Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammm ölüyorum belimin karnımın ağrısından mafoldumben

Ficudum sinyal veriyi sanırsam regl regl diye -tatlicadiarzu- Sinyali batsın geç kaldıydı alsanaalsanasmile

Ben vermek istiyorumda aksilikler yakamı bırakmıyoki -tatlicadiarzu- al işte bu cumaki mazeret sanırım bu olucak sempatiksalakcinni

Gızzz dilenci mannaa niye küsim sana :jeyyar: ben o gaddan aptalmıyım aklinialirimsmile Gözümden yada başka bi yerimden gaçmışıdır aklinialirimsmile

sen cidden delisin sempatiksalakcinni

benimde bahanem o olacak.. hatırlar mısın geçen cuma sen haftaya ben birinci olacam dediydin de ben birinci olamazsın çübkü ben olacam dediydim.. şimdi ikimizde mort.. birinci de zalimi herhal kaydirigubbakcemile3

off bonuscum bendede bulantı var ayaklarım ağrıyor karın ağrısı arada oluyor nefret ediyorum ya off

ay bi iki laf attım da patlıcan salatana falan tepki olmayınca bişey ettim sandım. iyi madem rahatladımaklinialirimsmile

Dilenci hatırlamak istememişimdir salatayı -tatlicadiarzu-
Yav bu benim regl sinyali bozuldumu ne sinyal geliyi kendi gelmiyi sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
dilencii,hatırlarsan ben sana bir filmden bahsetmiştim..

Geçende tv'de çıktı izledinmi.?

Dün gecede ''kurtların kardeşliği'' izliyoduk eşimle,gözümü bi açtım saat dörde geliyor, ikimizde uyumuşuz barış'ın ağlamasıyla aniden kalkınca belimi nasıl incitmişim,şu an tutulmşuz vaziyetteyim..

Hava kapalı,elektrikler kesikti yeni geldi,işlerim kaldı..Kafam bozuk bla bla bla..:)))

Dilenci hatırlamak istememişimdir salatayı -tatlicadiarzu-
Yav bu benim regl sinyali bozuldumu ne sinyal geliyi kendi gelmiyi sempatiksalakcinni
hayırdır :CüvCüv: :CüvCüv: :uhm: :jeyyar:
dilencii,hatırlarsan ben sana bir filmden bahsetmiştim..

Geçende tv'de çıktı izledinmi.?

ay evet dedim yena demişti bunu ama yarısını kaçırmıştım ben de sonraya sakladım seyretmedim. aklıam gelmişken, bu aralar alice harikalar diyarında gösteriliyor. tim burton'n filmi. barışı götürebilirsin. gerçi bence sen de az çok seversin a.s

aa avatarın ne güzelmiş:)

aynen hava kapalı burada da. nasıl nefret ediyorum bu havalardan.

ben de bugün canim ailem'e bakarım halim le meliha yı izlemeye bayılıyorum. hele halim, yani ilker aksum tam oscarlık:)

Evet gördüm..Barış'la henüz gidemeyiz korkuyo,kızımla olabilir..
Geçende kızımın oyunu vardı tiyatroya gittik..Çok korktu eşimde alıp çıktı...))

Işık sönüp müzik başlayınca gözlerindeki şaşkınlığı hala unutamıyorum,yavrum benim...

Aynen öyle,bazı yetenekler maalesef hakettikleri yerde değiller..

Bide çok güzel şive yapıyo,mimiklerle birleşince dadundan yenmiyo..:)))

Meliha'nın babası rolündeki oyuncu aynı zamanada lehçe eğitmeni,biliyosundur belki..

Oğlum uyandı,bende mamamı yiyeyim...

Gece toplaşalım muhabbet edelim..yerimseniben

ah canım yaa:)) ben nedense birden barışı 5 yaşında düşündüm:) unuttum küçük olduğunu:)

bilmiyordum ama çok severim yabancı damatta da ilker aksumla o adamı seyrediyordum he bir de binnur kaya süperdi. gerçi annesi rolundeki kadın da süperdi adını unutum şimdi:) aslında o kadro totalde iyiydi. ben de daha çok diziden çok oyuncuyu seyretme hevesi oluyor sanırım:)

biraz dışarı çıkayım akaşam da köftelrimi yerima artıkyerimseniben

sumru yavrucuktu annesi sempatiksalakcinni

ablacım o yaptığın çizelgenin sayfasında altta bbcode yazan kutucuğun içindekileri kopyalayıp buraya yazarsan ben yardımcı olayım sana

yavrucuğum sorun da bu zaten,bbcode yazan yere sağ tıklıyorum ama olmuyor.ctrl+c yapıyorum olmuyor.daha evvel yapmıştım.bu seferde site formatı uygun değil diye mesaj gönderdi
sevgili Zalimi de çok uğraştı.linki yapıştır dedi ama olmuyor.

ozaman ablacım kilonu boyunu hedef kilonu başlangıç kilonu deyiver bana yapim hemen sana bi tane

Yasafat,kiracıma sordum.o kadıköyden taşınmıştı.kadıköy altı yolda insin orda Zeynep adlı ve daa başka mağaza var dedi.kendi ordan alıyormuş ,ümraniyedki arkadaşım yardımcı olamadı,akşam da avrupa yakasında akmerkez yanında oturan arkadaşımdan yardım alacağım.

ozaman ablacım kilonu boyunu hedef kilonu başlangıç kilonu deyiver bana yapim hemen sana bi tane

boy:1.59
kilo:94.5
başlangıç:96.5
hedef:70
gece zalimi çok uğraştı.link kopyala dedi.ama yapamadım.eğer yaparsan şöyle çiçeklerin üstünde bir kelebek olsa iyi olur????lalerin,çimenleri,

Egedeniz,Yasafat mesajı yazdıktan sonra arkadaşım aradı.o da kadıköyden alıyormuş.eteksan,motif.zeynep.mağaza isimleri.fiyatlar çok uygunmuş.akmerkez civarı çok pahalıymış.bana telefonda verdi.buraya yazılırmı.?kadıköy sahilden boğaya (kadıköy göbekte heykel)yürüsün şağ tarafta ded.i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…