gel şu hastalıkları azcık karıştıralım ikimizinki de dengelenir seninki benim hızımı keserken benimki sana hız yaptırır
kıt kurdum cok cok tesekkur ederımopuyorumnanaktanEmoşum Egedeniz Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle paylaşacağınız nice yıllara iyi doğdunuzkaydirigubbakcemile3
canım sagol.opuyorumnanaktanGünaydın güzel insanlar..
bursa16 ve egedeniz, mutlu ve sağlıklı yıllar size..herşey gönlünüzce olsun..a.s.
bıtanem sende sagolopuyorumnanaktankıyamam.. bakmıştım daha önce evine.. hatırladım şimdi.. bi de mobilyalarını gözetleyelim bakalım..
her satır yazıyı okudum ama gerçekten hiçbişey anlamadım kafam çok dağınık çok hastayım.. egedeniz ve emoşumun doğumgünlerini kutlarım..
bu yazıyı bile kaç dakikada hale yola soktuğumu bilseniz çok gülersiniz bana.. keşke ilk halini saklasaydım ben gülememe rağmen (boğazlarımdan dolayı) çok güldüm okuyunca.. iki satır yazıyı yazacak halim yok çok köyü fena hastayım..
[url=http://urlal.com/][/URL]
Doğum gününüzü kutlar, sağlıkla, mutlulukla ve gönlünde arzuladığın herşeye kavuşmuş olarak sevdiklerinizle el ele
daha nice yıllara,
bu kartı doğum günü olan arkadaşlarım bursa16 ( emine ) egedeniz03 ve zalimi ye yolluyorum...doğum gününüz kutlu olsun fıstıklar...))
YENA BEYZUS yazdıklarınızı okuyunca moral bulup tekrar sarılıyorum diyete iyiki varsınız kızlar
Cumaya da az kaldı bakalım ne olcak istikrarsızlığım yansıyacak mutlaka yerken inananın canım istemiyor ama gözüm takılınca yiyeyim düşüncesiyle kendimi kaçındığım şeyin başında buluyorum
Anladm ki aç gözlülük illetin tutuldum bu ara
kıt kurdum cok cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan
canım sagol.opuyorumnanaktan
bıtanem sende sagolopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmilecanım ya okadar mutlu ettınkı benı anlatamamolumunekankayizsmile
bu hedıyenı egedenız zalımı ve kendı adıma alıyorumopuyorumnanaktan
ıyıkı varsınız
annemlerı gonderdık kızlar hayırlısıyla 3 hafta sonra donecekler.babamın gıdısıne alıstıstık(belkı abartmıyorum 50 sefer gıttı)
annemı ozluyecegım...mafoldumben
kızlar kaynımla eltım barısmıs kaynım ozur dılemıs cok sevındım....hihoyyyt
slm kızlar nasılsıız ben iyi değilim ya tansiyonummu şekerimmi ne oynadı biraz önce fena çarpıntım oldu elim ayağım buz kesti karnım ağrıyor başım dönüyor midem bulanıyor du ama geçti galiba sabahtan beri su içmemiştim ondan herhalde 1lt suyu mideye indirince kendime geldim birazaklinialirimsmile
yenacım sağol canım geçmiş olsun dileklerin için
bursa 16 egedeniz doğum gününüz kutlu olsun
zalimi üzülme canım yalnız değilsin bende bekarlığımda çok çektim kilo sorunundan 110 kilolardaydım evlenirken 85e düşmüştüm kayserililerle evlenince hoooppp 100 110 130 oluverdim yine . benimlede çk uğraşıyorlardı hep ağlardım gizli gizli ve halada çekiyorum kilo sorununu takma kafana canım
kızlar düğüne az kaldı ve ben hala olduğum yerdeyim iki akşamdır akşam yemeklerini hiç yemiyorum bakalım faydalı olacakmı hiç olmadı 5 kilo versem düğün nisanın 26 sında offfff offffffff
yenacım iyi geceler canım kızım uyudu benim pcde mutfakta kahve yapmaya geldim güyaaaa adam kahve bekliyor içeride bende yemenden geliyor diyeceğim
sabah
1,5 kk peynir
1 dl ekmek
1 tk reçel
2 salatalık
sade neskafe
4 zeytin
ara
1 galeta
1 sb süt
öğlen
2 porsiyon (2 yumurta büyüklüğünde) tavuk şiş
2 kaşık pilav
közlenmiş biber ve domates
1 sb ayran
ara
1 sb süt
1 muz
1 galeta
akşam
fırında çipura
1 dl ekmek
bol salata
15 minik erik
ara
2-3 meyve
1 saat step kursuma gittim. sabah da tartılıcam bakalım hayırlısı
B]bu sık yeme aç kalmama kalıcı kilo verme konusuna azda olsa bir örneğim herhalde çok kilo vermesemde kilo almıyorumda bu benim için çok önemli çünkü ne zaman diyet yapsam kilo veriyorum ama sonra ala ala 96 kilo olmuştum sonunda bunu farkettim çok şükür opuyorumnanaktanu arada intahar eylemi yazan bir ilaç nasıl sağlık bakanlığı onaylı olur yaaa akannehirohaoldumsmile
BEYZUS'çum sinyali gönderdim..2 kilo diye..naniknanik
Cuma günü 89.5 çıkmazsam geliyorum oraya hesap sormaya..:roflol:
Bende eklemek istiyorum izninle bi kaç şey..
Sık yiyeceğiz..Aç kalmak zayıflatmıyor,daha doğrusu kalıcı çözüm değil,doğru yiyecekleri seçmeliyiz..
Bir tanıdık,uzun süre zayıflama ilacı kullandı,iyi kilo verdi ama psikolojisi o kadar bozulduki,her şeye ağlayan sürekli eşiyle tartışan çekilmez biri oldu...
En son artık ikna olup ilacı birden kesmiş..Şimdide doyma duygusunu kaybetmiş gibi sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyormuş..
Anlatıyor bazen intihar etmeyi bile düşünüyordum diyor..Ki sağlık bakanlığınca onaylı bir ilacın prospektüsünde nadirde olsa intihar eğilimi gösterir diye yazıyor..(
emoş gıı doğum günün gecen daha doğrusu kaydirigubbakcemile3 öyle oldu şimdi kutlu olsunn olumunekankayizsmile bu arada kaynın eğer bu intahar girişiminden sonra eltini affetmeseydi herhalde keçiden öte bir inadı olacaktı enteresan olurdu herhalde ama egedeniz haklı bencede i terapiste gitmeli hayat kolay değil şimdi ayrılık istesede korkudan bunu yapamıcak neyse sevindim ama inşallah bidaha olmazkıt kurdum cok cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan
canım sagol.opuyorumnanaktan
bıtanem sende sagolopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmilecanım ya okadar mutlu ettınkı benı anlatamamolumunekankayizsmile
bu hedıyenı egedenız zalımı ve kendı adıma alıyorumopuyorumnanaktan
ıyıkı varsınız
annemlerı gonderdık kızlar hayırlısıyla 3 hafta sonra donecekler.babamın gıdısıne alıstıstık(belkı abartmıyorum 50 sefer gıttı)
annemı ozluyecegım...mafoldumben
kızlar kaynımla eltım barısmıs kaynım ozur dılemıs cok sevındım....hihoyyyt
herkese selamlar canlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yanlız olmadığımı anladım yine burda hertürlü biribirimize destek oluyoruz en güzelide bu sefiyom sizleri yaffffopuyorumnanaktan bu arada gelişmelere gelince yenoşum sormussun düngece oğlşum ateşlendi ilk defa bu kadar bana sokuldu soğuk diyip duruyordu yavrum nasıl sayıklıyordu kuzucum benim mafoldumben çok üzüldüm sabaı sabah ettik neyse sabah doktora gittik radyolojiye mecbur evden çıktık iki doktora gittik yani hem ateşlendi öksürüyor diye hemde kontrol için neyse radyoloji uzmanı ultrasonlada baktı ve önemli bişey gibi görünmüyor dedi yarın doktorunuza raporları götürünce o size gerekli açıklamayı yapar ama önemli bişey değil gibi dedi tabi çok rahatladım ama doktordan sonra hepten rahatlıcam oda iyi şeyler söylicek inşallah kapatıcaz bu meseleyide böylece inşallahh.işte ateşlendi falan gece çok sayıkladı hem güldürdü beni hem üzdü öyle şeyler söylediki gülmemek mümkün değildi kaydirigubbakcemile3 radyolojiden sonra çocuk doktorunada gittik yine antibiyotik verdidaha bir hafta oldu antibiyotiği bitireli 6 tanede iğne verdi bademcikleri bembeyaz olmuş ne ara bu kadar hastalandı kaşla göz arası anlayamadım yaa pazar günü anneannem umreden döndü ona gittik çok güzel bir hava vardı dışarıda bir saat oynadı geldiler ama bir gün önceden hafif bir öksürüğü vardı mahvetti ilk defa böyle oldu bidaha olmaz inşallah yani şu antibiyotiği ne zaman kullansam hep aynısı oldu yeniden hastalandı kullanmıcam diyorum ama verdiği iğnelerde antibiyotikiş meğer şimdi mecbur kullanıcam neyse böyle işte şimdi uyuyor mışıl mışıl bide hep ağzından nefes alıyor herhalde oyüzdende bi düzelemedi yavrum mikroplara açık kaldı Bu so olur inşallaaaaaahhhhh:Saruboceq:şaka gibi yaa aylardır hastayız
Teşekkür ederim canım..İyi çok şükür..
Ben antibiyotik kullanmadan atlatırmıyız diye haftasonu götürmedim doktora..Ama olmadı..:))
geçmiş olsun salgın var sanırım
sağol canım biraz daha iyi en azından ateşi yok
sağol canım evt kullanıyoruz ama tecrübeli annelerden fikir almak iyi oluyor inş bir daha olmaz ama olursa denerim canım
yena senide alıntı yapmıştım ama çıkmamış sorun var yine sitede
sizede geçmiş olsun canım panik yaptım birden işte ilk defa ateşlenince. herkezde var doğru bize kv getirdi heralde o gripti çünki
bende bugün grip oldum 3 tane dra göründüm sistit için hemeroit için birde grip için .ama en zoruda hemoroit için mahvoldum ilk defa muayene oldum çok utandım meğer hemeroit değilmiş makatta çatlak yırtık varmış ama dha hamileliğimden beri çekiyordum utanıyordum dra gitmeye popomun üzerine otururken çok canım yanıyordu. inş iyi gelir ilaçlar. ama dr kızdı bana kızcağızım kilonda çok dedi. bende bebeğim var spora gidemiyorum dedim hayır yürüyüşe gidin ne sporu dedi bir dayak yemediğim kaldı çok sinirli bir drdu. ama bilinçli olduğunu söylüyorlar bakalım artık
spor yapmadan olmuyor valla ama bebeğinle birlikte nasıl spor yapacaksın ben kızım 2 yaşını geçti ancak o uyuyunca kaçıyorum.
o çaatlaktan bendede var doğumdan sonra gittiğim dr. ameliyat olmalısın dedi önce ilaç verdi ilaçlar biraz iyi geldi kabız olmazsam dayanabiliyorum kabız olmamaya çalış geçmiş olsun
dünden beri siteyi izliyorum.tam bana göre.sabah tartıldığımda 96,5 kiloydum.2 ay biber hapı kullandım.bir gram bile veremedim.aklınıza gelecek çoğu şeyi denedim.ama iş başa düştü sağlıklı kilo vermeye karar verdim.bir ay oldu ist.ankaraya taşınalı.kimseyi tanımıyorum.eşim de 4 yıldır yarı yatalak.benide aranıza alırsanız sevinirim.çok yalnızım.desteğe ihtiyacım var.evden pek dışarı çıkamıyorum.bel kemeri kullanıyorum.yarrdımcı olacak önerilerinizi bekliyorum.birde üç gündür elma sirkeli ve ballı ılıl su içiyorum.hepinize sevgiler
hoşgeldin umarım bu sefer sağlıklı kilo verirsin
canlarım nasılsınız
yarın annemle babam umreye gıdıyor.
hemde benım dogum gunumde
bugunlerde bıraz telasım vardı buraya pek gelemedım
kaynım 3 aylık elı ve 3.cu evlılıgı
esınınde 2.cı evlılıgı
gecen gece kavga etmısler malesef kaynım esını dovmus
dun eltımı aradım cook aglıyodu.kaynım yuzugunude evde bırakıp cıkmıs
bıttı emıne dedı bana benıve esımı konusmak ıcın cagırdı
esımı aradım 1 saate kadar gelırım dedı
1 saat sonra hatırlatmak ıcın aradım esımı gıdelım dıye
malesef eltım lustural ıcmıs 11 tane hasteneye kaldırmıslar
mıdesını yıkamıslar eger yarım saat gec gelseydı kurtaramazdık demıs dr.
anlamıyorum neden neden artık ınsanlar mutlu olamıyo..
aksamda esımle kaynımlara gıttık aralarını yapmak ıcın.
kaynım dedıgım dedık sozumu dınlemelı dıyor
eltımde malesef hıc susmuyor çan çan konusuyo.
bılmıyorum bana ne dersınız ama ben esım sınırlıyse ona cok yaklasmam.
butur agız dalasında bulunmam haklı dahı olsam..o an susurım.
onun sınırı gecınce sekınce ona hatalı oldugunu soylerım..
heeee bırde hıc kendımı ıfade etmeme fırsat vermıyorsa esım sorun neyse oturur destan gıbı yazarım
onuda ceketının veya pantalonunun cebıne koyarım..
bunun ıcın bana yorum yapmaz ama en azından sorunu bırde benıım agzımdan dınlemıs olur...
neyse kızlar böyle işte..
allah kavuştursun canım
bu arada egedniz ve emoş abla ikinizde iyiki doğdunuz yarın bende doğcam emoş abla yeni kulaklarını her şeye tıkayan hedeflerine odaklanan bir ben doğcak içimde yarın üçümüzün doğum günü olacak
iyiki doğmuşşunuz kızlar
sevgili Tursari ve Egedeniz03 inceliğiniz için teşekkürler.dostlar o kadar zor bulunuyor ki.elimi tutan bir eli bırakmaya niyetim yok.neyse hoş buldum.hoşlar buldum.ben lahana kapsülü,biomineraltermalyağ,biber hapı elma krom ve daha başkaları hepsini denedim.sonuç sıfır.bir yığın paradan oldum.geçen sene bir ay lahana suyu içip belkemeriyle birlikte 8 kilo verdim.ama cortizon iğnesiyle 10 kilo geri aldım.bu zorlu yolda hepimize başarılar..
hoşgeldin umarım istediğn kiloya kavuşursun
slm kızlar nasılsıız ben iyi değilim ya tansiyonummu şekerimmi ne oynadı biraz önce fena çarpıntım oldu elim ayağım buz kesti karnım ağrıyor başım dönüyor midem bulanıyor du ama geçti galiba sabahtan beri su içmemiştim ondan herhalde 1lt suyu mideye indirince kendime geldim birazaklinialirimsmile
geçmiş olsun
çok sevindim önemli birşey olmamasına
hastalanmışya çok sık hastaneye gidiyorsunuzya ordan kesin mikrop kapıyordur umarım çabuk atlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?