Canım hadi hep beraber el atalım fit olmak istiyoruz madem daha heyecanlı birşeyler yapalım cezalar koyalım morti olalım birbirimizi teşvik etmek için hadi kızlar yoksa 2 ileri 1 geri olmuyor.90+ güzelleri...
Başaracağız...
Anladım canımm bende yumusagımNeden Geri geldi ?
Dikkat etmiyorsun sanırım
Buraya ugramiyirsun pek..
Gerçi hepimiz çok boşladik burayı
Emeğine sağlık canım.
Özellikle is açısından kötü bir donemdeydik biz de ..
Yavaş yavaş yoluna giriyor gibi...
Benim göbek ve göğüslerim sarkıktı zaten. Senelerce kilo alıp vermekten. .
Ama iç bacaklar epey yumuşadı özetle zayıf ve yumuşağım
Sese bak yaaa
Yoruma baak...senin meslegini yanlış mı hatrlyrm simi?2018’in en zorlu gök haritasından geçiyoruz. Bir tek sen değilsin böyle hisseden. Pluto karşıt açılı bir Güneş Tutulması atlattık. Pluto ölüm enerjisi ile pek çok kişide bir devrin kapanması, bir dönemin bitmesini sağladı. Çevremde iş değişikliği yapmak zorunda kalan çok insan var bu ara..Allah’tan Jüpiter retrodan çıktı ve yeni başlangıçlara firsat veriyor. Mars ve Merkür retroları gerginlikleri artırıyor. Önümüzde Kanlı Ay tutulması var. Şu Temmuz’u atlattık mı gerisi kolay..
Teşekkürler canm.elimden geldigince caba gosteryrm. Bu haftaya gecen haftaki eksi de yansidi.yoksa mümkün degil bu kadar veremezdm bi haftada.ben inamyrm sana istedigin kiloya geleceksn.biraz sporunu artrsan canm olur insListeler böyle arkadaşlar. Kusurum olduysa affola
Hepimizin gördüğü gibi hiç iç açıcı değil listemizArtı gelenler, hiç gelmeyenler...
2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımızı şimdilik çıkardım. Tekrar gelip kalıcı olmayı düşünürlerse yeniden ekleriz
Listenin yüz karası E eboeOkulun en şişko öğretmeni, kızının şişko annesi olmayı sanırım çok kabullendin ki bu haldesin, Allah seni ıslah etsin ne diyeyim
Diğer artı gelen arkadaşlarım, siz gayet iyisiniz, haftaya yeşillenirsiniz inş, moral bozmak yok.
Veeeee gelelim listemizi yeşillendirenlere.......
bengisu022 canım benim, küçücük bebeğine, yorgunluklarına rağmen, bu haftanın yıldızı oldun, tebrik ederim seni
@hergaf ablacım, sakın pes etme, doğru yoldasın, kendine inan, çünkü ben sana çok inanıyorum, okul başladığında 89 olmasan bile böyle devam edersen şu anki kilondan daha az olacaksın değil mi? Yılmadan, sıkılmadan devam et inşallah.. Yolumuz uzun evet, ama burası var. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz, tökezleriz, düşeriz belki, ama düştüğümüz yerden kalkarız evvelallah
nisan34 nisancım seni de tebrik ederim. 2 haftadır az az eksiliyorsun, aynen devam Neden spor yapmıyorsun peki? Spor yapmaya çalışsan daha fazla gitmez mi?
YENA canım ablam, yine spor birinciliğini kimseye kaptırmadın maşallah sana da.. koruman iyi gidiyor, nefsinle savaşını biliyorum, ama şunu da biliyorumki galip gelen sen olacaksın..
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si ..............bengisu022.............-2,7 kg
Haftanın 2.si...............Hergaf................... -0,8 kg
Haftanın 3.sü..................Nisan34................. -0,4 kg
SPOR DERECELERİ
Spor 1.siYENA
Spor 2.sihergaf
Spor 3.sübengisu022
Mutlu haftasonları
E eboe ellerine sağlık liste icin. Spor konusunda çok usengecim. Salonda sıkılmadan yapıyorum fakat evde spor hiç bana göre değil. 78 e indigimde spora sarılmayı düşünüyorum
sen de umutsuzluğa kapılma o an geldiğinde sen de basaricaksin. 99 a inmene sadece 5 kilon var bu beş kiloyu verdiğinde sende evet olucak demeye basliycaksin bak gör. Bence okullar baslayana dek 98 kilo olabilirsin hiç zor değil. Özellikle çarşamba perşembe daha az kalori alırsan bu daha da kolaylaşıyorhadi bi gayret et bizde sana her anlamda destek oluruz.
YENA sen de sık sık uğra olur mu ozleniyosun
H Himal_ listeye girmesende gel buraya muhabbet ederiz
Ak kelebek orti morti nasıl olur bilmiyorum aciklarsan topike de uyarsa yapabiliriz.
400 gr la haftanın üçüncüsü oldum vay be topik ölmuş ağlayan yok
Kurban bayramına tam bir ay var ben kendimce fazla ucmadan bir hedef koyucam isterseniz siz de bir hedef belirleyebilirsiniz.
Ben su an 86.1 kiloyum Kurban bayramına hedefim 81.99 inş basarabilirim
Anladım canımm bende yumusagımzayıflamaktan korkar oldum k6sın yuruycem inş fayda eder
Morti şöyle oluyor canım kilosu yakın iki kişi haftalık kapışıyor kim daha çok kilo verecek diye güzel oluyor teşvik edici oluyor yaniMutlu haftasonları
E eboe ellerine sağlık liste icin. Spor konusunda çok usengecim. Salonda sıkılmadan yapıyorum fakat evde spor hiç bana göre değil. 78 e indigimde spora sarılmayı düşünüyorum
sen de umutsuzluğa kapılma o an geldiğinde sen de basaricaksin. 99 a inmene sadece 5 kilon var bu beş kiloyu verdiğinde sende evet olucak demeye basliycaksin bak gör. Bence okullar baslayana dek 98 kilo olabilirsin hiç zor değil. Özellikle çarşamba perşembe daha az kalori alırsan bu daha da kolaylaşıyorhadi bi gayret et bizde sana her anlamda destek oluruz.
YENA sen de sık sık uğra olur mu ozleniyosun
H Himal_ listeye girmesende gel buraya muhabbet ederiz
Ak kelebek orti morti nasıl olur bilmiyorum aciklarsan topike de uyarsa yapabiliriz.
400 gr la haftanın üçüncüsü oldum vay be topik ölmuş ağlayan yok
Kurban bayramına tam bir ay var ben kendimce fazla ucmadan bir hedef koyucam isterseniz siz de bir hedef belirleyebilirsiniz.
Ben su an 86.1 kiloyum Kurban bayramına hedefim 81.99 inş basarabilirim
Evet olur çok da güzel oluyor eşleştirme yapalım herkes Mortisini takip etsin kilo vermede menü vermede haftalık sporda
kızımda 7.5 aylık iken bıraktım daha başlamadım evet canım evdeyim izinde alıştım şükürAk kelebek doğum iznindemisin canım ?
Benim kimse yok yanımda canım eşim hiçNe zaman işe öneceksin ?
Varmı çocuklara bakacak yakının ?
Bugün yurt dışından gelen arabalarla gebelik bebek muhabbeti yapıyorduk ..
Orada annelere izin konusun da sağlanan kolayliklar sahane.. ilk 3 yıl maaşını alıp izinli olmak hiçte sorun değilmiş..
Burada öylemi hele özel sektör
Benim oğlum 8 yaşından itibaren evde yalnız kaldı ben eve gelinceye kadar
Çok şükür is saatini okul zamani oğluma göre ayarlamama ses etmediler büyük bir şans benim için. Fakat bunun için maasimin bir kismindan fedakarlık yaptım misal.
Benim kimse yok yanımda canım eşim hiç
Başlamamı istemiyor bu yüzden aslında ben daha rahatlıyordum çalışırken ama güvenemiyorum kimseye
Sen de mi öğretmenden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?