Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de çok düşürdüm çocuğu, Allah korusun hepimizin evladını
çok kalkıyor gece saat başı
emzirmek için yanıma alıyordum, emzirirken ben uyuyunca oda dönüp düştü bu bir kaç kere olunca karyolasının ön parmaklıklarını kesti eşim, bitiştirdik bizim yatağa çok rahat oldu böyle

anam biraz önce bi üyenin rütbesine okudum çok hoşuma gitti.. şöyle yazıyor:

şimdilik OBEZ yaza LOPEZ :roflol: :roflol:

sabah normal kahvaltı
2dilim ekmek peynirli yumurtayla bitti zaten sonra kalmadı yemeye ekmek öyle olunca bişide yiyemedimmafoldumben

5gün diyetini yapamıyorum evdekiler destek olmuyor sinirden ağlıyasım geldi olmuyor işte veremiyorum hep şişko kalcam işte

öyle umutsuz olma canım , bence çok iyi kilo veriyorsun, yediklerine dikkat et bırakma yeterki
ben 90 dan aşağıya düşemiyorum bir türlü

derin çok geçmiş olsun

hoşgeldin canım bende yatak odasında yattığım zaman yatağını bizim yatağa birleştiriyorum çünki gecede kaç sefer emziğini düşürüyor veriyorum. yoksa her seferinde yataktan kalkmak çok zor oluyor .ama maalesef yatak odamızda yatamıyoruz salonda yatıyorıuz benim zillinin uyku problemleri var salıncak kurduk eve iki yatağında yatmıyorda . salıncakta salonda kurulu geceleri kalkıp sallamak zorunda olduğumuz için mecbur orada yatıyoruz şu salıncaktan kurtulduğum günleri bir görsem

sağol canım ,bende uyumadımı salıncakta sallıyorum uyuyuyunca alıp yerine yatırıyorum ama
aman çok zor anne olmak gerçekten ama bir gülücüğü herşeye değer kuzumun
kızlar çay kahveyide şekersizmi içiyorsunuz?
ben sabah beri iki fincan çay içtim 2 şekerden 4 küp şeker etti (

selam kızlar nasılsınız ben kötüyüm ya diyete başladığımdan beri bir yeme isteği geldiki sormayın çok kötü birşey yaptım az önce ekmeğe yağ sürüp yedim utanıyorum kendimden ağlayacağım şimdi ufff çok pişmanım ama kendimi durduramıyorum midem deli gibi kazınıyor ndn böyle oldu yaaa diyetten önce bile bu kadar yeme isteği yoktu bende yardımmmm lütfeeen

kaydirigubbakcemile3

ben katlarım kızımda güya katlıyor üstü üste yığar hepsini hadi baştan.
:roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin ablacımm a.s.ne güzel bi aplamız daha oldu :sm_cool:bu arada geçmiş olsun Allah kolaylık versinunutkanlık başladı demişsin ablacım geçen bir belgesel izlemiştim ezberlenmiş şeyleri tekrar alzheimer hastalığını hem önlüyor hemde gelişmesini engelliyormuş sen 52 yaşındaysan abide daha gençtir biraz beyin jimnastiği yapmak gerekiyor herhalde gerçi bu her yaşta olması gerekiyor ya yerimsenibenAllah kolaylıklar versin çok güçlü bir kadınsınki hem bunların altından kalkkıyorsun hemde diyet yapıyorsun seni çoooooooookkkkkkkk tebrik ediyorummm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada adaşız bende zeynep olumunekankayizsmile
ay sen gel selamda verme önemli değill seni aramızda görmek bile bizi mutlu eder opuyorumnanaktan
napalım düşe kalka büyüyecekler ama olan bize oluyor heran düşecek diye benim yüreğim ağzımda saçlarım beyazladı korkudan:roflol::roflol::roflol:

asi dönemleri dimi yenoş sadece benimki değil böyle bazen öyle kızdırıyorki beni bi bakıyorum ona mum gibi oluyor rengi bile atıyor eşimde diyorki aha anne canavar oldu oğlum gelgel kaçalım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Allah sabır versin hepimize hele dediğin gibi hiç tadı olmayınca hiç çekilmiyor nazları hofff bu arada bir çene dişimizi patlattık çok şükür ellerinin içi yanıyordu zaten bir aydır belliydi belkide geçen hafta çok fazla ateşlenmesinin sebebi buydu ben yeni farkettim. tomografi çektirdikya çene bölünümde dört tane çıkmamış çene dişinin hepsi görünüyor. etin altındalar.bende endişelenmiştim acaba çokmu geç kaldık diye baktım dişler dişetinin altındalar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam biraz önce bi üyenin rütbesine okudum çok hoşuma gitti.. şöyle yazıyor:

şimdilik OBEZ yaza LOPEZ :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:inşallahhhhh

5gün diyetini yapamıyorum evdekiler destek olmuyor sinirden ağlıyasım geldi olmuyor işte veremiyorum hep şişko kalcam işte
yapma boşver bende başladım bu diyete sonra eskiden yaptıkalrım aklıma geldi bide sağolsun yenoş ve beyzus aplam ve topikltekiler uyardılarda aklım başıma geldi vermesine veriyorsun ama sonra hemen kilo alıyorsun çok zor kilo veriyorsun aldığın zaman kilohatta hiç veremiyorsun tecrübe ile sabittirr:1no2:

ben hiç uyuyamazdım onu yatagına yatırmadan hepte ortada yatırırdım ama bi konuda şanslıydım uyumazz uyumaz uyudumuda uynamazdı gece kalmalarımız en fazla 3 kere olurdu ama ilk altı ay gece uykusu yoktu bir sene boyunca öğleden sonra kalktım zor toparladık kendimizi yani sabah 8 9 gibi uyuyunca ancak kalkabiliyorsun millet o saaatte uyanırken ben o saatte uyuyordum kaydirigubbakcemile3bize hiçbiryerde uyku uyuyamama problemimiz vardı daha yeni gittiğimiz yere yatağımızıda götürmemeye başladık koca dana oldu halaa yatağını arar yoksa ya çok geç uyur çokta erken uyanır öğlen uykusunuda zorla yatırırım hoff buda geçer inşallah :Saruboceq:

Tursari'cim demek geldi beklenen dişler,demekki rahatsızlığının bir kısmıda ona bağlıymış..

Belki bizimde öyledir..zaten doktorda söylemişti çok kabarmış arka azılar diye...

Yanılmıyorsam 2.5 yaşına kadar tamamlarlar dişlerini..:)

yasaklar tatlıdır ya ondan böyle oluyor insan diyetteyim ibaresini kafandan çıkar bu senin yaşam tarzın olacak sen diyette değil sadece yaşam tarzını düzenlemeye çalışıyorsun bu arada yediğin şeylerden pişmanlık duymayıda bırak bu yemek yemenden dahada kötü haberin olsun lmaz:bide emziriyorsan dikkat etmen gerekiyor biraz normal bizler gibi diyet yapamazsın boshayallersmileama yinede şanslısın emzirmek günde kafadan 500 kalori yakıyor zaten biraz dikkat etsen bile sana yeter :lepi:

biri gelince diğerlerinde peşinsıra geliyor zaten bencede sızlanması ondan olablirboshayallersmile

inanılmaz derecede midem kazınıyor anlam veremedim gitti yiyorum ve doymuyorum tekrar yiyorum yarım saat sonra yine açım yine açımmm kesin diyetteyim düşüncesinden oluyor bunlar
ben diyette değilim ben diyette değilim ben diyette değilim sadece düzenli beslenmeye çalışıyorum oldumu

tursariciğim malesef emzirmiyorumm ve 112 kiloyum nsl gidecek bu kilolar yaaaaa

birden yediğin herşeyi bırakamıyorsun tabiki önce porsiyonlarını küçült ve sonrada yavaş yavaş sana gereksiz olanları listeden çıkar ve son olarakta san tavsiye edeceğim şey kahvaltını sıkı yap ama poğacadır börektir falan değil güzel bol yeşillikli bir kahvaltı kepek ekmekli öğlende karbonhidrat alımını sonlandır akşamda en geç 7 de ymek yemeği bitir ama en hafif yemeğin akşamki öğününde olsun ekmeği sadece sabah kahvaltıda kullan diğer öğünlerin ekmeksiz olsun yatana kadar biraz meyve yada kuru meyve yada fındık biraz ceviz ye en son eğer aç hissedersen yada hissetmesende olur bir bardak süt iç hem rahat uyursun hemde gece alınan kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyor buna uy hem aç kalmazsın hemde sağlıklı beslenmiş olursun ben hiç açlıktan öldüğümü hatırlamıyorum gerçi bıraz ağır kilo veriyorum ama bu benim yanlış yaptığım diyetler yüzünden sonrada yaşadığım bir problem ama bunuda aşıcam inşallah zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bugün kendine izin ver ama abartma yinede dikkatli ol bide regl dönemin yaklaştıysa olur mutlaka buda bir bardak süt iç yada portakal suyu iç taze sıkılmış buda durduruyor bu hissi bu kadarda sıkıntı etme lütfen bak burda 150 kilo olanlar bile vardı sıkılmadan diyetlerini yaptılar kilo vemeye başlayınca sende rahatlarsın yerimseniben

benim oğlum 7 aylık ama hala diş falan yok

kimi çocuklar bir yaşına kadar diş çıkarmayabiliyorlar merak edicek bişey yok bunda yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…