Hayır canım bugün tahlil sonuçlarımı aldım tiroidler 25 çıktı bundan dolayı kilo veremiyor muşum ilaç dozu yükselttik 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğimCanim senin kilo verimin başladımı
Bir ara dikkat etmene rağmen kilo artışın vardı dimi
1 mor erik çeyrek şeftali yedim.
Salak gibi 3 ü bir arada kahve içtim
Hayır canım bugün tahlil sonuçlarımı aldım tiroidler 25 çıktı bundan dolayı kilo veremiyor muşum ilaç dozu yükselttik 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğim
Evet canım haşimato yum ama Doğum sonrası her şey aşt üst oldu toplamaya çalışıyoruz bakalım ilaç dozu ayarlayınca kilo vermeye başlarım sanırımIcme bir daha kahve gibi degil ki o..
Sen içmesdin aslında dalginligina geldi zaar. .
Geçmiş olsun haşimato musun?
Iyi ki tahlil yapmışsın bundan sonra düzenli 6 ayda bir yaptır bari duruma göre 3 ayda bir ...
Gülbe sağlıklı yasiyoruz okan beyi biliyorsun dimi ? Sıkı karatayci eşiyle birlikte O beslenmeyle hasimato yüksek tansiyon şeker gibi bir sürü hastalığını yendigini yazıyor sürekli. .Evet canım haşimato yum ama Doğum sonrası her şey aşt üst oldu toplamaya çalışıyoruz bakalım ilaç dozu ayarlayınca kilo vermeye başlarım sanırım
Bende Karatay yapıyorum canım inşalalah benimde gidecek bir hayırlıca düzelsin de diyet günlüklerine konu açtım Karatay günlüğüm diye oraya günlük yazıyorum yediğimi içitiğimi bakalım nasıl olacakGülbe sağlıklı yasiyoruz okan beyi biliyorsun dimi ? Sıkı karatayci eşiyle birlikte O beslenmeyle hasimato yüksek tansiyon şeker gibi bir sürü hastalığını yendigini yazıyor sürekli. .
Gerçi şu aralar ketojenik beslenme programı uyguluyorlar. hayvansal protein den ziyade bitkisel protein aliyorlarmis. Ben hep takip ederim onları ..
Bende Karatay yapıyorum canım inşalalah benimde gidecek bir hayırlıca düzelsin de diyet günlüklerine konu açtım Karatay günlüğüm diye oraya günlük yazıyorum yediğimi içitiğimi bakalım nasıl olacak
Yaşıyor ..
Hepimiz ona küsüz
Ben de
Gelsin konuşmam ki yelizlede daykoylada konuşmam
İnşalalh canım bende öyle olacak diye dua ediyorum ben yeni değil 10 yıldır ilaçDüzelir inşallah. Troidde ilerlememeside önemli ..
Bende bakayım günlüğüne ..
Burdan bir arkadaşımız var diBEYZUS
Oda hasimatoydu ve dikkat ederek iyi kilo vermişti sen de çok çabalıyorsun karşılığını alicaksin canım.
Teli yok mu ya ulaşılsa
Iletisim halindeyiz de buraya gelmeyi erteliyor hep..Teli yok mu ya ulaşılsa
Maşallah ya resmen pamuk prensesKızlar Hasibe doğurmuş kendisi gibi guzel pamuk bir kızı olmuş Allah bağışlasın inşallah
Yeme kuzum yeme, hiiic guzel degil,yedimde biliyorumİyi geceler herkese bugün küçük kızımın doğum günüydü ,bir dilim pasta kacamagim var, yarında teyzesi pasta getiricek kutlamalara doymuyoruz yemem herhalde, yarın temiz bir sayfa açmayı düşünüyorum bismillah
Simdi nasilsin canim,gec oldu ancak yazabildim,cok gecmis olsunkızlar menü yorumlicaktım ama ekrana bakamıyorum migren fena vurdu ilaç aldım mecbur,yarın herkesin menüsüne bakıcam söz
Yanlis yapa yapa ogrenecek,bu seferkini biraz sulu yersiniz birsey olmazBen bu adamı oldursem yeridir 3 saattir uğrattığım yemeğe su koymuş bildiğin su içinde yemek oldu
HosgeldinGünaydın kızlar...ben geldim.
Oyle mi demis,sabah sersem kafayla dinledim duymamisim burayiMutlu senelere inşallah. .
Iyi ki doğmuş ♡
Ay yaaa
O prezervatif denemek neydi öyle efsane
Gecmis olsun,olduda bitti,masallahİğnenin acısını duyacakmışım okadar sonra kesici bir alet ile kesicekmis...diyete başlama zamanım çoktan geldide geçiyor bile az kaldı canim misafirlerimiz gitsin okullar açılsın kendime vakit ayiricam artik ....
Çok kolaymış canim ben iki sene oyaladım korkudan gidip aldıramadım en sonunda iltihap yapmış çok ağrı yapınca mecbur kaldım...
Diyet+ spor olmadan zor gidiyor uzayinca da sabrin tukeniyor ,biran once basla canimBencede sıkıntıdan oldu o zaman varis ameliyatı olmuştum nisa 3 yaşındaydı iki çocukta küçüktü çok stresliydim birden cıktı...senin geçiyormuş ne güzel...
Sorma canim çok gergin ve mutsuzum 130lar yerleşti artik aslında dikkatliyim ama spor yapmadigim için gitmiyor..
Aleykum selam,hosgeldin,nerelerdeydin bakiyimSelamün aleykümm...
ben geldimm...ay hasibe doğumamı girdi karnım ağrımaya başladı..sağlıcakla kucağına alırsın inş...
bonus burcum boğa canım...bende ugün itiariyle tekrar başladım diyete nekadar devam edebilirim bilmiyorum ama uğraşıcam bakalım....bayram sonrası artı 3le burdayım önce onlardan kurtulmalıyım...
Oh kivrimli ve fit olacam diyorsun yaniCumartesi pilatese başlıyorum kızlaaar..
Hic canim cekmedi kiAra öğün yapıyorum biraz kavun bir miktar fındık ..
Dün Urla dönüşü yoldan aldık kavun, bal mübarek.
Bonus sen ne yedin?
Turk kahvesi ic bonus,ne anliyon sekerli yapay kahvelerden
1 mor erik çeyrek şeftali yedim.
Salak gibi 3 ü bir arada kahve içtim
A.selam. eboe kuzum kacamakda zirve yapmissin,nideennn ama kustum sanaSelamun aleyküm. Dün biraz sıkıntılarım vardı gelemedim. Not da almamışım yediklerimi hatırladığım kadar yazayım.
11:00
1 dilim yumurtalı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 minik küp kaşar
2 kk süzme peynir
15:00
2 top dondurma
18:00
5 köfte
2 dilim ekmek
5 elma dilim fırın patates
1 bardak kola
21:00
2 şekerpare
Spor yok
Su az..
Kilo verememenin sebebi varmis demek,duzenleme yapilinca vereceksin insHayır canım bugün tahlil sonuçlarımı aldım tiroidler 25 çıktı bundan dolayı kilo veremiyor muşum ilaç dozu yükselttik 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğim
Ben takip ediyorum,eskiden daha siki takip ediyordum. Çok takviye kullaniyorlar o kafami karistiriyorGülbe sağlıklı yasiyoruz okan beyi biliyorsun dimi ? Sıkı karatayci eşiyle birlikte O beslenmeyle hasimato yüksek tansiyon şeker gibi bir sürü hastalığını yendigini yazıyor sürekli. .
Gerçi şu aralar ketojenik beslenme programı uyguluyorlar. hayvansal protein den ziyade bitkisel protein aliyorlarmis. Ben hep takip ederim onları ..
Oy masallah,Allah bagislasin,anali babali buyutsun insKızlar Hasibe doğurmuş kendisi gibi guzel pamuk bir kızı olmuş Allah bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?