Allah rahmet eylesin,başiniz sagolsun. Allah sizlere uzun omur omur versin kuzum.Merak edenleriniz olmuş gecen hafta eşimin abisi vefat etti..
O yüzden ugrayamadim.
Sizler iyisiniz umarım.
Ya ayn dert bende de var ,yaptigim yürüyüşe gore az veriyormus gibi duşunuyorum.Ben erken tartıldım ama çok az gidiyor bu da beni çok üzüyor
Geçen hafta 104.8
Bu hafta 104.6
Fark -200
Kiz eski kilonuda yazsana anliyamiyorum boyle verip vermedigini,verdin mi:)kilom 106,8
spor 90 dakika
Sen isteyince guzel kilo veriyorsun masallah. Neler yapiyorsun bize de anlatHayirli cumalar
Geçen hafta 89.5
Bu hafta 87.2
Spor yok
Bir haftada aldigim iki kiloyu gondermisim çok şükür
YENA başınız sağolsun tatlım Allah sizlere saglikli uzun ömürler versin
@eboe bu yaştaki çocukların bağışıklık sistemi yetişkinler kadar güçlü olmadığından yeni bir ortamdan hemen etkileniyorlar. Bizim yapacağımız tek şey bagisiklik sistemini güçlendirecek gıdalarla takviye yapmak. Ben ogluşumu taze zencefil bal ve limon dilimlerinden oluşturduğum bu karışımla biraz olsun koruyabilmistim. Kızının bunlara alerjisi yoksa deneyebilirsin
@mavipatikler nerdesin kuzum sınavlarında bitti bi bahanen kalmadı artık yoksa üç ders sınavına mi kaldın tembel öğrenci seniiii
74FRIDA dün mönü verdin mi
@fantastikaaa geçmiş olsun
Tebrikler,çerezlere akşam kacamaklarina ragmen guzel vermissin.Tünaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese
Kilom geçen hafta 82.0
Bu hafta 81.0
Gecti mi sikintilarin canim,bu hafta inşallah toparlayip guzel sonuc alacaksin
İncir tatlısı 1 kilo süt 10 tane incir ceviz Tarçın
Yapılışı
10 incir i kase içerisine koyuyoruz üzerini geçiçek kadar kaynar su koyuyoruz sütü kaynatıyoruz
Süt kaynadığında incirleri küçük küçük doğruyoruz kaynamış sütün içine koyuyoruz koyar koymaz blender dan geçiyoruz hemen katılaşıyor bu yüzden kase lere boşaltıyoruz hemen
Sonra mayalamaya alıyoruz üzerini örtüyoruz 5-7 saat açmıyoruz sonra buz dolabına koyuyoruz servis ederken üzerine ceviz tarçın incir muz ne malzeme var ise süslüyoruz
Bu tatlıyı yapabilirsin canım
Allah rahmet eylesin,başiniz sagolsun. Allah sizlere uzun omur omur versin kuzum.
Ya ayn dert bende de var ,yaptigim yürüyüşe gore az veriyormus gibi duşunuyorum.
Kiz eski kilonuda yazsana anliyamiyorum boyle verip vermedigini,verdin mi:)
Sen isteyince guzel kilo veriyorsun masallah. Neler yapiyorsun bize de anlat
Tebrikler,çerezlere akşam kacamaklarina ragmen guzel vermissin.
Bonus cok ozur dileyerek soyluyorum,kilomu yazdiktan sonra wc ye gittim degisti,duzenleme yapayim dedim sure dolmus. Yeni sini yazayim
Eski 101.3
Yeni 100.1
Fark -1,2kg
Sen yenisini al kuzum moral olsun zaten az verdim diye uzuluyordum
Hic sormaçok başarılı bir wc süreci geçirmişsin
Ne demisler eksi olsun bizim olsunbir ara denerim inş..
yazmamm süprüz olsun...
Şaka tabiki 107 geçen hafta bu hafta 106.8 -200 gr yani sinir bozucu
Sinirlendiginde bi çikip gezsen mi,ortamdan uzaklas biraz,bu hafta telafi edersin insallahSali dan itibaren liste yaşamıştım
Sali
Sabah 3 yumurtalı kıymalı yumurta
Peynir
Ayran ( protein günü olacakti iki gün )
Akşam
Tavuk sote ama bol bol
2 bardak ayran
Carsamba
3 yumurtayla omlet
Peynir
Ayran
Saat 1 gibi küçük oğlanın inadı ile bir sinir harbi ve kendimi bulgur pilavı kasiklarken buldum kahve kahvenin yanında ıvır zıvır ne bulduysa
Ondan sonrası yok diyet namına yok
Perşembe
Gine bi toparlanma çabası ama ona da planlar uymadı ben kahvaltı yapamadan işçi var dediler onlara kahvaltı yemek cay derken benim kahvaltı ayakta ne bulursam atıştırmak oldu sonrada gezmeye gittim ortada coştuk saolasi ben
Yani böyleyken böyle
Bonusum carsamba ve perşembeye direk 0 ver kuzum zaten suyum da yok düzenli
Ama sana ( cok emek veriyorsun kuzum hakkını helal et ) ve kendime söz veriyordu bu hafta kacamaksiz bitecek inşallah
Eski kilolarinizi da yaziniz efenim,burda merak edenlerimiz var değil miMerhabalar Hayırlı cumalar
Kilo bildirimim 112.8
inşallah ablaSinirlendiginde bi çikip gezsen mi,ortamdan uzaklas biraz,bu hafta telafi edersin insallah
Ben,nerelerdesin,hosgeldin. Neler yaptin uzak oldugun sure sure içerisindeBeni hatırlayan var mı?
Hayırlı akşamlar hatunlar..Görmeyeli nasılsınız?
Leslie daha çok kalori yaktırıyor.ama yürüyüş de çok faydalı.haftada birkaç gün Leslie ve birkaç gün yürüyüş Öner’im.ayrıca Leslie güzel sıkılaştryo 5kilo verince 7.8gibi duruyoHanimlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben her gun 1 saat yurumeye calisiyorum. Dun işim oldugundan dolayi Lesli 4 mil yaptim, 30dk suruyor, yuruyus yaptigim gunden daha cok terledim. Ev ortami oldugu icin mi oyle oldu yoksa daha mi kalori yaktigim icin oldu.yürüyüş mu lesli mi daha etkili.bu konuda deneyimleriniz oldu mu. Bu haftayi lesli yaparak gecireyim diyorum,ne dersiniz.
Mekanı cennet olsun.kaç yalındaydı CAnım.allah ailesine sevdiklerine sabır versinMerak edenleriniz olmuş gecen hafta eşimin abisi vefat etti..
O yüzden ugrayamadim.
Sizler iyisiniz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?