Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de iyiyim canım... ama iyiyim sadece...
ne oldu da mükemmelsin??
güzel günler geçiriyorsun sanırım...
allah mutluluğunu bozmasın...

ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:

selam arkadaslar her yerde kilo konusunda burnumu soktugum gibi burayada yazayim dedim....kilo vermek cok kolay 4 5 kilo verdikten sonra o sayilarin git gide azaldigini gördükten sonra coskuyu öyle bir alirsinizki bu duygulari ben bizzat yasamis biri olarak yaziyorum... 2 kez 35 kilo veren biri olarak...en yüksek kilom 117 ydi..su an 76yim..ve halan diyetteyim 68 olmak istiyorum..canim tatli veya börek cörek cektigi zaman veya görüpte yesemmi acaba dedigim zamam hep kendime demisimdir...yedin cignedin yuttun gitti 2 saniye icinde indi migdene eee ondan sonra duydunmu yok doyasiya yedinmi yok ee niye yiyim o halde der yemezdim elime alir geri koyardim yerine...bu söze önem gösterin bence...konu disi oldu belki ama yinede dayanamadim yazdim..hepinizeeee basarilar diliyorum basaracaginiza inaniyorum...ama sakin bugün yiyimde yarin yemem demeyin ..yeter simdiye kadar yedikleriniz..karismis gibi olmiyayimda...basarilar iyi günler

Günaydın kızlar,
ben daha bişey veremedim
üstüne üstlük gece pasta yedim ((
eşim getirmiş gece geç geldi gelirken almış
dayanamadım yedim , ama küçük bir dilimdi

zara 78 katılıyorum sana o kadar sinirli ve hırslıyımki gözüm hiç birşey görmüyor hani pasta börek

pasta yedim dayanamadim esim getirdi falan olmamali..bak o pastayi yememis olsaydin inaniyorumki bu sabah tartildiginda kilo olmasada gramm vermis olacaktin ..cevremde cok diyete baslayanlar oldu ablam mesela 2 ci ablam...kac seferler basladi hep benden destek istedi ama birakti ..ve böyle kisilere ben cok kiziyor ve saygiyla karsilamiyorum onlari..bir seye basladiysan gercektende ciddiye alip tam yapacaksin...azicik yedim olmaz olmamali..yeni bir hayata baslamis gibi herseyi planliyacaksiniz...ve ben buraya isterseniz ara ara duygularimi düsüncelerimi yazarim..kendimide tuaf hissetmiyorum degil yani..cok bilmislikmi yapiyorum acaba diye...umarim öyle düsünmezsiniz..zayiflayip tipinizin giyiminizin degismesi öyle bir duyguki bunu yazarim size ara ara...insallah sizde yasarsiniz..

selam canım hangi yakaya gidiyorsun avrupaysa yardımcı olurum doğma büyükbeden istanbullu olarakyanii:kedi:
canım o yardımdan ben de istiyorum..avrupa yakalı olarak..)))) mağazalarda büyük beden deyince babaanne nine modellerini çıkarmıyolarmı deli oluyorum..genç büyük beden yok sanki...bu cüsseli halimizle bizi yok sayıyolar...)))))
günaydın hatun kişiler....
nasılsınız....
egedeniz şekerim nasılsın....
günaydın...
ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:
tebrikler alkisalkisalkis
Günaydın kızlar,
ben daha bişey veremedim
üstüne üstlük gece pasta yedim ((
eşim getirmiş gece geç geldi gelirken almış
dayanamadım yedim , ama küçük bir dilimdi
gece geç saatte pasta lmaz:klava::tomato:

selam hatunlar.

bonus küs müyüz bana seslenmiyorsun hiç?

zaracım hoş geldin. iyi hoş söylüyorsun da zaten buradaki insanların çoğu yemek yemeyi bir düzene oturtamadıkları için bu kilolara gelmediler mi? şimdi karar alıp başladıklarında birden karakterleri değişemez ki? dolayısıyla hiç kaçamak yapmama gibi bir durumları kolay kolay olamaz. üstelik de bu süreçte yenmese bile o yiyeceği sevdiği sürece kalan ömürnde illa ki tekrar yiyecek dolayısıyla katı bir anlayışı pek gerçekçi bulmuyorum.

belli bir süre yapacağına inanması için ne bileyim mesela diyein ilk ayı, veya ilk on kiloyu verene kadar, ya da kendisini eskisine göre daha iradeli hissedene kadar hiç ama hiç kaçamak yapmayacağım demelidir. ben de öyle yaptm zaten. ama bu uzun sürmez. çünkü bir yandan insani ilişkilerimiz de sürüyor. "eşim getirdi yedim" olmaz diyorsun ama eşiyle zevk alarak paylaştığı bir pazar kahvaltısından uzun süre mahrum kalamaz ki bu eşler, veya sırf o sevinsin diye eşi pamuk şeker alıp geldiyse hep yok diyemez ki? sadece şu noktada katılıyorum; her şeyi de bahane etmememliyiz tabi ki? zaten bir süre sonra irademizi gören yakınlarımız biz evlerine giderken bitki çayı koymaya, eşimiz sevgilimiz, bi külah dondurma gibi daha masum şeylerle sevindirmeyi öğreneceklerdir.

uzattım gene:) çok tebrik ederim güzel kilo vermişsin bu arada.

valla ben kendi yaptigimi söylüyorum..benim esimde geceleri yemek getirirdi hatta eve gelirken yemezdim kizardi illaki ben getiriyorumda sen yemiyosun diye..bir iki getirdi yemedim dahada getirmedi...cok uzun yazmissin :)) hepsine karsilik veremicem simdi..

Şu eşler de bi karar verseler hani diyorum yeemk ye yemek yeme yok şişmanladın yok ben sana getiriyorum ama sen yemiyorsun alla alla yaw.
Salatalık getirin bize hehehehehe ( gerçi bu seferde biz parçalarız herhalde onları :-D )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…