kızlar ben özelden mesaj atılacağını bilmiyordum. yoksa küsmeyi sitem etmeyi filan hiç sevmem. bu aralar çok azimle kilo vermeye çalışıyorum. ve çok yol katettim. o yüzden başarımın görülmesini istiyorum belki de. bana mesaj yazanlara teşekkür ederim.
1ssat kan durmadımı allahım inanamıyorum bende bir kere parmağımı makasla kestim çok kanadı sonra zeytinyağı döktüm kan durdu aniden annanemden öğrenmiştim bende 14yaşında peynir bıçağıyla elini derin kesmiş zeytinyağı dökmüş beze üzerine kapamış kapadıktan sonra hiç kanamamış ben bide yaraya biberiye yağı sürüyorum yakmıyor ve yarayı çabuk iyileştiriyor geçmiş olsun
kızlar ben özelden mesaj atılacağını bilmiyordum. yoksa küsmeyi sitem etmeyi filan hiç sevmem. bu aralar çok azimle kilo vermeye çalışıyorum. ve çok yol katettim. o yüzden başarımın görülmesini istiyorum belki de. bana mesaj yazanlara teşekkür ederim.
evet baktım öyle fena değilmiş yaa güzel aklinialirimsmile
sağolasın canımbenim bu ara hastaneye gitmedik hafta başından beridir yani ben oğluşum sağlam büyüyor çok hasta olmuyor dedim bikaç kere özellikle çocukların yanında sigara içen anneleri görünce ondan oldu bence hay dilime
sakınan göze çöp batıyor benimki sürekli hastadır .
nazar bozsun inşallah Allah korusun bebeişlerimizi (koruyor gerçi)o caddeye fırlama beni hep korkutur bir keresinde kaldırımda oynarken babasıda yanında iki adım attı bende çığlık attım çocuk bömböm suratıma bakıyor noldu anneme der gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 acayip kokuyrumbu senaryodan Allah göstermesin:Saruboceq::bbo:
benimki sokağa çıkınca deliriyor nereye koşacağını şaşırıyor.. birden fırlıyor daha tehlikeyide öğrenemedi. bende peşinde koşup duruyorum işte
evettt zeytinyağı bir mucize ben heryerde kullanıyorum yanıklarda bilhassa süper aklınızda bulunsunn önce bıraz sızlatıyor ama hemen sonra yanmış olduğunu bile anlamıyorsunuz Allahü teala Kuranı kerimde zeytin ve incir üzerine yemin ediyor arıdan bahsdiyor ve nasıl bal yaptığından hatta peteklerin şekline varıncaya geniş çaplı bir anlatımı var Peygamberimizin Efendimiz (sav) sadece ölüme çare değildir gibi bir hadisi şerifindede çörekotundan bahsediyor zaten tefsiride var bal ve çörekotunun çok fayddalı bunlar Rabbim çok merhametli hem yaratıyor şifayı hemde doğrudan adres gösteriyor bizi aratmıyor sübhanallah sen nelere kadirsin Rabbim:Saruboceq:
yaa bu arada tebesümm ben yicem şu kızını nazar etcem baka baka hee haberim olsunn :asigim:
evet valla arkanı dönmeye gelmiyor
Geçmiş olsun..bayağı olay atlatmışsınız,ama beni en çok etkileyen kızının elini bırakması oldu..
Benim oğlumda öyle, o kadar seri hareket ediyorki çok sıkı ve dikkatli olmak lazım,anlık yani..Allah korusun..
Kalorisiz güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum..
arkadaşlar herkeze merhabalar ben burayı yeni fark ettim burda da yeni sayılırım.
ben 104.800 92 düştüm bende aranıza katılmak istiyorum bu halimden hayırlısıyla ve sağlıkla kurtulmak istiyorum inşallah kilo vermek insanı çok mutlu ediyo kocişiiim bile sıska karımm benim die seviyo artık ben kiloyo yaklaşık 55 günde verdim ama zayıflama haplarından kullanıyorum.bide spor yapıp bol bol ip atlıyorum çok faydalıymış ip atlamak herkeze dilediği kiloya düşmesini diliyorum :))
selam kızlar bende 15 gun once dıyete basladım tartıya cıktıgımda ınanamadım 99 kıloydum boyumda 1,79 asırı asırı gostermıyorum ama son gunlerde koltuktan kalkıp yataga gıtsem bıle nefes nefese kalıyordum ve malesef sıgarada kullanıyorum.Eskıden duzenlı spor yapıyordum voleybol takımındaydım fakat sporu bıraktıktan sonra hızla kılo aldım daha sonra tv de ızledıgım doktor murat topoglu nun onerılerıne uyarak 1,5 senede 30 kılo verdım hemde hıc ac kalmadan ozel dıyet lıstesı kullanmadan evlendıkten sonra ınanılmaz bır ıvır zıvır olayına gırdık cunku esım cok sevıyor her aksam cıps kola cıkolata yedık yemekten sonra ve sonuc bu tartı yenıden 99 a vurmus gercekten cok pısmanım yedıklerım ıcın ama sanırım artık bır faydası yok.Mecburen ıkıncı dıetıme basladım oda az once dedıgım gıbı 15 gun oldu 96 ya ındım uc kılo verdım 15 gunde ama bu hızla devam etmeyecegını bılıyorum.Benım hedefım ayda 4 kılo vermek cunku hızlı verılen kılolar hızla alınıyor .Bakalım ne kadar surecek bıran once vermek ıstesenızde kızlar sakın acele etmeyın uzun zamana yayılan bır dıet sıstemı uygularsanız bunyenız buna alısacak rahat kılo vereceksınız ama ani şok vs dıetlerle anca aldıgınızı verırsınız dıetı bıraktıgınız anda aynen kılolarınız gerıye gelır.O yuzden alısamayacagınız,bırakmayacagınız bı duzen kurun yani diet bitti demek yerine ben boyle beslenmeye alıstım demelısınız ki buda ac ac gezılen dıetlerle degıl uzun zamana yayılan dıetlerle mumkun oluyor malesef bırakın 1 senede verın 20 25 kıloyu acelenız ne? hemde ac kalmadan saglıklı zayıflamıs olursunuz...tabı benım gıbı bıle bıle sonradan ne kadar abur cubur varsa yememek kaydıyla.. :icecream:
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/243595-hashasli-pasta.html
kızlar günde yediğim muhteşem şeyin adı haşhaşlı pastaymış bayıldım ben bi deneyin özel bir zmnda
düğünüm var kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniz arkadaşlar hepiniz.. Citol arkadaşımıza şimdiki kilonuzu özelden yazıp gönderin..cuma günü de bildirim yaparsınız..
özelden atamıyorsanız eğer foruma atın ben toplu olarak iletirim Citole..
bu saate kadar güzel yemişsin benceselam kızlar. geri geldim. kaldığım yerden devam ediyorum
bugün sabah
3 dilim peynir
domates
salatalık yedim.
öğlen
2 köfteçası yedim ızgara
1 tavuk par
az salata yediğim için doymadıma
ayrıca salaklık edip ekmek ya da pilav da yemedim
ara
1 galeta
1 bardak süt
ama çooook açım şu an. bugün de dengesiz beslendim. akşam yemeğini de yemedim daha. açlıktan kolum kalkmıyor. höff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?