Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bugünkü menüm

sabah
1kk peynir
1 dl ekmek
4 zeytin
1 tk reçel
salata
sade nesfake

ara
1 sb ayran
5 etiform
1 muz

öğlen
8 kaşık sulu patates yemei
1 kk peynir
1 sb yoğurt

ara
1 elma
5 etiform
1 sb ayran

aşkam
3 parça haşlanmış tavuk
2 yk makarna
1 çb yoğurt
salata

ara
2 meyve

çekilin yoldannn yusyuvarlak tostoparlak bir kütle geliyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! önümde durmayın, ezilebilirsiniz.103 kiloyla beni de kabul eder misiniz?:kedi:arkadaşlar epey bir zamandır diyet yapmıyordum ama burayı gördükten sonra bana gaz geldi . bundan 10 yıl önce 3 ayda 12 kilo vermiştim, tabi o zamanlar 80li kilolardaydım su, karbonhidrat ve protoin diyeti ile; fakat kilomu muhafaza edemedim ve misliyle geri aldım.Şimdi de nodül sorunum var . Metobolizma sıfır ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen arkadaşlar benim nasıl bir diyete başlamam lazım. yardımcı olur musunuz ???verdiğiniz fikirleri yarından itibaren uygulayacağım.ve sonuçları her hafta yazacağım. şimdiden çoook teşekkür ederim olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Hoş geldin arkadaşım bu uzun yolda kader arkadaşıma da başarılar diliyorum

YENACIĞIM;

Merhaba.Nasılsın.Şimdi yürüyüşten geldim.Hava çok güzel.1,5 saat yürüdüm. 15 dakikası spor aletlerinde geçti.Biraz yoruldum itiraf edeyim;ama ruhen kendimi iyi hissediyorum.

Maşaallah enerjine haftasonu mesai de yaptın Beyzus çok enerjiksin imrendim alkisalkisalkis

ıyi akşamlar güzeller
Günboyu fena değildi beslenmem akşama balık salata var balık pek sevdiğim bir besin değil ama zorluyorum hem bu şekilde daha az ve öz yemiş oluyorum .
Koca haftasonu bitti ben dinlenemedim gibi bahar yorgunluğu mudur tembellik bahanesi midir anlamadım

Hoş geldin canım.Başarılar.
Bana sorarsan herhangi bir sağlık sorunun yoksa netten 1400 kalorilik bir diyet listesi seç;kilo verdikçe mesela 10 kilo verince 1200 kaloriye düşersin.Bu kalori miktarı örnek olsun diye verdiğim bir değer mutlaka bu olacak diye bir şey yok tabii.Sen yine netten kilo,yaş ve hayat tarzına uygun kalori ihtiyacını bulabilirsin.Bu rakamdan azını alırsan kilo verirsin.Biraz yürüyüş yapmaya çalış.Onu da gittikçe arttırırsın.Bol su iç canım.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Ha birde tuzu azalt ve çok küçük ebatta olduğu halde kalorisi çok yüksek atıştırmalıklardan hiç yeme.Eminim diğer arkadaşlarımızında tavsiyeleri olacaktır.Günler ilerledikçe dahada tavsiyeler alırsın.Kolay gelsin...
Maşaallah enerjine haftasonu mesai de yaptın Beyzus çok enerjiksin imrendim alkisalkisalkis

Sağol canım.Başka çare yok ki.Biraz hareketi arttırmak lazım değilmi...Yürüyüşü yaptım ama evin hali berbat....Ev ağlıyor,yüzüne bakamıyorum.Yoruldum açıkçası.....

olumunekankayizsmile:sm_cool::sm_cool:

bayanlar iyi geceler bende aranıza katılmaya karar verdm yazdıklarınızı okuyunca:) yrn sabah baslamak suretiyle:) yarışmacı arkadaslara basarılar diliorum:)

iyi akşamlar kızlar

yenam ne güzel yazmışsın
valla hipinizi bekliyorum
bahçeyeeee
geln hep beraberrr mangal yiyelim sonrada
neden kilo veremiyoruz diye masaya yatırırız bu konuyu ( bonus mu demişti )
ne güldüm ya

Slm arkadaşlar bende geldim,nerdeyse bugün akşama kadar siteyi inceledim,tekrar kendime güvenim geldi,sizinle beraber başarabileceğime inandım,hemen yarın başlıcam,görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeni gelen sevimli bayanlar bana özelden iletin kilonuzu
listey eyazayım
bazen geçmiş msj ları kaçıra bilirim
gözden gaçmasın
yaverimi çagırın bannnnnnnnn guclubacismile

Nasılsa farkediceksin diye ses etmediydim :roflol:

İyi geceler bu arada şiiiittt :1ninca: :1ninca:

citol se kaç kilosun ne zaman dan beri burdasın,hiç kilo verebildinmi?

hayatım özür dilerim
yeni gördüm geç oldu
ben 1 seneyi geçkindir burdayım
bir ileri bir geri
acayip istisnayım
sen beni örnek almaa
benden bi b..kk
olmaz çünkü mafoldumben

citol se kaç kilosun ne zaman dan beri burdasın,hiç kilo verebildinmi?

ezelden beri burda :roflol:

hayatım özür dilerim
yeni gördüm geç oldu
ben 1 seneyi geçkindir burdayım
bir ileri bir geri
acayip istisnayım
sen beni örnek almaa
benden bi b..kk
olmaz çünkü mafoldumben

böyle dediğine bakma.. tam bilmiyorum ama topikte kırdığı rekoru sanırım kimse kırmamıştır.. ilk hafta tam 5,8 kilo vermiş.. ve şimdiki 5 günlük öğünü vaktiyle bi günlükmüş.. vaktiniz olur da geçmişi okursanız (çok uzuuuun akannehir ) çok hikaye çıkar

hoşgeldiniz yeni arkadaşlar.. geçen hafta bi karışıklık olmasına rağmen kilolarımızı özelden citole bildiriyoruz.. cuma günleri.. saat 12ye kadar bildirin siz bu gacının napcağı belli olmuyo kaydirigubbakcemile3

ben ölmek üzereyim.. cumartesi sabah bi kalktım açıköğretim için nasıl hastayım boğazlarım nasıl şişmiş.. bütün haftasonu nohutla beslendim.. anem bi nohut yapmış üç kişiyiz orduya yapmış sanki.. 3 gün yedik bitiremedik.. ve artık eminim ki tartım bu cuma akşamı saatiyle bozuldu.. bi çaresini bulucaz artık bakalım..

ne güzel kilolar vermişsiniz,darısı bizede inş,eskileride elimden geldiğikadar okumaya çalışıyorum ama çoooooooooooooooook var mafoldumben bu arada bugün elma diyetine başlamaya karar verdim,siz ne dersiniz akadaşlar içinizde yapan varmı,tavsiyelerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile5

Günaydınnnnn topiğimin güzel ve de özel ve de accuk kilolu bayanlarıı -tatlicadiarzu- opuyorumnanaktan

Yeni gelenler hoşgelmişler....buyrunnnnnnnnn Belli bir diyet listemiz yok herkes bişeyler yapmaya çalışıyo...

Bismillah deyip bi ucundanda siz tutun Allah hepimizin yardımcısı olsun...çünküm bu gerçekten sabır işi zemuszemus

Kalkınca ılık suyumu içtim 2 kayısı yedim birazdan kahvaltı yapıcam inşallah.

Cumartesiyi iyi geçirdim ve iyi bitirdim.
Pazar günüde öğle yemeğinden sonra bozuldu.
bugünümü bozmaya hiç niyetim yok :smiley-cool:

slm kızlar bnde aranıza yeni katıldım bnde 110 kloydum ama şimdi 93 kloyum rejime devam kaydirigubbakcemile2

kızlar bide bi diyet duydum 5 günde 5 klo diyeti yarın başlıycam işallah daha önce hiç böylebi diyetle yayıflayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim birde bu diyetle giden klolar geri gelmiyormuş en önemliside bu bnce denemekte fayda var isterseniz listeyi verebilirimbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…