Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada canlarım oğlumun doktorunun yurtdışına çıkası gelmiş sinir oldum 13 de dönecekmiş raporları hazırlayan doktorlara sorduk önmeli bişey değil gibi dedi ama herşeye yine cerrah karar verecek belki parça alıp bakacaklar bilmiyorum böyle kistlerde mutlaka biopsi yapılıyor ona göre belki karar verirler hayırlısı bakalım inşallah hiçbişeye gerek kalmaz :Saruboceq:

benim bugünki menümde karışıktı
sabah sıkı bir kahvaltı
Kahvaltı:
peynir iki fincan yeşil çay bir fincan normal çay normal iki dilim ekmek bide rokalı domatesli bir salata birazda tereyağı
Öğlen :
yarım kiloya yakın çilek yedim söylemesi ayıptır :kedi:
akşamda yine biraz çilek üç bardak su (şu dev bardaklardan)
oğluma aldığım ama probis bisküvilerden bir tane yedim bide cips :umursamaz: bu olmadı ama merak ettim tadını o yüzden yanii başka bir sebebi yok:kedi: zatende beğenmedim şu hisseli tatlar kampanyası varya onlardan işte ve şu an çatlamak üzereyim niye bu kadar şiştiğimi biliyorum çilek acayip şişiriyor yer kalmadı bide tuvalete taşınıp duruyorsunuz galiba ödem söküyor bi araştırmam lazım bilmiyorumkismile

citolu görmüştüm ama kaçmış oda bu haftada pek umutlu değilim bakalım kilo almazsam buda benim için yeterli değil ama işte bakalım haftalardır takıldım kaldım bu kiloya bi toparlanamadıkki yaa ailecek neyse iyi geceler hepibnize akşamcılar öpüldünüz bu arada zalimi çok üzme kendini seni aşağılayan yada hor gören babanda olsa bu sen osun demek değildir asla. pasif insanlar kendi hatalarını başkalarına şiddet uygulayarak (fiziksel yada ruhsal)örtmeye çalışırlar asıl üzülmesi gereken seni üzenlerdir yazıkki kendi ezikliklerini böyle başkalarına yükleyip geçici rahatlamalar yaşıyorlar.kendilerini düzeltip vicdanlarını rahatlatamıyorlar.sen yaşadıklarından ders almaya bak ve asla kendini üzme sen bu dünyada teksin ve özelsin başka sen yok deme gııı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileyerimsenibençok ciddi konuştum sonunda toparliyim dedim kaydirigubbakcemile3

canımsın...
annen- baban hayırlarla gidip gelsinler.
umarım kaynının ve eltininde sorunları kısa sürede çözülür. ama kaynının 3. evliliği olduğunu yazmışsın... 3. evliliği de gözünü kırpmadan bitirmeye kalkıyorsa onun profesyonel desteğe ihtiyacı olduğunu düşünürüm ben. bir evlilik terapistine gitmelerini tavsiye ederim...
ama canım sıkı dur....
asıl haber şu...
olumunekankayizsmile
yarın benim de doğum günüm....
iyiki doğmuşsun Eminecim
iyi ki doğmuşsun da o çok tatlı çocukları yapmışsın
a.s. MUTLU YILLAR a.s.

hoşgeldin aramıza...

Canım umarım sıkıntıların en kısa zamanda son bulur.Duyguların beni çok etkiledi,çok üzüldüm seni bu şekilde üzmenlerine.Zalimi umutların hiç tükenmesin canım.Bir gün senin gerçek değerini anlayacak ve arzu ettiğin şakilde sevecek ve koruyacak bir insan evladı çıkacaktır.Rabbim insanlara kaldıramayacağı dert vermezmiş.Bu sıkıntılar bir gün olup bitecek ve hayatına pırıl pırıl bir güneş doğacak inşallah.Çok sevdiğim bir söz var canım;,SENİ ÖLDÜRMEYEN DERT;SENİ GÜÇLÜ KILAR......
Hayırlı olsun canım.Allah kabul etsin ana-babacığının umresini.Hayırla gidip gelsinler.Kaynına ve eşinede Allah huzur verir;inşallah sorunlarını çözüp barışırlar.

Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun kararın.Başarılar.Biz elimizden gelen bir şey olursa seve seve yardımcı oluruz.

Canım Tursarim hayırlısı ile iyi haber alacaksın üzme kendini.Önemli bir şey çıkmayacak Allahın izniyle.

ballı suyu kullanmıyorum ama sirkeli suyumu içiyorum öncesinde de aktarımın önerisine göre sandaloz sakızı yiyorum faydası oluyor tavsiye ederim ama balı bırakmalısın şekerli şeyler yasak sandalozda yeşil çay içiyorum günde 3 bardak

İKİNİZEDE MUTLU YILLAR DİLİYORUM....
İnşallah her gününüz bir öncekinden iyi,huzurlu ve sağlıklı olur.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ilk yazdığımda kararsızdım yayınlayım mı diye ama bana bu kadar destek olan arkadaşlarım olunca mutlu oldum bende bugün diyette kaçamak yaptım ama mecburdum diyete devam vercem bu kiloları hemde kısa zamanda bol spor ve destekle başarıp onun ve onun gibilerin ağzına tıkıcam lafları

Çok iyi gidiyorsun YENACIĞIM.
Israrla devam maaşallah.Bu hafta senden umutluyum hadi canım göreyim seni....

bu arada egedniz ve emoş abla ikinizde iyiki doğdunuz yarın bende doğcam emoş abla yeni kulaklarını her şeye tıkayan hedeflerine odaklanan bir ben doğcak içimde yarın üçümüzün doğum günü olacak

candy_candy

citol

bursa16

tursari

beyzus

hepinize ayrı ayrı teşekkürler bana çok moral verdiniz

Bu günkü menüm

SABAH: 2 dlim tam buğday ekmeği,peynir,domates,salatalık,dereotu
ARA: 1 yer elması
ÖĞLEN: 2 parça ızgara tavuk,bol yeşil salata (yağsız)
ARA: 1 Su bardağı süt.
AKŞAM: 1 tabak yeşil fasulye,1 kase yoğurt,biraz yeşil salata.
ARA: 1 Su bardağı süt.

sevgili Tursari ve Egedeniz03 inceliğiniz için teşekkürler.dostlar o kadar zor bulunuyor ki.elimi tutan bir eli bırakmaya niyetim yok.neyse hoş buldum.hoşlar buldum.ben lahana kapsülü,biomineraltermalyağ,biber hapı elma krom ve daha başkaları hepsini denedim.sonuç sıfır.bir yığın paradan oldum.geçen sene bir ay lahana suyu içip belkemeriyle birlikte 8 kilo verdim.ama cortizon iğnesiyle 10 kilo geri aldım.bu zorlu yolda hepimize başarılar..

canım uzme kendını napalım buda bızım kaderımız.ama boyun eymek yok tabıkı.hep beraber inş verecegız bu kıloları...
ayyy canım cok sevındım sende iyiki dogmus ve o sekerlerı yapmıssın.esınınde kolu bacagı olmussun canımopuyorumnanaktan
ıKıNıZEDE MUTLU YILLAR DıLıYORUM....
ınşallah her gününüz bir öncekinden iyi,huzurlu ve sağlıklı olur.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sagol ablamolumunekankayizsmile
evet işte bu canım sen zayıflıyacaksın aradıgın ınsanı bulacaksın.en kısa zamandada dugun davetıyenı bıze postalıyacaksın allahın ıznıyle:lepi:
hadı bakalım inş:içelim:
sana guvenıyorum bu guvenımı sakın bosa cıkarma goreyım senıdelikafadulden

bu arada hepınıze gunaydın bugun fazla ugrayamam herhal işim cok..
öpüldünüz....
sizi sevıyorummmmmmmmm

Son düzenleme:

kıyamam.. bakmıştım daha önce evine.. hatırladım şimdi.. bi de mobilyalarını gözetleyelim bakalım..

her satır yazıyı okudum ama gerçekten hiçbişey anlamadım kafam çok dağınık çok hastayım.. egedeniz ve emoşumun doğumgünlerini kutlarım..

bu yazıyı bile kaç dakikada hale yola soktuğumu bilseniz çok gülersiniz bana.. keşke ilk halini saklasaydım ben gülememe rağmen (boğazlarımdan dolayı) çok güldüm okuyunca.. iki satır yazıyı yazacak halim yok çok köyü fena hastayım..

slm bende aynı sizin gibi çok şey denedim ,doğumdan sonra bir verdim bir aldım evlendiğimde 38 bedendim ,48 bedene kadar cıkdım şimdi 44 bedenim ama en az 25 kilo vermem gerekama azimliyim vericem artık o saçma haplardan kullanmıyorum hatta evde hala 3 değişik markanın ürünleri var en son cıkanlardan ama kullnmıycam benim tek desteğim şu anda elma ...vereliniortak

Emoşum Egedeniz Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle paylaşacağınız nice yıllara iyi doğdunuzkaydirigubbakcemile3

Sevgili Zeynep Hayat hoş geldiniz aramıza adını unuttuğum bütün arkadaşlar hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…