yasafat,bayağı iddialı gidiyorsun.yalnız sende benim gibi fazla elma yemiyorsun galiba.eğer unutmazsan yarın bir iki arkadaşımı arayayım da sana ist.mağazalar konusunda yardımcı olayım.ben mart başında ank.taşındım.ama genellikle antalyadan kıyafet alıyorum.orda ki pazarlar çok iyi ve ucuz.tüm turistler akın ediyor.bir de hangi yakaya gideceksin.avrupa mı asya mı?ona göre sorayım..
pregant aksam bu kadar az yıyınce acıkmadan durabılıyor musun
sen neler yedın bugun zeynep
saferan ben vardimda cizelgeyle ugrasiyodum beceremedim tabi :))) neyse
sen bu yüksek kiloya nasi ulastin? beni sorarsan ben ilkin sporu biraktim yeme düzenim degisti nutella bagimlisi oldum hamile kaldim 20kilo aldim sonuc nah ortada :) 110 kilo
bence ihmal etme hemen doktora görün bir şey çıkmaz inş ama korkup ertelemek çok yanlış mümkünse bayan doktor bul utanma sorunun olmaz en azından mutlaka doktora git bizede sonucu söyle geçmiş olsunofff meme kanserinden çok korkuyorum ya annemde bir sürü kistmi diyorlar ne ondan var
ve bende de ağrı var göğüs ucunda siyah nokta gibi bişi oluyor bazen sonra sıkıyorum
hani sivilcenin içinden beyaz bişi çıkar ya onun gibi kan geliyor doktora gitmeyede utanıyorum
aaayyy sevALcııııım nasılsın.eeeermaaan nasıııllaelaelaelaelae
bizde senı özledık hayırsız..helede candy ayca nerde dıye basımızın etını yedı..
bırdaha özletme kendını...
ne dıyebılırızkı adamlar yapmış...
bizde aval aval bakarız...sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
zeynep ablacım,beyza ablacım yena ,derin,candy,egedenız,kıtkurdu,dilenci,zalimi,aslı,şekerkız,citol,bonus,namem unuttugum vede yenı gelen arkidişler nasılsınız bakim.ben mııkemmelim.....olumunekankayizsmile
gelelım bugun yedıklerıme
sabah:yarım dılım ekmek domates 3-4 zeytın yarım su bardagı sut
ogln :yayla corbası bıraz salata ızmır kofte ekmek yemedım
ara 5.00:1 elma yarım su bardagı sut
aksam 1 dılım ekmek aze fasulye 1 domates yarım bıber
bu arada bu hafta ıstanbula gıdıyorum arkadaslar ıstanbulda buyuk beden kıyafet satan guzel magzalar bılıyor musunuz?
kızlar ben cıkıyom uykum geldi iyi geceler.
sabah namaza kalkıyom bıdaha yatmıyom.malum sabah ezanı 5 te okunuyo....
Saferan merhaba;site ikimize kalmış,valla vermeye başlayınca çoğunu eritirsin.ben evvelden bu kadar dikkat etmezdin.şimdi utandık belası yediklerimi yazacağımdan dikkat etmeye başladım.bir suşluluk duygusu bastı ki sormayın..umut var kızlar bir bir atacağız ağırlıkları,
sayenizde topiğin en olgun bayanu olaraktan aranızda enerji dolmaya başladım.
iyiyim,teşekkürler,bende sabah namazından sonra yatıyorum.gece eşimin tuvalet olayı var.
Sanırım Bonus dün yine kaçırdı..Sadece patlıcan salatası yemedi,kaydirigubbakcemile3bugün uğramadağına göre.-tatlicadiarzu-.
ÇOCUKLAR YARDIM!kaç defa şu çizelgeyi yüklemeye çalıştım.siteden mesaj geliyor,uygun formatta değil diye,çözüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?