Kuzum -800gr vermisim,ne olurdu en az 1kg olaydi,çünkü gercekten ugrasiyorum. Acaba kahvaltiyi mi azaltsam,cok mu geliyor kihergaf nerdesin ? Kilonu çok merak ediyorum .
simeranya7 bence kilonu bildirmelisin artık .
Hatta @DelyDoly gel kız artık
ben üç gündür içiyorum tüm beslenme alışkanlıklarimi değiştirmeye karar vermişim o gün ağladim 4 gün önceHer zaman icmiyorum o gun aklima ne gelirse bugun mesala ceviz suyu ictim. Genelde zencefilli limonlu su iciyorum
Ne guzel esin sana destek veriyor,değerlendir bunlari, diyette psikoloji onemli çünküben üç gündür içiyorum tüm beslenme alışkanlıklarimi değiştirmeye karar vermişim o gün ağladim 4 gün önceçok mutsuzdum eşim yardim ediyor limonlu suyu eşim hazirliyor. hamurişi tatlı yedirmiyo. cips vardi eşim bana vermedi sen zayifliycaksin diyo motive veriyo sağolsun:)
Aa tam yazarken sen etiketlemissin canim
-800 gr vermisim, demistim sana çok fazla kilo veremitorum diye
Ama birakmak yok tabii. Hedefim okula 1 eylule kadar 89 a düşmekti ama zor gibi
Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 86.5
Bu hafta 86.1
Spor yok
Bu hafta bir kilo veririm diyodum olmadıdert değil haftaya iki kilo veririm inş
hergaf 800 gr a uzuluyosun ha ayıp ettin şimcik bu hafta ben de kendimce yediklerime ictiklerime dikkat ettim güya yalnız 400 gr verebilmisim eee napalım oturup agliyalim mi?
Sakin pes etme çok güzel gidiyorsun bence böyle devam et
ben üç gündür içiyorum tüm beslenme alışkanlıklarimi değiştirmeye karar vermişim o gün ağladim 4 gün önceçok mutsuzdum eşim yardim ediyor limonlu suyu eşim hazirliyor. hamurişi tatlı yedirmiyo. cips vardi eşim bana vermedi sen zayifliycaksin diyo motive veriyo sağolsun:)
Senin guzel ,motive edici yuregine sağlık.kalplerimiz bir
sen harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hergaf kuzum
nesi seni tatmin etmedi yahu.. senden sadece şunu istiyorum.. 1 500 ml su şişesi al eline bi salla hoplat elinde.. ondan tam 300 gram daha fazla yük azaldı bedeninde!!! az mı ????
800 gram daha hafifsin şuanda
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haftaya hedefin: 97.7
Nazar oldum kız kilolar tıkır tıkır gidiyor dedin geri geldi hepsi, umarım senin öyle olmazSenin guzel ,motive edici yuregine sağlık.
Belirlediğin hedefleti tutturamasamda ilerleme kaydediyorum he mi:)
Regl sonrasi hafta olmasi nedeniyle az geldi bana.
Oy bana bak eskiden 100gr veremiyorken şimdi 800gr lari beğenmiyorum,nankormuyum neyim:) şükredeceğim yerde
Okul baslayana kadar iyice eksileyim istiyorum
Haftaya farkli bir ortamda olacagim,şuan için kestiremiyorum, çünkü gormedigim bir ortam benim için eksiler de getirebilir,artilar da,yaşayip gorecegim:)
Niyetim birakmak degil tabiki,ins guzel sonuclanir benim icin.
Kıyamam ya,hep de maşallah dedik halbuki. Verirsin sen yine ben inaniyorumNazar oldum kız kilolar tıkır tıkır gidiyor dedin geri geldi hepsi, umarım senin öyle olmaz
Merhaba canim,nerelerdesin,tatilvsonrasi pek uğramadin buralara.Merhabalar arkadaşlar napaysınız
Keyifler yerindedir inşallah mutlu geçireceğiniz bir hafta sonunuz olsun
Bende durumlar pek parlak değil eve dönüş yolundan yazıyorum cuma trafiğinde kaldım
Diyet ve spor konusunda mağlesef bir istikrar sağlayamadım sadece istiyorum o kadar da yapamıyorum sanki. gerçi biraz önce iki kaşık kabak yemeği ile 2 dilim ızgara yedim bu akşam daha bişey yemem
Dediğim şeye bak tabi bu saatten sonra yenmemesi lazım ama ben daha eve gidip yemek hazırlayacağım için öyle bir düşünce oluştu
Heh nerde kalmıştım bu ara hem ev hem iş gergin düzelir inşallah sanki Yeni değişimler olucak sizde hayatınızda bu dönem öyle hisediyormusunuz.
Yoksa sadece benmi böyleyim tüm insanlar barut gibi kibrit çaksan patlıycaklar sanki....
Bu sabah banyoyu yıkadımda her eğilip kalktığımda başımın döndüğünü farkettim bu konuda bir fikri olan var mı acaba ?
Neyse Konumuza gelelim kahvaltılarımı azaltıp akşamları da daha dikkatli olmam lazım birde artık günlük bir saat yürüyüş yapmak istiyorum ama sabahları işe akşamları eve geç kalıyorum ne zaman yapıcam bilemiyorum
Benden haberler bu kadar bildirimimide yapayım hiç iç açıcı değil gerçi
Kilo bildirimim : 113
Sağol canım evet yeme ve spor işini bir düzenlemem lazım. Doğru söylüyorsun belkide sabah çamaşır suyu beni etkiledi başım döndü filan ..Merhaba canim,nerelerdesin,tatilvsonrasi pek uğramadin buralara.
Arada boyle gelgitler olur ama duzelir merak etme. Senki daha once basarmis birisin,yine başarirsin.
Yeme ve spor saatlerini kendi şartlarina gore duzenle canim,misal ben geç yattigim icin akşam yemegini gec saate aldim,yoksa dayanamiyorum
Banyodaki durumun ani hareketlerden yada temizlik malzemelerinden olabilir dikkat et.
Haydi bugun tekrar başla,bu baslangiç başariya giden yol olabilir
Güle güle kullan Yeni mobilyalarını :) merak ettim şimdi usta acaba kendi evine nasıl yapmıştır mobilyaları mahsuru yoksa resim atsan bakardık :)Hayırlı cumalar
Kilom 128 daha fazla gitmesini bekliyordum cunki hiç kaçamak yok dün kızlara ıslakken yaptım yemedim...
Heralde vücudum ödem yaptı çok ayakta kalmaktan badana boya bitti ;eşim tv ünitesinin yenisini ve sehpa yapti..gece 2 ye kadar eskinin icindekileri yikadim yeniye yerlestirdim topuklarimin üzerine basamıyorum artik topuk dikenide var...şimdi yerleri silip halıları sericem birde banyo kaldı....bugün biter insallah
Geçmiş olsun simiii Yeni işinde hayırlı olsun canımişten ayrıldım canım yeni bir yere başlıycam ayın 1’inde kızlar iyiler büyük uslandı biraz küçüğü hâla sık göremiyorum maalesef
öncesi çok kötüydü alınınca rahatladım ama çok fena iştahım açıldı
Merhabalar arkadaşlar napaysınız
Keyifler yerindedir inşallah mutlu geçireceğiniz bir hafta sonunuz olsun
Bende durumlar pek parlak değil eve dönüş yolundan yazıyorum cuma trafiğinde kaldım
Diyet ve spor konusunda mağlesef bir istikrar sağlayamadım sadece istiyorum o kadar da yapamıyorum sanki. gerçi biraz önce iki kaşık kabak yemeği ile 2 dilim ızgara yedim bu akşam daha bişey yemem
Dediğim şeye bak tabi bu saatten sonra yenmemesi lazım ama ben daha eve gidip yemek hazırlayacağım için öyle bir düşünce oluştu
Heh nerde kalmıştım bu ara hem ev hem iş gergin düzelir inşallah sanki Yeni değişimler olucak sizde hayatınızda bu dönem öyle hisediyormusunuz.
Yoksa sadece benmi böyleyim tüm insanlar barut gibi kibrit çaksan patlıycaklar sanki....
Bu sabah banyoyu yıkadımda her eğilip kalktığımda başımın döndüğünü farkettim bu konuda bir fikri olan var mı acaba ?
Neyse Konumuza gelelim kahvaltılarımı azaltıp akşamları da daha dikkatli olmam lazım birde artık günlük bir saat yürüyüş yapmak istiyorum ama sabahları işe akşamları eve geç kalıyorum ne zaman yapıcam bilemiyorum
Benden haberler bu kadar bildirimimide yapayım hiç iç açıcı değil gerçi
Kilo bildirimim : 113
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?