kafamı biraz daha rahatlattım zayıflama konusunda. ama tamamen değil. bu hafta ayrıca çok yoğundum. bunaldım ve çok yoruldum.Gecti mi sikintilarin canim,bu hafta inşallah toparlayip guzel sonuc alacaksin
Başınız sağolsun canımMerak edenleriniz olmuş gecen hafta eşimin abisi vefat etti..
O yüzden ugrayamadim.
Sizler iyisiniz umarım.
Beni pek mutlu etmedi açıkçası daha iyi bir sonuç bekliyordumAllah rahmet eylesin,başiniz sagolsun. Allah sizlere uzun omur omur versin kuzum.
Ya ayn dert bende de var ,yaptigim yürüyüşe gore az veriyormus gibi duşunuyorum.
Kiz eski kilonuda yazsana anliyamiyorum boyle verip vermedigini,verdin mi:)
Sen isteyince guzel kilo veriyorsun masallah. Neler yapiyorsun bize de anlat
Tebrikler,çerezlere akşam kacamaklarina ragmen guzel vermissin.
Simi kız sen neredeydin merak ettik canım yaBeni hatırlayan var mı?
Hayırlı akşamlar hatunlar..Görmeyeli nasılsınız?
Beni hatırlayan var mı?
Hanimlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben her gun 1 saat yurumeye calisiyorum. Dun işim oldugundan dolayi Lesli 4 mil yaptim, 30dk suruyor, yuruyus yaptigim gunden daha cok terledim. Ev ortami oldugu icin mi oyle oldu yoksa daha mi kalori yaktigim icin oldu.yürüyüş mu lesli mi daha etkili.bu konuda deneyimleriniz oldu mu. Bu haftayi lesli yaparak gecireyim diyorum,ne dersiniz.
Kesinlikle Leslie yap daha önceden yaptığım işin biliyorumHanimlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben her gun 1 saat yurumeye calisiyorum. Dun işim oldugundan dolayi Lesli 4 mil yaptim, 30dk suruyor, yuruyus yaptigim gunden daha cok terledim. Ev ortami oldugu icin mi oyle oldu yoksa daha mi kalori yaktigim icin oldu.yürüyüş mu lesli mi daha etkili.bu konuda deneyimleriniz oldu mu. Bu haftayi lesli yaparak gecireyim diyorum,ne dersiniz.
Hoşgeldin nerelerdesinBeni hatırlayan var mı?
Beni pek mutlu etmedi açıkçası daha iyi bir sonuç bekliyordum
Simi kız sen neredeydin merak ettik canım ya
hoşgeldin kaçak nerelerdeydin nasılsın...biz hala şişkoyuz
bence dönüşümlü yap ikisinide...
Bonus geçmiş olsun....
Hoşgeldin nerelerdesin
Simi seni 12. Takımdan tanıyorum neden kovuldun geçmiş olsun bu aradaMerhaba gençler,
simi’de aksiyon bitmez..zor günler geçirdim..neler oldu neler..
yoğunluk fazlaydı..bi ara çalışmaktan bunadımdı..
Cuma işten kovuldum..Dünde safra kesesinden ameliyat oldum. Yani vakit bulabildim hastaneye düşünce artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?