Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alsanaalsanasmile bbu ne nannn
7 de takıldım kaldımm
naptalmıım neyim mirmirmirmir

alsanaalsanasmile bbu ne nannn
7 de takıldım kaldımm
naptalmıım neyim mirmirmirmir

kaç zaman uğraştım vaktiyle bu oyunla.. ne sabırsız gacısın kaydirigubbakcemile3

sonu gelmez bölümler oyunu vardı.. bu ikisine o zamanlar takılmıştım.. sonu gelmez bölümleri bitiremedim ama mafoldumben

bak bi dene daha.. anam oyunlara sardım fena

tetoris e de bak bu arada anlattığım kadar var akannehir

http://gprime.net/game.php/drawplay

yedinci levele bi bakim bakim..

haa o oyunu oynarken altta pasword diye bişey var.. onu yaz bi kenara oyuna istediğin zaman girer bölüm paswordunu yazıp oynarsın yine aynı levelden

Hepinize merhabalar arkadaşlar.
Bu gün oldukça yoğun bir gün benim için.ışim yeni bitti.Arada bir girip baktım ama yazacak zaman olmadı.Hepinize iyi haftalar ve bol kilo vermeler diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler.Kolay gelsin,başarılar.

Bu günkü menüm.

SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,yeşillik ve domates.
ARA: 1 galeta
ÖĞLEN: 2 Izgara köfte,yağsız yeşil salata,1/2 kase yoğurt.
ARA: 2 Yer elması.
AKŞAM:1 tabak ıspanak ve 1/2 kase yoğur ,birazda salata yemeği planlıyorum
ARA: 1 Meyva olur herhalde.

1 saat yürüyüş yaptım.

selam arkadaşlar kaçamaklarla dolu hafta sonundan sonra 1 kilo fazlayım yine hep aynı şeyi yapıyorum
dün akşam kızım ateşlendi hemen acile gittik 39.5 tu ateşi yanıyordu yavrum ik defa ateşlenmişti ağlayarak gittim hastaneye sabaha kadarada uyumadık eşimde bende oda yavrum inş abir an önce düzelir yine boğazları kızarmış ve şişmiş hiç durmuyor sürekli ağlıyor tabiii bende stresten sürekli atıştırıp duruyorum spor yapacaktım leslie ile elim kolum kalkmıyor uykusuzluktan

Bozma canım.Sonra cumaya biz bozuluyoruz.Bir anlık zevk için değermi????:roflol::roflol:

Ödem işi kötü gerçekten.Bende olduğu zaman (ki çok sık oluyor;divina kullanıyorum ve hasimato tiroidim var) ayaklarımın altı jiletle çizilmiş gibi yanıyor.Ödemden sonra düzeliyor.Allah kolaylık versin.Bol suyu alışkanlık etsek ne iyi olur.
Bu hafta ödemin çözülür inşallah birinci olursun.:Saruboceq::Saruboceq:

Aaaaa yazık patlama Emoş.İç suları ver kiloları düşmanlar patlasın.:tomato::tomato:
Geçmiş olsun canım yaa.Ne ameliyatı olacaksın.Mutlaka söylemişsindir de ben kaçırdım galiba.Allah kolaylık versin.Şimdiden geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Derinciğim.Bir an önce iyileşir yavrun inşallah.Analık kolaymı sen şimdi bebiş iyileşmeden yerdemisin göktemi bilmezsin.Çabucak iyileşir merak etme.
Kiloyuda fazla dert etme stres ters etki yapıyor biliyorsun.Yavrun iyileşince bir asılırsın diyete kaybettiğin zamanı kazanırsın inşallah.

yenacım canınız bahcede oturmak ıstıyorsada bana gelın.
evımın tam karsısında 1.5 donum bahcemız var veeee ıcınde elma,erık,kıraz,dut,atmut,şeftali,vısne,agaclarımız var..
kayınpederde domates,hıyar,marul maydanoz,sogan,taze fasulye,bıber,ahududu falan ekıyo..
hepınız toplanın gelın beklerım napıcan cantıgı bol bol otlarız....

candy bırak oyun oynamayı işine bak kızım..devlet hesap sorar sonra.....

çarşamba günü powerplate e başlayacağım.. emzirdiğim için kendim kafama göre değil,diyetisyene giderek diyet yapmamı söylüyorlar.. ben de diyete başlamaya bir türlü karar veremiyorum. emzirip, diyet yapan varmı?

bugün
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
salata
1 dl ekmek
1 sadec neskafe

ara
1 bardak ayran
5 etiform
1 elma
neskafe

öğlen
8 yk kabak
1 pors tavuk
1 kk hellim p.
1 sb yoğurt
2 lokma ekmek
diyet kola

ara
yemedim

akşam
8 kaşık sulu pattes
1 sb ayran
1 kk hellim
2 çk makarna
salata

ara
6 kayısı ve bol su

ayrıca1 saat stepaerobik kursuna gittim

kızlar yarın diyetisyenime kontrole gidicem bakalım nolucek

aramıza hoşgeldin canım. evet ben emziriyorum ve diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum. benim bebe 13 aylık. ya seninki?

geçmiş olsun canım. umarım iyidir yavrun.

[FONT="Comic Sans MS" .!.:

Hoşgeldin aramıza..
[/FONT]

Hoş geldin arkadaşım bu uzun yolda kader arkadaşıma da başarılar diliyorum

Teşekkürler kızlarr... :lepi: Herkese başarılar

BEYZUS'umla yine karşılaşamadık..

Tursari,nasıl oldun,varmı bir gelişme..??

Bugün yediklerimide yazayım..Düzensiz bir gündü..İşim vardı..Bir kaç tez işi aldım onları yazıyorum..)
Ara öğün falan yapamadım..hergün tartılıyorum ısrarla ve yine kilom aynı,olsun vardır bir sebebi..Muhakak yoluna girecektir..

SABAH:2 dilim tam buğday ekmek,bir peynir,5 zeytin,bir çay kaşığı bal,maydanoz..

ÖĞLEN: 5 kaşık ıspanak,salata,2 bardak ayran..

ARA: Türk kahvesi..

AKŞAM:Evdekiler pizza sipariş etti cola eşliğinde bana bakıp sırıtarak bir güzel yediler..ÖZellikle eşimin hayatım bir dilimden bişey olmaz hahahaha demesine aldırmayıp..hiiç oralı olmadım..:))

Bende kendime kocaman bir peynirli tost hazırladım,1/5 bardak ayran ve roka eşliğinde yedim..

70 dk. yürüyüş..

Son düzenleme:

Derin'cim geçmiş olsun..bende sabahtan oğlumu götürdüm doktora,aynen boğaz enfeksiyonu oda..c.tesi günü bizimde ateşimiz 39.2 ydi..
Telaşlanma mevsimsel rahatsızlık..
OĞlumda 3-4 gündür sıfır iştah günü süt,portakal suyu ve bitki çayıyla geçiriyor..doktor hiç ısrar etme dedi..İyileşince yer zaten..Ama ben dayanamıyorumki..

Ne güzel demek sizinde bahçeniz varmış..

hoşgeldin bu sefer dengeli diyetlerle ver şok diyetlerle verilemler fazlasıyal alınıyor.

bayanlar iyi geceler bende aranıza katılmaya karar verdm yazdıklarınızı okuyunca:) yrn sabah baslamak suretiyle:) yarışmacı arkadaslara basarılar diliorum:)

hoşgeldin iyi kilo vermeler

hoşgeldin burda insan gaza geliyor valla herkes veriyor sen niye vermeyesin

slm kızlar bnde aranıza yeni katıldım bnde 110 kloydum ama şimdi 93 kloyum rejime devam kaydirigubbakcemile2
devam devam kilolar gidene kadar

çok geçmiş olsun ilaçlarını kullanıyordur ama ateşlenirse tekrar aklıma birşey geldi bebeğinin bezinide çıkar çünkü en büyük damarlar kasıktan geçer ve kasılara ıslak bez de koyarsan ateş daha çabuk düşüyor. altına kalın ama serin tutan bir örtü ser ateşli iken altıda açık kalsın. birde ıslak bezi dolaştır vucudunda bezi sürekli tutma.
umarım kısa zamanda atlatır

ohhhh canım çekti valla taze taze mis gibide kokar biz resmen çürümek üzere olanları yiyoruz artık marketten alıyorum dolapta 2 günde şekli değişiyor.

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek
1 dilim petnir
1 yumurta
domates salatalık

sonra spor salonuna gittim.

öğle 4 yk bulgur pilavı.
salata

amacamın kayınpereri vefat etmiş oraya gittik çok severdim allah rahmet eylesin. orda tavuk pilav getirdiler yemedim kızım için 1 yk pilav 1tk tavuk almıştım kızım yemeyince ben yemek zorunda kaldım
sonra kızımı eve getirdim yatırdım ve işe gittim ara öğünler gitti

akşam 3 köfte
salata
kızma yesin diye özendirirken 2 3 dilim patates kızartması
1 dilim ekmek

bugün çok dengesiz beslendim valla koşturmacadan fırsat bulamadım.

herkese selamlar canlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yanlız olmadığımı anladım yine burda hertürlü biribirimize destek oluyoruz en güzelide bu sefiyom sizleri yaffffopuyorumnanaktan bu arada gelişmelere gelince yenoşum sormussun düngece oğlşum ateşlendi ilk defa bu kadar bana sokuldu soğuk diyip duruyordu yavrum nasıl sayıklıyordu kuzucum benim mafoldumben çok üzüldüm sabaı sabah ettik neyse sabah doktora gittik radyolojiye mecbur evden çıktık iki doktora gittik yani hem ateşlendi öksürüyor diye hemde kontrol için neyse radyoloji uzmanı ultrasonlada baktı ve önemli bişey gibi görünmüyor dedi yarın doktorunuza raporları götürünce o size gerekli açıklamayı yapar ama önemli bişey değil gibi dedi tabi çok rahatladım ama doktordan sonra hepten rahatlıcam oda iyi şeyler söylicek inşallah kapatıcaz bu meseleyide böylece inşallahh.işte ateşlendi falan gece çok sayıkladı hem güldürdü beni hem üzdü öyle şeyler söylediki gülmemek mümkün değildi kaydirigubbakcemile3 radyolojiden sonra çocuk doktorunada gittik yine antibiyotik verdi daha bir hafta oldu antibiyotiği bitireli 6 tanede iğne verdi bademcikleri bembeyaz olmuş ne ara bu kadar hastalandı kaşla göz arası anlayamadım yaa pazar günü anneannem umreden döndü ona gittik çok güzel bir hava vardı dışarıda bir saat oynadı geldiler ama bir gün önceden hafif bir öksürüğü vardı mahvetti ilk defa böyle oldu bidaha olmaz inşallah yani şu antibiyotiği ne zaman kullansam hep aynısı oldu yeniden hastalandı kullanmıcam diyorum ama verdiği iğnelerde antibiyotikiş meğer şimdi mecbur kullanıcam neyse böyle işte şimdi uyuyor mışıl mışıl bide hep ağzından nefes alıyor herhalde oyüzdende bi düzelemedi yavrum mikroplara açık kaldı Bu so olur inşallaaaaaahhhhh:Saruboceq:şaka gibi yaa aylardır hastayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…