Canim cok aclik cekiyorum menu o kadar karisik ki oyuzden yazmadimGIDI gelmiyorsun canım ne yaptığını ettiğini yediğini içtiğini bilmiyoruz.
Birbirimize faydamız dokunmaz böyle.
Sohbet edicez sinerji şeydicez
Sen demedin mi bu sefer olsun diye bakıp çıkma yaz emi?
Seni en iyi biz anlarız. Bir kadının kendini bu kilolarda aynada görmesi nedir herkesten iyi biliriz.
Öhöömmm öhöömm gelsim günün menüsü
11:00
2 domates 2 yumurtadan menemen
2 kk süzme peynir
4 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa yeşil çay
14:00
1 şeftali
1 bardak tarçınlı süt
18:00
5 kaşık domates, biber,soğan kavurması
1 dolu kase dereotlu cacık
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 lt detoks suyu
1 lt su şimdiye kadar, devamı gelir..
Spor 30 dk leslie (3 milin 30 dksını yapabildim)
Akşam 9 gibi sütlü türk kahvesi içme niyetim var..
Ve kapanış..
Menüm
13.00
1 sis tavuk
1 kase salata
330 ml ayran
Kibrit kutusu pide
20.00
Akşam yemeği olarak 1 ince dilim kavun
2 tane ceviz
3 litre su
1 saat normal tempolu yürüyüş
1 saat bisiklet
Akşam soğuk birşeyler aradım durdum içim o kadar yandi ki keske barbunya pişireydim çok üzüldüm mis gibi olurdu valla
İyi akşamlar arkadaşlar
Ben menü yazayım çok istediğim gibi olmadı aslında napiim yazıyımda utanırsam en azından daha sonraki günler biraz daha dikkatli olurum
Kahvaltı 10:30 gibi klasik yumurtalı, kahvaltı bir dilim ekmeğe tereyağı ve bal sürdüm yedim toplam bir tatlı kaşığı yoktur bal ile tereyağı
1 saat sonra: 2 ceviz
Saat : 15:30 gibi bir moca kahve ( gerek yoktu soğukta getirdiler sanki içtikten sonra pişman oldum sadece beni biraz tutsum dedim )
Ara: saat 18:00 gibi 2 adet ceviz, 2 adet incir 2 kaşıkdondurma
Akşam: 4 kanat, 3 dilim ekmek, çoban salata
Bugün dışarda çok aç kaldım beslenme adına iyi bir gün değildi su yeterince içmişimdir herhalde
sabah 09.00
1 yumurtadan sebzeli ve mozzarella peynirli omlet (4/5 ini yedim)
1 kk keçi peyniri
3 kalamata zeytini
biraz domates salatalık kırmızı biber
1 dilim avakado
1,5-2 taze ceviz
1/2 doğal elma
öğlen 14.00
levrek şiş
közde acı biber ve domates
salata
ara 16.30
biraz yer fıstığı
1/2 doğal elma
1/2 bardak dukan birası
1 yk pilav
akşam 20.00 (uyumuş kalmışım ondan geç oldu)
kıymalı ıspanak yemeği
1 küçük kase ev yoğurdu
1 dilim ekmek
yatana kadar 2,5 lt su
120 dk yürüyüş yer yer tempolu yer yer normal tempoda
Sabah elma
Öglen
Limonata çay kahve ( arkadaşla bulustumda) çengelköye gittim galeta cubuk tarzı bişey almış ondan yedik birde bir dilim muzlu pasta
Akşam
Etli Patates yemegi
Makarna
yogurt
Cumartesi
Kahvaltı 9:30
1,5 tavada yumurta
2 dilim beyaz ve tulum peynir
4 yeşil 4 siyah zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
Domates
11:40
Küçük bir şeftali, 150 ml süt
Öğlen 14:30
1 kase mercimek çorbası
4-5 köfte kadar tavuk
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak ayran
18:30
5 badem 3 fıstık birazda leblebi sayamadım
2 tane kara üzüm
Akşam
1 tabak kıymalı barbunya
1,5 dilim ev ekmeği
21:30
1 tane küçük muz
2 tane galete
Su 2,5 litre
Spor yok
Herkese cok mutlu pazarlar. .
bol yürüyüş ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenme yoluna koyar.Ben nerdeyse bir senedir diyet yapmiyordum ve çok zorlaniyorum
Çok acıkiyorum uc aylik kan sekeri h1a1c sinirda cikti doktor metformin verdi ama ben kullanmak istemiyorum
Napicam bilemiyorum
Yuruyuşe yuklenmem lazim galiba istahimi azaltiyordu eskiden
Fulya senle ben kaldık çıkmam gerek gelince inşallah ♡
Ben kilo aldım 96 yım şu an 1 haftadır anca diyete adapte olmaya çalışıyorum
Bonus sporumu yaptim canim, yeni beslenme duzenimde ogunlerde sivi tuketmiyorum ,o yuzden ayran yoktu canim
ben de bu hafta menülerimi düzenlemeye çalışıcam ama şu regl gelsin geçsin 1 hafta sonra daha iyi olacak inşallah.
Kuzum sen regle artık takılma onu bekleme bu 3 haftada bir yaşadığın bişey ve uzun yıllar yaşıyacan mecbur :)
yok öyle değil. regl var diye çok yemiyorum. ama iştah çok etkilemesin diye menüler daha dolu oluyor. mesela dün ekstra ara vardı. bence de çok gereksizdi. sabah öğle iyiydi. akşam da iyiydi ama ara yer fıstığı yarım elma ve 1 yk pilav vardı. saçma bir araydı. ama nedense açlık hissettim ve onları yedim. tabi bir de yeni başladım. menülerimi düzenlemem gerek. alışmam gerek. yaaa bonussSen sıradan gün gibi menü yap kendine
Evet canim ya……bak simdi aklima geldi dun gece aclikla mucadele etmek yerine disari cikip yuruseydim eminim ki acligim giderdi ve mutsuz da olmazdimbol yürüyüş ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenme yoluna koyar.
Hareket acligi gideriyor. Aciktiginizi hissettiginizdev10-15 dk hareket edin diyorlar. Dogru gibi. Dun cok hareketli bir gundu benim icin,onceki gun 18.00 yememe ragmen ertesi gun 13.30 kadar ac dayanabildim,aralarda su ictim sadeceEvet canim ya……bak simdi aklima geldi dun gece aclikla mucadele etmek yerine disari cikip yuruseydim eminim ki acligim giderdi ve mutsuz da olmazdim
Barıştım kedi gibi oldu demek böyle yapmak gerekiyormus baskın çıkmasam üstüme gelirdi kesin 10 yılda bu 4 . Kavgamız hepsinde de boşanma kararı veriyoruz 3 gün sonra geçiyortekrar edeyim üzme enişteyi
Aslında belli bir düzende kilo verebilsek bağımlılık olmasa hafta d abir böyle simetrici şeyler güzel bence. Her hafta 1 kilo verebiliyor olsak bence aradaki kaçamak sıkıntı olmazEn iyisi dün benimki saçmalıktı doğrusu
Metro bitti bizim kısımdakiler bulgurlu ile santral çarşı Ümraniye durakları bana yakın.Metro çalışması yakın mi size. Metro çalışması varken bizde de çok giderdi eskiden buzdolabın bozuldu benim geçen sene bu sebepten
Gece gece ne yorulmussunuz ins degmistir,bugun yerlestirince yorgunlugun gecer,çeyiz olayini anlamadim,kimin ceyizi,kim evleniyor:) Anneye selam
Sagol simicigim,yeni nesli biliyorsun,islerine karistirmiyorlar, insallah guzel bir yol belirler kendilerine,,hayirlisi olsun herseyin.
Kizz fazla nazlanma ,fazla naz asik usandirir ona gore,
Günaydın
Mutlu pazarlar ♡
Ne kaddan sağlıklı beslenmissin tebrikss
Faceyemi Attın bakayım hemen..
Güzel kadınsin vesselam. ..
Ya barış 10 yasin da biliyorsun fikri değişir diye pek üstün de durmuyorum. .
O bugün maç var diye arkadaşları ile buluşmaya gitti bile kacakBu iyiymiş işte :) neyse bu gidişat kahvaltı sonrası barışmaya delalet iyi değerlendirip öğleden sonrasınıda keyifle geçirebilirsiniz :)
Ama öyle bisey yapmasa da kuru kuru barışma olmaz ki dimi ama güzel oldu bisikleti kaptım kahvaltı kaptım benimle domates bile yaptı sanirim hayallerim çok küçüldü bu da beni mutlu ettiGece gece ne yorulmussunuz ins degmistir,bugun yerlestirince yorgunlugun gecer,çeyiz olayini anlamadim,kimin ceyizi,kim evleniyor:) Anneye selam
Sagol simicigim,yeni nesli biliyorsun,islerine karistirmiyorlar, insallah guzel bir yol belirler kendilerine,,hayirlisi olsun herseyin.
Kizz fazla nazlanma ,fazla naz asik usandirir ona gore,
Benim doktor da uzun süredir yapman gereken ama yapmadığın şeyi yap diyor mesela ütü mu bekliyor kalk onu bitir öyle yemek planı yap diyor. Işe yaradı dünHareket acligi gideriyor. Aciktiginizi hissettiginizdev10-15 dk hareket edin diyorlar. Dogru gibi. Dun cok hareketli bir gundu benim icin,onceki gun 18.00 yememe ragmen ertesi gun 13.30 kadar ac dayanabildim,aralarda su ictim sadece
Bonus
Ya benim tencereleri annem ben 5 yaşındayken almış allahtan zevkli kullanabiliyorum düşünün 30 yıllık tencereye sahibim babam görünce şok olmusMetro bitti bizim kısımdakiler bulgurlu ile santral çarşı Ümraniye durakları bana yakın.
Tenkk yuuuyu :) Dengesiz beslenme kraliçesi olcam
hergaf aslm sağolllll. Annem işte ya ben kendimi bildim bileli cocuklugumuzdan beri bize çeyiz yapar. Gardrobun üstü, bulduğu tüm kuytu köşeleri doldurdu yer yok evde artık yani. Evlenmiyoruzda çeyiz dağı oldu her yer.
Kavunu buzluğa atsam dondurma gibi olur mu
kahvaltıda 1 ya da 2 dilim çok tahıllı ye mesela. ama sonraki öğünlerde dikkat et. ya da sabah 1 öğle 1 ye. ama mesele sadece ekmek değil. dün menünde başka karbonlar da vardı.
rafine şekeri unutmamız lazım canım. dondurmanı evde yap. muzla, şeftaliyle vs. yoksa böyle kilo gitmez. bak ben de çok kaçamak yaptım hala kiloluyum. herkes bunları kesti misler gibi zayıfladı. biz hala zayıflıcaz diye debeleniyoruz. neden menülerimizdeki yanlış besinleri çıkartmadığımızdan.
naçizane fikrim bu. ben de dahil hala karboyu ayarlayamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?