ne demek efendim beğenmenize sevindim:)dilenci sagol dinledim cok ho$du valla :)
Sen öyle san..Mezun olduktan sonra dersin vayy be bi zamanlar 90 lık bi yena vardı,hakket doğru demiş...:jeyyar: :roflol:
ne demek efendim beğenmenize sevindim:)
bilmiyorum valla artık özlersem de bi daha okurum zaten bundan tat almadım bi üniversite daha okurum:)
şimdi listeyi gördüm ben de mi yokum ya? izinli dedim ben sınavlar geldi diye izin kalktı mı atıldım mı aman allahımmmm:1shok: naniknanik
kızlar ben geldım nasılsınız...
dılencı hosgeldın bebısım nerelerdeydın özlettın kendını..
yenı arkadaslar gelmıs...hepınız hosgeldınız...
gecmısı okuyamadım candy önemlı bırsey varmı..
hee iyi bari dedm kovulduk mu yoksa:))
citol izinlileri ayrı liste yapmış (ayrı liste yapacak kadar çoğalıp bir türlü dönmediklerinden olabilir) kilo bildirince listeye alacakmış.. ben de yokum listede izinli olduğum için aklinialirimsmile
kızlar ben geldım nasılsınız...
dılencı hosgeldın bebısım nerelerdeydın özlettın kendını..
yenı arkadaslar gelmıs...hepınız hosgeldınız...
gecmısı okuyamadım candy önemlı bırsey varmı..
kızlar günaydın
nasılsınız bakalım
ben 90,5 oldum, 500 gr. sayılırmı bilmem kaydirigubbakcemile3
olsun başarı başarıdır azı çoğu olmaz dimi :))
dilenci yağmurlu slm kızlar kaçamaklar oldumu hiç nasıl gidiyor şu sıkıcı diyet günleri:roflol:
dilenci yağmurlu slm kızlar kaçamaklar oldumu hiç nasıl gidiyor şu sıkıcı diyet günleri:roflol:
strese giriyorum ya insan sürekli kilosunu düsünürmü???? nasil vercem ne gibi bi zamanda vercem ne zaman verdigimi anlicam ne zaman etrafimdakiler farkedecek?? sorular sorular sorularrrrrrr offoofff keske bu kadar yiyipde kilo almasaymisim keskeeee keskeeee cok üzgünüm yaaaa
Oyy allah beni kahretmesin alsanaalsanasmile çok acıkmadan yiyim dedim ama nettiysem yine çok acıktım ve çok yedim hasbinnnnnnnn
Patlıcan közlüyurum akşama sadece onu salata yapıp yiyim bari...
Közüne gubban olduğum nasıl güzel kokuyi -tatlicadiarzu-
strese giriyorum ya insan sürekli kilosunu düsünürmü???? nasil vercem ne gibi bi zamanda vercem ne zaman verdigimi anlicam ne zaman etrafimdakiler farkedecek?? sorular sorular sorularrrrrrr offoofff keske bu kadar yiyipde kilo almasaymisim keskeeee keskeeee cok üzgünüm yaaaa
canım benim.. sana özel mesaj gönderdim bak istersen.. bu kadar da takma kafana.. beraber başarırız tamam :teselli: her 10 kiloda insanın tipi değişiyor ben bunu keşfettim hatta dilencii de bundan bahsetmişti.. test edildi onaylandı.. on kilo verince değişikliği büyük oranda farkedeceksin aklinialirimsmile
Oyy allah beni kahretmesin alsanaalsanasmile çok acıkmadan yiyim dedim ama nettiysem yine çok acıktım ve çok yedim hasbinnnnnnnn
Patlıcan közlüyurum akşama sadece onu salata yapıp yiyim bari...
Közüne gubban olduğum nasıl güzel kokuyi -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?