Poaça dışında menün güzel canım...
spor yapamıyosun sanırım geçmi çıkıyosun işten..??
di mi yahu.. dedim kaç çıkacak acaba.. ben 133 kiloydum vaktiyle bilmiyorumkismile utandım şimdi :kedi:
pöhöhöhöhöyt 2. olmuşum.:dance:
Selam hanımlar,
Ben hastayım yamulmuş durumdayım..Üstüne her ay yinelenen gecikmeli reglimde bana cee dedi,tuzu biberi oldu..
kızlar bugün tartıldım 90.5 çıktım.kahvaltıdan sonra kayınvaldem geidi bana çok şık pembeli kapri takım almış açtım baktım çok hoşuma gitti ama bozuldum ufak geldi gözüme xl bedeni ben normalde 3xl giyorum ama o bile zor oluyordu bu bana dar gelir anne dedim yok kızım sen giy iyice eridin dedi ümitsizce gittim giydim tam oldu sarı papatyam benim diye sevdi beni kıyamam ben ona çok seviyorum kayınvaldemi beni düşünmesi yeter
ay yenaa:asigim:
bitti sınavlar 12 derse girdim öldüm bittim. şimdi bi selam vereyim dedim sadece bu sayfaya baktım yeni gelenler var bi bakayım derken mesajını gördüm çok sevindim sitemin bile tatlı:))
yarın incelerim neler yaptınız kg verdiniz mi ben yokken:jeyyar: ben de koştumacadan dayandım makarnaya gece acıkmalarında büskivilere derken kilo aldım hemen toparlamam lazım.
arkadaşa uğradım 4 yılı geçti biz aralarını yapmıştık şimdi evleniyolar evi düzmüşler ay nası tuhaf oldum benimkine söylene söylene geldim eve:) ay ne bileyim ne anlatacağımı şaşırdım valla ilgisiz konuşuyorum ordan burdan:) birikti baya konuşacaklar:)
yeni gelenler hoşgelmişler. öpüyorum herkesia.s.
sen benimkileri dinle de daha da şasıracaksın.allah bana öylebir gelin.,daha doğrusu kız evlat verdiki valla yoluna kurban olurum.huyu güzel kendi güzel,o bana hiç görmediğim rahmetli annesinin armağanı.öyle seviyorum ki...onu görünce içime birşeyler oluyor.rabbim özene bezene yaratmış,anne baba da çok iyi yetiştirmiş.allahım nazarlardan korusun.oğlumu mutlu ediyor.oğlana da and verdim.karına yardım etmesen analık hakkımı helal etmem diye.aynı işi yapıyorlar,eve gelince de görevleri paylaşsınlar.gelinimi ezdirmem...
saferan ben vardimda cizelgeyle ugrasiyodum beceremedim tabi :))) neyse
sen bu yüksek kiloya nasi ulastin? beni sorarsan ben ilkin sporu biraktim yeme düzenim degisti nutella bagimlisi oldum hamile kaldim 20kilo aldim sonuc nah ortada :) 110 kilo
bugun canım bıraz sıkkın koltuk altım acıyor ve sankı sol goğsumde bırseyler var .gecenlerde bır akrabam meme kanserı oldu acaba kuruntumu yapıyorum dıyorum ama yarın yınede bır doktora gıdecegımsenağlama
ben bu aralar pek giremiyorum günlerdir kızım ateşli sürekli dibindeyim dr. orta kulak itihabı dedi. sanırım izin alacağım bu hafta ayağımdan dolayı sporda yapamıyorum zaten ama iyleşti sayılır aartık spora başlarım. gece atşalanir diye nöbetteyim ne uyku düzeni kaldı ne yemek düzeni abuk subuk saatlerde abuk subuk şeyler yiyorum.
gecmiş olsun acıl sıfalar dılıyorum
BEYZUS'um izledinmi Ezeli'ini..?
Benim yeni favorim türk malı manyak dizi ya... Öldüm gülmekten bugün..:)) Aklım bi yandan Ezelde tabii o ayrı,sayelerinde yine bi ton ütü yaptım..:))
Nekkaaddann mikemmel bir dizi...:roflol::roflol:
BEYZUS'um izledinmi Ezeli'ini..?
Benim yeni favorim türk malı manyak dizi ya... Öldüm gülmekten bugün..:)) Aklım bi yandan Ezelde tabii o ayrı,sayelerinde yine bi ton ütü yaptım..:))
+58745488787111484887 kez katılıyorum sana.. nekkadddaannn mikkemmmel bi yorum yapmışsın.. kaydirigubbakcemile3
bu arada sen bana sevAlcııım diyebilirsin :roflol:
ben bu aralar pek giremiyorum günlerdir kızım ateşli sürekli dibindeyim dr. orta kulak itihabı dedi. sanırım izin alacağım bu hafta ayağımdan dolayı sporda yapamıyorum zaten ama iyleşti sayılır aartık spora başlarım. gece ateşlenir diye nöbetteyim ne uyku düzeni kaldı ne yemek düzeni abuk subuk saatlerde abuk subuk şeyler yiyorum.
+58745488787111484887 kez katılıyorum sana.. nekkadddaannn mikkemmmel bi yorum yapmışsın.. kaydirigubbakcemile3
bu arada sen bana sevAlcııım diyebilirsin :roflol:
ay yenaa kaydirigubbakcemile3 ben de izliyorum ezel'i aralarda da türk malına baktım dilime takıldı hakkaten o replik:) hele diğer aile, kuzulara benzemeye çalışırken kadın "gökanım ne kaddan iğrennç bi aile olduk demi" dedi koptum:))))BEYZUS'um izledinmi Ezeli'ini..?
bu hafta çok iyi kilo vermişşin tebrikler canım
tebrikler
geçmiş olsun canım
ah ne güzel bayıldım valla kaynanana
hadi sınavlarda bitti gözün aydın umarım iyi gelir sonuçları
ah ne güzel valla. benim kayınvalidemde öyle diyor güya oğluna ama lafta sadece
sende bendensin spou bıraktım hamile kaldım sonuç 105 kiloydu. ama verilir mutlaka. zor olacak ama bu kilolar gidecek.
geçmiş olsun umarım kuruntudur. ama sen yinede dr. a git
sağol canım ehy orta şeker geçti sınavlar. geçmiş olsun kızın için de senin için de.ben bu aralar pek giremiyorum günlerdir kızım ateşli sürekli dibindeyim dr. orta kulak itihabı dedi. sanırım izin alacağım bu hafta ayağımdan dolayı sporda yapamıyorum zaten ama iyleşti sayılır aartık spora başlarım. gece ateşlenir diye nöbetteyim ne uyku düzeni kaldı ne yemek düzeni abuk subuk saatlerde abuk subuk şeyler yiyorum.
selam kızlar benimpcde çok büyük sorun varmış aklım sizde vallahi bir süre giremeyeceğim cuma giremezsem beni zinli sayarsınız komşudan giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?