çekilin yoldannn yusyuvarlak tostoparlak bir kütle geliyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! önümde durmayın, ezilebilirsiniz.103 kiloyla beni de kabul eder misiniz?:kedi:arkadaşlar epey bir zamandır diyet yapmıyordum ama burayı gördükten sonra bana gaz geldi . bundan 10 yıl önce 3 ayda 12 kilo vermiştim, tabi o zamanlar 80li kilolardaydım su, karbonhidrat ve protoin diyeti ile; fakat kilomu muhafaza edemedim ve misliyle geri aldım.Şimdi de nodül sorunum var . Metobolizma sıfır ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen arkadaşlar benim nasıl bir diyete başlamam lazım. yardımcı olur musunuz ???verdiğiniz fikirleri yarından itibaren uygulayacağım.ve sonuçları her hafta yazacağım. şimdiden çoook teşekkür ederim olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
YENACIĞIM;
Merhaba.Nasılsın.Şimdi yürüyüşten geldim.Hava çok güzel.1,5 saat yürüdüm. 15 dakikası spor aletlerinde geçti.Biraz yoruldum itiraf edeyim;ama ruhen kendimi iyi hissediyorum.
çekilin yoldannn yusyuvarlak tostoparlak bir kütle geliyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! önümde durmayın, ezilebilirsiniz.103 kiloyla beni de kabul eder misiniz?:kedi:arkadaşlar epey bir zamandır diyet yapmıyordum ama burayı gördükten sonra bana gaz geldi . bundan 10 yıl önce 3 ayda 12 kilo vermiştim, tabi o zamanlar 80li kilolardaydım su, karbonhidrat ve protoin diyeti ile; fakat kilomu muhafaza edemedim ve misliyle geri aldım.Şimdi de nodül sorunum var . Metobolizma sıfır ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen arkadaşlar benim nasıl bir diyete başlamam lazım. yardımcı olur musunuz ???verdiğiniz fikirleri yarından itibaren uygulayacağım.ve sonuçları her hafta yazacağım. şimdiden çoook teşekkür ederim olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
Maşaallah enerjine haftasonu mesai de yaptın Beyzus çok enerjiksin imrendim alkisalkisalkis
Bebeğim benim,sende istanbuldaydın doğru birde namem..
Sizinlede senin hani eğlendiğin yer vardı ya.hıh işte oraya gideriz..:jeyyar:yerimseniben
Lütfen kızma,özür dilerim..Yoksa sen unutulacak kadınmısın..:1hug: opuyorumnanaktan
İsteksiz çalışıyorum ya canım.Satt 13.00 bana 133.00 gibi gelmiş.Ayrıca ben yaşlı hastayım.Kusura bakmayın artık.Bir de daha komiği BONUS '' nası dayanıyorsun bu kadar saat ''' diye yazmış.Bende ne yapayım bizde böyle işte diye cevap vermişim.:roflol::roflol::roflol::roflol:Allah bana akıl fikir versin.Birde islah etse çok iyi olacak.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
citol se kaç kilosun ne zaman dan beri burdasın,hiç kilo verebildinmi?
citol se kaç kilosun ne zaman dan beri burdasın,hiç kilo verebildinmi?
hayatım özür dilerim
yeni gördümgeç oldu
ben 1 seneyi geçkindir burdayım
bir ileri bir geri
acayip istisnayım
sen beni örnek almaa
benden bi b..kk
olmaz çünkü mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?