Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim cok aclik cekiyorum menu o kadar karisik ki oyuzden yazmadim
Sinerji konusuna gelince haklisin yalniz kalinca dwha kotu oluyor hersey
Ailemde ve cevremde tek sisman benim

Ne güzel menü keşke benim olsa

Menü 5
Spor 3
Su 2

10 puan ☆

Bence iyi geçirilmiş abla akşam çorba bile olabilirdi.
Öğlende yine ayran falan.
Sporunu yaptın mı? Evet se

Menü 5
Spor 3
Su 2

10 puan ☆

akşam yemeğin nerde? 1 ince dilim kavun ne zamandır yemek?

Başka bişey yoksa meyveyle geçicekse öğün o zaman yoğurt yulaf ekle yanına.

Öğlen porsiyonun biraz daha olabilir 1 şişte kaç küp tavuk olucak ki?

Sporun suyun çok güzel bisikletin hayırlı olsun.

Menü 2
Spor 3
Su 2

7 puan

Moca içiyün hadi peki niye dondurma yiyün? akşam 3 dilim ekmek anca doyuruyor çünkü öğle yemeği yok.

Menü 2
Spor yok
Su 2

4 puan

Sabah elma
Öglen
Limonata çay kahve ( arkadaşla bulustumda) çengelköye gittim galeta cubuk tarzı bişey almış ondan yedik birde bir dilim muzlu pasta

Akşam
Etli Patates yemegi
Makarna
yogurt

Herkese cok mutlu pazarlar. .
bol yürüyüş ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenme yoluna koyar.

Bonus sporumu yaptim canim, yeni beslenme duzenimde ogunlerde sivi tuketmiyorum ,o yuzden ayran yoktu canim

Mantıklı ♡ ben 2 öğün yapamıyorum şu an bıraktım boş yere kasıyorum sonra gece yiyorum.

GIDI sende ara öğünlü bi beslenme uygula tam acıkıcakken bişey yemiş oluyosun.

Bol su kahve içincede inş geçer açlık

ben de bu hafta menülerimi düzenlemeye çalışıcam ama şu regl gelsin geçsin 1 hafta sonra daha iyi olacak inşallah.

Kuzum sen regle artık takılma onu bekleme bu 3 haftada bir yaşadığın bişey ve uzun yıllar yaşıyacan mecbur :)

Sen sıradan gün gibi menü yap kendine

Kuzum sen regle artık takılma onu bekleme bu 3 haftada bir yaşadığın bişey ve uzun yıllar yaşıyacan mecbur :)
Sen sıradan gün gibi menü yap kendine
yok öyle değil. regl var diye çok yemiyorum. ama iştah çok etkilemesin diye menüler daha dolu oluyor. mesela dün ekstra ara vardı. bence de çok gereksizdi. sabah öğle iyiydi. akşam da iyiydi ama ara yer fıstığı yarım elma ve 1 yk pilav vardı. saçma bir araydı. ama nedense açlık hissettim ve onları yedim. tabi bir de yeni başladım. menülerimi düzenlemem gerek. alışmam gerek. yaaa bonuss ben artık zayıflamak istiyorum gerçektennnn şu bi 75 i göreyim en azından

bol yürüyüş ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenme yoluna koyar.
Evet canim ya……bak simdi aklima geldi dun gece aclikla mucadele etmek yerine disari cikip yuruseydim eminim ki acligim giderdi ve mutsuz da olmazdim

Evet canim ya……bak simdi aklima geldi dun gece aclikla mucadele etmek yerine disari cikip yuruseydim eminim ki acligim giderdi ve mutsuz da olmazdim
Hareket acligi gideriyor. Aciktiginizi hissettiginizdev10-15 dk hareket edin diyorlar. Dogru gibi. Dun cok hareketli bir gundu benim icin,onceki gun 18.00 yememe ragmen ertesi gun 13.30 kadar ac dayanabildim,aralarda su ictim sadece
Bonus

tekrar edeyim üzme enişteyi
Barıştım kedi gibi oldu demek böyle yapmak gerekiyormus baskın çıkmasam üstüme gelirdi kesin 10 yılda bu 4 . Kavgamız hepsinde de boşanma kararı veriyoruz 3 gün sonra geçiyor ama çok ciddi diyoruz boşanalım diye öyle böyle değil

Metro çalışması yakın mi size. Metro çalışması varken bizde de çok giderdi eskiden buzdolabın bozuldu benim geçen sene bu sebepten
Metro bitti bizim kısımdakiler bulgurlu ile santral çarşı Ümraniye durakları bana yakın.

Tenkk yuuuyu :) Dengesiz beslenme kraliçesi olcam

hergaf aslm sağolllll. Annem işte ya ben kendimi bildim bileli cocuklugumuzdan beri bize çeyiz yapar. Gardrobun üstü, bulduğu tüm kuytu köşeleri doldurdu yer yok evde artık yani. Evlenmiyoruzda çeyiz dağı oldu her yer.

Ama öyle bisey yapmasa da kuru kuru barışma olmaz ki dimi ama güzel oldu bisikleti kaptım kahvaltı kaptım benimle domates bile yaptı sanirim hayallerim çok küçüldü bu da beni mutlu etti

Hareket acligi gideriyor. Aciktiginizi hissettiginizdev10-15 dk hareket edin diyorlar. Dogru gibi. Dun cok hareketli bir gundu benim icin,onceki gun 18.00 yememe ragmen ertesi gun 13.30 kadar ac dayanabildim,aralarda su ictim sadece
Bonus
Benim doktor da uzun süredir yapman gereken ama yapmadığın şeyi yap diyor mesela ütü mu bekliyor kalk onu bitir öyle yemek planı yap diyor. Işe yaradı dün

Ya benim tencereleri annem ben 5 yaşındayken almış allahtan zevkli kullanabiliyorum düşünün 30 yıllık tencereye sahibim babam görünce şok olmus

Kavunu buzluğa atsam dondurma gibi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…