Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese benim pc de bozuk yapılsın en kısa sürede dönücenm aranıza yarışa devam... beni bekleyin opuyorumnanaktan kilo verenleri tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bu aralar bazı sorunlarım var ,diyet felan yapamıyorum o yüzden....kafamı dağıtmak için giriyorum burayada...2 haftadır kilomu yazmadığıma göre listeden çıkmışımdır...
inşallah kendimi toparladıktan sonra dönücem aranıza,tabii yeniden kabul ederseniz :) hrpinize iyi geceler.

ayy hanımlar ne zor şu kiloları vermek yaa
allah kolaylık versin inşallah biz bugün kocişle dışarda yedik tabi biraz aştım kendimi ama ben herşey yiyorum tatlıda yiyorum ani şok diyetleri yapmıyorum koayı beyaz ekmeği birazda hamur işini kestim spor yaptım bide hapla verdim :))

ben çok mehter takımı gördüm kendimi bu kilo konusunda.. inşallah becericem ama.. haftasonu yine bi halt beceremedim.. lahana çorbası diyetini hiç çorba içmeden yapınca bi işe yaramıyormuş gerçekten.. :umursamaz: neyse bugün kahvaltı da çorba içtim yarım elma yedim.. birazdan form çayımı demleyip içicem.. öğle eve uzayıp çorba mı içsem burada meyve mi yesem napsam.. akşam içerim çorba iki kase falan.. bugün yapıcam inşallah.. insan da birine misafirliğe gidince ben meyve yicem diyemiyor ki.. bi tarafıyla gülerler insana..

neyse pazartesi bugün.. tam günü :)

mrb arkadaşlar nasılsınız bu hafta aranızda olamadım pc bozuk inş en kısa zamnda gelicem aranıza bu hafta 300 gr aldım:kedi:

nerdesin kız sen.. kilo da veriyordun.. bak biraz uzak kaldım alıvermişsin.. en kısa zamanda bekliyoruz :hulya:

her zaman opuyorumnanaktan sen yine de çok ara verme a.s

günaydınnn kızlar nasılsınız herkeze hayırlı kilo vermeler 2 ayım kaldı doğuma teyzeleri istikrarlı bişekilde gidiyorum 8 kilo aldım son 2 ayım kaldı maşşallah siz yaza zayıf gireceksiniz ben yazın daha başında çocuk doğurucamm aranıza dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum kilo verdikce çok mutlu oluyorum şimdi hamilelikten ama kilo aldıkca bunalıma giriyorum kolay vverilmiyo kilo ama hayırlısı olsun allah herkezi istediği kiloya tez zamanda ulaştırsınnn

Günaydın şişkolar..sırnaşık şey

Dilerim güzel bir hafta geçiririz..Bol yağ kaybıyla birlikte..
:Saruboceq:

kızlar gunaydın ozledım sızı
bu ara pek ugrayamadım ozur dılerım
ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım
sonuc dızlerımde kıreclenme ve munuskus
bel ve boyundada fıtık...

ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım

Sağlam bi yerin kaldımı ablam :)) Şaka bi yana geçmiş olsun fizik tedavilere başla hemen boshayallersmile

Günaydın bu arada şakkıdı

Sağlam bi yerin kaldımı ablam :)) Şaka bi yana geçmiş olsun fizik tedavilere başla hemen boshayallersmile

Günaydın bu arada şakkıdı

dogru soyluyorsun deve mısalı demı bonus
eh naparsın 4 cocuk kolay degıl ınsanın ılıgınden kemıgınden gıdıyosempatiksalakcinni

ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım

çocuklar çok bindi herhalde tepene kuzum..

ama 4 çocuk.. gerçekten hamilelikte anneyi emiyo resmen.. benim annemin de dişler gitmiş.. senin de kemikler..

geçmiş olsun ablam.. tikkat et olumunekankayizsmile

Oyy çokmu yedim ne :uhm:

2 buçuk dilim ekmek yani nerdeyse 3 tü
1 karper kadar beyaz peynir
2 yada 3 karper kadarda tulum peynir ( çok lezzetli bir peynirdi hala yiyesim var :mymeka:)
Haşlanmış yumurta
1 domates maydanoz dereotu roka vs..

dogru soyluyorsun deve mısalı demı bonus
eh naparsın 4 cocuk kolay degıl ınsanın ılıgınden kemıgınden gıdıyosempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni yav bu ne güzel ifade bazen böyle oluyo sıfatım -tatlicadiarzu- :roflol:

BEYZUS'çum bugün o çayı tane karabiberle yaptım..
Muhtemelen tadı daha içilesi olmuştur..Soğusun deniycem..
Günde iki kez falan içtim,sendemi öyle yapıyosun..??

Bu arada medya kralı mükemmeldi,çok güldüm hele kayıtlı bir ses var ya Okan'da basıyor arada..:roflol:
(Kaşlı,gözlü,yakışıklı,karizmatik ,kıllı olsun,) diyor ya bi hatun..yatıyorum yerlere gülmekten...:roflol::roflol:

Ben pazar günü biiraz cıss şeylerden yedim..Tesellim saatin erken oluşu birde fazlasıyla yürüyüş yapmam..a.s

Bugün cebim çaldı..Baktım ekranda 5757 yazıyor..açtım Kenan İmirzalıoğlu anaaa heyecan yaptım nekadaaan safım hahaha..Pepsiciymiş kendisi de onun reklamı..te allam ya..:roflol:
aklıma sen geldin BEYZUS, dedim paylaşayım bizim fıstıkla..:))

ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım

Geçmiş olsun...a.s.

Sanırım munuskus dediğin menisküs değilmi..?? Yoksa o farklı bir hastalıkmı..??

Bonus'çum, sen sadece kahvaltıylamı yaşıyorsun..??-tatlicadiarzu-
Diğer öğünler neredee..??

Kimse yok, herkeşler zayıfladı sanırım..Ne güzel,darısı benim başıma..
boshayallersmile

ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım
geçmiş olsun canım yaa dediğin doğru dört çocuk ve sonuda hastalık hoff ben daha bir taneyle belimden yürüyemüyorum :gitme:
Bonus'çum, sen sadece kahvaltıylamı yaşıyorsun..??-tatlicadiarzu-
Diğer öğünler neredee..??

Kimse yok, herkeşler zayıfladı sanırım..Ne güzel,darısı benim başıma..
boshayallersmile

bende şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün bir hafta yapayım bakalım 2 kilo bile versem yeter bana bi toparlanma amaçlı başladım bakalımm sositososito

hofff bugün canım çok sıkkın halbuki sabah güzel uyanmıştım negüzel hiçbişey yapasım yok bakimm yarım saat bisiklet çevirecem bide ağırlık çalışırım biraz beş dakka belki iyi gelir

Tün bayan arkadaşlarıma selamlar
uzun zamandır gıremıyorum......yoklugumu fark ettınızmı bılemıyorum..saglık sorunlarıyle ugrasıyorum arkadaslar zayıflamaya taktım kafayı nerdeyse gıdıyordum...
dogumdan berı 27 kılo verdım ama saglıgım gıttı...
gecen ay baslarında kızlar ıdrar yapamamaya basladım ınanılmaz sancılar kasık agrıları, kadın dogum gıttım ıdrar kaçırma olmustu dogum sonrası sonra duzelmıstı onunlamı ılgılı dye...
ürolojı görmesı lazım dedı....tüm testler böbrek karacıger derken bu zayıflama hapları cok yormus bunyemı böbrekler ıflas etmıs cok su ıcmekten.....ıde mesane cok asırı dol boşl dol boşal mesane sarkmıs....neler yaşadım yapılan testler cok agrılı sızılı lanet seylerdı....üroflow , ürodinamı, sistolojı bunların ne oldugu bılenınız varmı bılmıyorum kısaca söyle dıyeyım mesaneye ve makata bır katater yardımıyle gırılı bazı testler yaoılıyor cok kötuydu ...helekı mesanede tümormu var acaba dıye bır sıstolıjı yaptılar narkoz verıp ..uyandgımda neden uyandım dıyebılırsınız...ıdrar yaparken agrı fılan...parça alınıp pataolojıye gıtttı onun bekleme asaması cok sancılıydı bır yandan nette ıncelıyorum mesane kanserlerı metastaz yapan hızla yayılan ve en çok bır yıl ömur veren kanser türü...bır yandan bır yasında oğlum var bır kızım var onlara kım bakar psıkolojısı alalhım kımseye yaşattmasın sonuc gelene kadar zaten saclarım beyazladı sonç temız cıktı ama tam teshiş konulamakla beraber mesane sarkması dedıler
bio feed back denen bır nevi fizik tedavi tarzı 16 seans bır tedavi basladı suan 9 . seanstayım ıdrar yapmaya basladım ama sorunlar btmedı zayıflama sevdası benı ne hale getırdı dıkkat edın ltf...

ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım

büyük geçmiş olsun busa16 bnde cektım bılrım....allah şifa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…