Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gel şu hastalıkları azcık karıştıralım ikimizinki de dengelenir seninki benim hızımı keserken benimki sana hız yaptırır

Emoşum Egedeniz Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle paylaşacağınız nice yıllara iyi doğdunuzkaydirigubbakcemile3
kıt kurdum cok cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan
Günaydın güzel insanlar..

bursa16 ve egedeniz, mutlu ve sağlıklı yıllar size..herşey gönlünüzce olsun..
a.s.
canım sagol.opuyorumnanaktan
bıtanem sende sagolopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmilecanım ya okadar mutlu ettınkı benı anlatamamolumunekankayizsmile
bu hedıyenı egedenız zalımı ve kendı adıma alıyorumopuyorumnanaktan

ıyıkı varsınız
annemlerı gonderdık kızlar hayırlısıyla 3 hafta sonra donecekler.babamın gıdısıne alıstıstık(belkı abartmıyorum 50 sefer gıttı)
annemı ozluyecegım...mafoldumben

kızlar kaynımla eltım barısmıs kaynım ozur dılemıs cok sevındım....hihoyyyt

Bugün menüm..

SABAH: 2 dilim tam buğday ekmek,bir dilim peynir,5 zeytin,çocukların omletinden 4 çatal aşırdım..:))

ARA: Şekerli türk kahvesi, yeşilçay.

ÖĞLEN:Bir tabak yeşil mercimek, 4 kaşık bulgur,yeşil salata..

ARA: 12 tane çilek ,4 kuru kayısı.

AKŞAM: bir tabak yeşil mercimek, 2 bardak ayran..

70 dk. yürüyüş 60 mekik..

slm kızlar nasılsıız ben iyi değilim ya tansiyonummu şekerimmi ne oynadı biraz önce fena çarpıntım oldu elim ayağım buz kesti karnım ağrıyor başım dönüyor midem bulanıyor du ama geçti galiba sabahtan beri su içmemiştim ondan herhalde 1lt suyu mideye indirince kendime geldim birazaklinialirimsmile

yenacım sağol canım geçmiş olsun dileklerin için
bursa 16 egedeniz doğum gününüz kutlu olsun
zalimi üzülme canım yalnız değilsin bende bekarlığımda çok çektim kilo sorunundan 110 kilolardaydım evlenirken 85e düşmüştüm kayserililerle evlenince hoooppp 100 110 130 oluverdim yine . benimlede çk uğraşıyorlardı hep ağlardım gizli gizli ve halada çekiyorum kilo sorununu takma kafana canım
kızlar düğüne az kaldı ve ben hala olduğum yerdeyim iki akşamdır akşam yemeklerini hiç yemiyorum bakalım faydalı olacakmı hiç olmadı 5 kilo versem düğün nisanın 26 sında offfff offffffff
yenacım iyi geceler canım kızım uyudu benim pcde mutfakta kahve yapmaya geldim güyaaaa adam kahve bekliyor içeride bende yemenden geliyor diyeceğim

cnm önermek istemem aslında kızın küçük daha ama istersen benim diyete bi bak o güne kadar hayli hayli verirsin o diyetle tabi nadirlerden deilsen ama emziriyormuydun naz kızımız küçüktü galiba daha

sabah
1,5 kk peynir
1 dl ekmek
1 tk reçel
2 salatalık
sade neskafe
4 zeytin

ara
1 galeta
1 sb süt

öğlen
2 porsiyon (2 yumurta büyüklüğünde) tavuk şiş
2 kaşık pilav
közlenmiş biber ve domates
1 sb ayran

ara
1 sb süt
1 muz
1 galeta

akşam
fırında çipura
1 dl ekmek
bol salata
15 minik erik

ara
2-3 meyve

1 saat step kursuma gittim. sabah da tartılıcam bakalım hayırlısı

İyiki hepimiz varız canım.Her birimiz ayrı bir rengiz.El ele tutuştuk kocamaaaan bir gökkuşağı olduk.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Allah kavuştursun,Allah kabul etsin umrelerini inşallah.Barışmayada sevindim,gözünüz aydın.
Geçmiş olsun canım.Sen daha iyi bilirsin ama tek besin diyeti dokunmuş olmasın sakın.

Ooooh afiyet olsun.

Maaşallah canım.Çok güzel uyguluyorsun diyetini.Yarın tartıda çok sevinirsin inşallah.

B]bu sık yeme aç kalmama kalıcı kilo verme konusuna azda olsa bir örneğim herhalde çok kilo vermesemde kilo almıyorumda bu benim için çok önemli çünkü ne zaman diyet yapsam kilo veriyorum ama sonra ala ala 96 kilo olmuştum sonunda bunu farkettim çok şükür opuyorumnanaktanu arada intahar eylemi yazan bir ilaç nasıl sağlık bakanlığı onaylı olur yaaa akannehirohaoldumsmile

emoş gıı doğum günün gecen daha doğrusu kaydirigubbakcemile3 öyle oldu şimdi kutlu olsunn olumunekankayizsmile bu arada kaynın eğer bu intahar girişiminden sonra eltini affetmeseydi herhalde keçiden öte bir inadı olacaktı enteresan olurdu herhalde ama egedeniz haklı bencede i terapiste gitmeli hayat kolay değil şimdi ayrılık istesede korkudan bunu yapamıcak neyse sevindim ama inşallah bidaha olmaz

çok sevindim önemli birşey olmamasına
hastalanmışya çok sık hastaneye gidiyorsunuzya ordan kesin mikrop kapıyordur umarım çabuk atlatır.

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates salatalık

öğle 4 yk makarna içine bol yeşillik ve 2-3 yk yoğurt ekledim makarna salatamı yedim

sonra kızımla halıcıya ve markete gittik 2 saat dolşmışız. kızım yolda uyudu dolaşırken kızımın poğaçasından 2 lokma aldım.
kızımı eve çıkardım yatırsım spora gittim.
eve gldim 1 kase çilek yedim. derse gittim gelirken küçük bir market turu daha yapmak zorunda kaldım kızımı doyururken bende tıkındım

akşam döner
2 dilim ekmek

ara: 1 bardak yoğurt.

çok sevindim önemli birşey olmamasına
hastalanmışya çok sık hastaneye gidiyorsunuzya ordan kesin mikrop kapıyordur umarım çabuk atlatır.

sağol canım daha tam kesinleşmedi ama radyolok önemli görünmüyor dedi inşallahh ameliyat falanda gerekmez :Saruboceq:allah bütün çocukları korusun inşallah :Saruboceq:

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için

beyzusum ya tek besin deilde

su bozdu beni tadında değişiklik vardı ama

ay içtim işte ya biraz önce aklıma geldide

ben iyi şaşal suyu içmek zorundayım yoksa böle oluyor

ama hep böle oluyor defalarca denedim

o suyun içinde ne madde varsa öldürüyor beni böle

doktor suyun içinde bulunan(çeşme suyu)bir maddeye alerjin vardır

içince fenalaşıyorum böle işte

merhaba arkadaşlar kaç gündür fırsat bulup bakamamıştım :kedi:hoş geldin dileklerinize ve tavsiyelerinize çoook teşekkür ederim yerimsenibeninanın içimi garip bir hüzün kapladı ama siz bana yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana.Allah hepinizden razı olsun.opuyorumnanaktan ama bu hüzün sevinç hüznü. (yanlış anlaşılmasın) yalnız arkadaşlar bu güne kadar hiç kalori hesaplamalı diyet yapmadım, o yüzden de pek anlamıyorum bu işlerden. hani diyelim 1600 kalorilik bir diyete başladım(internette 1600 kalorilik diyet diye yazanlar) bu yiyeceğim miktar mı yoksa yakacağım kalori mi? bunda biraz kafam karıştı. ayrıca ilk başlangıçta yüksek kalorili bir listemi seçmeliyim, yoksa tam tersi mi? birde benim kiloma uygun bildiğiniz etkili bir diyet varsa minnettar olurum ilglenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürlerrrrr.opuyorumnanaktan

cnm istersen ben sana diyetisyenimin verdiği 1600 kalorilik listei vereyim anneme vermişti onu benimki 1800 kalorilikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…