ayy hanımlar ne zor şu kiloları vermek yaa
allah kolaylık versin inşallah biz bugün kocişle dışarda yedik tabi biraz aştım kendimi ama ben herşey yiyorum tatlıda yiyorum ani şok diyetleri yapmıyorum koayı beyaz ekmeği birazda hamur işini kestim spor yaptım bide hapla verdim :))
ılacı ne kadar süre kullanacaksın.Muhakkak Doktor vermiştir ama; sonradan çok sıkıntılar yapıyor sağlık açısından biliyorsundur da ben bu ilaçla zayıflama konusundan korktuğum için biraz hassas davranıyorum.Umarım hiç bir sorun yaratmaz sende..
ŞenizŞenizgünaydınnn kızlar nasılsınız herkeze hayırlı kilo vermeler 2 ayım kaldı doğuma teyzeleri istikrarlı bişekilde gidiyorum 8 kilo aldım son 2 ayım kaldı maşşallah siz yaza zayıf gireceksiniz ben yazın daha başında çocuk doğurucamm aranıza dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum kilo verdikce çok mutlu oluyorum şimdi hamilelikten ama kilo aldıkca bunalıma giriyorum kolay vverilmiyo kilo ama hayırlısı olsun allah herkezi istediği kiloya tez zamanda ulaştırsınnn
Şişkolar kim ayol aaaaaaaaa yine çıkıyorum salon kadını çizgimden....Neyse bu kadar kolay çıkmayayım ....:roflol::roflol::roflol:ŞenizŞenizGünaydın şişkolar..sırnaşık şey
Dilerim güzel bir hafta geçiririz..Bol yağ kaybıyla birlikte..:Saruboceq:
Çok çok geçmiş olsun Emoş.kızlar gunaydın ozledım sızı
bu ara pek ugrayamadım ozur dılerım
ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım
sonuc dızlerımde kıreclenme ve munuskus
bel ve boyundada fıtık...
Allah tez zamanda şifalar versin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:.Çok gençsin anacığım ya nedir bu hastalıklar.Dikkat et kendine canım.
YENACIĞIM;BEYZUS'çum bugün o çayı tane karabiberle yaptım..
Muhtemelen tadı daha içilesi olmuştur..Soğusun deniycem..
Günde iki kez falan içtim,sendemi öyle yapıyosun..??
Bu arada medya kralı mükemmeldi,çok güldüm hele kayıtlı bir ses var ya Okan'da basıyor arada..:roflol:
(Kaşlı,gözlü,yakışıklı,karizmatik ,kıllı olsun,) diyor ya bi hatun..yatıyorum yerlere gülmekten...:roflol::roflol:
Ben pazar günü biiraz cıss şeylerden yedim..Tesellim saatin erken oluşu birde fazlasıyla yürüyüş yapmam..a.s
Bugün cebim çaldı..Baktım ekranda 5757 yazıyor..açtım Kenan ımirzalıoğlu anaaa heyecan yaptım nekadaaan safım hahaha..Pepsiciymiş kendisi de onun reklamı..te allam ya..:roflol:
aklıma sen geldin BEYZUS, dedim paylaşayım bizim fıstıkla..:))
Tane karabiberle daha iyi olmuştur umarım.Birde söylemeyi unuttum kaynattıktan sonra elmalar pişince hemen süz.Yoksa içindekiler biraz zaman geçince acılık vermeye başlıyor.
Günde 2-3 çay fincanı iç (Yemeklerden sonra tavsiye ediliyor)
Te bu pepsici beni de arasa ya accuk ta olsa kısada sürse Kenan aradı zannetsem bende.Bu arada eşim bu yazdıklarımı okusa ve bana küsse .....Hey Allahım sen beni islah eyle.Yanlış anlaşılmasın ben Kenanın sanatına hayranım......mesela......:roflol:bayanssulusmilebayanssulusmile:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizBonus'çum, sen sadece kahvaltıylamı yaşıyorsun..??-tatlicadiarzu-
Diğer öğünler neredee..??
Kimse yok, herkeşler zayıfladı sanırım..Ne güzel,darısı benim başıma..boshayallersmile
geçmiş olsun canım yaa dediğin doğru dört çocuk ve sonuda hastalık hoff ben daha bir taneyle belimden yürüyemüyorum :gitme:
bende şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün bir hafta yapayım bakalım 2 kilo bile versem yeter bana bi toparlanma amaçlı başladım bakalımm sositososito
TURSARıCıĞıM;
Anam yeni iyileştin ya daha 5 günde 5 kilo diyetiyle tekrar yamulmak istiyorsun galiba.
Hasta etme kendini (beni de),normal diyet yap.......