simeranya7 hoşgeldin simi çok geçmiş olsun. İyice unutmuştun burayı
hergaf ablasının gülü lesli yürüyüşten çok daha aktif bir program.
Airobik kardiyo yürüyüş karışık.
Aynı saat içinde yürüyüşle lesliyi kıyaslarsan leslide daha çok kalori yakarsın.
15 dk 1 mil esnemeyle birlikte. 4 mil için 55-60 dk lazım.
3 mil yap sen. Lesliye ek yürüyüş yapabilirsen bonus olur sana.
Ayakkabısız yapma.
waoww diyorum harikasın diyorum daha ne diyimm...hele o spor ölürüm heralde ben okadar yapsam...Cuma
8:00
1 avuç leblebi
12:00
2 bardak süt
3 tane ufak hurma
13:30
1 dolu kase tavuk çorbası
1 tane etimek
17:00
1 dolu tabak hindili yeşil mercimek
21:00
Çayla avuç içinde dut kurusu
Su 1 litre ancak içtim
Akşamda çay içince içesim gitti
2 öğüne devam dün midem bulanınca sapıttım.
Sporu gece yaptım
Lesli 5 day slim videosu 75 dk
400 bölgesel
( karın, yan, sırt, bacak, bel,kol)
yattım şuan hareket ettikçe daha fena oluyo midem bulanıyo bişeyler yip ilaç alıcam...nane çayınıda denerimy.o.l.c.u ilerlemeden bişeyler yap zeynep başın için nane çayı dediler banada dene istersen buz falan koy ayy misafirde var
55-60 dk mi,onu yapamam heralde. 4 mil yazan 30dk ligi yaptim ben. Hizina gore mil cogaliyor saniyordum ben. Yaptiginin bir resmini veya videosunu atabilir misin bonus,ben beceremiyorum. Bu hafta sadece Lesli yapiyim diyorum. 30dk liksimeranya7 hoşgeldin simi çok geçmiş olsun. İyice unutmuştun burayı
Aynı saat içinde yürüyüşle lesliyi kıyaslarsan leslide daha çok kalori yakarsın.
Ayakkabısız yapma.
Gecmiş olsun canim,migrenin mi var,dinlenmen lazim,isleri sonra yaparsinyattım şuan hareket ettikçe daha fena oluyo midem bulanıyo bişeyler yip ilaç alıcam...nane çayınıda denerim
Bol ara öğünlü olmuş ama abartmamişsin. Spor muhtesem,maşallah,ben yapsam yere serilirim heraldeCuma
8:00
1 avuç leblebi
12:00
2 bardak süt
3 tane ufak hurma
13:30
1 dolu kase tavuk çorbası
1 tane etimek
17:00
1 dolu tabak hindili yeşil mercimek
21:00
Çayla avuç içinde dut kurusu
Su 1 litre ancak içtim
Akşamda çay içince içesim gitti
2 öğüne devam dün midem bulanınca sapıttım.
Sporu gece yaptım
Lesli 5 day slim videosu 75 dk
400 bölgesel
( karın, yan, sırt, bacak, bel,kol)
55-60 dk mi,onu yapamam heralde. 4 mil yazan 30dk ligi yaptim ben. Hizina gore mil cogaliyor saniyordum ben. Yaptiginin bir resmini veya videosunu atabilir misin bonus,ben beceremiyorum. Bu hafta sadece Lesli yapiyim diyorum. 30dk lik
O neydi kiz,turkce siteleri zor anliyorum ben,1 mili 3 kez yapayim ozaman
Evet hızlı millerde var ama 3 millik sürede 4 olur en fazla 30 dk da olmaz. Yutubda kesik videolar var sanırım.
Ben ok.ru dan yapıyorum abla. Gavurca bir site
Hah iste ben bunu yapiyorum
Bu 4 mil yazıyor ama 1.ve 2. Milde yazıyor.
Bunu yap bakalım abla akşam bende yapim daha önce yapmıştım güzel hareketli bir video.
Kızlar sol gözüm enfesiyon kaptı çok ağrım var. Bebeğede aşı yaptırdım o da huzursuz. Çok uğrayamadım kilom hala 96.
Hayirli cumalar
Geçen hafta 89.5
Bu hafta 87.2
Spor yok
Bir haftada aldigim iki kiloyu gondermisim çok şükür
@YENA başınız sağolsun tatlım Allah sizlere saglikli uzun ömürler versin
E eboe bu yaştaki çocukların bağışıklık sistemi yetişkinler kadar güçlü olmadığından yeni bir ortamdan hemen etkileniyorlar. Bizim yapacağımız tek şey bagisiklik sistemini güçlendirecek gıdalarla takviye yapmak. Ben ogluşumu taze zencefil bal ve limon dilimlerinden oluşturduğum bu karışımla biraz olsun koruyabilmistim. Kızının bunlara alerjisi yoksa deneyebilirsin
@mavipatikler nerdesin kuzum sınavlarında bitti bi bahanen kalmadı artık yoksa üç ders sınavına mi kaldın tembel öğrenci seniiii
@74FRIDA dün mönü verdin mi
@fantastikaaa geçmiş olsun
Hayırlı cumalar
Kilom 128.9
Çok şükür artıları verebilmişim 131.5lara çıkmıştım kayseriden misafirler var her gece biri yemeğe alıyor dikkat etmeye çalışsamda olmuyordu...dün denize gittik 2-3 saat yüzdüm birde dün çok az yiyince girmiş artılar...
Oğulcuklarim bende öyle çocuklar birbirine giriyor mutfakta buluyorum kendimi nisa ağlıyor olmadık herşeye hemen mutlaktayım yine birşeyler atıştırınca hiçbirşey düzelmiyor neden böyleyiz..
Eboe geçmiş olsun canim...nisada kreşe ilk başladığı için bütün kişi hasta geçirdik sabahlara kadar oksurdu ancak hava verildiğinde düzeliyordu bir parça...bu ay izmire 9 eylülde immünoloji bölümüne götürdüm bütün kan tahlilleri temiz cıktı çok sukur...hiçbirşey bulunmadı...yavrum dondurmaya içi gidiyor iki üç günde bir veriyorum...
Merhaba gençler,
simi’de aksiyon bitmez..zor günler geçirdim..neler oldu neler..
yoğunluk fazlaydı..bi ara çalışmaktan bunadımdı..
Cuma işten kovuldum..Dünde safra kesesinden ameliyat oldum. Yani vakit bulabildim hastaneye düşünce artık..
Ups durum fenaMerhaba gençler,
simi’de aksiyon bitmez..zor günler geçirdim..neler oldu neler..
yoğunluk fazlaydı..bi ara çalışmaktan bunadımdı..
Cuma işten kovuldum..Dünde safra kesesinden ameliyat oldum. Yani vakit bulabildim hastaneye düşünce artık..
Baktim siteye,ben de 30dk da 4 mil yaptigimi saniyormusum. En fazla 3 mil yapabilirim heralde. 3 mildekiler de tombik tombik bizim gibi:)https://m.ok.ru/group/51847394492571/video/all
Abla dediğim bu site inş link vermek yasak değildir.
Yutubda olmayan bir çok video burda var.
Dvd şeklinde çıkardıklarıda var.
Kimisinde ağırlıkla lastikle çalıştırıyor.
Gecmiş olsun canim,migrenin mi var,dinlenmen lazim,isleri sonra yaparsin
Simi seni 12. Takımdan tanıyorum neden kovuldun geçmiş olsun bu arada
simeranya7 hoşgeldin simi çok geçmiş olsun. İyice unutmuştun burayı
Ayakkabısız yapma.
Mutlu haftasonları..
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, kbb ye gittik bugün. Geniz eti büyümesi çıktı gece öksürükleri falan bundanmış..
Simeranya hoşgeldin, geçmiş olsun..
Tüm hasta arkadaşlarım size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin..
Ups durum fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?