herkese selamlar canlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yanlız olmadığımı anladım yine burda hertürlü biribirimize destek oluyoruz en güzelide bu sefiyom sizleri yaffffopuyorumnanaktan bu arada gelişmelere gelince yenoşum sormussun düngece oğlşum ateşlendi ilk defa bu kadar bana sokuldu soğuk diyip duruyordu yavrum nasıl sayıklıyordu kuzucum benim mafoldumben çok üzüldüm sabaı sabah ettik neyse sabah doktora gittik radyolojiye mecbur evden çıktık iki doktora gittik yani hem ateşlendi öksürüyor diye hemde kontrol için neyse radyoloji uzmanı ultrasonlada baktı ve önemli bişey gibi görünmüyor dedi yarın doktorunuza raporları götürünce o size gerekli açıklamayı yapar ama önemli bişey değil gibi dedi tabi çok rahatladım ama doktordan sonra hepten rahatlıcam oda iyi şeyler söylicek inşallah kapatıcaz bu meseleyide böylece inşallahh.işte ateşlendi falan gece çok sayıkladı hem güldürdü beni hem üzdü öyle şeyler söylediki gülmemek mümkün değildi kaydirigubbakcemile3 radyolojiden sonra çocuk doktorunada gittik yine antibiyotik verdidaha bir hafta oldu antibiyotiği bitireli 6 tanede iğne verdi bademcikleri bembeyaz olmuş ne ara bu kadar hastalandı kaşla göz arası anlayamadım yaa pazar günü anneannem umreden döndü ona gittik çok güzel bir hava vardı dışarıda bir saat oynadı geldiler ama bir gün önceden hafif bir öksürüğü vardı mahvetti ilk defa böyle oldu bidaha olmaz inşallah yani şu antibiyotiği ne zaman kullansam hep aynısı oldu yeniden hastalandı kullanmıcam diyorum ama verdiği iğnelerde antibiyotikiş meğer şimdi mecbur kullanıcam neyse böyle işte şimdi uyuyor mışıl mışıl bide hep ağzından nefes alıyor herhalde oyüzdende bi düzelemedi yavrum mikroplara açık kaldı Bu so olur inşallaaaaaahhhhh:Saruboceq:şaka gibi yaa aylardır hastayız
Canım benim çok sevindim..Çok şükür hadi bişey çıkmadı..
Sizdemi ateşlendiniz..? MEvsimsel işte..onlar minicik daha anca adapte oluyorlar değişime..birde sıcak soğuk oluyor tabii..
Bizde antibiyotiğe başladık maalesef..
Bişey sorucam sizin dişler tamamlandımı..? Bizim arka azı dişleride çok fena kabarmış..
Doktor iştahsızlığının sebebi dişlerde olabilir dedi..
Allah başka dert vermesin,gelip geçici durumlar bunlar..Çocuklar öyle kolay büyümüyo..
Kızımın mesela bademcikleri ve geniz eti 5 yaşındayken alındı..Umarım oğlum öyle olmaz...
ben kaçıyorum canım sana iyi geceler öptümm opuyorumnanaktan
tursarim çok çok geçmiş olsun cnmm
kız yenaa avatırındaki adamm ne havalıydı bi zamanlarr
geçen izledimde
ne yaşlanmış be kırş kırış olmus
Olsun ya yaşlansın..Onun karizması ve ses tonu vede kültürü yeter..
Zaten eşimden zor izin aldım onu avatar yapıcam diye..:)))
nedense Okan'ı kıskanıyomu desem ,sevmiyomu desem..:))
Aslında kendiside aynen ona benziyor.:))) Daha yakışıklısı tabii.:))
git kızz ne kültür olacak o adamda
bir ara programında telefona baglanan konukların üsütne şifon çekiyodu :roflol:
sinirden deli oluyodum Çok üzgünüm çoook
çarşamba günü powerplate e başlayacağım.. emzirdiğim için kendim kafama göre değil,diyetisyene giderek diyet yapmamı söylüyorlar.. ben de diyete başlamaya bir türlü karar veremiyorum. emzirip, diyet yapan varmı?
kız yenaa
dün migrostan
tartı buldum
mutfak için dijital
3 kiloya kadar tartıyomuş
ama beni kanser etti bu
koyuyorum üstüne 1 bardak su tartsın diye
1 den başlıyo allahım sayışları
tek tek çıkıyoo
dogruda tartmıyo
alsanaalsanasmile bbu ne nannn
7 de takıldım kaldımm
naptalmıım neyim mirmirmirmir
slm herkese günaydın dün 5günde5kilo diyetinin birinci günündeydim bugün sebze günüm iyi geçeceğini umuyorum
Günaydın bu arada mirmirmirmir hiç keyifli modumda değilim
Zar zor bi tost yaptım yedim çay içiyorum
Dalaşasım var birileriynen alsanaalsanasmile
8 i geçemiyorum alsanaalsanasmile
Lannnn bu tetoris ne lan :1shok: nereye inecek bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?