Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

daha işim bitmedi mola verdim biraz pazara gidecem şimdi de sonrada markete gitmem lazım hoff çok işim var çokkkkkkk

desteğin için teşekkürler tursariciğim tavsiyelerine uyacağım inan yazdıklarını okuyunca açlık hissim bile gitti teşekkür ederim

Canım bitki çaylarıda işe yarıyor..Örneğin ıhlamur,yemeklerden önce içildiğinde iştah kapatıyormuş..

En önemlisi,ömür boyu diet yapamayız zaten..En zararlı şeyleri çıkarıcaz hayatımızdan,gerisi gelir bi şekilde,birde yürüyüş biliyosun mutluluk hormonu salgılıyor..Kendini iyi hissettirir sana..

Kolay gelsin hepimize...:)

Merhabalar güzeller;

İşteki pc bugün nedense alıntı yapamıyor.Bende sizlere tek tek yazamıyorum.Akşam evden olacak artık.

Menümü yazayım.

SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,domates ve biber
ARA: 1 Galeta
ÖĞLEN: 1 tabak karnabahar,1 kase yoğurt,biraz yeşillik
ARA: 1 Galeta,biraz peynir
AKŞAMPLAN) 2 Parça ızgara tavuk,salata,ayran
ARA: Şimdilik bir kararım yok..........

Dünkü menümde aynıydı.(yazmadığımı yeni fark ettim)

canım bizimki çok afedersin çingene beşiği tarzı tavana asılı aslında sallanan sepeti var birde yatağıda hafif sallanıyor ama fayda etmedi bizim kıza ne yapalım geçecek inşallah.evet bir gülüşleri dünyalara bedel

ayyyyy demekki büyüselerde sorun artıyor yenayı ve seni dinledikçe ben yok yok ikinciyi doğurmayacağım . bende yaz sonuna kadar zayıflayıp 2 ye hamile kalmayı planlıyorum ama huysuz kızım o zamana 2 yaşına gelmiş olacak yeni bir bebek ben doğru manisaya ama kardeşsizde olmaz diyorum ortada kaldım allah hayırlısını versin inşallah

demekki sizdede var uyku problemi aayyyyy çok zor yaaa ben eve hapis oldum vallahi bizimki evde sepeti ayrıyetten yatağı olmaasına rağmen salıncak kurduk evin ortasına aonda deli gibi sallanarak uyuyor ama nasıl uyumak popo havada kafa yastıkta yada salıncağın içinde oturarak sallanırken sersemliyor kafa düşüyor yastığa . çok çekiyorum bu uykudan ben . uykusu geliyor zırıl zırıl zğlıyor yinde yapacağından geri kalmıyor.saat 9 da uyuyor akşamda hiçbiryere gidemiyorum gündüzde öğle uykusu var yine çıkamıyorum bizimki bebek arabasında bile uyumuyor . demekki 2 yaşına geldi hala geçmedi uyku sorunları bende yaşına gelsin geçer diyorlar dört gözle bekliyordum yaşınısenağlamasenağlamasenağlama

5 günde sadece 1 kilo kaybetmişim ve oda muthtemelen sudur. Moralimi bozmadan devam edeceğim.Bir beş gün daha geçtiğinde ne olacak bakalım.

cnm şekerin olabilirmi oda sürekli acıktırırmş

derincim bir eczaneye sor ve doktoruna da papatya çayı onun huysuzluğunu alabilir ama mutlaka doktorunuza danışın bebek kaç aylık haırlamıyorum ama

bugün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 salatalık
1 elma
4 zeytin
nescafe sade

ara
1 elma

öğlen
haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
peynirli salata

ara
1 sb süt
5 etiform mukavva

akşam
1 tabak kabak
1 sb yoğurt
2 salatalık

ara
3 porsiyon meyve

1 saat step aerobik kursuna gittim bugün.

Başka bir siteden çaldım..:jeyyar:

Benim yerime yapsın belki zayıflarım diye düşündüm..

Ne ben zayıflıyorum, nede bizim hatun...Bu arada Adile naşit'e benziyor sanki..:roflol:

benim için de çalsana bidene

ay işalla. bana 25 gösteriyon desinler bu bana yeter. geçen gün 42 beden bi pantolonumu denedim ve içine sığdım. az kaldı bakalım. güzel kıyafetklere hücum edicem

ben tatlandırıcı kullanıyorum canım. tatsız içemiyorum

sabahın köründe(bana göre)7buçukta kalktım spora gittim 9da bittim geri döndük eve ama ölmüşüm bide ayağımı çarptım çok acıyor ya ouuf bak aklıma geldi yine :)

yeme canım ya. ben de doğumdan sonra o haldeydim. ayrıca tatlıyı çok yemek de bağımlı yapıyor. bence herkes mutlaka diyetisyene gitmeli. mutlaka

5 günde sadece 1 kilo kaybetmişim ve oda muthtemelen sudur. Moralimi bozmadan devam edeceğim.Bir beş gün daha geçtiğinde ne olacak bakalım.

ben haftalık tartılıyorum artık. tartıyı kaldırıyorum dolabın üstüne. aksi halde moralim bozuluo

alllah kolaylık versin zeynep abla benim eşimde felç geçirdi kısa süre yattı iyleşti ama bana ömür gibi geldi. çok zor allahım şifasını versin

amin..darısı başıma.bu arada ayağın nasıl?YA çocuklar benim internet çok yavaş.bu vodafon başıma bela oldu.hiç çekmiyor.yarın eşimin doğum günü.inşallah bir mucize olur da iyileşir.

alllah kolaylık versin zeynep abla benim eşimde felç geçirdi kısa süre yattı iyleşti ama bana ömür gibi geldi. çok zor allahım şifasını versin

amin..darısı başıma.bu arada ayağın nasıl?YA çocuklar benim internet çok yavaş.bu vodafon başıma bela oldu.hiç çekmiyor.yarın eşimin doğum günü.inşallah bir mucize olur da iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…