Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm...
Kahvaltı 12 gibi salatalık domates büyük dilim peynir 3 yumurta

4te birazcık karpuz

18.45 te mercimek çorbası bi tas cacık 4 kaşık bulgur pilavı....

Gün içinde bi bardak kayısı çayı ve yeşilçay içtim suda iki litreyi geçti...

Birazdan bi kahve içeriz görümcemle kocacımla...

Yapacağına inanıyorum benim gibi bir program kullansan ben hemen yaziyorum ve akşama kadar ne kadar kalorim kaldı ona gore hareket ediyorum. Diğer türlü ben de ne kadar yediğimi anlamiyorum.
inşallah bu sefer olacak canım Allahın izniyle
bir ara program kullanıyordum ama sıkıldım. kasmak istemiyorum kendimi. çünkü hala iş olarak çok yoğunum. zaten artık akşamları menü yazıyorum. yeter bana. gün içinde aklımda zaten şunu yedim bunu yedim diyorum kendime. yeni başladım ve regl haftası başladım. zamanla daha iyi olacak Allahın izniyle

İnşalalh canım vereceğim vücut normale bindikçe

Selamlar
Bugün doktora gidicektim gidemedim. Başım çooook agrıyordu gözümü açamadım doktora gitme sebebimde buydu aslında ama kaldı öyle

Öglen kahvaltı yaptık
Yumurta
Domates salatalık
Zeytin

Ara
Üzüm

Akşam
Patates yemegi
Salata

Belki kahve içerim sütlü o henüz belli değil.

ben de menümü yazayım bari

sabah 08.45
1/2 kinoa unlu krep
3/4 kk keçi peyniri
1/4 közlenmiş kırmızı biber

ara 10.45
1/2 kinoa unlu krep
3/4 kk keçi peyniri
1/4 közlenmiş kırmızı biber
4 minik parça kavun

öğlen 13.15
1 kase yayla çorbası
salata (közlenmiş biber, 1/4 avakado, domates, bol yeşillik, zeytinyağ,limon, sumak)
4 minik parça kavun

ara 16.30
6-7 antep fıstığı
3 kaju fıstığı

akşam 19.30
dünden kalan antep kebabı
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
salata
1/2 şeftali

şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı limonla

yatana kadar 2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş

AÇIKLAMA sabah yanıma insanlar geldi. kahvaltımı iki partide yaptım mecbur. 1 adet kinoa unundan krepin içine 1,5 kk keçi peyniri ve 1/2 közlenmiş kırmızı biber koymuştum. ondan malzemeleri ikiye bölüp yazdım.
akşamki şeftaliyi de lif olsun diye yedim. wc için.

yoğunluktan su içmeyi unuttum. yatana kadar 2 lt ancak olur.

Afiyet olsun,mercimek ve bulguru ayni anda yemeseydin daha iyi olurdu menun. Baslamana sevindim. Daim olsun canim

Gecmis olsun canim. patatesi cok kacirma emi

Bugünün menüsü..
Sabah
Limonlu ılık su
Bir dilim kepek ekm
Dom.salt.
Haşlanmış yumurta
Peynir
5 siyah zeytin
Çay
Ara
Iki erik
Öğle
Iki dolma
Yoğurt
(Keten tohumlu)
Akşam
Uç kaşık barbunya
Uç kaşık kıymalı patlıcan
Iki kaşık pilav
Sade türk kahvesi ...
Dükan birası (bir surahi)
Limonlu detoks suyu bir lt
Şimdide soda içiyorum ....

Aynen canim benim metabolizmam spor yapmayınca hiç çalışmıyor.. aslında o kadar hareketliyimki bütün gün koşturmaca halindeyim hiç oturmuyorum uyurken dinlenebiliyorum anca ama spor yerine geçmiyor..

Hasibe allah analı babalı büyütsün saliha kullarından eylesin kuzuyu...

hoşbuldum ablacım...
Afiyet olsun,mercimek ve bulguru ayni anda yemeseydin daha iyi olurdu menun. Baslamana sevindim. Daim olsun canim

Gecmis olsun canim. patatesi cok kacirma emi

Bugünün menüsü

14:00
1 porsiyon ali nazik
2 dilim ekmek

Başka bişey yemedim, canım istemiyor hiç.

Spor yok ve su yine az..
Eboe dengesiz yiyorsun,bugunde cok az olmus. Niye istahin yok,hasta degilsindir inşallah

Dolma yemişsin sondaki pilavi yemeyebilirdin ama azmis miktari,gayet basarili bir menu
Aynen canim benim metabolizmam spor yapmayınca hiç çalışmıyor.. aslında o kadar hareketliyimki bütün gün koşturmaca halindeyim hiç oturmuyorum uyurken dinlenebiliyorum anca ama spor yerine geçmiyor..
Aşiri spora gerk yok ,simdilik 30dk yurusen yeter,sonra artirirsin. Ben ilk zamanlar bir mil leslie yi zor yapiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…