Kuzum mali bonus çakıl gep burdan zateb :) ben isterim ki hepsi gelse keşke keşkeeeBuradakileri alsana takıma kuzum asıl
Şuanki kilonj bilmiyorum o yğzden -100 bile olsa kabulüm hergaf. Bu sözünde durduğunun göstergesi olacak benim için bu hafta. Sonraki haftaya bakacağız. Ona net eksi hedefi koyarız seninleo cirozlardan fazlam var iste, onlari bir versem gosterecem onlara
Tamam miu kaptanim, bu hafta eksi hedefimiz olsun,ne kadar olursa artik. Yalniz sunu belirteyim bu hafta regl oncesi haftam,fazla yeme istegimde ondan olabilir diye dusunuyorum ama yine de zorlayacagim kendimi
Aksam karbon yok,spor tam gaz:)
Duygulandim ama
Tamam anlastikKuzum mali bonus çakıl gep burdan zateb :) ben isterim ki hepsi gelse keşke keşkeee
Şuanki kilonj bilmiyorum o yğzden -100 bile olsa kabulüm hergaf. Bu sözünde durduğunun göstergesi olacak benim için bu hafta. Sonraki haftaya bakacağız. Ona net eksi hedefi koyarız seninle
Regl falan bahanesi yok. Napacağız. Az hasarla atlatacağız. Bir bardak süt ile. Bir iki dilim peynir ile. Yaparsın ben de öyle yapıyorum. İçimde savaş açıyorum iştahasana yenilmeyeceğim ulen diye
Sen de yap!
Mesela şuan akşamları karbpna savaş açtık bile
Aynı benim durumumo cirozlardan fazlam var iste, onlari bir versem gosterecem onlara
Tamam miu kaptanim, bu hafta eksi hedefimiz olsun,ne kadar olursa artik. Yalniz sunu belirteyim bu hafta regl oncesi haftam,fazla yeme istegimde ondan olabilir diye dusunuyorum ama yine de zorlayacagim kendimi
Aksam karbon yok,spor tam gaz:)
Aleyküm selamSelamun aleyküm kızar
Gelemiyorum babamın halası vefat ettik şehir dışından çok misafir ler var yoğunum yarın birgün giderler heralde
Bende düzenimë dönerim hepinizi öptüm canlarim
pek hayırlı bi haftada değilim
iş yoğunluğu çok arttı adam gibi su bile içemiyorum
eşimlede herseye küsüp birbirimize alınganlık yapıyoruz
o da bu aralar cok bunaltıyor
içimden ne birşeyler yemek geliyor
nede sağlıklı bi diyet yapmak
bıraksalar günlerse koltukta takılabilirim
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinSelamun aleyküm kızar
Gelemiyorum babamın halası vefat ettik şehir dışından çok misafir ler var yoğunum yarın birgün giderler heralde
Basiniz sağolsun canim,Allah rahmet eylesin.Selamun aleyküm kızar
Toparladim,toparladim inşallah. Cumartesi yedigim dondurma beni iki gun daha yemeğe sevketti. 100gr dondurma yiyorsun 900gr arti oluyorsun, nasil is anlamadim gitti. Dun akşamdan itibaren dikkat etmeye basladim. Bakalim artilari temizleyebilecek miyim.OGULCUKLARIM hayrişim başınız sağolsun
hergaf ablasının gülü sana vuramıyorum diye boşmu durcam sandın acaba :))
Ya iki haftadır 1 kilo üzeri veriyorsun maşallah çok az kaldı 99 un gelmesine bunun için bazen stres yapıyoruz bazen heyecan olucak o kadar bu sayılar bizim için sıradan değil.
Kaçamakların kuruyemiş meyve olsun diğerleriyle dengeyi bozarız.
1 gün kötü geçsin nolucak allah sana sağlık versin ertesi gün öyle güzel geçer ki sen bile vay canına dersin.
Yeter ki o yinemi yedim yinemi aynı batağa giricem korkusu üzüntüsü olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?