Sorun değil canım ben anladım sağol yazım hataları bendede oluyor mağlesef aynen74FRIDA frida bazı kelimeleri tlf kendisi atamış. Özürdilerim canim. Kaynina diye yazmıştım farkli cikmis
Gündüzleri tlfnu oglum kullanıyor tlfnun kafa allak bullak
Canim ya inan elimde olmadi. Gözde yakinda problem olunca yazdıklarımı kontrol ettiğimde yanlışları bile doğruymuş gibi okuyup yolladığım oluyor
Anlayışın icin tesekkur ederimSorun değil canım ben anladım sağol yazım hataları bendede oluyor mağlesef aynen
İyi gidiyor canim,zorlanmiyorum,zaten yaptigim bibir seydi. Kilo kaybi henuz çok belirgin degil, karataydan bir farki yok gibihergaf nasıl gidiyor beslenmen
Kilo farkı nasıl bilgi versene azıcık merak ettim :)
Bir de profiline herhangi bir resim eklesen ya sen de...
Kiz burdayim,okur ama yazamazlardanim:)Hergafıda kaybettik online ama burda değil :)
İyi gidiyor canim,zorlanmiyorum,zaten yaptigim bibir seydi. Kilo kaybi henuz çok belirgin degil, karataydan bir farki yok gibi
40 gun boyle gidecek.
Resim isini bilmiyorum,ogretirsen yaparim.
Telden girince bazi seyler zor oluyor,yazmak ,emoji koymak gibi reklam sayfayi kapatiyor ya da ben beceriksizim olmuyor
Kiz burdayim,okur ama yazamazlardanim:)
Ancak okuyorum,çoklu alintida sıkıntı oluyor,yazilar birbirinin içine giriyor,gozde yakini az goruyor artik yani çorba oluyor hersey
Gunaydin
Zorlanmiyorsan çok iyi diğer türlü çok sıkıcı olur ...
Resim için profiline girip avatar da resim değişikliği kısmından ayarlayıp tamam dersin. Çok kolay dene istersen...
Aaa senin yakın gözlüğün yokmu hala :)
Tavsiye ederim :)
/QUOTE]
Var gozlugum ama derecesi az geliyor degiştirmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?