Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kararlı gidiyorum şuan yazılanları okurken bisiklet ceviriyorum çok daha keyifli gündüz yavaş akşam hızlı yapacağım

Benim doktor da uzun süredir yapman gereken ama yapmadığın şeyi yap diyor mesela ütü mu bekliyor kalk onu bitir öyle yemek planı yap diyor. Işe yaradı dün
Kesinlikle denicem
Yani once utuleri bitir sonra yemegini yiyebilirsin gibi heralde

Bakalım.bu hafta tahlil ne cikacaknise yaramışsa sana da benim yöntemi anlatırım insulin in 25 e düşmesini umud ediyorum şuan 50.30 ama açlık kan sekerim 90 larda

Korkumdan yemedim bonuscan içim çok yandi soğuk soğuk iyi geldi zaten dün çok az kalori almışım sayanda uyardı normal rutinin 1200 kalori ben çoka z da kalmışım ben en iyisi dietisyene yeniden başlayım olmuyor boyle bir düzen tutturamıyorum

Kavunu buzluğa atsam dondurma gibi olur mu
tam donmayacak ama. yarı donacak unutma. içine az süt de koyabilirsin.
ya da kavunu doğra buzdolabında iyice soğut. smoothie yap. o da çok güzel oluyor.
Ben kararlı gidiyorum şuan yazılanları okurken bisiklet ceviriyorum çok daha keyifli gündüz yavaş akşam hızlı yapacağım
çok iyi

Kesinlikle denicem
Yani once utuleri bitir sonra yemegini yiyebilirsin gibi heralde
Aynen öyle yaparken sicak çay kahve iç diyor o 2 saat tutarmış kafa başka yerde olunca yemek dusunmezmissin bi de çok yemek düşünme yerine başka şey köy diyor ben şuan bisikleti koyuyorum. Kahvaltı yapınca çok acıktm mesela şuan yazılanları okurken yavaş yavaş pedal da ceviriyorum 1 saattir yemedim 3 gibi hafif birşeyler yiyeceğim 6 da da balık yemeyi düşünüyorum ama henüz karar veremedim

Ya benim tencereleri annem ben 5 yaşındayken almış allahtan zevkli kullanabiliyorum düşünün 30 yıllık tencereye sahibim babam görünce şok olmus
Heyy maşallah :) bizimki dogum gününde gelen hediyeleri ( çerçeve baharatlık vs) bunları bile çeyize koymuş yıllanmış baharatlık var. Tencere tabak 7-8 yıl önce almıştık. Birsürü nevresim plastik kap filan dünya kadar şey var. Bornoz almış zamanında özdilekten yıllar önce. Kutusunda sararmaya baslamış nerdeyse. Zorla çıkarttırdık yengemle modası mı kaldı filan diye bizimde bornozumuz yok alcaz diye konuşuyorduk dedim çıkar kullanalım. Ay valla anneler fena :)

Bugünde merkezi uydu sistemi kuruluyor binaya havalandırma boşluğu toz toprak. Bitmedi hala. bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştik

Çok fenalar oysa çeyrek altın koysa hepsini bozdurur 1 ayda mis gibi tüm çeyizi düzer. Hem.yer de kaplamaz modası da gecmez

slm kızlar
maşallah dünden beri ne muhabbet etmişsiniz 150 msj birikmiş oku oku bitmedi :)
Davina bende evlendikten sonra annemin evinde büyük bir boşluk olmuştu çeyizlik eşyalar çıkınca

Anammm işin zor desene bacım top sende ama üçüncü doğum bir avazda çıkartırsın bence genelde ikinciden itibaren kolaymis öyle diyorlar

inşallah yaşayıp görcez bakalım
belki yrn bu saatlerde doğurmuş olurum

Benimkiler Üniversite okumaya meraklı değiller canım. Büyük üç yıl çıraklık eğitimi yapıp hem borçlara destek olmak istiyor hem de okuyacağı bölümden emin olmadığı için yolunu bulmaya çalışacakmış. Küçük iç ve mobilya mimarlığının çıraklığını istiyor. Benim gibi hevesleri yok ama..
Ben şurda bi beş yıl sonra maaş istediğim kıvama gelince yarı zamanlı çalışıp yeniden okumayı düşünüyorum oysa..

Sen de mi eylulcusun, huzun mevsimi gelir bana sonbahar ,ben baharciyim:)
İlkbahar gibi varmı more yok tabiki
Oyyy zor seneniz. . Herşey gönlünüzce olur umarım ..

Varmı hedefi ?

Ben yoğurt hiç sevmiyorum yaa
Zorluyorum kendimi türlü türlü şekillerde tüketmeye çalışıyorum ı-ııh sevemiyorum ..
Kız yoğurt yenmezmi mis gibi ev yogurdu ben hergun bir kase yiyorum
Çok fenalar oysa çeyrek altın koysa hepsini bozdurur 1 ayda mis gibi tüm çeyizi düzer. Hem.yer de kaplamaz modası da gecmez
Kız bu süper bir fikirde işte insan sıkışınca harcar diye çeyize yatırıyor bir dünya ceyizim vardı benimde :))) bir odanın yarısi perdeyle kapalıydı kafalara koş
Hadi maşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz sarışın maviş kızlarına bir yenisimi eklenecek acaba yoksa bu kez esmer olurmu :)) bence olmaz
Sanada maşallah canım

O bugün maç var diye arkadaşları ile buluşmaya gitti bile kacak

Ama öyle bisey yapmasa da kuru kuru barışma olmaz ki dimi ama güzel oldu bisikleti kaptım kahvaltı kaptım benimle domates bile yaptı sanirim hayallerim çok küçüldü bu da beni mutlu etti
Barismaniza sevindim,hayalleri kuçultmek de iyi fikir, mutlu olmak kolaylasiyor o zaman
Benim doktor da uzun süredir yapman gereken ama yapmadığın şeyi yap diyor mesela ütü mu bekliyor kalk onu bitir öyle yemek planı yap diyor. Işe yaradı dün
Ben de arada yapiyorum ise yariyor
Ya benim tencereleri annem ben 5 yaşındayken almış allahtan zevkli kullanabiliyorum düşünün 30 yıllık tencereye sahibim babam görünce şok olmus
ya bu anneler var ya ,esperi benzerleri bulunmaz,hele de turk anneleri. Esyalari korumak ve temizlemek icinde ayri bir caba harcarlar.Seviyoruz onlari
Hasibe durumlar nedir,dogdu mu melek.Rabbim hayirli evlat etsin,saglikli omur versin

1200 kalori nedir çakıl çok az senin için.
Dr bırakmak büyük hata sana çok kızıyorum ya bak rahatsızlıkların var düzenli takip lazım sen kendince takılıyosun

İnsülin o kadar yüksekse asla kavun yememen lazım mesela.
Glisemik indeksi yüksek anında kan şekerini çok hızlı yükseltip düşürücek.

İnsülin 35 ken ilaç kullanmaya başladı eşim 6 senedir kullanıyo inmiyo öyle kolay çünkü dikkat etmiyor. 25 ti geçen sene şu an kaç bilmiyorum.
Senin rakamın baya yüksek.

Homa yazan yerdeki değerin kaç?

Profmu olacan başımıza ben daha okumamışken

Çakıl ve kocası

Sersemler sizi 4 kavga topu topu onda da ayrılık he mi
Diyorum ya kavga etmeyi de beceremiyoruz hemen boşanmaya karar veriyoruz. Kavga ederken özgürlük istiyorsak boşanalim diyip bitiriyoruz konuşmayı. Bazen ben de beni sevmiyorsan benimle evli kalmak zorunda değilsin özgursun diyorum. Ben beni seven biri ile olmak isterim diyorum Ikimizde susuyoruz 3 gün sonra barisiyoruz. Boşanma bir sonraki kavgaya kalıyor.

Tahlil sonuçlarımi arıyorum Homo sanırım 24 tu ondan tedirgin olmuştu. Insan 50.30 du gelecek hafta tahlilde 25 olmasi gerekiyor tahlil yaptırıp gideceğim suan kafama takıldı tahlillerimi balım ben bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…