Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ılacı ne kadar süre kullanacaksın.Muhakkak Doktor vermiştir ama; sonradan çok sıkıntılar yapıyor sağlık açısından biliyorsundur da ben bu ilaçla zayıflama konusundan korktuğum için biraz hassas davranıyorum.Umarım hiç bir sorun yaratmaz sende..
ŞenizŞeniza.s.a.s.
Günaydın şişkolar..sırnaşık şey

Dilerim güzel bir hafta geçiririz..Bol yağ kaybıyla birlikte..
:Saruboceq:
Şişkolar kim ayol aaaaaaaaa yine çıkıyorum salon kadını çizgimden....Neyse bu kadar kolay çıkmayayım ....:roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz
kızlar gunaydın ozledım sızı
bu ara pek ugrayamadım ozur dılerım
ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım
sonuc dızlerımde kıreclenme ve munuskus
bel ve boyundada fıtık...
Çok çok geçmiş olsun Emoş.
Allah tez zamanda şifalar versin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:.Çok gençsin anacığım ya nedir bu hastalıklar.Dikkat et kendine canım.
YENACIĞIM;
Tane karabiberle daha iyi olmuştur umarım.Birde söylemeyi unuttum kaynattıktan sonra elmalar pişince hemen süz.Yoksa içindekiler biraz zaman geçince acılık vermeye başlıyor.
Günde 2-3 çay fincanı iç (Yemeklerden sonra tavsiye ediliyor)
Te bu pepsici beni de arasa ya accuk ta olsa kısada sürse Kenan aradı zannetsem bende.Bu arada eşim bu yazdıklarımı okusa ve bana küsse .....Hey Allahım sen beni islah eyle.Yanlış anlaşılmasın ben Kenanın sanatına hayranım......mesela......:roflol:bayanssulusmilebayanssulusmile:roflol::roflol:

Bonus'çum, sen sadece kahvaltıylamı yaşıyorsun..??-tatlicadiarzu-
Diğer öğünler neredee..??

Kimse yok, herkeşler zayıfladı sanırım..Ne güzel,darısı benim başıma..
boshayallersmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:Şeniz

TURSARıCıĞıM;
Anam yeni iyileştin ya daha 5 günde 5 kilo diyetiyle tekrar yamulmak istiyorsun galiba.
Hasta etme kendini (beni de),normal diyet yap.......klava:klava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Off ya,ne badireler atlatmışsın..Çok geçmiş olsun,dilerim bir daha yaşamazsın...

umarım bu yazını peynir ekmek gibi satılan güya (bitkisel zayıflama ilaçları)kullananlar ve şok diyet yapanlar okur..

Tursari duyuyomusun..

Salon kadını imajlı BEYZUS'çum mucukss..

aç kalmıyor insan ama ne bilim biraz toparlanayım dedim şok mok değil yani yapmıyımmı diyosun aplam bilmiyorumkismilesizin fikirleriniz çok önemli

ya şu bir gün bütün gün patates yiyion bir gün sebze birgün meyve birgün et birgün süt yada yumurta falan yapmıyımmı yanii ibilmiyorumkismileşin açıkcası kolayımada gelmedi değil haniikaydirigubbakcemile3

ayy geçmiş olsun yaa ne dertler açıyor şu aşırı diyettbilmiyorumkismile

ya ben ne güzel bir düzen oturtmuş gidiyordum sabahları sıkı ve güzel bir kahvaltı aralarda meyve akşam saat en geç 7 de akşam yemeği genelde sebze yada çorba sonra açıkmıyordum bile yaa benim mayısın sonuna kadar mutlaka kilo vermem lazım en az bi 7 8 kilo ama hiç umudum yok :çok üzgünüm:

ben bütüngün haşlanmış patates yedimmm öğykk geldiii vede 45 dak egzersiz yaptım unuttum söylemeyikaydirigubbakcemile2

sabah: 1 dl ekmek,1 kk peynir,4 zeytin,1 tk reçel, 1/2 yımırta, 2 salatalık
ara: 1 galeta, 200ml süt
öğlen: kıymalı yımırta, salatalık, kayısı
ara: 1 galeta, 200ml çüt
akşam: 8 kaşık yeşil mercimeh, 1 kk hellim peeniri, mısırlı salata, kayısı
ara: bol miktarda yeşil erik

bugün 60 dakka step aerobik kursuma gittim. eridim geldim. yarın diyetisyene gidiceem bakalım yediğim hurmalar tırmalayacak mı

kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?

Yediklerim..

SABAH: 2 dilim kepek ekmek,kk peynir,7 zeytin,bir çay kaşığı bal..

ARA: 2 ceviiz,3 kuru kayısı

ÖĞLEN: zeytinyağlı enginar,salata

ARA: 2 galeta,yeşilçay

AKŞAM: Taze bakla salatası ,2 bardak ayran..

ARA: 13 adet Çilek..

Bir saat yürüyüş, 20 dk. aletli çalışma, şu dışarıda olanlar..:)

50 bedendim sıkı düğmesi kapanmayan 48 şimdiise düğmesi kapanan hala sıkı olan 48 hedefim nefis elbiseler giymek altına güzel babet tarzı sporlar ayyy çok heycanlandım ha gayret devam diyete zayıflamaya

Ben 48-50 bedenim..Neden.??

belki de mutlu olmak için. bilmiyorum. peki giyim tarzın nasıl yenacım. ya aslında geçengün alışverişe diye gittim eli boş döndüm canım sıkıldı. büyük beden kıyafetlere baktım kocaman kocaman biçimsiz şeyler. insanı daha şişko gösteren tarzdaydı. sinir oldum almadım bişi

50 bedendim sıkı düğmesi kapanmayan 48 şimdiise düğmesi kapanan hala sıkı olan 48 hedefim nefis elbiseler giymek altına güzel babet tarzı sporlar ayyy çok heycanlandım ha gayret devam diyete zayıflamaya

zalimi boyun kaç kurban?

ben bütüngün haşlanmış patates yedimmm öğykk geldiii vede 45 dak egzersiz yaptım unuttum söylemeyikaydirigubbakcemile2

Canım sen bilirsin ama yapmasan bu şekil tek tip beslenmeyi..

Sen zaten şu an çok iyisin,yavaş yavaş verirsin..Konsantre olamadın sadece,hastalıkla uğraşınca..

Beş günde beş kiloya inanmıyorsun diimi..Sence yağdan gitmesi mümkünmü..?

Sende biliyorsunki hayır..Kas ve su kaybı olucak,Vücudun mineral dengesi bozulucak,Allah korusun kalp krizine bile yol açar..

1 kilo kaybetmemiz için 7000 cal.harcamamız gerek..

Tursaricim biz bir halt işledik..yedik yedik şiştik..Naapıcaz sabırla ve sağlıkla kilo vermeye çalışıcaz..

Bak bana 89 u gördümmü .? Hayır..Daha yeni yeni akıllanıyorum baştan beri doktorun dediklerine uysaydım bu şekil olmazdım ve metabolizmamıda delirtmezdim..

Öpüyorum seni..

Mutluluğunun devamı gelir inşallah..Hakediyosun mutluluğu...

Ben spor giyimden yanayım..dediğin kıyafetleri sevmem vede giymem..

Bu sıralar eşofman takılıyorum hep,oğlumu bahane ederek ve evde olmam sebebi ile..

Çok zor kıyafet buluyorum bazen bulmuyorum,üzülüp sinirlenip geri dönüyorum..

Bence fazla kıyafet alma,şöyle bir 70 lere gel,yavaş yavaş alırsın..

Birde sen istanbuldamı oturuyosun.? seçenek daha fazla değilmi orada..

valla doğru söze ne denir.

çok sağol canım

ben de spor giyimi severim ama çalıştığım için şık bişeyler giymem gerekiyor. ve onlar da ya çok pahalı ya da çok kötü. kıyafetlerim çok genişledi. terziye götürüp daralttırıcam ama dediğin gibi 70leri görünceyapıyım öle bişi. yeni almak da istemiyorum hala çok kilom var. istanbuldayım anacım ama bebeğimle pek alışveriş imkanı bulamıyorum. gittiğimiz yerler hep cevahir, istinye park gibi minik beden bayanlara hitap eden kazıkçı yerler.

bi keresinde malatyada koton mağazasına girdim. kadın bana dediki bizde size göre kıyafet bulunmaz. bana resmen şişko dedi pislik. o kadar bozuldum ki apışıp kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…