Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yasafat,nasılsın nasıl gidiyor sağlıklı beslenme..:))

yena bu hafta sonu pek ıyıgıtmedı ama hafta ıcı ıyı gıdecek ıyısallah sen neler yedın nasıl gıdıyor rejım

yena bu hafta sonu pek ıyıgıtmedı ama hafta ıcı ıyı gıdecek ıyısallah sen neler yedın nasıl gıdıyor rejım

Haftasonu genelde öyle oluyor...benimde iyi gidiyor ama cuma günü kötü beslendim..Karbonhidrat ağırlıklı birde cola içtim..

Ama pişman değilim..:)) Fakat bu haftadan pek umutlu değilim,çünkü regl oldum ve çok şişim..

Benim için önemli olan beslenme düzenimin bozulmaması,haftada yarım kiloya bile razıyım..
Çok hızlı verince aynı şekilde hızla geri alıyorum..

evet haklısın hızlı verınce hızlı alıyorsun spor yapıyormusun?

bır sey daha soracagım cahıllıgımı bagısla:)) bu avatarları kullanıcı resmını neren buldunuz bende boyle hareketli bir avatarım olsun ıstıyorumda

Son düzenleme:

aynen m beden bikini aldımm içine de bi güzzel sığıcam ve plajda havluya sarınıp şemsiye altında oturacağıma salına salına gezicemmmm:)) sizleri de bekliorum bikini sezonunda fıstıklaşmış haldeeee:)

tebrikler,başarı hikateni okuyacağım.ohhh be gittikçe motive oluyorum..hihoyyyt

evet yaaaaaaaaaaaa....ne zaman motivasyon düşüo o zaman koca koca simitler pörtlüo dimiii?? desteğe ihtiyaç duyduğunuzda,başaramıyor ve ya başaramayacak olduğunuzu hissettiğinde bana yazın....hatta telefon numaramı bile veririm...konuşalım..bu işte destek inanılmaz önemli...bana balina denene kadar kilolu olduğumun bile farkında değildim...zayıflayınca insanların ifadelerini görmeniz lazımm :) en büyük destek annecimdir..ama çok uzakta ben de kendimi motive ediorum artık...:)) sizi de eederimm...biz yapamazsak kim yapçak yaa!! :) hihoyyyt

Acaba ben nerdeyim alsanaalsanasmile Ya ben listeden çıkmıyorum o an yazamamışsamda sen aynı geç niye beni siliyon la alsanaalsanasmile Bi depicem görücen haaa kart koyun tepmesini alsanaalsanasmile

KK ya girsem bile bazen yazmıyorum çünkü diyete uymamış ve yemiş oluyorum..Sadece oyun oynuyorum çıkıyorum....Zaten ben girmedimmi anlayın ya kafası bozuktur yada yemiş yemiş şişmiştir diye mirmirmirmir

aaa bu neden hareket etmıyor bır yerde yanlıslık yaptm herhalde((

Hoşgelmişsin önce :) resmi aldığın topiğe söyle bu resim hareket etmiyo diye sanırım o arkadaş yada arkadaşlar yardımcı olur...boyutları yüzünden hareket etmiyo

Günaydın bu arada...papatyalı elma sirkeli bi çay yaptım onu içiyorum 2 litreye yakın gün içinde içicem inşallah

Son düzenleme:
slm arkadaşlar inş bir soruhn çıkmazsa döndüm yeni pc aldım ...hepinizi çok özledim inananın beni motive eden her gün sizleri görüp paylaşım yapmamızmış...kilo aldım sizden uzaktayken inş tekrar vericem sıkıntı etmiyorum yoluma devam

ŞenizŞenizboozma moralini bebişim olsun yaz biz seni toparlar motive ederiz yineŞenizŞeniz

Günaydın tontişler..

Size güzeeel,sağlıklı,huzurlu ve ve daha az kilolu bir hafta diliyorum...:))a.s.

aaa bu neden hareket etmıyor bır yerde yanlıslık yaptm herhalde((

Canım,almak istediğin avatarın üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmında adres var hıhh..:)) işte onu kopylalayıp yapıştırıyorsun,http falan filan bişeyler yazııyo,önce onu siliyosun sonra yapıştırıyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…