Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm sorun çözülmüştür umarım senin tarafından
bak bende dün çok üzüldümm

Bugün hiç iyi bir gün değildi,dışarıda işlerim vardı evde olan işlerimi halen halledemedim..

Buda yetmezmiş gibi oğlum yine çok huysuz,hastalandığında edindiği huysuzluğu ısrarla devam ettiriyor sıpacan..:)))

SABAH: 2 dilim tam buğday ekmek,1 yumurta.biraz peynir,5 zeytin..

ARA: Yarım armut,3 çilek

ÖĞLEN: Dışarıdaydım, kaşarlı tost..

AKŞAM:küp küp doğradığım patatesleri baharatlayıp az zeytinyağıyla harmanladıktan sonra fırınladım,sarımsaklı yoğurtla yedim,5 kaşık kadardı ama çok doyurdu..yanında maydanoz,roka ve iki adet yeşil soğan..

ARA:Biraz çilek ve yarım yağlı süt içmek planım..

Spor yapamadım..

ben bilmiyordum yanık için sürerim ama kesik için duymamıştım sağol canım

süper kilo veriyorsun valla rejimede dikkat ediyorsun harikasın

aklımın bir köşeşinde olsun sağol

yaa bu arada tebesümm ben yicem şu kızını nazar etcem baka baka hee haberim olsunn :asigim:

sağol canım kokulu öpücük yollar kızım sana ama uyudu teyzesi
opuyorumnanaktan

evet valla arkanı dönmeye gelmiyor

Kalorisiz güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum..

aminnnnnnnnnnnnn

bugünkü menümü yazıyorum
sabah abarttım
2 dilim peynir
1 dilim kadar simit
1/2 poğoça
5 zeytin domates saltalık
1 yumurta

öğle 1kase tarhana çorbası

ara: k bar. 90.calori

akşam 1 tabak kuru fasulye
yağsız salata

ayağımdan dolayı spora gidemiyorum
hatta bugün mecburen eşim yokken dolandım ayak şişti. acıdı.

iki hafta spor yapamıyacağım hatta dr. ayağının üzerine basma dediği için umarım kilo almam diyeti bırakmıyacağım. ama oturdukça şişebilirim.
kilo veremezsem bana kızmayın nolurrrrrrrr

arkadaşlar herkeze merhabalar ben burayı yeni fark ettim burda da yeni sayılırım.
ben 104.800 92 düştüm bende aranıza katılmak istiyorum bu halimden hayırlısıyla ve sağlıkla kurtulmak istiyorum inşallah kilo vermek insanı çok mutlu ediyo kocişiiim bile sıska karımm benim die seviyo artık ben kiloyo yaklaşık 55 günde verdim ama zayıflama haplarından kullanıyorum.bide spor yapıp bol bol ip atlıyorum çok faydalıymış ip atlamak herkeze dilediği kiloya düşmesini diliyorum :))

selam kızlar bende 15 gun once dıyete basladım tartıya cıktıgımda ınanamadım 99 kıloydum boyumda 1,79 asırı asırı gostermıyorum ama son gunlerde koltuktan kalkıp yataga gıtsem bıle nefes nefese kalıyordum ve malesef sıgarada kullanıyorum.Eskıden duzenlı spor yapıyordum voleybol takımındaydım fakat sporu bıraktıktan sonra hızla kılo aldım daha sonra tv de ızledıgım doktor murat topoglu nun onerılerıne uyarak 1,5 senede 30 kılo verdım hemde hıc ac kalmadan ozel dıyet lıstesı kullanmadan evlendıkten sonra ınanılmaz bır ıvır zıvır olayına gırdık cunku esım cok sevıyor her aksam cıps kola cıkolata yedık yemekten sonra ve sonuc bu tartı yenıden 99 a vurmus gercekten cok pısmanım yedıklerım ıcın ama sanırım artık bır faydası yok.Mecburen ıkıncı dıetıme basladım oda az once dedıgım gıbı 15 gun oldu 96 ya ındım uc kılo verdım 15 gunde ama bu hızla devam etmeyecegını bılıyorum.Benım hedefım ayda 4 kılo vermek cunku hızlı verılen kılolar hızla alınıyor .Bakalım ne kadar surecek bıran once vermek ıstesenızde kızlar sakın acele etmeyın uzun zamana yayılan bır dıet sıstemı uygularsanız bunyenız buna alısacak rahat kılo vereceksınız ama ani şok vs dıetlerle anca aldıgınızı verırsınız dıetı bıraktıgınız anda aynen kılolarınız gerıye gelır.O yuzden alısamayacagınız,bırakmayacagınız bı duzen kurun yani diet bitti demek yerine ben boyle beslenmeye alıstım demelısınız ki buda ac ac gezılen dıetlerle degıl uzun zamana yayılan dıetlerle mumkun oluyor malesef bırakın 1 senede verın 20 25 kıloyu acelenız ne? hemde ac kalmadan saglıklı zayıflamıs olursunuz...tabı benım gıbı bıle bıle sonradan ne kadar abur cubur varsa yememek kaydıyla.. :icecream:

zayıflama hapı kullandığım için şu an 92 kiloyum(( asla kullanmayın derim...hapı kestiğiniz anda verdiğiniz kilonun 2 katını bir anda geri alıyorsunuz(

işte geldim burdayım....2 aydır rejim+yürüyüş+spor yapıyorum 1gr bile verebilmiş değilim(
inatla devam ediyorum...elbet kırılacak bir gün yağlarımın inadı:))
artık kilolu olmak istemiyorum...her yaz verip,kışın tekrar almak istemiyorum...dengem o kadar bozulmuş ki,artık vermiyor kiloları(

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler umarım bol bol kilo verip verdiklerinizide korursunuz

bu arada internete giremiyorum haaberiniz olsun dedim sinyal olmuyor dns sorunu veriyor hep

düğünüm var kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz arkadaşlar hepiniz.. Citol arkadaşımıza şimdiki kilonuzu özelden yazıp gönderin..cuma günü de bildirim yaparsınız..

özelden atamıyorsanız eğer foruma atın ben toplu olarak iletirim Citole..

haşhaşlı pastayı çok güzel yapar çok güzel de yerim.. ama şerbetli bir tatlıdır..revani gibi.. topiğimizdeki kişilerin deneyebileceği bir türden değil lmaz:

kızlar aklınızda bulunsun diye dedim:kedi:

hani özel misafirlerimiz oluyor ben bayıldım buna :jeyyar:

eet topiğimizi yiyeceği değilde diyet sona erdiğinde mutlaka bir kereliğine denenmelicokacimcoook

ayy o zaman durum farklı tabi insan evleneceğinden çok gelinlik içinde nasıl duracağını dusunuyor son bır hafta kalaeyvahedigeldismile

benım en zayıf halımdı neysekı atlatmıstım:)
Insallah sende bı formul bulursun hayrılı olsun mutluluklar dilerim:1hug:

mrb arkadaşlar nasılsınız bu hafta aranızda olamadım pc bozuk inş en kısa zamnda gelicem aranıza bu hafta 300 gr aldım:kedi:

selam kızlar. geri geldim. kaldığım yerden devam ediyorum
bugün sabah

3 dilim peynir
domates
salatalık yedim.

öğlen
2 köfteçası yedim ızgara
1 tavuk par
az salata yediğim için doymadıma
ayrıca salaklık edip ekmek ya da pilav da yemedim

ara
1 galeta
1 bardak süt

ama çooook açım şu an. bugün de dengesiz beslendim. akşam yemeğini de yemedim daha. açlıktan kolum kalkmıyor. höff

bu saate kadar güzel yemişsin bence
ama
akşam yemegini geciktirip durmasan keşkee
yoksa tüm günün acısını çıkarırsın
salat ayap kendine al yanına kepek ekemgi ye azcık
yada varsa yemegin kararınca ye
ama kendimden biliyorum
mideyi beklettinmi
ne verirsen ver sonra kanmıyor

ıyi geceler güzeller.

Haftasonu nedeniyle kimse yok.Tabii medya kralı da var doğal .....

Ben de bir merhaba demek istedim.....

2 gün menümü yazamadım..Rutin diyetimi uyguladım.Allaha şükür önemli bir kaçamak

yok.Sadece cumartesi günü öğlen 2 dilim ekmek ve akşamıda meyvalı yoğurt yedim;

ama bu gün herşey yolunda gitti.

Yeni gelen arkadaşlar;hoş geldiniz.Sabır,kolylık ve başarı diliyorum hepinize....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…