Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hyr dilenci hyr olmaz aa ne okulu ne bitmesi verdiğin kiloları geri mi almak istiyorsun bırakması kolayda vtekrardan vermesi çok zor be gülüm yapma kendine bunu yazık bak 30 kilo vermişsin dile kolay (inş. bende o günleri görürüm)yapma diyetini bozma bak sendin aliba sınavlar yüzünden aldım diyen dahada fazla almadan diyet ve derslere geri dön çabuk

kızlar merhaba kaç zamandır uğrayamadım .5 gün 5 çeşit dieyi yapıyorum .az önce patateslerimi yedim naneli pul biberli.zalimi burdasın senin diyet nasıl gidiyor kaçıncı gündesin.
dilencim de gelmiş.sınavlardan uğrayamamıştı sanırım

:) canım yok bırakmadım diyeti güzelim sadece oturtamadım henüz yani makarna kaçırdım ama akşam yemeyeceğim bişey belki meyve yerim. ben de zaman zaman korkuyorum ya verdiklerimi geri alırsam da her şey boşa giderse diye ama yok öyle çılgınca bir diyet bozma dururmum yok sadece sınav zamanı yedim. bu hafta cumaya çizelgeye yetişsem yeter sonra tam gaz devam ederim..

geldim canım bitti vizeler. sen şu zor diyeti yapıyorsun sanırım kolay gelsin. aslında bi kaç gün ben de öyle bişey yapsam iyi olacak.mafoldumben

güzel sözleriniz icin tskler arkadaslar ama elimde degil iste bazen co$uyosun duygularina yenik düsüyosun ve neden diye soruyosun kendine.... keske kilo almasaydim ne güzel zamaninda 90kiloydum valla ben cok mutluydum 90kilomla

doktora gittim üşütmemişsin bişiyin yok dedi demekki regl olcam bugün yarın 24ündeydi ama ohaoldumsmile:kedi:

ahh canım o herkesin derdi bende kafama çok vuruyorum ama ne fayda....:çok üzgünüm: neyse bence önümüze bakalım moral bozmayalım birbirimize destek olalım utanmadan çizelge koycak duruma gelsem yeeteer hihoyyyt hihoyyyt

afiyet olsun faydalı olur diyetin inş.

koy cnm çizelgeni niye ve kimden utanıyorsun zaten kendimize güvenmemiz önemli öncelikle

koy cnm çizelgeni niye ve kimden utanıyorsun zaten kendimize güvenmemiz önemli öncelikle

ben 141 dim 139 oldum 130u devirsemde öyle yapsam çizelge daha iyi olur diyorum yada şimdi yapsam daha bi sorumlumu davranırım sence

saferan ha 140 ha 130 ha benim gibi 110 ne fark eder anam bende yapcamda ugrasiyom cizelgeyi yapmayi filan iste ya. ben hedefimi real tutmak istiyorum hemen 60kilo olmak istiyorum demicem ilkin yavas yavas ilkin bi 20 kilo vermek istiyorum ondan sonrasi allah kerim

doğru dedin valla olay ortada kimden neyi saklıcam demi yarın geniş bi zamanda ypim şöyle anlı şanlı çizelge de herkese kapak olsun dimi ama:lepi::lepi::lepi:

bu akşam burda kimsecikler yok dizide yok nerde bu millet nerde bu devlet..

saferan ben vardimda cizelgeyle ugrasiyodum beceremedim tabi :))) neyse

sen bu yüksek kiloya nasi ulastin? beni sorarsan ben ilkin sporu biraktim yeme düzenim degisti nutella bagimlisi oldum hamile kaldim 20kilo aldim sonuc nah ortada :) 110 kilo

BEYZUS'um izledinmi Ezeli'ini..?

Benim yeni favorim türk malı manyak dizi ya... Öldüm gülmekten bugün..:)) Aklım bi yandan Ezelde tabii o ayrı,sayelerinde yine bi ton ütü yaptım..:))

Nekkaaddann mikemmel bir dizi...:roflol::roflol:

tesekkurler yena bide boyle deneyeyım bakalım basarabılecekmıyım

merhabalar
yenı gırebıldım fırsat bulamadım bır turlu
oncelıkle hosbulduk bonus moralını bozma hep beraber zayıflarız bırbırımıze destek olursak basamayacagımız sey yok bence
bugun yedıklerımı yazayım
sabah:1 dılım ekmek,1 parca peynır,3 zeytın ,1 domates(buyuk boy),1 cay
oglen:2 kucuk pogca
4:00:1 dılım ekmek 1 domates bıraz peynır 1 zeytın(favorı yemegım)
7:00:2 ceviz
8.30:yarım tabak ıspanak yogurtlu ve 1 dılım ekmek,1 yesıl bıber
aslında 1 kucuk tabak doldurdum ama yarısıı yıyebıldım canım ıstemedı

Poaça dışında menün güzel canım...

spor yapamıyosun sanırım geçmi çıkıyosun işten..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…