Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dikkat etmeyince öyle oluyor canım İnşAllah bu sefer tamamen gider

Ay ben kural bilmiyorum 7. Takımda aynı zamanda devam ediyorum kaçamaksınız gitmeye çalışıyorum hayırlıca bir giysin kilolar inş
Gider kuzum sen yaparsın
Emziren anne olmak rabbimin lutfu çok güzel gidiyor
Yavruyu sütten kestim aldım bu da benim hatam tabii

Canım neler yaşamışsın hiç haberim olmadı çok geçmiş olsun şükür atlatmılsın kilolar gidet inşallah sen iyi ol yavrun iyi olsun gerisi kolay

Yeni gelen gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz

Zamanla kaynaşırız taze soluk enerjiniz çok güzel :)

Teşekkür ederim canım Hoşbuldum
Karatay diyeti ile ve 12. Takımın desteği ile üçüncü çocuğumdan sonra 94 den 69 a indim ödüldü bayramdı seyrandı derken geri almaya başladım ki soluğu burada aldım sağlıklı zayıflamalar mutlu bir ömür dilerim herkese
Yaş 39 boy 1.68

hergaf canım 12. Takımda kesişmişti yollarımız takım kapanınca burası cazip geldi bana
Anladim canim,ben ilk takimla yuruteyim zayiflama işiniidedim ama orası bana uymadi,daha dogrusu yariş yapmak,hirsli olmak bana gore degil,burasi bir nevi destek olmak,paylasmak,yardimlaşmak gibi,iyi geldi bana. İnşallah senin icinde iyi gelir. Tekrar hosgeldin. Kendini biraz tanitirsan,seni daha tanimiş oluruz.

Verirsin yine sağlıkla inşallah yine karataymı yapıcaksın ? En sağlıklısı ve benim yapamadığım cinsten :)

Bende ortaya karışık bişeyler yapıyorum kilom fazla verdiğim 40 kilonun 20 sini geri aldım şimdilerde yine fren tutturmaya çalışıyorum

Benimde yaş 42 iki çocuk annesiyim

Taşınma arası tatil oldukça yorucu olucak ama herşey gönlünce hallolur inşallah demekki böylesi sizin için daha avantajlı olucak. naptın koltuk baktın mı beğendiğin bişey oldumu ?

Oy ne güzel Hasibe benim yerimede yüz :) koy bulmuşta beğenmiyor hele hele :))) bana kalırsa deniz kenarı bile olsa ağaç olmalı ben kumsalda öyle uzanamıyorum denize girer çıkar ağaç altına kaçarım güneşlenme kültürüm Yok ondandır

Hayirli sabahlar kizlar
Bundan böyle her gün burdayım. Buraya girmediğim bir hafta boyunca 2 kilo aldım. Bakalım bir haftada aldigim kiloyu bir haftada verebilecek miyim? Bu ayın sonunda yegenimin düğünü var şu anki kilomdan 2-3 kilo daha eksik olsam ne güzel olur deel miiiii kizlaaaaaaarr. Benimki de zügürt tesellisi sanki 3 kilo eksik olunca manken olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…