Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu senelere inşallah. .
Iyi ki doğmuş ♡

Ay yaaa

O prezervatif denemek neydi öyle efsane

Haha seni balık seniiii :) balık burcu başında kına tacıyla hep
Ben yengeç

Vayyy ihtiraslı hatun:)
Kızının dogum günü kutlu olsun nice mutlu senelere :)

Mutlu senelere inşallah. .
Iyi ki doğmuş ♡

Ay yaaa

O prezervatif denemek neydi öyle efsane
Çok teşekkür ederim kizlar , güzel dilekleriniz için

İğnenin acısını duyacakmışım okadar sonra kesici bir alet ile kesicekmis...diyete başlama zamanım çoktan geldide geçiyor bile az kaldı canim misafirlerimiz gitsin okullar açılsın kendime vakit ayiricam artik ....
Ben de de cıktı ben de aldıracağım küçük birşey ama kolaymış alınması 10 dakika sürmüyormuş. Yağ bezesi gibi dedi doktor bir yaglanmayan orası kalmisti
Çok kolaymış canim ben iki sene oyaladım korkudan gidip aldıramadım en sonunda iltihap yapmış çok ağrı yapınca mecbur kaldım...

Sıkıntıdan oluyor derincim. . Ara ara benimde oluyor sonra geçiyor. .

Artık az da olsa dikkat etmeye başla kuzum bak iyice yerleşiyor 130 lar
Bencede sıkıntıdan oldu o zaman varis ameliyatı olmuştum nisa 3 yaşındaydı iki çocukta küçüktü çok stresliydim birden cıktı...senin geçiyormuş ne güzel...
Sorma canim çok gergin ve mutsuzum 130lar yerleşti artik aslında dikkatliyim ama spor yapmadigim için gitmiyor..

Selamün aleykümm...

ben geldimm...ay hasibe doğumamı girdi karnım ağrımaya başladı..sağlıcakla kucağına alırsın inş...
bonus burcum boğa canım...bende ugün itiariyle tekrar başladım diyete nekadar devam edebilirim bilmiyorum ama uğraşıcam bakalım....bayram sonrası artı 3le burdayım önce onlardan kurtulmalıyım...

Hoşgeldin kuzum...

Cumartesi pilatese başlıyorum kızlaaar..

Yaşasın..
Çok zevkli kapısiriz artık :)

Son düzenleme:
Selamun aleyküm. Dün biraz sıkıntılarım vardı gelemedim. Not da almamışım yediklerimi hatırladığım kadar yazayım.

11:00
1 dilim yumurtalı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 minik küp kaşar
2 kk süzme peynir

15:00
2 top dondurma

18:00
5 köfte
2 dilim ekmek
5 elma dilim fırın patates
1 bardak kola

21:00
2 şekerpare

Spor yok
Su az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…