Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh dizmi dediniz belmi dediniz o agrilar kimde yokkiiii

ama artik güc bende :) vericem kilolarimi catirrrr catirrrrrrrr

ne oldu?doktora gittinmi?büyük ihtimalle kuruntudur.ben bir de ağrı varsa korkulacAK BİR ŞEY YOK DİYE biliyorum.

merhabalar
ewet zeynep bugun gıttım doktora korkulacak bırsey yok kıst var ama yağ bezesı seklınde zararsız dedı ama yınede yarın ultrasona gır ıçın rahat edecekse dedı yarın ultrasona gırecegım

zalımı bende utanıyordum doktor bıde tanıdık ama eger bırsey varsa erken teshıs olsun dıye gıttım.Bence sende gıt iyisallah bırsey cıkmaz

gelelım bugun yedıklerıme

sabah:yarım dılım ekmek domates 3-4 zeytın yarım su bardagı sut
ogln :yayla corbası bıraz salata ızmır kofte ekmek yemedım
ara 5.00:1 elma yarım su bardagı sut
aksam 1 dılım ekmek aze fasulye 1 domates yarım bıber

bu arada bu hafta ıstanbula gıdıyorum arkadaslar ıstanbulda buyuk beden kıyafet satan guzel magzalar bılıyor musunuz?

ahh dizmi dediniz belmi dediniz o agrilar kimde yokkiiii

ama artik güc bende :) vericem kilolarimi catirrrr catirrrrrrrr

evet canım 4 cocuk ılıgımden kemıgımden almıs saglık olsun..
evet kıloları verıcez allahın iznıyle..
yanlız cook komık bır doktorum var..size şişman demıyorum hafıf balık etlısiniz heee kılo verinde demiyorum ama lutfen daha kılo almayın...dedi bana aaayy nekaddan mikemmel bı doktorum var diiimi kızlar...opuyorumnanaktan
yasafat ve sutem aramız hosgeldınız....olumunekankayizsmile

kendime su 20kiloyu verene kadar birsey alimicam evdekilerle idare etcem.... bosuna para gitmesin cüki beni ZA YIF LI CAMMMM bu güzelligime bu kilolar yyaki$miyoooo :))))) pekmi havali oldu ne?

kendime su 20kiloyu verene kadar birsey alimicam evdekilerle idare etcem.... bosuna para gitmesin cüki beni ZA YIF LI CAMMMM bu güzelligime bu kilolar yyaki$miyoooo :))))) pekmi havali oldu ne?

kac kılosun canım..cocugun varmı...
bıraz kendınden bahsetsene...
yasafat rica etsem sende kendınden bahsedermısın...bilmiyorumkismile

kızlar ben cıkıyom uykum geldi iyi geceler.
sabah namaza kalkıyom bıdaha yatmıyom.malum sabah ezanı 5 te okunuyo....

Son düzenleme:

valla hem havalı hemde guzel olmus:))bende iş için birseyler alayım dıyorum iş yerınde lazım oluyor ama hıc kımse istanbullu degıl herhalde bılen yok mu guzel bır mağza arkadaslar

hoşbulduk Bursa bende 1 haftadır (sanırım 1 hafta oldu) aranızdayım ve bu kıloları verene kadarda daha cook buralarda olacaga benzıyorum.Ben Ankarada yasıyorum calısıyorum muhendısım .Genelde basarı hıkayelerını okuyordum rejıme basladıgımda bana destek ouyordu orda bır hıkayede kutahyalı bırıydı sanırım gruba katılmanın onu ne kadar ıyı yonde etkıledıgını yazmıstı bende dedımkı ben neden bır gruba katılmıyorum kı ve ıste burdayım ve aynı seylerı paylasan kaderdaslarımla daha kolay bu kılolarla savasabılırım dıye dusundum ıyı dusunmus muyum?

sürekli erteliyorum cnm ama gitmem lazım

arada bıçaklıyorlar gibi geliyor

koluma kadarda vuruyor bazen

ani sancılar yani bide utanıyorum

maalesef göğüslerim sarkık hemde bu yaşta

maalesef son hafta sütyende takamıyorum

yara oluyor tenim narin

çok çekiyorum yıllardır maaalesf

anneler ablalar yorumlarınızı bekliyorummafoldumben

yani tecrübelerinizi......

Son düzenleme:

kusura bakma ya kacirmisim seni xxxxbookda okul arkadasimi buldumda onunla yazistim azcik

canim ben kendimi bildim bileli hep sisko degilde balik etliydim :) balinada degil de ortasi iste:)
2cocuk var 33yasindayim ve bu kilolardan biktimmmmmm

yasafat,bayağı iddialı gidiyorsun.yalnız sende benim gibi fazla elma yemiyorsun galiba.eğer unutmazsan yarın bir iki arkadaşımı arayayım da sana ist.mağazalar konusunda yardımcı olayım.ben mart başında ank.taşındım.ama genellikle antalyadan kıyafet alıyorum.orda ki pazarlar çok iyi ve ucuz.tüm turistler akın ediyor.bir de hangi yakaya gideceksin.avrupa mı asya mı?ona göre sorayım..

bence mutlaka gıtmelısın zalımı bosver herkesın goguslerı cok mu super hem saglık goruntuden daha onemlı
bırde muayene ederken yatırıyorlar en azından benı yatırdlar yanı goguslerının sarkık mı yoksa dık mı oldugu cok gorunmez
benı sutyen alerjı yaptıgı ıçın yarım atlet ve sporcu atletı kullanmayı tercıh edıyorum bıde yara olmasın dıye pudra kullanıyorum yara olmussa pısık kremıde ıse yarıyor tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…