Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim senin kilo verimin başladımı
Bir ara dikkat etmene rağmen kilo artışın vardı dimi
Hayır canım bugün tahlil sonuçlarımı aldım tiroidler 25 çıktı bundan dolayı kilo veremiyor muşum ilaç dozu yükselttik 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğim

1 mor erik çeyrek şeftali yedim.
Salak gibi 3 ü bir arada kahve içtim

Icme bir daha kahve gibi degil ki o..
Sen içmesdin aslında dalginligina geldi zaar. .

Hayır canım bugün tahlil sonuçlarımı aldım tiroidler 25 çıktı bundan dolayı kilo veremiyor muşum ilaç dozu yükselttik 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğim

Geçmiş olsun haşimato musun?
Iyi ki tahlil yapmışsın bundan sonra düzenli 6 ayda bir yaptır bari duruma göre 3 ayda bir ...

Icme bir daha kahve gibi degil ki o..
Sen içmesdin aslında dalginligina geldi zaar. .

Geçmiş olsun haşimato musun?
Iyi ki tahlil yapmışsın bundan sonra düzenli 6 ayda bir yaptır bari duruma göre 3 ayda bir ...
Evet canım haşimato yum ama Doğum sonrası her şey aşt üst oldu toplamaya çalışıyoruz bakalım ilaç dozu ayarlayınca kilo vermeye başlarım sanırım

Evet canım haşimato yum ama Doğum sonrası her şey aşt üst oldu toplamaya çalışıyoruz bakalım ilaç dozu ayarlayınca kilo vermeye başlarım sanırım
Gülbe sağlıklı yasiyoruz okan beyi biliyorsun dimi ? Sıkı karatayci eşiyle birlikte O beslenmeyle hasimato yüksek tansiyon şeker gibi bir sürü hastalığını yendigini yazıyor sürekli. .
Gerçi şu aralar ketojenik beslenme programı uyguluyorlar. hayvansal protein den ziyade bitkisel protein aliyorlarmis. Ben hep takip ederim onları ..

Bende Karatay yapıyorum canım inşalalah benimde gidecek bir hayırlıca düzelsin de diyet günlüklerine konu açtım Karatay günlüğüm diye oraya günlük yazıyorum yediğimi içitiğimi bakalım nasıl olacak

Düzelir inşallah. Troidde ilerlememeside önemli ..
Bende bakayım günlüğüne ..

Burdan bir arkadaşımız var di BEYZUS
Oda hasimatoydu ve dikkat ederek iyi kilo vermişti sen de çok çabalıyorsun karşılığını alicaksin canım.

İnşalalh canım bende öyle olacak diye dua ediyorum ben yeni değil 10 yıldır ilaç
Kullanıyorum bu gebelik zehirlenmesi sonrası bünyem alt üst oldu

Tereyağ da pul biberli iki yumurtanın yoğurtla buluşması adlı çalışma :)
Bugün 3 dilim ekmek hakkımı doldurdugum icin yanın da başka birşey yok. Daha sonra ara öğün de elma planlıyorum ...

Yeme kuzum yeme, hiiic guzel degil,yedimde biliyorum
kızlar menü yorumlicaktım ama ekrana bakamıyorum migren fena vurdu ilaç aldım mecbur,yarın herkesin menüsüne bakıcam söz
Simdi nasilsin canim,gec oldu ancak yazabildim,cok gecmis olsun
Ben bu adamı oldursem yeridir 3 saattir uğrattığım yemeğe su koymuş bildiğin su içinde yemek oldu
Yanlis yapa yapa ogrenecek,bu seferkini biraz sulu yersiniz birsey olmaz
Günaydın kızlar...ben geldim.
Hosgeldin
Mutlu senelere inşallah. .
Iyi ki doğmuş ♡

Ay yaaa

O prezervatif denemek neydi öyle efsane
Oyle mi demis,sabah sersem kafayla dinledim duymamisim burayi ben de bogayim.
Gecmis olsun,olduda bitti,masallah
Diyet+ spor olmadan zor gidiyor uzayinca da sabrin tukeniyor ,biran once basla canim
Aleykum selam,hosgeldin,nerelerdeydin bakiyim
Cumartesi pilatese başlıyorum kızlaaar..
Oh kivrimli ve fit olacam diyorsun yani
Ara öğün yapıyorum biraz kavun bir miktar fındık ..

Dün Urla dönüşü yoldan aldık kavun, bal mübarek.

Bonus sen ne yedin?
Hic canim cekmedi ki

1 mor erik çeyrek şeftali yedim.
Salak gibi 3 ü bir arada kahve içtim
Turk kahvesi ic bonus,ne anliyon sekerli yapay kahvelerden
A.selam. eboe kuzum kacamakda zirve yapmissin,nideennn ama kustum sana
Kilo verememenin sebebi varmis demek,duzenleme yapilinca vereceksin ins
Ben takip ediyorum,eskiden daha siki takip ediyordum. Çok takviye kullaniyorlar o kafami karistiriyor

Kızlar Hasibe doğurmuş kendisi gibi guzel pamuk bir kızı olmuş Allah bağışlasın inşallah
Oy masallah,Allah bagislasin,anali babali buyutsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…