Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar

ama ben ayakkabısız yapıyomki gerçi çok yapamıyom ben en çok 2mil...

Bir sürü işim vardı çopunu hallettim gibi yumurtam haşlanıyı kahvaltımı yapayım kaldığım yerden devam işlerime....ama çok başım ağrıyo gözlerime vurmaya başladı umarım artmaz misafirim var bugun yarın hasta olmak istemiyorum...

waoww diyorum harikasın diyorum daha ne diyimm...hele o spor ölürüm heralde ben okadar yapsam...

55-60 dk mi,onu yapamam heralde. 4 mil yazan 30dk ligi yaptim ben. Hizina gore mil cogaliyor saniyordum ben. Yaptiginin bir resmini veya videosunu atabilir misin bonus,ben beceremiyorum. Bu hafta sadece Lesli yapiyim diyorum. 30dk lik

Bol ara öğünlü olmuş ama abartmamişsin. Spor muhtesem,maşallah,ben yapsam yere serilirim heralde

55-60 dk mi,onu yapamam heralde. 4 mil yazan 30dk ligi yaptim ben. Hizina gore mil cogaliyor saniyordum ben. Yaptiginin bir resmini veya videosunu atabilir misin bonus,ben beceremiyorum. Bu hafta sadece Lesli yapiyim diyorum. 30dk lik

Evet hızlı millerde var ama 3 millik sürede 4 olur en fazla 30 dk da olmaz. Yutubda kesik videolar var sanırım.
Ben ok.ru dan yapıyorum abla. Gavurca bir site

Kızlar sol gözüm enfesiyon kaptı çok ağrım var. Bebeğede aşı yaptırdım o da huzursuz. Çok uğrayamadım kilom hala 96.

Mutlu haftasonları..
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, kbb ye gittik bugün. Geniz eti büyümesi çıktı gece öksürükleri falan bundanmış..

Simeranya hoşgeldin, geçmiş olsun..

Tüm hasta arkadaşlarım size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin..

Simi seni 12. Takımdan tanıyorum neden kovuldun geçmiş olsun bu arada

Unutmadım sizi kızlar..Ama hayat telaşından yetişemedim diyelim..
Kilo olarak 95’te takıldım ben..

Bugünün menüsü

13.00

Avuc içi kadar köfte yanına marul

14.00
3 tane ceviz yanına çay

16.00
1 tane tost yanına ayran

19.00
4 küçük parça karpuz

20.00
6 tane hindi Nuggets
200 gr baharatlı yogurt

2.5 litre su

45 dakika yürüyüş
200 tane kol hareketi

Bonus

Bugün o Gözlemeyi yemedim

Sabah 9.30
1 incir 7 zeytin 2.5 bardak su
15 kiraz

Saat 12.00
2 haşlama yumurta
1 dilim tbe
Peynir
Domates salatalık
Biraz çekirdek

Ara 15:00
Çeyrek muz

Akşam 18.45
1.5 tabak sulu köfte
Salata

Su 3 lt
Spor yok çok Yorgunum kızım ile uğraşıyorum wc eğitimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…