Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o diyetlerle belkimde zayıflanabilir ama ben ikinci günü hiç tamamlayamadım bugüne kadar.. sıkılıyorum o diyetlerden.. bi 4 gün isveç yaptım bi kere 2,5 kilo verdim.. bi daha hak getire..

o listede vardır bende kesin :kedi:

ben pek zayıflama ve diyet ile ilgili öneri veremiyorum burda :tomato: sağlıksız oluyor sanırım.. ama ben vaktiyle önerdiğim herşeyi yaptım oldu.. şimdi neden yapamıyorum anlamadım benneyaptımki

günaydın...
yoğun bir hafta ve daha yoğun bir hafta sonundan sonra ... 2 kilo almış olarak buradayım...
ne oluyor anlamadım....
bir şişlik, bir ödem....
bol su içeyim de bari cuma ya kadar ineyim bari geçen cumaki kiloma(
siz de su için...sakın unutmayın....

canım bu diyet zaten ödem attırıyormuş bilmiyorum tam bnde hiç denemedim bu ilk olacak sıkıldım bu klolardan belki faydası olur kaydirigubbakcemile2

gunaydın şekerler.
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.
yenacıgım malasef canım cıtolcugum ıstanbulda oturmuyor,
ama illede cıtole gıdıcem dıyorsan gecerken banada ugra yafyuuuuuuuum.
egedenız resmın cooooooooooook guzel bıtanem.
kızlar bende cok sıslık var sankım patlıcaaaam.
bakın bır patlama sesı duyarsanız korkmayın bursadan emos patladı galıba deyın.....

ıksır asagıda senı goruyorum nasılsın bebem.....

hmm bende şimdi onu yazacaktım neredeyse bütün gruplardan bir iki kişi var orada bende bugün başlıcam diyetime bu hafta içinde ameliyata çağırmalarını ümiid ediyorum çünkü cuma için çağırmışlardı sınavlar yüzünden olmamıştı böylece o diyette verdiğim kiloları geri almamayı hedefliyorum eet bende dün diyetime fazla kalori ekleyenlerdenim fazladan 1saat yürüyüş yaptım bana ceza 444kalorilik bir çikolatayı afiyetle yerken iyiydi tabi 2.5saat yürüyüş ve 150 mekik ve 350 oklava çevirme yaptım cezayı bir önceki kaçamağımda doktorum söylemişti zaten bende yapayımda kurtulam dedimm

ben de hep istanbul sandıydım nedense ama sanırım niğdede pek de emin olmamakla beraber bilmiyorumkismile

bi patlama sesi mi duydum..

amaaaaan emoştur :roflol:

iyice karıştırmışım lafları bende bugün o diyete başlıyorum ameliyattan sonrada 1 2 gün süt içiyorsun sadece daha sonrada hafif gıdalar sulu gıdalar böylece diyetten sonra geri de almam diyetten sonraki iki gün içinde alınıyormuş zaten o yüzden tam zamanı

sandalozumu yiyip ılık sirkeli suyumu içtim bugün patates günüm umarım iyi geçer

kusura bakma canım yeni gördüm,aranıza yeni katıldım ve çok heycalıyımkaydirigubbakcemile2

Uyyyhhh ne dalmışım oyuna ya kafamçokkarıştı kör olucam mahjong oynamaktan :mymeka:

Kalkimde oğlumu okula götüreyim..sonrada yürüyüş yapayım...

Lütfen kilo bildirirken egzersizde bildirilsin buyrunnnnnnnnn bu topiğe kazandırdığım yegane kural :roflol:

YENA Cuma günü bi alim ifadeni :jeyyar: görelim bakem kim daha fazla yürüyü:jeyyar:

bonusum peki tatlım göbek eritme bölümüne yazdıklarımı burayada yazabilirim

teşekkür ederim :kedi:
senden sonra uğraştım oldu....

sadece mahjong mu seversin yoksa oyun oynamak mı ilgini çeken bilmiyorum bonuscum ama müthiş bi oyun bak bu ben bayıldımm

http://gprime.net/game.php/roadblocks

ilk oynadığımda 16. levelde takılmıştım sonra unuttum ben onu öyle.. geçenlerde birden geldi aklıma.. 16yı da rastgele geçtim.. sonra oyun bitti 22 level var toplam.. 16 dan sonra birini de öyle denk geldi geçtim ama o kaçıncı level bilmiyorum boshayallersmile

bu sitede bir de bi tetris var namanallahım.. nedir o.. tetoris adı da.. akıllara zarar valla akannehir görsen aynı bu ifadedeki gibi gözlerin büyür akannehir önce bi ne olduğunu anlamazsın ama sonra büyür gözlerin.. yok artık falan dersin kaydirigubbakcemile3

A aaaa YENA gitmiş.Akşam görüşürüz inşallah.

BEYZUS'çum seni hiç farketmedim..Bakıp çıkmışım demekki..
Dün öğleden sonra dışarı çıktık,ben yürüdüm senin gibi..:) eşimde çocuklarıyla debelendi çimlerde..:)) akşam misafirim vardı,onlar gittikten sonra bi ton ütü yaptım..
Niye bunları anlattımki şimdi sana..:)))) yani akşmada giremedim demeye getiriyorum olayı..:)))

Hoşgeldin aramıza..

Kesinlikle bahar yorgunluğu..Bende öyleyim..

bayanlar iyi geceler bende aranıza katılmaya karar verdm yazdıklarınızı okuyunca:) yrn sabah baslamak suretiyle:) yarışmacı arkadaslara basarılar diliorum:)

merhabalar , bende doğum sonrasında 96 kg o9ldum.. beni de aranıza alırmısınız? ne yapmalıyım?

Hoşgeldiniz...

hayatım özür dilerim
yeni gördüm geç oldu
ben 1 seneyi geçkindir burdayım
bir ileri bir geri
acayip istisnayım
sen beni örnek almaa
benden bi b..kk
olmaz çünkü mafoldumben

:roflol:

Bence yanlış bir seçim..Dengeli bir şekilde herşeyden ölçülü yiyerek başlaman daha iyi olur..

slm kızlar bnde aranıza yeni katıldım bnde 110 kloydum ama şimdi 93 kloyum rejime devam kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin..

Bursa'cım biliyorum citol'ün İstanbulda oturmadığını hani onun evi bahçeli ve kocaman ya..hepimiz sığarız diye söyledim..Tabiik geçerken sanada uğrarız.
sendede bol köpüklü kahve içeriz..yerimseniben

Bursa'cım vazgeçtim cantık yeriz sende..:roflol:cokacimcoook.

kız yenaa
dün migrostan
tartı buldum
mutfak için dijital
3 kiloya kadar tartıyomuş
ama beni kanser etti bu
koyuyorum üstüne 1 bardak su tartsın diye
1 den başlıyo allahım sayışları
tek tek çıkıyoo
dogruda tartmıyo

İade et..Onlar genelde 5 kiloya kadar tartıyor..bekle bazen bim getiriyor o tür ürünleri.
hem daha ucuz olur..

bak ciddiyim istersen burdan alır yollarım sana..

ha bide ne diycem,önce boş kabı tartıyon değilmi..:))
Sonra içine ne koyucaksan koyuyosun..

İade et..Onlar genelde 5 kiloya kadar tartıyor..bekle bazen bim getiriyor o tür ürünleri.
hem daha ucuz olur..

bak ciddiyim istersen burdan alır yollarım sana..

saol valla cnm
zaten orda ayak üstü herifede havamı attım
aa arkadaş bana alıp yollıcaktı burda var mış deyip aldım
20 tl ye aldım
ama bi hoşş tartıyo
bu ara haraldende darasını önce alıyorum :roflol:

:))) tamam canım güle güle kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…