Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Poaça dışında menün güzel canım...

spor yapamıyosun sanırım geçmi çıkıyosun işten..??

canım genelde gec cıkıyorum pilatese baslayacagım bugun kursa yazıldım ama daha baslamadım.Poğcayıda kucuk olanlardan yedım kalorılı olmasın dıye ev pogcası.yuruyus bandım bozuk bır tanır edılsın hemen yuruyuse baslayacagım
hafta sonu gunler toplantılar derken kacırmıstım bıraz 400 gram almısım hafta içi telafı etmem lazım

bugun canım bıraz sıkkın koltuk altım acıyor ve sankı sol goğsumde bırseyler var .gecenlerde bır akrabam meme kanserı oldu acaba kuruntumu yapıyorum dıyorum ama yarın yınede bır doktora gıdecegımsenağlama

di mi yahu.. dedim kaç çıkacak acaba.. ben 133 kiloydum vaktiyle bilmiyorumkismile utandım şimdi :kedi:

bu hafta çok iyi kilo vermişşin tebrikler canım

pöhöhöhöhöyt 2. olmuşum.:dance:

tebrikler

Selam hanımlar,

Ben hastayım yamulmuş durumdayım..Üstüne her ay yinelenen gecikmeli reglimde bana cee dedi,tuzu biberi oldu..

geçmiş olsun canım

ah ne güzel bayıldım valla kaynanana

hadi sınavlarda bitti gözün aydın umarım iyi gelir sonuçları

ah ne güzel valla. benim kayınvalidemde öyle diyor güya oğluna ama lafta sadece

sende bendensin spou bıraktım hamile kaldım sonuç 105 kiloydu. ama verilir mutlaka. zor olacak ama bu kilolar gidecek.

geçmiş olsun umarım kuruntudur. ama sen yinede dr. a git

ben bu aralar pek giremiyorum günlerdir kızım ateşli sürekli dibindeyim dr. orta kulak itihabı dedi. sanırım izin alacağım bu hafta ayağımdan dolayı sporda yapamıyorum zaten ama iyleşti sayılır aartık spora başlarım. gece ateşlenir diye nöbetteyim ne uyku düzeni kaldı ne yemek düzeni abuk subuk saatlerde abuk subuk şeyler yiyorum.

Son düzenleme:

gecmiş olsun acıl sıfalar dılıyorum

ben çıkıyorum kızlar biraz yatayım uykusuzluktan ölüyorum herkesi öptüm
bir süre giremiycem sanırım citole beni izinli yaz dedim. haberiniz ola

ay ewet süper ya bide cumaya kalsa var onada baktım:icecream:

+58745488787111484887 kez katılıyorum sana.. nekkadddaannn mikkemmmel bi yorum yapmışsın.. kaydirigubbakcemile3

bu arada sen bana sevAlcııım diyebilirsin :roflol:

Günaydınnnn,

Nekaddann ıssız bir yer oldu burası.. :1shok:
Tüm hatunlarımız zayıfladı kanımca,izinli olanlar arada bir uğrasın,izinde neler yaptıklarını anlatsınlar bari..:roflol:

Çok geçmiş olsun kuzuya..
Ateş bayağı endişelendiriyor insanı..

Sende takma yemek durumunu kızın iyileşsin yine düzene girersin,ister istemez konsantre olamıyosun tabii..

+58745488787111484887 kez katılıyorum sana.. nekkadddaannn mikkemmmel bi yorum yapmışsın.. kaydirigubbakcemile3

bu arada sen bana sevAlcııım diyebilirsin :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

zalimi,avatarında pek kokoş..:)))

Tam beyzus'luk yani..:))

selam kızlar benimpcde çok büyük sorun varmış aklım sizde vallahi bir süre giremeyeceğim cuma giremezsem beni zinli sayarsınız komşudan giriyorum

ay yenaa kaydirigubbakcemile3 ben de izliyorum ezel'i aralarda da türk malına baktım dilime takıldı hakkaten o replik:) hele diğer aile, kuzulara benzemeye çalışırken kadın "gökanım ne kaddan iğrennç bi aile olduk demi" dedi koptum:))))

sağol canım ehy orta şeker geçti sınavlar. geçmiş olsun kızın için de senin için de.
selam kızlar benimpcde çok büyük sorun varmış aklım sizde vallahi bir süre giremeyeceğim cuma giremezsem beni zinli sayarsınız komşudan giriyorum

allah iyiliğini versin pc de ne gibi bir "çok büyük sorun" oluyo ay:)) hallediver de özletme kendini bebişi öp yerimeŞeniz

tebessüm77,canım geçmiş olsun.inşalla en kısa zamanda yavrrun da sende iyileşirsin.
Derin:canım senin de PC ye acil şifalar,sizde benim internete dua edin.çünkü müşteri hizmetlerinden fayda
yok,

dilenciii,mucukss..opuyorumnanaktan
yememğimi yiyip gelicem,patlıcan yemeği yaptım..(etsiz)

Son düzenleme:
Sanırım Bonus dün yine kaçırdı..Sadece patlıcan salatası yemedi,kaydirigubbakcemile3bugün uğramadağına göre.-tatlicadiarzu-.

kızlar merhaba benimde yoğun geçen günlerimin ardından burdayım dün kızımı dr götürdük bugünde götürücem inşallah rejimi biraz astım gibi aslında pek yemiyorum ama sporda olmayınca bişeye benzemiyo spor yaptığında 5 gün sonra vucudunda o sıkılık başlıyo 15 kilo verdim nerdeyse 65 günde herkeze soruyorum sarkan yerin varmı diye bunuda spora bağlıyorum
inşallah bugün yaparım :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…