Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar geçmiş olsun canım

şekersiz içsen yada tatlandırıcı koysan dah iyi olur.

kaç kalorilik diyet yapıyorsun eğer az yersen kan şekerin düşer ve sürekli aç hissedersin ben 105 kilo iken diyetisyen bana 2100 calorilik diyet vermişti.

benim oğlum 7 aylık ama hala diş falan yok

benim kızın 8 aylıkken ilk 2 dişi birden çıktı bazı çocuklar geç çıkarıor ama geç çıkaran çifter çifter çıkarıyor. mesela küçük azıların 4 ü aynı anda çımıştı

hala uyku problemi var bizdede. ama alahtan artık çingene beşiği yok bugün ben 1 saat uğraştım uyumadı mecburen iş saati geldi çıktım babasıda 1.5 saat daha uğraşmış ancak uyumuş.

ay işalla. bana 25 gösteriyon desinler bu bana yeter. geçen gün 42 beden bi pantolonumu denedim ve içine sığdım. az kaldı bakalım. güzel kıyafetklere hücum edicem

süpersin ah birde ben 42 ye girebilsem

amin..darısı başıma.bu arada ayağın nasıl?YA çocuklar benim internet çok yavaş.bu vodafon başıma bela oldu.hiç çekmiyor.yarın eşimin doğum günü.inşallah bir mucize olur da iyileşir.

çok sağol ablacım. bugün hiç oturmadım şişti ayağım biraz acıyor. dr. basma dedi güya ama olmuyor işte. yarın pansumanda ne diyecekler bakalım.
bu arada eşin için aklıma geldi benim eşimin kolunda gözünde hasar kalmıştı. şimdi yeni buldu akupunktur iyi geliyormuş daha iki seans gitti ama artık elim titremeden kızıma su içirebiliyorum diye seviniyor.

bugünkü menüm
sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates salatalık
2 zeytin

öğle:
döner
1 dilim ekmek
kızımın pidesinden 1 dilim kadar yedim:kedi:

akşam:
3 köfte 4 yk pilav

şimdi 5i bir arada çay içeceğim
bugün ara öğünde yiyemedim. koşturdum durdum

yeme canım ya. ben de doğumdan sonra o haldeydim. ayrıca tatlıyı çok yemek de bağımlı yapıyor. bence herkes mutlaka diyetisyene gitmeli. mutlaka

ben doğumdan sonra üç ay baklavayla yatıp baklavayla kalktım ama ben hayatım boyunca en fazla oda aç karnına olucak 2 taaaaaaaaaşşşş çatlasın üç dilim yemişken nerdeyse içine düşüyordummm kafamçokkarıştıama sonra geçti boshayallersmileamannn iyikide geçmiş

maviş83 aklıma geldi bende diyete ilk başladığımda doynuyordun sürekli midem kazınıyordu beyaz lahana varya sertlerinden aldım acıktıkça ondan yedim mideni şişiriyor doyuruyor. ben severim çiğ lahanayı yiyebilirsen dene

birde kendine bol yağsız salata yap yağ yoksa bir leğen ye

bol su iç 3 litre içmen lazım kilolu olanlara 2litre yetmiyormuş dr. söyledi. çay su yerine geçmiyor bilesin

ara öğünlerde 2 tane meyve yiyebilirsin. ara öğünleri atlama şekerin düşmesin miden kazınmasın.

dr. un aban 105 kilo iken verdiği diyet
sabah:
2 dilim ekmek
2 dlim peynir
2-3 zeytin
yeşillik serbest

ara: 2 meyve

öğle:
12 yk sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
sınırsız yağsız salata
3 dilim ekmek

ikindi: 1 dilim peynir
2 dilim ekmek

akşam:
3 köfte kadar et yada 12yk kurubaklagil
sınırsız yağsız salat
3 dilim ekmek

gece yatmadan 1 saat önce: 1 su bardağı yoğurt
1 dilim kmek

süt yerine yoğurt olabilir.
1 dilim ekmek 2 yk pilav yada makarna eder

bu diyetle ilk hafta 2 kilo verdim dr. az dedi spor yapmamıştım spor yap hepsini ye dedi yemezsen vermezsin dedi.

herkese özel olmalı diyet ama en azından herkes düşük kalorili yapmamalı kiloya göre miktar değişiyor. sadece bunu için yazdım diyeti.
az yenirse indan doyamaz saldırır biliyorum

ay valla beni bıraksınlar ben yarım teepsi yerim
offfff

bugün yediklerim
Sabah:kahvaltıdan önce iki bardak sıcak su ve bir kaşık sirke
kahvaltıda üç dilim peksimet haline gelmiş kepek ekmeği biraz peynir ve maydonoz ve domatesli salata bolll olanından zemuszemus üç fincan yeşil çay bir haşlanmış yumurta

Öğlen:Bir bardak sıcak su ve sirke ıki kaşık yoğurt ve ıspanak

Ara:çilek bide bir parça çikolata

Akşam: Küçük bir uskumru balık (oğlumdan arta kalanlarkaydirigubbakcemile3)

Ara:çileeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk (ya bende biraz manyaklık derecesinde çilek hastalığı var ama kendimi çilek yemeğe başladığımdan beri çok zinde hissediyorum netten okudum antioksidan etkisi varmışp ve hastalıklarada savaş açıyormuş tam bana göre okuyunca anladım yenoşş ve diğer bebiş sahipler bolbol yedirin çilek çoçuklarınıza dipnot:çilekte hormon olmazmış işte makaleden bir parça
Emiralem Belediye Başkanı Birol Kahraman, çilek ve kivinin çekirdeklerinin dışarda olduğu tek meyve olduğunu belirterek, 'Zaten bu yüzden çileğe hormon uygulamak imkansız' dedi. Bilimadamlarına göre ızmir'de yetiştirilen çilekte hormon yok. Çukurova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Nurettin Kaşka, Prof. Dr. Aksen Özgüven, Doç.Dr. Nurgül Türemiş ve Prof. Dr. Sevgi Paydaş imzalı bildiride, 'Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde yaygın olarak yetiştirilen çilek çeşidi, meyve eti sert, koyu kırmızı renkli ve oldukça iri meyveler oluşturan Camarosa çilekleridir. Bu özellikler bu çeşidin kendi özelliğidir. Verimi arttırmak ya da meyve tutumunu sağlamak için de kesinlikle hormon kullanılmamaktadır' dendi
neyse çok uzattım işte beyleeee )not çilek hastası

Son düzenleme:
ben haftalık tartılıyorum artık. tartıyı kaldırıyorum dolabın üstüne. aksi halde moralim bozuluo

valla ben hergün bazen günde bir iki kere tartılıyorum ben tartılınca motive oluyorum iyi çıkarsa seviniyorum dahada gaz geliyor kötü çıkarsa bak dikkat et diyorum yada sporu biraz fala yapıyorum.

afiyet olsun bende çok severim çileği. çilekte hormon olmadığını bende biliyorum.
ama kızım yemez çekirdeği ağzıma geliyor diye tükürür suyunu sıkarım yemez
zaten benimki meyve yemez. oldum olası meyve yemeye 14 aylıkken başladı suyunuda içmez 14 aylık olana kadar ağzına sürmedi. sonra kavanoz meyvesi yedi şimdi sadce portakal suyu içiyor. başka meyve yemez. yaz gelince 2-3 üzüm tanesi yedi diye göbek atarım. offfff bukız beni deli ediyor. analık zor

Bugünkü menüm..

SABAH: 2 dilim kepek ekmek,6 zeytin,Peynir,bir çay kaşığı bal..

ARA: 8 fındık,4 çilek,yeşilçay..

ÖĞLEN: Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye,bir dilim kepek ekmek,yeşil salata..

ARA: Bir dilim kepek ekmek,bir dilim köy peyniri,kahve

AKŞAM: 3 kaşık bezelye,3 kaşık yoğurtlu semizotu..

30 dk.yürüyüş
leslie 3 mile
80 mekik..

benim için de çalsana bidene

Nasıl bişey istiyosun..??

Baktınmı, kk.da güzel avatarlar oluyor..

Bende avatar hastalığı var..Sürekli değiştirmek isterim..MSN avatarımda öyleydi,şimdi uzun zamandır ben ve iki meleğim varız..Eşim bazen bozuluyor ama çaktırmıyor,arada sadece ikimizi ekliyorum...
yerimseniben

yeme canım ya. ben de doğumdan sonra o haldeydim. ayrıca tatlıyı çok yemek de bağımlı yapıyor. bence herkes mutlaka diyetisyene gitmeli. mutlaka

Kesinlikle katılıyorum,özellikle bizim gibi obezler kesin profesyonel yardım almalılar..

Tek başına yada komşu teyzenin tarifleriyle olmuyor...

En azından işin tekniğini alıyosun,kalori hesabı yapmayı öğreniyosun,neyi neyle yemen ne kadar yemen gerektiğini öğreniyosun...

Ben mesela listeme birebir uymuyorum..Ama dengelemeyi öğrendim..

Birde hiç lıght ürün yok listemde, sadece süt gruubum yarım yağlı,ben sadece sütü yarım yağlı içiyorum onun dışında peynirim ve yoğurdum eve alınandan..

bu saate kadar naptınkı hala uyumamıssın bursalı lülülülülülü

canım yaa benim kızım çok geç uyuyo ne yaptıysak düzene girmiyo inatla sabah 4 buçuk 5 gibi uyuyo o yüzden sabahlıyorum bende

ay valla beni bıraksınlar ben yarım teepsi yerim
offfff
bende yerim vallahi dün güne gittim tatlıya hayır demedim yaptığım yarım saatlik leslie bile kurtaramadı beni bu sabah tartıda. ki akşam yemeği yemedim cacık ve yağsız salata yedim
afiyet olsun canım bende çok severim birde kirazı .. bende geçen sene bu zamanlar 7 aylık hamileydim her pazarı bütün pazarlara giderdim sırf çilek almak için
valla ben hergün bazen günde bir iki kere tartılıyorum ben tartılınca motive oluyorum iyi çıkarsa seviniyorum dahada gaz geliyor kötü çıkarsa bak dikkat et diyorum yada sporu biraz fala yapıyorum.
bende canım her sabah tartılırım sonuç iyi ise sevinirim kötü ise daha dikkatli olurum ogün

çilek benim ne problemim varsa çözdü valla.. o kadar mutluyum ki çilek çıktığından beri kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar.. nasılsınız ?
yarın sabah tartılcam bende bakalım umudum var bu hafta :)

günaydın canım ben çok iyiyim bugün :sm_cool:

gnydin hanimlar sizi coook severek okuyorum tatli bagimliligindan bahsedilmis bende nutella bagimlisiydim ama anormal sekilde bütüün günüm nutella ile geciyodu ay canimmi sykyliyodu yagli bi nutellali ekmek
canim tatlimi cekti yagla nutellali ekmek kahvaltida desen öyle tam bi bagimliydim ama yaklasik 3haftadir yok evimde ilk ik gün valllahi billahi sadece nutellayi düsünerek gecirdim olsaydida bi dilim yeseydim bi ka$ik alsaydim cok sükür atlattim bagimliligimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…