İyi geceler
Teşekkürler canim. Senin bayraminda mubarek olsun,iyi bayramlarŞimdiden hepinizin bayramini kutluyorum kızlar,aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte nice güzel,huzur dolu bayramlar diliyorum..
Amin canisi,seninde mubarek olsunGünaydın
Arefeniz mübarek olsun
Bütün dualarınız kabul olsun inşallah arafatta edilmiş gibi
Amin kuzum,seninde arefe gunun bayramin hayirli ve mubarek olsun.Günaydın ,hayırlı bir arife ve bayram olsun tüm ülkemiz için, mutlu huzurlu bayramlarherkese
Aleykum selam canim. Amin İnşallah. Hayırlı,huzurlu bayramlarSelamun aleyküm
Arefemiz mübarek olsun.. Dualarımız arafattaki dualara karışsın inşallah..
Sagol canim,senin de mubarek olsun,dikkat et kendineSlm kizlar
Bugun duzceye gitcez insallah
Bayramin 4. gunune kadar yokum
Kendinize iyi bakin
Hepimizin bayrami mubarek olsun
Aynen öyle çok hain kilolar binbir uğraşla ver sonra hoooppp geri gelsin! Diyetten ziyade spora asılmayı düşünüyorum diyet tabiki yapcam dengeli beslenme hayat biçimim olsun istiyorum.Dikkat etmeyi bıraktığın an geliyor hain kilolar hepimiz aynı durumdayız ,neredeyse bir yıldır görünmüyordun yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiş Karatay diyetini tavsiye ederim hem toksun hem kilo veriyorsun daha ne olsun
İşsizlik hayat tarzım :) dogru abla o yaşlarda gelmiştim buraya. Hey gidi zaman. 8 yıldır kilo vermeye ugrasıyorum demekki :)İşsiz Mehtap
29 haa seni tanıdığım da 21 falandın
Harika
Düzelecek tabii .. isteyince ne güzel ilerliyorsun biliyoruz ...
Zaten bu işsizlik yüzünden ben daha çok “amaaann zengin koca bulup evleneyim” moduna giriyorum :) çünkü zengin kocalar beni bekliyor böyle sıra sıra :)Yaşında çok gençmiş mehtap hızlıca verirsin kilonu inşallah ,sonra da gelsin kismetler dizi dizi
Hoşbulduuummm bende sizi özledim.Davinam,hoşgeldin kuzuuum özlettin kendini
Olani degiştiremiyoruz maalesef,aldigin kılolarin seni demoralize etmesine izin verme önüne bak lütfen,daha önce başardin tekrar başarabilirsin
İş konusu gönlünce şekillenir umarim..
Mecburen geldim sorma 5 gün içinde 3 kez uçağa bindim kulağım çok kötü durumda dün gece sabaha kadar gezdim ağrısından. 2 hafta tatilden sonra çalışmak çok zor geliyor hiç ayaklarım gitmiyorBen de çok üzüldüm mehtapcim lütfen yeniden başla seni ilk defa bu kadar yüksek kiloda görüyorum ...
Sıkı diyet yapmasan bile kontrollu olman büyük bir adım olacak ..
Evdesin nasılsa her gün yürü anlaştıkmı..
Ben de deneyeceğim .. güzel olur gibi geliyor
4 saat icinmi gittin istanbula?
Raporun var madem neden fakslamadin şubene. ..
Hiç gerek yokmuş çakılcım bu fedakarlığa
Ayaklarım geri geri gidiyor vallaÇakıl sen hasta halinle neden döndün İstanbul'a ya , geçmiş olsun canım bu kadar fedakarlık yapma mahvetti bu iş seni iyiki bankacılığı bırakmışim diyorum seni gördükçe
Bayramlarda çok duygusal oluyorum burda 1 hafta tek kalmak da çok zordu herkes oradayken. Ama dün gece hiç uyumadim ağrıdan . Doktor 1 hafta çekeceğimi söyledi. 1 ay herseyden uzaklaşıp düşünmek istiyorum resmen kendime gelmek.Çok geçmiş olsun çakil,hiçbir şey saglıgından önemli degil keşke bu kadar fedakarlik yapmasaydin canım yaa
Hiçbir sıkıntı olmadan atlatirsin inş,Allah şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?