Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kefir mayalarını küçük bir kavanozda içme suyunun içinde buzdolabında uzun süre saklayabilirsin. sadece bir sonraki kullanımına kadar büyümez öylece kalır :)
Onu dogru bulmuyorlar frida,kefir kardesligi diye bir site var face de ,cok tartisiliyor bu konu,illa sut diyorlar,su acil durumlarda bir gun olur diyorlar,sastim kaldim

Onu dogru bulmuyorlar frida,kefir kardesligi diye bir site var face de ,cok tartisiliyor bu konu,illa sut diyorlar,su acil durumlarda bir gun olur diyorlar,sastim kaldim
Hım ben öyle saklardım hep çok uzun süre suda kalınca ilk mayalamada sütü mayalamıyordu yani uzun süre suda ise mayalama yapmadan önce bir 36 saat az bir sütte bekleterek sonrasında mayalama yapıyordum

Günaydın
Mutlu pazarlar ♡

Sabah elma
Öglen
Limonata çay kahve ( arkadaşla bulustumda) çengelköye gittim galeta cubuk tarzı bişey almış ondan yedik birde bir dilim muzlu pasta

Akşam
Etli Patates yemegi
Makarna
yogurt

Ne kaddan sağlıklı beslenmissin tebrikss

Faceyemi Attın bakayım hemen..
Güzel kadınsin vesselam. ..

Ya barış 10 yasin da biliyorsun fikri değişir diye pek üstün de durmuyorum. .

Doğru biliyorsun . Suda bekletme bir kaç gün için. Uzun saklamalarda en doğrusu derin dondurucuda muhafaza etmek

Kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum yada en azından hergün ekmeksiz yapamam. bugünde pazar evdekiler uyansında kahvaltı yapalım diye bekliyorum

kahvaltıda 1 ya da 2 dilim çok tahıllı ye mesela. ama sonraki öğünlerde dikkat et. ya da sabah 1 öğle 1 ye. ama mesele sadece ekmek değil. dün menünde başka karbonlar da vardı.
rafine şekeri unutmamız lazım canım. dondurmanı evde yap. muzla, şeftaliyle vs. yoksa böyle kilo gitmez. bak ben de çok kaçamak yaptım hala kiloluyum. herkes bunları kesti misler gibi zayıfladı. biz hala zayıflıcaz diye debeleniyoruz. neden menülerimizdeki yanlış besinleri çıkartmadığımızdan.
naçizane fikrim bu. ben de dahil hala karboyu ayarlayamıyoruz.

Cumartesi

Kahvaltı 9:30
1,5 tavada yumurta
2 dilim beyaz ve tulum peynir
4 yeşil 4 siyah zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
Domates

11:40
Küçük bir şeftali, 150 ml süt

Öğlen 14:30
1 kase mercimek çorbası
4-5 köfte kadar tavuk
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak ayran

18:30
5 badem 3 fıstık birazda leblebi sayamadım
2 tane kara üzüm

Akşam
1 tabak kıymalı barbunya
1,5 dilim ev ekmeği

21:30
1 tane küçük muz
2 tane galete

Su 2,5 litre
Spor yok

Bonus hanım söyle bakalım sen niye benle geldiğimden bu yana hiç konuşmadın? üstelik dün sana soru da sordum küs müsün bana sadece beğenip geçiyorsun

Niye küs olayım kuzum olur mu öyle şey

Okuyup çıkmışımdır tekrar girince yine okuyup çıkmışımdır böyle olunca unutuyorum yazacaklarımı.

Ne sormuştun?

Niye küs olayım kuzum olur mu öyle şey

Okuyup çıkmışımdır tekrar girince yine okuyup çıkmışımdır böyle olunca unutuyorum yazacaklarımı.

Ne sormuştun?

bir plan hazırlıyorsunuz gibi geldi de onu sordum. şu güne kadar şu kadar hedef koyalım falan gibisinden. anlamadım detayları da var mı diye

bir plan hazırlıyorsunuz gibi geldi de onu sordum. şu güne kadar şu kadar hedef koyalım falan gibisinden. anlamadım detayları da var mı diye

Normal listemiz var ya ona benzer. Hedef tablosu olucak bu altta hedeflediğimiz kilolar yazıcak her hafta eksildikçe kalan yazıcaz işte.
Ben daha önce yaptımda sen girmedin heralde ona.

Bu sefer giriceksin sormuyorum bile.
Kendim kadar çok istiyorum seninde vermeni.

Kronik vakalarız sen ben eboe.

Birde puan yapıyoruz takımdaki gibi ama bize göre.

GIDI gelmiyorsun canım ne yaptığını ettiğini yediğini içtiğini bilmiyoruz.

Birbirimize faydamız dokunmaz böyle.
Sohbet edicez sinerji şeydicez

Sen demedin mi bu sefer olsun diye bakıp çıkma yaz emi?

Seni en iyi biz anlarız. Bir kadının kendini bu kilolarda aynada görmesi nedir herkesten iyi biliriz.

Normal listemiz var ya ona benzer. Hedef tablosu olucak bu altta hedeflediğimiz kilolar yazıcak her hafta eksildikçe kalan yazıcaz işte.
Ben daha önce yaptımda sen girmedin heralde ona.

Bu sefer giriceksin sormuyorum bile.
Kendim kadar çok istiyorum seninde vermeni.

Kronik vakalarız sen ben eboe.

Birde puan yapıyoruz takımdaki gibi ama bize göre.
tamam hedef tarihi ne olacak? bir de anladığım kadarıyla o tarihe kadar haftada ne kadar verirsek öyle değil mi?
sanırım tam ben ara verdiğim hafta başlamıştınız böyle bir şeye. ama ben işten dolayı ara vermek zorunda kalmıştım.
valla bonuscum herkes zayıfladı. bir biz kaldık. o listeye çakıl da dahil. o da veremedi. artık zayıflamak lazım.
hem bak benim mevsimim de geldi. ben sonbaharı çok severim. sıcaklar azalıyor ya :))
bu arada sen şu an kaç kilosun?

Herkese cok mutlu pazarlar. .
Ben nerdeyse bir senedir diyet yapmiyordum ve çok zorlaniyorum
Çok acıkiyorum uc aylik kan sekeri h1a1c sinirda cikti doktor metformin verdi ama ben kullanmak istemiyorum
Napicam bilemiyorum
Yuruyuşe yuklenmem lazim galiba istahimi azaltiyordu eskiden

Hım ben öyle saklardım hep çok uzun süre suda kalınca ilk mayalamada sütü mayalamıyordu yani uzun süre suda ise mayalama yapmadan önce bir 36 saat az bir sütte bekleterek sonrasında mayalama yapıyordum
Suda fazla kalinca bakteri uretiyormus,fayda gorecez derken zarar gormeyelim kuzu

Doğru biliyorsun . Suda bekletme bir kaç gün için. Uzun saklamalarda en doğrusu derin dondurucuda muhafaza etmek
Arada mayalarim diye atmadim,cogalirsa bir tanesini atacaktim,simdilik mayam az
hergaf YENA kefir 15 güne kadar buzdolabında içme suyu ya da süt içerisinde durur. ama daha uzun süre mayalanmayacaksa içme suyu içindeyken derindondurucuya kaldırılması gerekir.
Mayam cogalirsa birini atacam buzluga.

Bonus 6 ogunlu mu besleniyorsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…