Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdiden hepinizin bayramini kutluyorum kızlar,aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte nice güzel,huzur dolu bayramlar diliyorum..

Teşekkürler canim. Senin bayraminda mubarek olsun,iyi bayramlar
Günaydın
Arefeniz mübarek olsun
Bütün dualarınız kabul olsun inşallah arafatta edilmiş gibi
Amin canisi,seninde mubarek olsun
Günaydın ,hayırlı bir arife ve bayram olsun tüm ülkemiz için, mutlu huzurlu bayramlar herkese
Amin kuzum,seninde arefe gunun bayramin hayirli ve mubarek olsun.
Selamun aleyküm
Arefemiz mübarek olsun.. Dualarımız arafattaki dualara karışsın inşallah..
Aleykum selam canim. Amin İnşallah. Hayırlı,huzurlu bayramlar
Slm kizlar
Bugun duzceye gitcez insallah
Bayramin 4. gunune kadar yokum
Kendinize iyi bakin
Hepimizin bayrami mubarek olsun
Sagol canim,senin de mubarek olsun,dikkat et kendine

Aynen öyle çok hain kilolar binbir uğraşla ver sonra hoooppp geri gelsin! Diyetten ziyade spora asılmayı düşünüyorum diyet tabiki yapcam dengeli beslenme hayat biçimim olsun istiyorum.

İşsiz Mehtap
29 haa seni tanıdığım da 21 falandın

Harika
Düzelecek tabii .. isteyince ne güzel ilerliyorsun biliyoruz ...
İşsizlik hayat tarzım :) dogru abla o yaşlarda gelmiştim buraya. Hey gidi zaman. 8 yıldır kilo vermeye ugrasıyorum demekki :)

Yaşında çok gençmiş mehtap hızlıca verirsin kilonu inşallah ,sonra da gelsin kismetler dizi dizi
Zaten bu işsizlik yüzünden ben daha çok “amaaann zengin koca bulup evleneyim” moduna giriyorum :) çünkü zengin kocalar beni bekliyor böyle sıra sıra :)
Şaka bir yana zayıflayayımda kendime geleyim.

Hoşbulduuummm bende sizi özledim.
İşsizlik bir hayat biçimidir öyle şekillendircem :))
İnşallah mis gibi vercez kilolarımızı beraber..

Mecburen geldim sorma 5 gün içinde 3 kez uçağa bindim kulağım çok kötü durumda dün gece sabaha kadar gezdim ağrısından. 2 hafta tatilden sonra çalışmak çok zor geliyor hiç ayaklarım gitmiyor

Çok geçmiş olsun çakil,hiçbir şey saglıgından önemli degil keşke bu kadar fedakarlik yapmasaydin canım yaa
Hiçbir sıkıntı olmadan atlatirsin inş,Allah şifa versin..
Bayramlarda çok duygusal oluyorum burda 1 hafta tek kalmak da çok zordu herkes oradayken. Ama dün gece hiç uyumadim ağrıdan . Doktor 1 hafta çekeceğimi söyledi. 1 ay herseyden uzaklaşıp düşünmek istiyorum resmen kendime gelmek.

Slm kizlar
Dun aksam donduk cok sukur. Bugunde annem geliyor yanima ☺

Kilom gecen hafta 106.2
Bu hafta 106.9
Fark +0.7

Ayaklarim sis geziyorum son zamanlarim oldugu icin herhalde tansiyondan mi diye suphelendim ama cok sukur normal cikti tansiyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…