inanılmaz derecede midem kazınıyor anlam veremedim gitti yiyorum ve doymuyorum tekrar yiyorum yarım saat sonra yine açım yine açımmm kesin diyetteyim düşüncesinden oluyor bunlar
ben diyette değilim ben diyette değilim ben diyette değilim sadece düzenli beslenmeye çalışıyorum oldumu
canım bizimki çok afedersin çingene beşiği tarzı tavana asılı aslında sallanan sepeti var birde yatağıda hafif sallanıyor ama fayda etmedi bizim kıza ne yapalım geçecek inşallah.evet bir gülüşleri dünyalara bedelsağol canım ,bende uyumadımı salıncakta sallıyorum uyuyuyunca alıp yerine yatırıyorum ama
aman çok zor anne olmak gerçekten ama bir gülücüğü herşeye değer kuzumun
kızlar çay kahveyide şekersizmi içiyorsunuz?
ben sabah beri iki fincan çay içtim 2 şekerden 4 küp şeker etti(
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin ablacımm a.s.ne güzel bi aplamız daha oldu :sm_cool:bu arada geçmiş olsun Allah kolaylık versinunutkanlık başladı demişsin ablacım geçen bir belgesel izlemiştim ezberlenmiş şeyleri tekrar alzheimer hastalığını hem önlüyor hemde gelişmesini engelliyormuş sen 52 yaşındaysan abide daha gençtir biraz beyin jimnastiği yapmak gerekiyor herhalde gerçi bu her yaşta olması gerekiyor ya yerimsenibenAllah kolaylıklar versin çok güçlü bir kadınsınki hem bunların altından kalkkıyorsun hemde diyet yapıyorsun seni çoooooooookkkkkkkk tebrik ediyorummm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada adaşız bende zeynep olumunekankayizsmile
ay sen gel selamda verme önemli değill seni aramızda görmek bile bizi mutlu eder opuyorumnanaktan
napalım düşe kalka büyüyecekler ama olan bize oluyor heran düşecek diye benim yüreğim ağzımda saçlarım beyazladı korkudan:roflol::roflol::roflol:
asi dönemleri dimi yenoş sadece benimki değil böyle bazen öyle kızdırıyorki beni bi bakıyorum ona mum gibi oluyor rengi bile atıyor eşimde diyorki aha anne canavar oldu oğlum gelgel kaçalım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Allah sabır versin hepimize hele dediğin gibi hiç tadı olmayınca hiç çekilmiyor nazları hofff bu arada bir çene dişimizi patlattık çok şükür ellerinin içi yanıyordu zaten bir aydır belliydi belkide geçen hafta çok fazla ateşlenmesinin sebebi buydu ben yeni farkettim. tomografi çektirdikya çene bölünümde dört tane çıkmamış çene dişinin hepsi görünüyor. etin altındalar.bende endişelenmiştim acaba çokmu geç kaldık diye baktım dişler dişetinin altındalar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:inşallahhhhh
yapma boşver bende başladım bu diyete sonra eskiden yaptıkalrım aklıma geldi bide sağolsun yenoş ve beyzus aplam ve topikltekiler uyardılarda aklım başıma geldi vermesine veriyorsun ama sonra hemen kilo alıyorsun çok zor kilo veriyorsun aldığın zaman kilohatta hiç veremiyorsun tecrübe ile sabittirr:1no2:
ben hiç uyuyamazdım onu yatagına yatırmadan hepte ortada yatırırdım ama bi konuda şanslıydım uyumazz uyumaz uyudumuda uynamazdı gece kalmalarımız en fazla 3 kere olurdu ama ilk altı ay gece uykusu yoktu bir sene boyunca öğleden sonra kalktım zor toparladık kendimizi yani sabah 8 9 gibi uyuyunca ancak kalkabiliyorsun millet o saaatte uyanırken ben o saatte uyuyordum kaydirigubbakcemile3bize hiçbiryerde uyku uyuyamama problemimiz vardı daha yeni gittiğimiz yere yatağımızıda götürmemeye başladık koca dana oldu halaa yatağını arar yoksa ya çok geç uyur çokta erken uyanır öğlen uykusunuda zorla yatırırım hoff buda geçer inşallah :Saruboceq:
inanılmaz derecede midem kazınıyor anlam veremedim gitti yiyorum ve doymuyorum tekrar yiyorum yarım saat sonra yine açım yine açımmm kesin diyetteyim düşüncesinden oluyor bunlar
ben diyette değilim ben diyette değilim ben diyette değilim sadece düzenli beslenmeye çalışıyorum oldumu
Başka bir siteden çaldım..:jeyyar:
Benim yerime yapsın belki zayıflarım diye düşündüm..
Ne ben zayıflıyorum, nede bizim hatun...Bu arada Adile naşit'e benziyor sanki..:roflol:
valla ben dayanamıyordum neden 200 kilo olmadım biliyormusun. kızım oğlan çocuklarına taş çıkartacak kadar yaramaz ve huysuzdur. beni hiç oturtmaz. ve bir iki ay öncesine kadar gecede uyutmazdı.
ah bendede basen ve bacak alt tarfı şiş balon gibiyim.
şuan göbeğim azıcık nerdeyse yok gibi ama bir basen var evlere şenlik
allahım sanki o kadın gitmiş yerine yenisi gelmiş.
nasıl gaz geldi
allahhh kim tutar seni kilolar güle güle
hoşgeldin
çok sevindim. süpersin
şekeri olmasa ama sırf şeker canım. senden daha şeker olamazlar ama
şimdi gitmiyorum ama diyeti biraz kalorisini azltarak uyguluyorum. sonuçta o diyeti bana 105 kilo iken vermişti.
zayıflamak insanı daha genç gösteriyor valla. devam devam seney öğrenci sanarlar.
ahhh canım hepimiz aynıyız. burda zayıf yokki veririsin ne olacak istemen yeter.
kilo verince o uyuşukluk gidiyor. enerji geliyor az kilo versende faydası var.
bende sporu bıraktım kilo aldım. bırakmamak lazım.
geçmiş olsun canım benim kızda 4 aylıkken dönüp koltuktan düşmüştü ödüm patlamıştı. ama bebklere kolay kolay birşey olmuyor.
vitamin eksikliği olabilir. tansiyon olabilir yada çok aç kalırsan şekerin düşerse olabilir. biraz vitamin al. bence geçmiş olsun canım
anam biraz önce bi üyenin rütbesine okudum çok hoşuma gitti.. şöyle yazıyor:
şimdilik OBEZ yaza LOPEZ :roflol: :roflol:
sağol canım ,bende uyumadımı salıncakta sallıyorum uyuyuyunca alıp yerine yatırıyorum ama
aman çok zor anne olmak gerçekten ama bir gülücüğü herşeye değer kuzumun
kızlar çay kahveyide şekersizmi içiyorsunuz?
ben sabah beri iki fincan çay içtim 2 şekerden 4 küp şeker etti(
5 günde sadece 1 kilo kaybetmişim ve oda muthtemelen sudur. Moralimi bozmadan devam edeceğim.Bir beş gün daha geçtiğinde ne olacak bakalım.
alllah kolaylık versin zeynep abla benim eşimde felç geçirdi kısa süre yattı iyleşti ama bana ömür gibi geldi. çok zor allahım şifasını versin
alllah kolaylık versin zeynep abla benim eşimde felç geçirdi kısa süre yattı iyleşti ama bana ömür gibi geldi. çok zor allahım şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?