Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum doğum yarın mı canım? hayırlısı olsun. cinsiyeti neydi?

yrn durum değerlendirmesi yapalım demişti daha belli değil ama inşallah yrn olur çarş. perş. cuma izin alacakmış çünkü

sağlıklı olsunda :) halaları esmer belki bu sefer halalarına çekerde esmer bomba olur

yok cnm yrn bi ihtimal bakalım sabah gidip görüşcez haber ederim duruma göre

Hasibecim allah sorunsuz kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
Sağlıkla gelsin prensesin

sabah 10.00
1 yumurtadan sucuklu domatesli biberli omlet
1 kk keçi peyniri
biraz kırmızı biber domates salatalık
1 tk şekersiz böğürtlen reçeli
1 tk şekersiz kaju ezmesi
1,5 dilim ekşi maya ekmeği

ara 10 adet yer fıstığı

öğlen 14.15
2 yk kıymalı kabak yemeği
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim fermente karabuğday ekmeği
4 yk ev yoğurdu

akşam 19.30
1 tabak antep kebabı (fırında patlıcan-köfte-domates-biber)
marul salatası
1 dilim ekşi maya ekmeği

ara 20.15
biraz kavun

şimdi 1 madensuyu içmeyi düşünüyorum limonla

yatana kadar 2-2,5 lt su

spor yok bugün

Heycanlı misin

Ya ben tahlili bulamıyorum internete de örnek numarası istiyor ama değerin biri 24 diğeri 50.30 du onları ezberlemistim. Inşallah bu hafta tahlil iyi çıkar. En son doktor 1200 kalori diet vermişti ondan 1200 ile 1400 kalori arası veriyorlar bana

Diyetisyen in son verdiği diet buydu ben bu diyetle çok zorlanmistim. Sürekli aç hissediyordum. Şubattan sonra da gitmemisim. Şimdi tahlilleri ararken eski diet listelerimi buldum akşam onları inceleyim. Bu arada 3 dilim ekmek vermiş her öğün 1 dilim ekmeği varmış

Eklentiler

• 1535921693647-566116563.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 33
Hele tecrübeye hele
Bisey biliyoz ki konusuyoz ,aslinda cok kavga etmeyiz bizde,bosanma kelimesi cok kullanilmamali kanatimce,sevin ula birbirinizi,sevmekten guzeli mi var
Sen ağzini alistirma boyle kotu kelimelere

Çok yorgun bir ben var burda

Sabah 11.00
1 tabak söğüş domates salatalık biber
1 tane karşı kıvamında yumurta
0.33 simit (eşim benim için gidip almış kiyamadim ama bana diet kahvaltı hazirlamasina da sevindim)

15.00
250 mlAyran
2 ceviz
1 dilim kavun

20.00
2 kaşık et sote
50 gr ekmek tam buğday unutun yeni çıkardığı
250 ml ayran

2 litre su (şu içmeye devam ediyorum)

1 saat yavaş tempo yürüyüş
1 saat yavaş bisiklet
1 saat hızlı bisiklet

Bisey biliyoz ki konusuyoz ,aslinda cok kavga etmeyiz bizde,bosanma kelimesi cok kullanilmamali kanatimce,sevin ula birbirinizi,sevmekten guzeli mi var

Sen ağzini alistirma boyle kotu kelimelere
Aslında sıkıntılı haklısın her kavgada boşanmak istiyoruz sonra pişman oluyoruz bir gün daha büyük pismanlik yaşamamak için dikkat etmemiz gerek

Farkında değilsin ama çok yiyorsun yerken az görünüyor ben de oyleyim bu hafta ben de onu dengelemeye çalışıyorum. Bu öğünler kilo vermek yerine kilo koruma gibi
evet ya gerçekten öyle. yazdıkça ortaya çıkıyor yediklerimiz. koruma gibi de mi halam bugün geldi sonunda. o da iştahı etkiliyor. ağzıma sürekli birşeyler atmak istiyorum düzene giricem inşallah bu sefer gerçekten istiyorum çakıl. gerçekten kilo vermek istiyorum

Pazar menusu
Sabah 10.00
İki bardak su
turk kahvesi bir fincan
Saat 12.30
Sucuklu,yumurtali unsuz pizza bir ucgen dilim
Peynir,zeytin,salatalik

Akşam18.00
Bir tabak kiymali yesil fasulye
Bir kase yogurt
İki kasik sebzeli bulgur pilavi( karbonu bu sekilde aliyorum)

Su 3 litre
Spor 20 dk yuruyus
50 dk yuzme
@Bonus E eboe

Pazar

9:30
1 haşlanmış yumurta
2 kk tulum peynir
2 dilim tahıllı ekmek
9 tane zeytin yeşil siyah karışık
Küçük çay bardağıyla ev yapımı muzlu süt

11:30
1 dilim armut+ avuç içi üzüm

14:00
Yarım kutu ton balığı
1 kk beyaz peynir
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 salatalık

17:00
4-5 ceviz+1 avuç kuru üzüm yaban mersini karışık
Hemen öncesinde çocukların bezelyesinden iki kaşık almıştım.

19:00
3-4 kaşık kadar tavuk
Küçük pasta tabağında mantar
1 kase yoğurt+salatalık+dereotu

2 litre su
Spor yok yatana kadar yapmak istiyorum inş

Yapacağına inanıyorum benim gibi bir program kullansan ben hemen yaziyorum ve akşama kadar ne kadar kalorim kaldı ona gore hareket ediyorum. Diğer türlü ben de ne kadar yediğimi anlamiyorum.

Hepsi güzel ama ton balığı protein yanına peynir yine protein o kismi anlamadim peynir yerine domates doğrasan güzel olmaz miydi. Ya da marul.

Hatunlar aranızda çörek otu yağı kullanan var mı? Neye iyi gelir, nasıl kullanılır? Zayıflama ile ilgili kullanılır mı? Bio dediler aldım. Tecrübe araştırması yapiyim biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…