- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Bulamiyorum doğum yarın mı canım? hayırlısı olsun. cinsiyeti neydi?
İlkbahar gibi varmı more yok tabiki
Kız yoğurt yenmezmi mis gibi ev yogurdu ben hergun bir kase yiyorum
Kız bu süper bir fikirde işte insan sıkışınca harcar diye çeyize yatırıyor bir dünya ceyizim vardı benimde :))) bir odanın yarısi perdeyle kapalıydı kafalara koş
Hadi maşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz sarışın maviş kızlarına bir yenisimi eklenecek acaba yoksa bu kez esmer olurmu :)) bence olmaz
Sanada maşallah canım
Barismaniza sevindim,hayalleri kuçultmek de iyi fikir, mutlu olmak kolaylasiyor o zaman
Ben de arada yapiyorum ise yariyor
ya bu anneler var ya ,esperi benzerleri bulunmaz,hele de turk anneleri. Esyalari korumak ve temizlemek icinde ayri bir caba harcarlar.Seviyoruz onlari
Hasibe durumlar nedir,dogdu mu melek.Rabbim hayirli evlat etsin,saglikli omur versin
yrn durum değerlendirmesi yapalım demişti daha belli değil ama inşallah yrn olur çarş. perş. cuma izin alacakmış çünkü
sağlıklı olsunda :) halaları esmer belki bu sefer halalarına çekerde esmer bomba olur
yok cnm yrn bi ihtimal bakalım sabah gidip görüşcez haber ederim duruma göre
hayırlısı olsunyrn durum değerlendirmesi yapalım demişti daha belli değil ama inşallah yrn olur çarş. perş. cuma izin alacakmış çünkü
yrn durum değerlendirmesi yapalım demişti daha belli değil ama inşallah yrn olur çarş. perş. cuma izin alacakmış çünkü
sağlıklı olsunda :) halaları esmer belki bu sefer halalarına çekerde esmer bomba olur
yok cnm yrn bi ihtimal bakalım sabah gidip görüşcez haber ederim duruma göre
Hele tecrübeye hele
Sen ağzini alistirma boyle kotu kelimelereDiyorum ya kavga etmeyi de beceremiyoruz hemen boşanmaya karar veriyoruz. Kavga ederken özgürlük istiyorsak boşanalim diyip bitiriyoruz konuşmayı. Bazen ben de beni sevmiyorsan benimle evli kalmak zorunda değilsin özgursun diyorum. Ben beni seven biri ile olmak isterim diyorum Ikimizde susuyoruz 3 gün sonra barisiyoruz. Boşanma bir sonraki kavgaya kalıyor.
Aslında sıkıntılı haklısın her kavgada boşanmak istiyoruz sonra pişman oluyoruz bir gün daha büyük pismanlik yaşamamak için dikkat etmemiz gerekBisey biliyoz ki konusuyoz ,aslinda cok kavga etmeyiz bizde,bosanma kelimesi cok kullanilmamali kanatimce,sevin ula birbirinizi,sevmekten guzeli mi var
Sen ağzini alistirma boyle kotu kelimelere
Farkında değilsin ama çok yiyorsun yerken az görünüyor ben de oyleyim bu hafta ben de onu dengelemeye çalışıyorum. Bu öğünler kilo vermek yerine kilo koruma gibiöğünlerim çok dolu de mi
evet ya gerçekten öyle. yazdıkça ortaya çıkıyor yediklerimiz. koruma gibi de miFarkında değilsin ama çok yiyorsun yerken az görünüyor ben de oyleyim bu hafta ben de onu dengelemeye çalışıyorum. Bu öğünler kilo vermek yerine kilo koruma gibi
huzurunmeraklisi nettin akşam yemeğini şipşak?
Yapacağına inanıyorum benim gibi bir program kullansan ben hemen yaziyorum ve akşama kadar ne kadar kalorim kaldı ona gore hareket ediyorum. Diğer türlü ben de ne kadar yediğimi anlamiyorum.evet ya gerçekten öyle. yazdıkça ortaya çıkıyor yediklerimiz. koruma gibi de mihalam bugün geldi sonunda. o da iştahı etkiliyor. ağzıma sürekli birşeyler atmak istiyorum düzene giricem inşallah bu sefer gerçekten istiyorum çakıl. gerçekten kilo vermek istiyorum
Hepsi güzel ama ton balığı protein yanına peynir yine protein o kismi anlamadim peynir yerine domates doğrasan güzel olmaz miydi. Ya da marul.Pazar
9:30
1 haşlanmış yumurta
2 kk tulum peynir
2 dilim tahıllı ekmek
9 tane zeytin yeşil siyah karışık
Küçük çay bardağıyla ev yapımı muzlu süt
11:30
1 dilim armut+ avuç içi üzüm
14:00
Yarım kutu ton balığı
1 kk beyaz peynir
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 salatalık
17:00
4-5 ceviz+1 avuç kuru üzüm yaban mersini karışık
Hemen öncesinde çocukların bezelyesinden iki kaşık almıştım.
19:00
3-4 kaşık kadar tavuk
Küçük pasta tabağında mantar
1 kase yoğurt+salatalık+dereotu
2 litre su
Spor yok yatana kadar yapmak istiyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?