oldukça yorucu olucak ama herşey gönlünce hallolur inşallah demekki böylesi sizin için daha avantajlı olucak. naptın koltuk baktın mı beğendiğin bişey oldumu ?Panik yok geldim çok şükür
Du bakim valla masada pc de oturuyorum
Çok vaktim yok ama işim çok
Gelinle parka gidicez 4 te.
Ordan kv ye geçicem mobilyacı adam gelicek kulp falan bakıcaz. Ordan da vakit olursa bir koltuk takımı bakmaya gidicez inşallah.
15 gün sonra evi boşaltıcam 19 diye hesaplıyodum bide sabah20 sinde evi boşaltıp 23 ünde yola çıkıcam 10 gün yokum.
Gelincede yerleşicem inşallah.
Oy ne güzel Hasibe benim yerimede yüz :) koy bulmuşta beğenmiyor hele hele :))) bana kalırsa deniz kenarı bile olsa ağaç olmalı ben kumsalda öyle uzanamıyorum denize girer çıkar ağaç altına kaçarım güneşlenme kültürüm Yok ondandırCok sukur kizlar uyudu darisi basima insallah
Aliaga polis plajina gittik babam orayi seviyor aile yeri kantin wc dus giyinme kabini piknik masasi agaclik golge alani ve sezlongu var diye
Benim cok hoslandigim soylenemez koyda kaliyor karsida dag manzarasi var ben gittigim yerde ucsuz bucaksiz deniz gorcem ince kum sicak suyu olacak bu yuzden Allah nasip ederse carsamba gunu palanos ya da pamucağa gitmeyi dusunuyoruz (babam gelmicek)
Geçmiş olsun şimdi nasılsın neyin var
Allah razı olsun canım rabbim kimseye yaşatmasınCanım neler yaşamışsın hiç haberim olmadı çok geçmiş olsun şükür atlatmılsın kilolar gidet inşallah sen iyi ol yavrun iyi olsun gerisi kolay
hayırlı sabahlar kuzum nasıl oldunHayırlı sabahlar
sağol canım adet sancısı hala aynıyım bir iki gün daha böyle devam eder...
Hayırlı sabahlar
Mutlu çarşambalar diyen birYENA gelmemiş acaba neden
hayırlı sabahlar kuzum nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?