:) canım yok bırakmadım diyeti güzelim sadece oturtamadım henüz yani makarna kaçırdım ama akşam yemeyeceğim bişey belki meyve yerim. ben de zaman zaman korkuyorum ya verdiklerimi geri alırsam da her şey boşa giderse diye ama yok öyle çılgınca bir diyet bozma dururmum yok sadece sınav zamanı yedim. bu hafta cumaya çizelgeye yetişsem yeter sonra tam gaz devam ederim..hyr dilenci hyr olmaz aa ne okulu ne bitmesi verdiğin kiloları geri mi almak istiyorsun bırakması kolayda vtekrardan vermesi çok zor be gülüm yapma kendine bunu yazık bak 30 kilo vermişsin dile kolay (inş. bende o günleri görürüm)yapma diyetini bozma bak sendin aliba sınavlar yüzünden aldım diyen dahada fazla almadan diyet ve derslere geri dön çabuk
kızlar merhaba kaç zamandır uğrayamadım .5 gün 5 çeşit dieyi yapıyorum .az önce patateslerimi yedim naneli pul biberli.zalimi burdasın senin diyet nasıl gidiyor kaçıncı gündesin.
dilencim de gelmiş.sınavlardan uğrayamamıştı sanırım
strese giriyorum ya insan sürekli kilosunu düsünürmü???? nasil vercem ne gibi bi zamanda vercem ne zaman verdigimi anlicam ne zaman etrafimdakiler farkedecek?? sorular sorular sorularrrrrrr offoofff keske bu kadar yiyipde kilo almasaymisim keskeeee keskeeee cok üzgünüm yaaaa
kızlar merhaba kaç zamandır uğrayamadım .5 gün 5 çeşit dieyi yapıyorum .az önce patateslerimi yedim naneli pul biberli.zalimi burdasın senin diyet nasıl gidiyor kaçıncı gündesin.
dilencim de gelmiş.sınavlardan uğrayamamıştı sanırım
afiyet olsun faydalı olur diyetin inş.
doktora gittim üşütmemişsin bişiyin yok dedi demekki regl olcam bugün yarın 24ündeydi ama ohaoldumsmile:kedi:
koy cnm çizelgeni niye ve kimden utanıyorsun zaten kendimize güvenmemiz önemli öncelikle
saferan ha 140 ha 130 ha benim gibi 110 ne fark eder anam bende yapcamda ugrasiyom cizelgeyi yapmayi filan iste ya. ben hedefimi real tutmak istiyorum hemen 60kilo olmak istiyorum demicem ilkin yavas yavas ilkin bi 20 kilo vermek istiyorum ondan sonrasi allah kerim
Canım,almak istediğin avatarın üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmında adres var hıhh..:)) işte onu kopylalayıp yapıştırıyorsun,http falan filan bişeyler yazııyo,önce onu siliyosun sonra yapıştırıyosun...
merhabalar
yenı gırebıldım fırsat bulamadım bır turlu
oncelıkle hosbulduk bonus moralını bozma hep beraber zayıflarız bırbırımıze destek olursak basamayacagımız sey yok bence
bugun yedıklerımı yazayım
sabah:1 dılım ekmek,1 parca peynır,3 zeytın ,1 domates(buyuk boy),1 cay
oglen:2 kucuk pogca
4:00:1 dılım ekmek 1 domates bıraz peynır 1 zeytın(favorı yemegım)
7:00:2 ceviz
8.30:yarım tabak ıspanak yogurtlu ve 1 dılım ekmek,1 yesıl bıber
aslında 1 kucuk tabak doldurdum ama yarısıı yıyebıldım canım ıstemedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?