Bende çok özledimmmm
Hosbuldum canımm
Nazar oldum kız kilolar tıkır tıkır gidiyor dedin geri geldi hepsi, umarım senin öyle olmaz
Efendim :) geldim, bildirimi listede yapayım ben..
2018’in en zorlu gök haritasından geçiyoruz. Bir tek sen değilsin böyle hisseden. Pluto karşıt açılı bir Güneş Tutulması atlattık. Pluto ölüm enerjisi ile pek çok kişide bir devrin kapanması, bir dönemin bitmesini sağladı. Çevremde iş değişikliği yapmak zorunda kalan çok insan var bu ara..Allah’tan Jüpiter retrodan çıktı ve yeni başlangıçlara firsat veriyor. Mars ve Merkür retroları gerginlikleri artırıyor. Önümüzde Kanlı Ay tutulması var. Şu Temmuz’u atlattık mı gerisi kolay..
YENA 65kg süpersinnn tebrikler
Sarkma oldumu yada sarkmaya çözümün varmı ben kilo vermeye korkar oldum ah su yerçekimi
Hüzün en çok bu adama yakışır...
Guzel yurekli eboe ellerine saglik listeler icin emek vermişsin,pek guzel olmuslar.Listeler böyle arkadaşlar. Kusurum olduysa affola
Hepimizin gördüğü gibi hiç iç açıcı değil listemizArtı gelenler, hiç gelmeyenler...
2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımızı şimdilik çıkardım. Tekrar gelip kalıcı olmayı düşünürlerse yeniden ekleriz
Listenin yüz karası E eboeOkulun en şişko öğretmeni, kızının şişko annesi olmayı sanırım çok kabullendin ki bu haldesin, Allah seni ıslah etsin ne diyeyim
Diğer artı gelen arkadaşlarım, siz gayet iyisiniz, haftaya yeşillenirsiniz inş, moral bozmak yok.
Veeeee gelelim listemizi yeşillendirenlere.......
bengisu022 canım benim, küçücük bebeğine, yorgunluklarına rağmen, bu haftanın yıldızı oldun, tebrik ederim seni
hergaf ablacım, sakın pes etme, doğru yoldasın, kendine inan, çünkü ben sana çok inanıyorum, okul başladığında 89 olmasan bile böyle devam edersen şu anki kilondan daha az olacaksın değil mi? Yılmadan, sıkılmadan devam et inşallah.. Yolumuz uzun evet, ama burası var. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz, tökezleriz, düşeriz belki, ama düştüğümüz yerden kalkarız evvelallah
nisan34 nisancım seni de tebrik ederim. 2 haftadır az az eksiliyorsun, aynen devam Neden spor yapmıyorsun peki? Spor yapmaya çalışsan daha fazla gitmez mi?
YENA canım ablam, yine spor birinciliğini kimseye kaptırmadın maşallah sana da.. koruman iyi gidiyor, nefsinle savaşını biliyorum, ama şunu da biliyorumki galip gelen sen olacaksın..
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si ..............bengisu022.............-2,7 kg
Haftanın 2.si...............Hergaf................... -0,8 kg
Haftanın 3.sü..................Nisan34................. -0,4 kg
O zaman en yıldızlısından 10 puan sanaMenumu unutmusum
Cuma
Sabah 13.00
İki bardak su
Saat13.30
bir kupa ceviz suyu ve bir ceviz
Saat 14.00
3 gun kurusu,bir hurma
2yumurta,zeytin,peynir,domates,saltlik,
biber
3 ceviz,yarim dilim tbe,bir şeftali
Ara kahve, bir hurma, yeşilçay
Akşam 21.00
İki parca tavuk
1,5 kase koyu cacik, çeyrek tbe
Su 3 litre
Spor 3 mil leslie
Tesekkurler. Yatmamişsin sen de. Benim veledler buyuk ,gec yatiyorlar,geç kalkiyorlar,ben de onlara uyuyorum,senin ki kucuk erkenden kaldirir seniO zaman en yıldızlısından 10 puan sana
Alıştım sanırım uykusuzluğa, 2,5 senedir 5 saat falan uyuyorum çoğu zaman, bi de gece defalarca kalkarak. Şimdi tatil olunca gündüz uyuma şansım oluyo ona da güveniyorum tabi. Haftaiçi kreşte, haftasonu da gündüz uykusundayken ben de uyumaya çalışıyorum. 8buçukta kalkıcam yine yarın. Uyku düzeni bozulmasın diye uyandırıyorum sabah sıpamı. Gözlerim de ağrıdı aslında yatsam iyi olacak. Hayırlı gecelerTesekkurler. Yatmamişsin sen de. Benim veledler buyuk ,gec yatiyorlar,geç kalkiyorlar,ben de onlara uyuyorum,senin ki kucuk erkenden kaldirir seninasil dayaniyorsun
Sana da hayırlı geceler canimAlıştım sanırım uykusuzluğa, 2,5 senedir 5 saat falan uyuyorum çoğu zaman, bi de gece defalarca kalkarak. Şimdi tatil olunca gündüz uyuma şansım oluyo ona da güveniyorum tabi. Haftaiçi kreşte, haftasonu da gündüz uykusundayken ben de uyumaya çalışıyorum. 8buçukta kalkıcam yine yarın. Uyku düzeni bozulmasın diye uyandırıyorum sabah sıpamı. Gözlerim de ağrıdı aslında yatsam iyi olacak. Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?