Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilenci sagol dinledim cok ho$du valla :)
ne demek efendim beğenmenize sevindim:)

Sen öyle san..Mezun olduktan sonra dersin vayy be bi zamanlar 90 lık bi yena vardı,hakket doğru demiş...:jeyyar: :roflol:

bilmiyorum valla artık özlersem de bi daha okurum zaten bundan tat almadım bi üniversite daha okurum:)

şimdi listeyi gördüm ben de mi yokum ya? izinli dedim ben sınavlar geldi diye izin kalktı mı atıldım mı aman allahımmmm:1shok: naniknanik

citol izinlileri ayrı liste yapmış (ayrı liste yapacak kadar çoğalıp bir türlü dönmediklerinden olabilir) kilo bildirince listeye alacakmış.. ben de yokum listede izinli olduğum için aklinialirimsmile

kızlar ben geldım nasılsınız...
dılencı hosgeldın bebısım nerelerdeydın özlettın kendını..
yenı arkadaslar gelmıs...hepınız hosgeldınız...
gecmısı okuyamadım candy önemlı bırsey varmı..

yok :sinifsinif:

keşke olaydı ama citol kabul etmedi

ben 3200 gr verdim geçen hafta ama listeye giremedim aldığımı verdiğim için.. sence bu önemli mi bilmem ama kaydirigubbakcemile3 bence çok önemli :)

topik sakin sessiz yeni katılan üyeleriyle yavaş yavaş kilo kaybetmekte.. boshayallersmile

citol izinlileri ayrı liste yapmış (ayrı liste yapacak kadar çoğalıp bir türlü dönmediklerinden olabilir) kilo bildirince listeye alacakmış.. ben de yokum listede izinli olduğum için aklinialirimsmile
hee iyi bari dedm kovulduk mu yoksa:))

sağol ablam hoşbulduk sınav süresinde gelmedim bi de diyet miyet kalmayınca uzak kaldım. cumaya kadar çizelgeye dönmem lazım sıkı diyetlere bakıyorum nette bi kaç gün disipline olmam gerek.

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım
ben 90,5 oldum, 500 gr. sayılırmı bilmem kaydirigubbakcemile3
olsun başarı başarıdır azı çoğu olmaz dimi :))

dilenci yağmurlu slm kızlar kaçamaklar oldumu hiç nasıl gidiyor şu sıkıcı diyet günleri:roflol:

benimki sevinçli gidiyor perşembeden bu yana 2 kilo vermişim süper bişi bu umarım en kısa zamanda demirbaş olmaktan kurtuluruz hepimiz

dilenci yağmurlu slm kızlar kaçamaklar oldumu hiç nasıl gidiyor şu sıkıcı diyet günleri:roflol:

slm canım ben bir kaç haftadır izinliydim...tam bu hafta dönerim listeye derken regl oldum..acayip şiştim yine..ama dönmeyi düşünüyorum..olmuyor böyle..hele de dünki pazar kahvaltısı faciasından sonra...hazır dedim izinliyim..ailemi kahvaltıya alıyım dedim..babam ve erkek kardeşim benim yaptığım pizzayı çok severler..ben yedim mi yedim...)) ama sedece 1 börek dilimi kadar tadına baktım..cokacimcoook

selam kızlar bende geldim pc yapıldı birdaha bozulmaz inş. avatarıda yeniledim yeniden doğmuş gibi oldum yaniii

olmaz mı canım yaa yemek yapamadım ki sınavlarda falan gece de çalışırken büskiviler falan bi de sipariş pizzalar derken coştum. bu cumaya kadar çizelgeye dönmem lazım. ondan sonra haftada bir kg hedefliyorum artık daha fazla değil.

selam,iyi haftalar güzel topiğimin azzcuk balık etli çıtrları:
ben nasıl arkadaşlık teklif edeceğim?en iyisi arzu eden etsin ben onaylıyayım.
çizelgeyle o kadar uğraştım olmadı.linkler değişmiş..bir yerden sonra olmuyor.
geçen haftanın maliyeti 600gr.95.100 'le haftaya başlıyorum...iki eğilp bir yazıyorum..

strese giriyorum ya insan sürekli kilosunu düsünürmü???? nasil vercem ne gibi bi zamanda vercem ne zaman verdigimi anlicam ne zaman etrafimdakiler farkedecek?? sorular sorular sorularrrrrrr offoofff keske bu kadar yiyipde kilo almasaymisim keskeeee keskeeee cok üzgünüm yaaaa

canım benim.. sana özel mesaj gönderdim bak istersen.. bu kadar da takma kafana.. beraber başarırız tamam :teselli: her 10 kiloda insanın tipi değişiyor ben bunu keşfettim hatta dilencii de bundan bahsetmişti.. test edildi onaylandı.. on kilo verince değişikliği büyük oranda farkedeceksin aklinialirimsmile

Oyy allah beni kahretmesin alsanaalsanasmile çok acıkmadan yiyim dedim ama nettiysem yine çok acıktım ve çok yedim hasbinnnnnnnn

Patlıcan közlüyurum akşama sadece onu salata yapıp yiyim bari...

Közüne gubban olduğum nasıl güzel kokuyi -tatlicadiarzu-

bayılırım közde patlicana sempatiksalakcinni

ay bak tam cevap yazacaktım baktım candy söylemişkaydirigubbakcemile3 ben ilk 107 deyken 6 kg verdim hala niye fark eden yok koskoca 6 kg verdim diyordumkaydirigubbakcemile3 ama bizim gibilerde o 6 kg denizden bi damla gitmiş gibi oluyor:) o yüzden biraz sabırlı ol. ilk zamanlar insan sürekli bunları düşünüyor ama sonra hayatına adapte etmeyi bir ölçüde öğreniyorsun. canını sıkma tatlım.

ekmeğe bana bana yeme de-tatlicadiarzu-

ben de azcık makarna yerim dedim ama 2 tabak yiyince olmadı tabe artık akşama yemek yok. bu arada sporum da vizeler yüzünden boşa gitti. artık yaza tekrar başlarım şu okul bi bitsin dekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…