Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar

Kilo bildirimi
Geçen hafta 86.5
Bu hafta 86.1
Spor yok
Bu hafta bir kilo veririm diyodum olmadı dert değil haftaya iki kilo veririm inş

hergaf 800 gr a uzuluyosun ha ayıp ettin şimcik bu hafta ben de kendimce yediklerime ictiklerime dikkat ettim güya yalnız 400 gr verebilmisim eee napalım oturup agliyalim mi?
Sakin pes etme çok güzel gidiyorsun bence böyle devam et

Son düzenleme:
Her zaman icmiyorum o gun aklima ne gelirse bugun mesala ceviz suyu ictim. Genelde zencefilli limonlu su iciyorum
ben üç gündür içiyorum tüm beslenme alışkanlıklarimi değiştirmeye karar vermişim o gün ağladim 4 gün önce çok mutsuzdum eşim yardim ediyor limonlu suyu eşim hazirliyor. hamurişi tatlı yedirmiyo. cips vardi eşim bana vermedi sen zayifliycaksin diyo motive veriyo sağolsun:)

Ne guzel esin sana destek veriyor,değerlendir bunlari, diyette psikoloji onemli çünkü

Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 99.7
Bu hafta 98.9
Fark -800gr
Bekledigim kadar iyi degil
Bonus E eboe YENA

Aa tam yazarken sen etiketlemissin canim
-800 gr vermisim, demistim sana çok fazla kilo veremitorum diye
Ama birakmak yok tabii. Hedefim okula 1 eylule kadar 89 a düşmekti ama zor gibi

kalplerimiz bir

sen harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hergaf kuzum
nesi seni tatmin etmedi yahu.. senden sadece şunu istiyorum.. 1 500 ml su şişesi al eline bi salla hoplat elinde.. ondan tam 300 gram daha fazla yük azaldı bedeninde!!! az mı ????

800 gram daha hafifsin şuanda

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

haftaya hedefin: 97.7

Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 99.7
Bu hafta 98.9
Fark -800gr
Bekledigim kadar iyi degil
Bonus E eboe YENA

Yaa harika. . Iyice uzaklastin 3 lu hanelerden kuzum.

Az olsun bizim olsun nisancım

Çok sanslisin. . Ins emeğin karşılığını alırsın canım

Senin guzel ,motive edici yuregine sağlık.
Belirlediğin hedefleti tutturamasamda ilerleme kaydediyorum he mi:)
Regl sonrasi hafta olmasi nedeniyle az geldi bana.
Oy bana bak eskiden 100gr veremiyorken şimdi 800gr lari beğenmiyorum,nankormuyum neyim:) şükredeceğim yerde
Okul baslayana kadar iyice eksileyim istiyorum
Haftaya farkli bir ortamda olacagim,şuan için kestiremiyorum, çünkü gormedigim bir ortam benim için eksiler de getirebilir,artilar da,yaşayip gorecegim:)
Niyetim birakmak degil tabiki,ins guzel sonuclanir benim icin.

Merhabalar arkadaşlar napaysınız

Keyifler yerindedir inşallah mutlu geçireceğiniz bir hafta sonunuz olsun

Bende durumlar pek parlak değil eve dönüş yolundan yazıyorum cuma trafiğinde kaldım

Diyet ve spor konusunda mağlesef bir istikrar sağlayamadım sadece istiyorum o kadar da yapamıyorum sanki. gerçi biraz önce iki kaşık kabak yemeği ile 2 dilim ızgara yedim bu akşam daha bişey yemem

Dediğim şeye bak tabi bu saatten sonra yenmemesi lazım ama ben daha eve gidip yemek hazırlayacağım için öyle bir düşünce oluştu

Heh nerde kalmıştım bu ara hem ev hem iş gergin düzelir inşallah sanki Yeni değişimler olucak sizde hayatınızda bu dönem öyle hisediyormusunuz.

Yoksa sadece benmi böyleyim tüm insanlar barut gibi kibrit çaksan patlıycaklar sanki....

Bu sabah banyoyu yıkadımda her eğilip kalktığımda başımın döndüğünü farkettim bu konuda bir fikri olan var mı acaba ?

Neyse Konumuza gelelim kahvaltılarımı azaltıp akşamları da daha dikkatli olmam lazım birde artık günlük bir saat yürüyüş yapmak istiyorum ama sabahları işe akşamları eve geç kalıyorum ne zaman yapıcam bilemiyorum

Benden haberler bu kadar bildirimimide yapayım hiç iç açıcı değil gerçi

Kilo bildirimim : 113

Nazar oldum kız kilolar tıkır tıkır gidiyor dedin geri geldi hepsi, umarım senin öyle olmaz

Merhaba canim,nerelerdesin,tatilvsonrasi pek uğramadin buralara.
Arada boyle gelgitler olur ama duzelir merak etme. Senki daha once basarmis birisin,yine başarirsin.
Yeme ve spor saatlerini kendi şartlarina gore duzenle canim,misal ben geç yattigim icin akşam yemegini gec saate aldim,yoksa dayanamiyorum
Banyodaki durumun ani hareketlerden yada temizlik malzemelerinden olabilir dikkat et.
Haydi bugun tekrar başla,bu baslangiç başariya giden yol olabilir

Sağol canım evet yeme ve spor işini bir düzenlemem lazım. Doğru söylüyorsun belkide sabah çamaşır suyu beni etkiledi başım döndü filan ..

Daha önce bir seferinde 87 kiloya son olarakta 97 kiloya düşmüşlüğüm var evet ama istikrarlı olamayınca verilen kilolar hızla geri geldi.
Seninde 2 haftadır başarını izliyorum ikili hanen daim olsun tebrikler :)

Güle güle kullan Yeni mobilyalarını :) merak ettim şimdi usta acaba kendi evine nasıl yapmıştır mobilyaları mahsuru yoksa resim atsan bakardık :)

Geçmiş olsun simiii Yeni işinde hayırlı olsun canım

2018’in en zorlu gök haritasından geçiyoruz. Bir tek sen değilsin böyle hisseden. Pluto karşıt açılı bir Güneş Tutulması atlattık. Pluto ölüm enerjisi ile pek çok kişide bir devrin kapanması, bir dönemin bitmesini sağladı. Çevremde iş değişikliği yapmak zorunda kalan çok insan var bu ara..Allah’tan Jüpiter retrodan çıktı ve yeni başlangıçlara firsat veriyor. Mars ve Merkür retroları gerginlikleri artırıyor. Önümüzde Kanlı Ay tutulması var. Şu Temmuz’u atlattık mı gerisi kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…