Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün
sabah
1kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 yumurta
2 salatalık
1 tk reçel
1 elma

ara
1 elma

öğlen
sebzeli tafuk
salata
ayran

ara
1 activia
2 etiform
1 meyve

akşam
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara
2 meyve

merhaba zeynep hosgeldın
valla magza ısmı ogrenebılırsen sevınırım anadolu yakasına gıdıyorum ozellıkle umranıye ve uskudar tarafları
ankarada mıne magzası ve ekol var ama pek ucuz sayılmaz bende yazın antalyaya gıdınce ordakı pazardan bır suru guzel sey alıyordum ama sımdı gıtmıyorum antalyaya pek
ewet bende cok meyve yıyemıyorum cok sevmıyorum sadece portakal ve karpuzu cok sevıyorum .portakalın mevsımı gectı karpuzunda daha gelmedısenağlama
sende bugun cook ıyı gıtmıssın ozellıkle aksam cok az yemıssın masallah
ben daha oncde soylemıstım bır zayıflama lacı kullanıyorum dıye o tok tutuyor genelde pek aclık hıssetmıyorum ona ragmen nefsım henuz ölmediği için tok olsam bıle istiyor

pregant aksam bu kadar az yıyınce acıkmadan durabılıyor musun
sen neler yedın bugun zeynep

canım zaten akşam geç yiyorum yemeğimi. acıkmıyorum. ayrıca salatayı bol tutunca acıkmıyorum. diyetimde akşamları sebze yemeği var. salataya yağ koyunca sebze yemeği yerine geçiyor.

canım ben kendimi bildim bileli 90lardaydım 3 çocuktan sonra 140lara merdiven dayadım geç oldu ama cevabı ancak verdim..

sabah:aç karnına elma sirkeli ballı ılık su,yarım saat sonra kepek ekmekli kaşarlı tost yeşilçayt
ara:greyfurt
öğlen:biraz göbek marul,salatalık dom.ve maydonoz,yağsız
akşamlav üstü bezelye yeşil çay
eşimin yemeğinden 2 çatal,haydi 3 olsun tel kadayıf

ÇOCUKLAR YARDIM!kaç defa şu çizelgeyi yüklemeye çalıştım.siteden mesaj geliyor,uygun formatta değil diye,çözüm?

bence ihmal etme hemen doktora görün bir şey çıkmaz inş ama korkup ertelemek çok yanlış mümkünse bayan doktor bul utanma sorunun olmaz en azından mutlaka doktora git bizede sonucu söyle geçmiş olsun

:
aşkolsun bana selam yok ha alsanaalsanasmile unutursun demiştim ama :çok üzgünüm: kız ben geliyom sen yoksun sen geliyon ben yokum ne zaman buluşcaz yaaa kaydirigubbakcemile5

Saferan merhaba;site ikimize kalmış,valla vermeye başlayınca çoğunu eritirsin.ben evvelden bu kadar dikkat etmezdin.şimdi utandık belası yediklerimi yazacağımdan dikkat etmeye başladım.bir suşluluk duygusu bastı ki sormayın..umut var kızlar bir bir atacağız ağırlıkları,
sayenizde topiğin en olgun bayanu olaraktan aranızda enerji dolmaya başladım.

selam canım hangi yakaya gidiyorsun avrupaysa yardımcı olurum doğma büyükbeden istanbullu olarakyanii:kedi:

doğru diyorsun vricez inş. bugünlerde yoğunum geceleri dalıyom buralara çizelgeyi tarife uıygun yapınca oluyor aslında yapamazsan müsait oluncakendimkini yapıcam seninkinede yardım ederim..

Günaydınn Günaydınn Günaydınn lülülülülülü

Sanırım Bonus dün yine kaçırdı..Sadece patlıcan salatası yemedi,kaydirigubbakcemile3bugün uğramadağına göre.-tatlicadiarzu-.

Ayy ne kaddan doğru bir tahmin -tatlicadiarzu- Taam sadece badılcan yimedim ama dün uğramayışımın sebebi bu değildi :)))

Okul saatine kadar elti ile kahvaltı ve biraz ev işi anca çıktım evden -tatlicadiarzu-

Sonrada salı pazarına gittim ne kaddan güzel çiçekler vardı öyle dibimden bir parçayı orda bırakmış olabilirim :roflol:

Sonrada anneme uğradım candy nin anacuğu gibi orduyu doyuracak cinsten bir bulgur pilavı yapmıştı yemedim aslında sadece tüketilmesine yardımcı oldum :roflol:

ınş yeterlidir YENA -tatlicadiarzu-

ÇOCUKLAR YARDIM!kaç defa şu çizelgeyi yüklemeye çalıştım.siteden mesaj geliyor,uygun formatta değil diye,çözüm?

ablacım o yaptığın çizelgenin sayfasında altta bbcode yazan kutucuğun içindekileri kopyalayıp buraya yazarsan ben yardımcı olayım sana

Günaydııın güzel, fekat şişman insanlar...

zalimi sen 77 olmuşsun..Çok hızla kilo vermişsin, hastalanmazsın umarım...

Bonus
,bulgur tüketen kişi mucksss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…