Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin :) fazla kilon yokmuş tabi daha sağlıklı olmak için vermek lazım da kaç yıllık evlisin?

Diyetisyen konturolündemi kilo vericeksin yoksa sen kendindinmi programını hazırlıyacaksın merak ettim
Sonuç olarak istediğin kiloyu burda bizimle birlikte kolayca verip sağlıcakla beneğini kucağına alırsın inşallah canım

Acısıyla tatlısıyla yakinda listelerimle gelicem. Bugun belediyenin havuza yazıldım sıra 10 hafta sonra gelirmiş:)
Yakında ama ne kadar yakında :)) azmı bekliycez çok mu ?

Okullar açılıyorya oğlanı okula bıraktıktan sonra yarımşar saat yürüyüşle başlıyabilsen süper olur hatda ilk günler 15 dk dan başlayıp yavaş yavaş artır dİzlerini zorlama

Oglene kadar izinliyim bugün. Birazdan oğlanla hastaneye gideceğiz..
Yaklaşık 1 haftadır burnu kanıyor KBB randevu aldım bakalım ne diyecek...

Gecmis olsun canim haberdar et merak ettim şimdi niye oyle oluyoki

Az yakinda :)) az bekliycem :)) dediğini yapicam insallah kısadan yürüyüşlere başlıycam gecen yil diz kapağı cok ağrıdığı icin bırakmıştım uzun soluklu hic yürüyüş yapmadım bakalim nolcak

Senin oğlan kaça geçti bu yıl. Senmi götürüp getireceksin sen 10 dk. Yürüyüşle başla yavaş yavaş artır dakkalarını iyi olur.dizinde zorlanmamış olur canım

Amin çok teşekkür ederim.
Nasıl gidiyor 5:30 da yürüyüşler ben bir ara 6:30 veya 6:45 de çıkıyordum ama çok zorlanıyordum

Nasıl besleniyorsun merak ettim, biz her cuma kilo bildiriminde bulunuyoruz. tablomuz var haftalık kim nasıl kilo vermiş aylık kaç kilolar verilmiş görebiliyoruz ve günlük beslenmemizi ve sporumuzuda burda paylaşıp birbirimize destek oluyoruz

Daha sık gelirsen iyi olur bekleriz :)

Gidin bakalım önemli birşeyi yoktur umarım

Mevsim geçişlerinde ince olan burun damarları çatlamaya çok müsaitmis.
Alerjiden dolayi iyice hassaslasirmis bizim ki de o durum . 18 yaşına kadar sürebilir dedi. . Kanama esnasin da naapmamiz gerektigini anlattı..
Pomad verdi şu an kanamadan kaynaklı kuruluk çok fazla onu yumuşatmak için ..

Barışın yeni yılı Hayirli olsun

Talep cok havuza canim ya

Sağol baharcım. .

Talep çoksa sıranın bekleyeceksin artık
Peki surelimi yoksa istediğin kadar kalıyormusun

Gecmis olsun cnm

Teşekkür ederim

Düzeltmeye çalışıyorsun çabalıyorsun belli
Nutella dişin da güzel bir de yürüyüş eklesen ne iyi olur. . Hatta şart :)

düzenim hala tam oturmadı
oturana kadar adepte olmaya çalışıyorum
beynimi alıştırıyorum diyelim
inşAllah yürüyüşlerde eklicem

Oglene kadar izinliyim bugün. Birazdan oğlanla hastaneye gideceğiz..
Yaklaşık 1 haftadır burnu kanıyor KBB randevu aldım bakalım ne diyecek...

çok geçmiş olsun canım ya

Davina nasıl oldun canım dolgun hallolmustur umarım

Yarın gidicem ögleden sonra randevum var inşallah çıkar dolgu.
Gündüz uyandıgımda çok agrıyor birde geceleri. Gece sanki özellikle 5 kat fazla agrıyormuş gibi hissediyorum gargara iyi geliyor andorex diye bir gargara uyuşturuyor dilimi damagımı:)
Abla bonusun hesabı mı kapandı? Gri gözüküyor üzgün yazıyor. Öyle olunca ne oluyor? geçmişi okurken denk geldim. Çakılla 60kiloyumunda öyle gri.

Son düzenleme:
Sabahları kalkmak dinclsrtrdi bizi sabah kalkamdgmz zaman aksamlari yapiyoruz mutlaka yürüyüş.
Işyerinde zencefilli tarçınlı su iciyrz bol bol ve 2 öğün yiyorum artık karaty diyeti gibi. Aksamlari yedgm yariyordu şuan gayet iyiym. Az önce yedim mesela ögle yemegmi eve gdnce meyve su tamam. Tartılma için günüm pazar ama bakarm oraya da. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…