Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İkiz değil ama yaşları yakın canım

Slm kizlar
Hayirli cumalar

Gecen hafta 105.4
Bu hafta 104.6
Fark -0.8

hergaf sagol cnm insallah carsamba gunu duzceye bir dra gitcez bakalim nasil olacak ordada bi doktor edineyim ama insallah benimki benim dogumdan sonra gider ya da benim dogum zamani gecici gorevlede olsa birisi gelir

Hayırlı cumalar
Kilom 128 daha fazla gitmesini bekliyordum cunki hiç kaçamak yok dün kızlara ıslakken yaptım yemedim...
Heralde vücudum ödem yaptı çok ayakta kalmaktan badana boya bitti ;eşim tv ünitesinin yenisini ve sehpa yapti..gece 2 ye kadar eskinin icindekileri yikadim yeniye yerlestirdim topuklarimin üzerine basamıyorum artik topuk dikenide var...şimdi yerleri silip halıları sericem birde banyo kaldı....bugün biter insallah

Oh ne güzel mis gibi olmuştur evin. Iyi günlerde oturun canım

sirkeli su yaramiyo onun yerinde limonlu su iç gerçekten tok tutuyo limon sayesinde az yiyorum yemekleri

hergün ayni yaptığım kahvaltı
2-3 dal maydanoz
yarim domates
bi salata
kibrit kadar peynir
haşlama yumurta
4 yeşil zeytin.
öğlen işyerinde yiyorum
batrbunya
salata
çorba vardi ama pirinçli olduğu için içmedim. hoşafi az içtim çok şekerli çünkü...
kepek ekmek.
akşam ne pişircem bilmiyorum
öğlene kadar 0,5 lt limonlu su içiyorum gerçekten tok tutuyo.
bugün hastayim halsizim.
dün toplam 1,5 saat yürüdüm evde bol bol spor yaptım. hafif ve sağlıklı hissediyorum 4 gündür ayni yapıyorum kahvaltıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…