sadece mahjong mu seversin yoksa oyun oynamak mı ilgini çeken bilmiyorum bonuscum ama müthiş bi oyun bak bu ben bayıldımm
http://gprime.net/game.php/roadblocks
ilk oynadığımda 16. levelde takılmıştım sonra unuttum ben onu öyle.. geçenlerde birden geldi aklıma.. 16yı da rastgele geçtim.. sonra oyun bitti22 level var toplam.. 16 dan sonra birini de öyle denk geldi geçtim ama o kaçıncı level bilmiyorum boshayallersmile
bu sitede bir de bi tetris var namanallahım.. nedir o.. tetoris adı da.. akıllara zarar valla akannehir görsen aynı bu ifadedeki gibi gözlerin büyür akannehir önce bi ne olduğunu anlamazsın ama sonra büyür gözlerin.. yok artık falan dersin kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmile bbu ne nannn
7 de takıldım kaldımm
naptalmıım neyim mirmirmirmir
Günaydınnnnn topiğimin güzel ve de özel ve de accuk kilolu bayanlarıı -tatlicadiarzu- opuyorumnanaktan
Yeni gelenler hoşgelmişler....buyrunnnnnnnnn Belli bir diyet listemiz yok herkes bişeyler yapmaya çalışıyo...
Bismillah deyip bi ucundanda siz tutun Allah hepimizin yardımcısı olsun...çünküm bu gerçekten sabır işi zemuszemus
Kalkınca ılık suyumu içtim 2 kayısı yedim birazdan kahvaltı yapıcam inşallah.
Cumartesiyi iyi geçirdim ve iyi bitirdim.
Pazar günüde öğle yemeğinden sonra bozuldu.
bugünümü bozmaya hiç niyetim yok :smiley-cool:
günaydın...
yoğun bir hafta ve daha yoğun bir hafta sonundan sonra ... 2 kilo almış olarak buradayım...
ne oluyor anlamadım....
bir şişlik, bir ödem....
bol su içeyim de bari cuma ya kadar ineyim bari geçen cumaki kiloma(
siz de su için...sakın unutmayın....
Aaaaa yazık patlama Emoş.İç suları ver kiloları düşmanlar patlasın.:tomato::tomato:gunaydın şekerler.
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.
yenacıgım malasef canım cıtolcugum ıstanbulda oturmuyor,
ama illede cıtole gıdıcem dıyorsan gecerken banada ugra yafyuuuuuuuum.
egedenız resmın cooooooooooook guzel bıtanem.
kızlar bende cok sıslık var sankım patlıcaaaam.
bakın bır patlama sesı duyarsanız korkmayın bursadan emos patladı galıba deyın.....
ıksır asagıda senı goruyorum nasılsın bebem.....
Geçmiş olsun canım yaa.Ne ameliyatı olacaksın.Mutlaka söylemişsindir de ben kaçırdım galiba.Allah kolaylık versin.Şimdiden geçmiş olsun.hmm bende şimdi onu yazacaktım neredeyse bütün gruplardan bir iki kişi var orada bende bugün başlıcam diyetime bu hafta içinde ameliyata çağırmalarını ümiid ediyorum çünkü cuma için çağırmışlardı sınavlar yüzünden olmamıştı böylece o diyette verdiğim kiloları geri almamayı hedefliyorum eet bende dün diyetime fazla kalori ekleyenlerdenim fazladan 1saat yürüyüş yaptım bana ceza 444kalorilik bir çikolatayı afiyetle yerken iyiydi tabi 2.5saat yürüyüş ve 150 mekik ve 350 oklava çevirme yaptım cezayı bir önceki kaçamağımda doktorum söylemişti zaten bende yapayımda kurtulam dedimm
BEYZUS'çum seni hiç farketmedim..Bakıp çıkmışım demekki..
Dün öğleden sonra dışarı çıktık,ben yürüdüm senin gibi..:) eşimde çocuklarıyla debelendi çimlerde..:)) akşam misafirim vardı,onlar gittikten sonra bi ton ütü yaptım..
Niye bunları anlattımki şimdi sana..:)))) yani akşmada giremedim demeye getiriyorum olayı..:)))
Canım benim;anladım işlerin olduğunu birtanem.Bu akşam görüşürüz nasipse inşallah.
[
Hoşgeldin..
kız yenaa
dün migrostan
tartı buldum
mutfak için dijital
3 kiloya kadar tartıyomuş
ama beni kanser etti bu
koyuyorum üstüne 1 bardak su tartsın diye
1 den başlıyo allahım sayışları
tek tek çıkıyoo
dogruda tartmıyo
Ooooo güle güle kullan Citolüm.Artık gram gram bileceksin yediklerini.
selam arkadaşlar kaçamaklarla dolu hafta sonundan sonra 1 kilo fazlayım yine hep aynı şeyi yapıyorum
dün akşam kızım ateşlendi hemen acile gittik 39.5 tu ateşi yanıyordu yavrum ik defa ateşlenmişti ağlayarak gittim hastaneye sabaha kadarada uyumadık eşimde bende oda yavrum inş abir an önce düzelir yine boğazları kızarmış ve şişmiş hiç durmuyor sürekli ağlıyor tabiii bende stresten sürekli atıştırıp duruyorum spor yapacaktım leslie ile elim kolum kalkmıyor uykusuzluktan
çarşamba günü powerplate e başlayacağım.. emzirdiğim için kendim kafama göre değil,diyetisyene giderek diyet yapmamı söylüyorlar.. ben de diyete başlamaya bir türlü karar veremiyorum. emzirip, diyet yapan varmı?
selam arkadaşlar kaçamaklarla dolu hafta sonundan sonra 1 kilo fazlayım yine hep aynı şeyi yapıyorum
dün akşam kızım ateşlendi hemen acile gittik 39.5 tu ateşi yanıyordu yavrum ik defa ateşlenmişti ağlayarak gittim hastaneye sabaha kadarada uyumadık eşimde bende oda yavrum inş abir an önce düzelir yine boğazları kızarmış ve şişmiş hiç durmuyor sürekli ağlıyor tabiii bende stresten sürekli atıştırıp duruyorum spor yapacaktım leslie ile elim kolum kalkmıyor uykusuzluktan
[FONT="Comic Sans MS" .!.:
Hoşgeldin aramıza..[/FONT]
Hoş geldin canım.Başarılar.
Bana sorarsan herhangi bir sağlık sorunun yoksa netten 1400 kalorilik bir diyet listesi seç;kilo verdikçe mesela 10 kilo verince 1200 kaloriye düşersin.Bu kalori miktarı örnek olsun diye verdiğim bir değer mutlaka bu olacak diye bir şey yok tabii.Sen yine netten kilo,yaş ve hayat tarzına uygun kalori ihtiyacını bulabilirsin.Bu rakamdan azını alırsan kilo verirsin.Biraz yürüyüş yapmaya çalış.Onu da gittikçe arttırırsın.Bol su iç canım.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Ha birde tuzu azalt ve çok küçük ebatta olduğu halde kalorisi çok yüksek atıştırmalıklardan hiç yeme.Eminim diğer arkadaşlarımızında tavsiyeleri olacaktır.Günler ilerledikçe dahada tavsiyeler alırsın.Kolay gelsin...
Hoş geldin arkadaşım bu uzun yolda kader arkadaşıma da başarılar diliyorum
yenacım canınız bahcede oturmak ıstıyorsada bana gelın.
evımın tam karsısında 1.5 donum bahcemız var veeee ıcınde elma,erık,kıraz,dut,atmut,şeftali,vısne,agaclarımız var..
kayınpederde domates,hıyar,marul maydanoz,sogan,taze fasulye,bıber,ahududu falan ekıyo..
hepınız toplanın gelın beklerım napıcan cantıgı bol bol otlarız....
candy bırak oyun oynamayı işine bak kızım..devlet hesap sorar sonra.....
çekilin yoldannn yusyuvarlak tostoparlak bir kütle geliyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! önümde durmayın, ezilebilirsiniz.103 kiloyla beni de kabul eder misiniz?:kedi:arkadaşlar epey bir zamandır diyet yapmıyordum ama burayı gördükten sonra bana gaz geldi . bundan 10 yıl önce 3 ayda 12 kilo vermiştim, tabi o zamanlar 80li kilolardaydım su, karbonhidrat ve protoin diyeti ile; fakat kilomu muhafaza edemedim ve misliyle geri aldım.Şimdi de nodül sorunum var . Metobolizma sıfır ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen arkadaşlar benim nasıl bir diyete başlamam lazım. yardımcı olur musunuz ???verdiğiniz fikirleri yarından itibaren uygulayacağım.ve sonuçları her hafta yazacağım. şimdiden çoook teşekkür ederim olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
bayanlar iyi geceler bende aranıza katılmaya karar verdm yazdıklarınızı okuyunca:) yrn sabah baslamak suretiyle:) yarışmacı arkadaslara basarılar diliorum:)
Slm arkadaşlar bende geldim,nerdeyse bugün akşama kadar siteyi inceledim,tekrar kendime güvenim geldi,sizinle beraber başarabileceğime inandım,hemen yarın başlıcam,görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
devam devam kilolar gidene kadarslm kızlar bnde aranıza yeni katıldım bnde 110 kloydum ama şimdi 93 kloyum rejime devam kaydirigubbakcemile2
yenacım canınız bahcede oturmak ıstıyorsada bana gelın.
evımın tam karsısında 1.5 donum bahcemız var veeee ıcınde elma,erık,kıraz,dut,atmut,şeftali,vısne,agaclarımız var..
kayınpederde domates,hıyar,marul maydanoz,sogan,taze fasulye,bıber,ahududu falan ekıyo..
hepınız toplanın gelın beklerım napıcan cantıgı bol bol otlarız....
candy bırak oyun oynamayı işine bak kızım..devlet hesap sorar sonra.....
Derin'cim geçmiş olsun..bende sabahtan oğlumu götürdüm doktora,aynen boğaz enfeksiyonu oda..c.tesi günü bizimde ateşimiz 39.2 ydi..
Telaşlanma mevsimsel rahatsızlık..
OĞlumda 3-4 gündür sıfır iştah günü süt,portakal suyu ve bitki çayıyla geçiriyor..doktor hiç ısrar etme dedi..İyileşince yer zaten..Ama ben dayanamıyorumki..
çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır.
çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır.[/QUOTE .!.:
Teşekkür ederim canım..ıyi çok şükür..
Ben antibiyotik kullanmadan atlatırmıyız diye haftasonu götürmedim doktora..Ama olmadı..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?