Gidin bakalım önemli birşeyi yoktur umarımOglene kadar izinliyim bugün. Birazdan oğlanla hastaneye gideceğiz..
Yaklaşık 1 haftadır burnu kanıyor KBB randevu aldım bakalım ne diyecek...
Hoşgeldin :) fazla kilon yokmuş tabi daha sağlıklı olmak için vermek lazım da kaç yıllık evlisin?tatlım ben dogum bile yapmadım bende anne olmak cok istiyorum
31 yasıma 3 ay kaldı
kilo sebebiyle sanırım polikistik over , çok adet görme , hiç görememe vs gibi şeyler oluyor
boyum 163 kilom 89 .
fıstık gibi bir kızdım simdi tombul bir kadınım
Yakında ama ne kadar yakında :)) azmı bekliycez çok mu ?Acısıyla tatlısıyla yakinda listelerimle gelicem. Bugun belediyenin havuza yazıldım sıra 10 hafta sonra gelirmiş:)
Barışın yeni yılı Hayirli olsun5.sınıf cnm o yüzden
Senin yüzme de geç sira geliyorMuş talepmi çok?
Keşke daha erken yazilsaydin
Oglene kadar izinliyim bugün. Birazdan oğlanla hastaneye gideceğiz..
Yakında ama ne kadar yakında :)) azmı bekliycez çok mu ?
Okullar açılıyorya oğlanı okula bıraktıktan sonra yarımşar saat yürüyüşle başlıyabilsen süper olur hatda ilk günler 15 dk dan başlayıp yavaş yavaş artır dİzlerini zorlama
Amin çok teşekkür ederim.Hoşgeldin :) ümit ederim hayal ettiğin şekilde zayıflayıp bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz
Senin oğlan kaça geçti bu yıl. Senmi götürüp getireceksin sen 10 dk. Yürüyüşle başla yavaş yavaş artır dakkalarını iyi olur.dizinde zorlanmamış olur canımGecmis olsun canim haberdar et merak ettim şimdi niye oyle oluyoki
Az yakinda :)) az bekliycem :)) dediğini yapicam insallah kısadan yürüyüşlere başlıycam gecen yil diz kapağı cok ağrıdığı icin bırakmıştım uzun soluklu hic yürüyüş yapmadım bakalim nolcak
Ilk dogumdan sonra bende epey incelmistim gobek kalmamisti imrenen arkadaslar olmustu sonradan costum
Kilon cok degilmis canim 122 kiloyum
Ayy benim boyum benim kilom
Hoşgeldin
Nasıl gidiyor 5:30 da yürüyüşler ben bir ara 6:30 veya 6:45 de çıkıyordum ama çok zorlanıyordumAmin çok teşekkür ederim.
Gecmis olsun cnmOglene kadar izinliyim bugün. Birazdan oğlanla hastaneye gideceğiz..
Gidin bakalım önemli birşeyi yoktur umarım
Barışın yeni yılı Hayirli olsun
Talep cok havuza canim ya
Gecmis olsun cnm
Düzeltmeye çalışıyorsun çabalıyorsun belli
Nutella dişin da güzel bir de yürüyüş eklesen ne iyi olur. . Hatta şart :)
Oglene kadar izinliyim bugün. Birazdan oğlanla hastaneye gideceğiz..
Davina nasıl oldun canım dolgun hallolmustur umarım
Sabahları kalkmak dinclsrtrdi bizi sabah kalkamdgmz zaman aksamlari yapiyoruz mutlaka yürüyüş.Nasıl gidiyor 5:30 da yürüyüşler ben bir ara 6:30 veya 6:45 de çıkıyordum ama çok zorlanıyordum
Nasıl besleniyorsun merak ettim, biz her cuma kilo bildiriminde bulunuyoruz. tablomuz var haftalık kim nasıl kilo vermiş aylık kaç kilolar verilmiş görebiliyoruz ve günlük beslenmemizi ve sporumuzuda burda paylaşıp birbirimize destek oluyoruz
Daha sık gelirsen iyi olur bekleriz :)
Ne güzel bir sonuç çek sevindim adına.nasılsınız kızlarrrr ssabah tartıda 87,1 cıktım nasıl sevindim ama yememek ıcın zor duruyorum yine
Ne güzel bir sonuç çek sevindim adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?