tursari sağol canım .benim kızımda daha 5 aylıktı drun muayene masasından düşmüştü hemde betona daha minicikti hayatta unutmam ogünü. ki yine bişey olmamıştı.o yüzden evde düşünce pek panik yapmadım
sağol canım
hoşgeldiniz ablacım eşinizede geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
candy sağol canım sorma okadar korktumki . tomografi çeklimek için bebeği uyutupgetirin dediler kocaman makinenin altında yatıyor yavrum makineden gelen o sesler filan çok kötüydü. elimden bişey gelmiyor bende dışarıdan yavrumu izliyorum
tekrar geçmiş olsun canım
sağol canım ,bende uyumadımı salıncakta sallıyorum uyuyuyunca alıp yerine yatırıyorum ama
aman çok zor anne olmak gerçekten ama bir gülücüğü herşeye değer kuzumun
kızlar çay kahveyide şekersizmi içiyorsunuz?
ben sabah beri iki fincan çay içtim 2 şekerden 4 küp şeker etti(
şekersiz içsen yada tatlandırıcı koysan dah iyi olur.
selam kızlar nasılsınız ben kötüyüm ya diyete başladığımdan beri bir yeme isteği geldiki sormayın çok kötü birşey yaptım az önce ekmeğe yağ sürüp yedim utanıyorum kendimden ağlayacağım şimdi ufff çok pişmanım ama kendimi durduramıyorum midem deli gibi kazınıyor ndn böyle oldu yaaa diyetten önce bile bu kadar yeme isteği yoktu bende yardımmmm lütfeeen
inanılmaz derecede midem kazınıyor anlam veremedim gitti yiyorum ve doymuyorum tekrar yiyorum yarım saat sonra yine açım yine açımmm kesin diyetteyim düşüncesinden oluyor bunlar
ben diyette değilim ben diyette değilim ben diyette değilim sadece düzenli beslenmeye çalışıyorum oldumu
kaç kalorilik diyet yapıyorsun eğer az yersen kan şekerin düşer ve sürekli aç hissedersin ben 105 kilo iken diyetisyen bana 2100 calorilik diyet vermişti.
benim oğlum 7 aylık ama hala diş falan yok
benim kızın 8 aylıkken ilk 2 dişi birden çıktı bazı çocuklar geç çıkarıor ama geç çıkaran çifter çifter çıkarıyor. mesela küçük azıların 4 ü aynı anda çımıştı
canım bizimki çok afedersin çingene beşiği tarzı tavana asılı aslında sallanan sepeti var birde yatağıda hafif sallanıyor ama fayda etmedi bizim kıza ne yapalım geçecek inşallah.evet bir gülüşleri dünyalara bedel
ayyyyy demekki büyüselerde sorun artıyor yenayı ve seni dinledikçe ben yok yok ikinciyi doğurmayacağım . bende yaz sonuna kadar zayıflayıp 2 ye hamile kalmayı planlıyorum ama huysuz kızım o zamana 2 yaşına gelmiş olacak yeni bir bebek ben doğru manisaya ama kardeşsizde olmaz diyorum ortada kaldım allah hayırlısını versin inşallah
demekki sizdede var uyku problemi aayyyyy çok zor yaaa ben eve hapis oldum vallahi bizimki evde sepeti ayrıyetten yatağı olmaasına rağmen salıncak kurduk evin ortasına aonda deli gibi sallanarak uyuyor ama nasıl uyumak popo havada kafa yastıkta yada salıncağın içinde oturarak sallanırken sersemliyor kafa düşüyor yastığa . çok çekiyorum bu uykudan ben . uykusu geliyor zırıl zırıl zğlıyor yinde yapacağından geri kalmıyor.saat 9 da uyuyor akşamda hiçbiryere gidemiyorum gündüzde öğle uykusu var yine çıkamıyorum bizimki bebek arabasında bile uyumuyor . demekki 2 yaşına geldi hala geçmedi uyku sorunları bende yaşına gelsin geçer diyorlar dört gözle bekliyordum yaşınısenağlamasenağlamasenağlama
hala uyku problemi var bizdede. ama alahtan artık çingene beşiği yok bugün ben 1 saat uğraştım uyumadı mecburen iş saati geldi çıktım babasıda 1.5 saat daha uğraşmış ancak uyumuş.
ay işalla. bana 25 gösteriyon desinler bu bana yeter. geçen gün 42 beden bi pantolonumu denedim ve içine sığdım. az kaldı bakalım. güzel kıyafetklere hücum edicem
süpersin ah birde ben 42 ye girebilsem
amin..darısı başıma.bu arada ayağın nasıl?YA çocuklar benim internet çok yavaş.bu vodafon başıma bela oldu.hiç çekmiyor.yarın eşimin doğum günü.inşallah bir mucize olur da iyileşir.
çok sağol ablacım. bugün hiç oturmadım şişti ayağım biraz acıyor. dr. basma dedi güya ama olmuyor işte. yarın pansumanda ne diyecekler bakalım.
bu arada eşin için aklıma geldi benim eşimin kolunda gözünde hasar kalmıştı. şimdi yeni buldu akupunktur iyi geliyormuş daha iki seans gitti ama artık elim titremeden kızıma su içirebiliyorum diye seviniyor.