İlk takim yarislariyla basladim bu ise ama beceremedim,kaptan izne ayirdi beni:)Kızlar ne yapıyorsunuz neden takımlarda yarışmıyorsunuz ben ip ile çekiyorum takıma girmeyi orda daha çok motive olmaz mısın
Biz oraları çok tecrübe ettik canım birde sen tecrübe et:))Kızlar ne yapıyorsunuz neden takımlarda yarışmıyorsunuz ben ip ile çekiyorum takıma girmeyi orda daha çok motive olmaz mısın
Su 2.5_3arası spor70 dk.Selam bugünn menüsü.
Kah.10.00. 2 h.yumurta 9 zeytin dom.sal.2 kask yogurt peynirbikac ceviz
Saat 14.00 3.4 dilim karpuz cok az üzüm
Saat 16.30 has tavuk yogurtlu semizotu
Saat 19.00 bikac kask taze fasulye yogurtlu semizotu domates
Aksam 1badem sekeri ve 2fındık (mecburiyetten:)alrken tadına baktm
Ben hamile kalmadan önce de takımlarda idim bebeğim olunca kaldı şimdi bebeğimin 6 aylık olmasını bekliyorum sonra devam inşBiz oraları çok tecrübe ettik canım birde sen tecrübe et:))
Tesekkur ederimHadi bakalim,iş hayatinda kolayliklar diliyoruz sana
İyi olmana sevindim,sicaklardan insan yorgun gibi hissediyor. Masallah sporlarin harika, birinciliği kimseye kaptirmiyorsun.
Benim plates isini biraz erteledim, tatil planlarim var,donunce insallah,şimdilik kendi kendime birseyler yapiyorum, birazcikta tembellik yapiyor olabilirim
Menulerinde sporlarinda çok guzel,artilar coktan gitmistir,eksiler ne kadar olacak bakalim. Kardio hareketlerini evde mi yapiyorsunPazartesi
11:30
2-3 kk beyaz peynir
Domates maydanoz
1 avuç üzüm
17:30-18-00
2 tane kemiksiz but
Pul biberli 3 kaşık yoğurt
Su 2 litre içtim 1 litre daha içicem
1 litrede limonlu yeşil çay
Spor
45 dk lesli party videosu
15 dk 350 bölgesel
Salı
10:00-11:00
Türk kahvesi
2 yumurta sahanda
4 dilim kaşar, ufak bir parça tulum
1 avuç maydanoz, domates
18:00
Kabak sote, dereotlu yoğurt
Küçük pasta tabağında tavuk döner
2 litre su
1 litre yeşil çay
38 dk kardiyo
150 bölgesel
(Geberten bir kardiyo idi bölgesel yapamadım başka)
Çarşamba
10:30
2.5 yumurta sahanda
2 kk eski kaşar
Domates, kırmızı yeşil biber, taze kekik, zeytinyağıyla salata gibi
1 dolu çay kaşığı doğal bal
20:00
2 kabak sote
3 kaşık pul biberli yoğurt
2.5 litre su
800 ml limonlu yeşil çay
Spor
30 dk lesli
35 dk kardiyo
kuzum sabah simit KAÇAMAK olmuş hem de kaşarlısından.. simit hiç masum değil onun yerine 3 dilim tb ekmek ye bidahakine daha iyiİyi aksamlar
Çarşamba menüsü
Sabah 8.00
Bir bardak ceviz suyu
İki bardak su ve sipirulina
Saat 11.30
Bir kaşarli simit
Biraz peynir,9 zeytin
İki ceri domates
Ara bir avuc kadar karisik çerez
Bir bardak yeşil cay
Akşam 19.40
Bol salata,3 yumurta haslam( yumurtalar kucuktu)
Bir bardak kefir
Bir üçgen kavun dilimi
Su 3 litre
Spor yok ama cok gezdim,şu an ayaklarimin ağrisindan duramiyorum,sanirim spor yapamayacagim
yarın göreceğiz bakalım tartıyıOy kuzum,senin yazman nasil iyi geldi hemen toparladim kendimi,
iki gundur ufak ufak kaciriyordum,simdi toparladim biraz. Bugun disaridaydim,bir ince simit kacamagim var,akşam yemeginde dengeleyecegim inşallah. Birazdan menu yazarim. Hala artilarimdan kurtulamadim tamamen ama ilerleme var( buda sopa oncesi ,kendimi affettirmeceler ve kıvırmacalar)
Disaridaydim miu,en masumu simitli menuydu,simit bildigimiz simiz degildi biraz daha ince biseydi ama tabiki bu simit oldugu gerçegini degistirmez:)kuzum sabah simit KAÇAMAK olmuş hem de kaşarlısından.. simit hiç masum değil onun yerine 3 dilim tb ekmek ye bidahakine daha iyiama en azından sabahtan yenilmiş diye sevindim..
bugün perşembe inşallah hiç karbonhidrat tüketmemişsindir..
çerez kavrulmuş değil mi? kavrulmuş çerez çok kalorili.. ve içerisindeki faydalı yağların hepsi kavrulduğunda zararlı yağa dönüşüyor. Sıfır fayda üstüne de zarar.. sakın yeme emi.. yiyeceksen çiğ ye..
akşam yemeğini keşke az daha erkene çekebilsen hergafcım..
akşam menünü çok beğendim. sabahın telafisi olmuş ve çok besleyici
su gayet iyi..
spor yok ama hareket var güzel
7 puan
bugün senden karbonsuz menü bekliyorum
Teşekkür ederim,ogreniyorum iste burasi ve sizler sayesindeyarın göreceğiz bakalım tartıyı
merakla bekliyorum hergaf
aslında bazı öğünlerin o kadar güzel ki
belli yani sen doğru beslenmeyi biliyorsun aslında.. biraz nefsin ile savaşıp onu yenmen lazımYAPABİLİRSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?