Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ÇIKMAYAN ETİKETLER ÇIKMAYIN ULAN

Maşallah elimizden geleni yapınca nasılda yeşilleniyoruz

Ramazan sorası rehaveti derken bu başlangıçtı.İnşallah yeni aylık tabloda esip gürlemeliyiz başta ben olmak üzere.

Listede yer değişikliği oldu en hafif olarak @ISILDURU beybisu en alt sırada artık allah 70 kiloyuda nasip edecek inşallah

bengisu022 nisan34 nisanın alt sırasına geçti nisandan 1 kilo daha zayıf sanıyorum ki

Ay çok zevkli ya

İlk işim nisandan zayıf olmak inşallah hocam maşallah

@Gulbe seker gülbişim hayırlı olsun sanada inş uğur getirsin

Sağlam yiyicilerden ışıl bi ben bi o sınırsız köfte falan yiyebiliyoruz
Işıl hamurişini falanda yiyordu 1 ay öncesine kadar onları bırakıp düzene soktu ve leptini bozmuyor.
Öğün dışı yemiyor.

Menü puanları bugüne kadar kaldı bugünden sonraya bakarız.
Ben olmadım mı eboe olmadımı baktınız 2 gün yokum gelemedim hemen hepsini bi alıntı yapıp puanlayın emi ISILDURU sen özellikle

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] YENA [/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] Bonus [/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] hergaf [/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] bengisu022 [/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD] y.o.l.c.u [/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE]

Bu arada çiş eğitimi devam kızım gece yapmıyor şükür ama gündüz de yapmıyor çok zor gidiyor wc ye dün ilk kaka mızı yaptık çişi çok tutuyor günde 3 kez zor yapıyor korkuyor mu ki

Ben geldim kızlar burday.internetm de var artk.oh bee:)hafif biseyler atistirip spor salonuna gideceğim dün bfit yazıldm.3 aylk üye oldum.bu süre zarfnda umarm 75 olabilirim.bebislezor olacak ams artk babanelere siginmiyorm.70leri görene kadar kiyafet alışverişini yasakladmk kendimme.

Bu aralar bu hocayı dinliyorum ve çok iyi geliyor bana dinlemek.
Her dr benzer şeyleri söylüyor belki ama önemli olan kendi gözüyle bakıp söylemesi değil bizim gözümüzle konuşması.

Anlaşılabilmek güç veriyor insana bu diyet gruplarının takımların yaptığı şey işte.

Sonunda dedikleri çok güzel. Bizim 90 da çok yazdığımız bişey

Zaman zaman bu duyguları yenmeye çalışın.
Zaman zaman da varlıklarını kabul edin.
Ama asla sizi boğmalarına izin vermeyin

Emeğine sağlık Bonus cum

bengisu022 spor salonu üyeliğin hayırlı olsun. Çok iyi yapmışsın farkı göreceksin bak söylememe gerek yok.

hergaf canım dondurma tek başına 900 gram artı getirmez yaw nasıl olsa yedim diye arkası gelenlerden mutevellit görmussundur :)
Fakat sen çözdün artık bu işi hafif günler çok yakında...

Sabah 09.30
1 incir 7 zeytin 2.5 bardak su
5 taze kayısı
Saat 10.45
Soğanlı yumurta
1.5 dilim tbe
Peynir domates biber
50 gr çiğ kabak çekirdeği

Ara 16.30
1 kupa sütlü kahve

Akşam 18.45
1 tabak etli patlıcan
Salata

Su 3-3.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Evet yemiş olabilirim biraz
Çozdum mu bilmiyorum,bir ileri bir geri gidiyormuş gibi hissediyorum. Tatilimi iyi degerlendirmek istiyorum. Ne kadar verirsem kâr.
Sen nasilsin,çoluk,çocuk,isin gücün iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…