Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

90+ güzelleri...

Başaracağız...
Canım hadi hep beraber el atalım fit olmak istiyoruz madem daha heyecanlı birşeyler yapalım cezalar koyalım morti olalım birbirimizi teşvik etmek için hadi kızlar yoksa 2 ileri 1 geri olmuyor.

Anladım canımm bende yumusagım zayıflamaktan korkar oldum k6sın yuruycem inş fayda eder

Yoruma baak...senin meslegini yanlış mı hatrlyrm simi?

Teşekkürler canm.elimden geldigince caba gosteryrm. Bu haftaya gecen haftaki eksi de yansidi.yoksa mümkün degil bu kadar veremezdm bi haftada.ben inamyrm sana istedigin kiloya geleceksn.biraz sporunu artrsan canm olur ins

Slm kizlar
Hepinize iyi haftasonlari diliyorum
Bu hafta alt komsumun kizinin dugunu var aksam kina gecesine gitcez kosturmacamiz var yani
HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si ..............bengisu022.............-2,7 kg

Haftanın 2.si...............Hergaf................... -0,8 kg

Haftanın 3.sü..................Nisan34................. -0,4 kg

SPOR DERECELERİ

Spor 1.si YENA

Spor 2.si hergaf

Spor 3.sü bengisu022

Listeler icin eline saglik cnm kilo veren ve spor yapan butun arkadaslarimi tebrik ederim

Mutlu haftasonları
E eboe ellerine sağlık liste icin. Spor konusunda çok usengecim. Salonda sıkılmadan yapıyorum fakat evde spor hiç bana göre değil. 78 e indigimde spora sarılmayı düşünüyorum
sen de umutsuzluğa kapılma o an geldiğinde sen de basaricaksin. 99 a inmene sadece 5 kilon var bu beş kiloyu verdiğinde sende evet olucak demeye basliycaksin bak gör. Bence okullar baslayana dek 98 kilo olabilirsin hiç zor değil. Özellikle çarşamba perşembe daha az kalori alırsan bu daha da kolaylaşıyor hadi bi gayret et bizde sana her anlamda destek oluruz.

YENA sen de sık sık uğra olur mu ozleniyosun

H Himal_ listeye girmesende gel buraya muhabbet ederiz

Ak kelebek orti morti nasıl olur bilmiyorum aciklarsan topike de uyarsa yapabiliriz.

400 gr la haftanın üçüncüsü oldum vay be topik ölmuş ağlayan yok

Kurban bayramına tam bir ay var ben kendimce fazla ucmadan bir hedef koyucam isterseniz siz de bir hedef belirleyebilirsiniz.
Ben su an 86.1 kiloyum Kurban bayramına hedefim 81.99 inş basarabilirim

Evet Nisancım hedef çok iyi fikir.
Herkes belirlesin hedefini ve hepimiz çok sık ugrayalim buraya..eskisi gibi şenlensin ne güzel sohbetler donerdi önceden.

Morti şöyle oluyor canım kilosu yakın iki kişi haftalık kapışıyor kim daha çok kilo verecek diye güzel oluyor teşvik edici oluyor yani

Morti şöyle oluyor canım kilosu yakın iki kişi haftalık kapışıyor kim daha çok kilo verecek diye güzel oluyor teşvik edici oluyor yani

Tatlı bir rekabet yani..
Kilosu yakın olan çok var burada ..

Kişiler kendisimi seçiyor.
O zaman sen E eboe yi kap derim
Ikinizde ufak cocuklusunuz

Tatlı bir rekabet yani..
Kilosu yakın olan çok var burada ..

Kişiler kendisimi seçiyor.
O zaman sen E eboe yi kap derim
Ikinizde ufak cocuklusunuz
Evet olur çok da güzel oluyor eşleştirme yapalım herkes Mortisini takip etsin kilo vermede menü vermede haftalık sporda E eboe kapışalım balım
Ak kelebek doğum iznindemisin canım ?
kızımda 7.5 aylık iken bıraktım daha başlamadım evet canım evdeyim izinde alıştım şükür

Ne zaman işe döneceksin ?
Varmı çocuklara bakacak yakının ?

Bugün yurt dışından gelen akrabalarla gebelik bebek muhabbeti yapıyorduk ..
Orada annelere izin konusun da sağlanan kolayliklar sahane.. ilk 3 yıl maaşını alıp izinli olmak hiçte sorun değilmiş..
Burada öylemi hele özel sektör

Benim oğlum 8 yaşından itibaren evde yalnız kaldı ben eve gelinceye kadar

Çok şükür is saatini okul zamani oğluma göre ayarlamama ses etmediler büyük bir şans benim için. Fakat bunun için maasimin bir kismindan fedakarlık yaptım misal.

Son düzenleme:
Benim kimse yok yanımda canım eşim hiç
Başlamamı istemiyor bu yüzden aslında ben daha rahatlıyordum çalışırken ama güvenemiyorum kimseye
Sen de mi öğretmenden canım

Benim kimse yok yanımda canım eşim hiç
Başlamamı istemiyor bu yüzden aslında ben daha rahatlıyordum çalışırken ama güvenemiyorum kimseye
Sen de mi öğretmenden canım

Yok canım öğretmen değilim. . Isletme mezunuyum. Özel bir firmanın muhasebe bölümündeyim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…