Anammm ölüyorum belimin karnımın ağrısından mafoldumben
Ficudum sinyal veriyi sanırsam regl regl diye -tatlicadiarzu- Sinyali batsın geç kaldıydı alsanaalsanasmile
Ben vermek istiyorumda aksilikler yakamı bırakmıyoki -tatlicadiarzu- al işte bu cumaki mazeret sanırım bu olucak sempatiksalakcinni
Gızzz dilenci mannaa niye küsim sana :jeyyar: ben o gaddan aptalmıyım aklinialirimsmile Gözümden yada başka bi yerimden gaçmışıdır aklinialirimsmile
Anammm ölüyorum belimin karnımın ağrısından mafoldumben
Ficudum sinyal veriyi sanırsam regl regl diye -tatlicadiarzu- Sinyali batsın geç kaldıydı alsanaalsanasmile
Ben vermek istiyorumda aksilikler yakamı bırakmıyoki -tatlicadiarzu- al işte bu cumaki mazeret sanırım bu olucak sempatiksalakcinni
Gızzz dilenci mannaa niye küsim sana :jeyyar: ben o gaddan aptalmıyım aklinialirimsmile Gözümden yada başka bi yerimden gaçmışıdır aklinialirimsmile
hayırdır :CüvCüv: :CüvCüv: :uhm: :jeyyar:Dilenci hatırlamak istememişimdir salatayı -tatlicadiarzu-
Yav bu benim regl sinyali bozuldumu ne sinyal geliyi kendi gelmiyi sempatiksalakcinni
dilencii,hatırlarsan ben sana bir filmden bahsetmiştim..
Geçende tv'de çıktı izledinmi.?
hayırdır :CüvCüv: :CüvCüv: :uhm: :jeyyar:
ay evet dedim yena demişti bunu ama yarısını kaçırmıştım ben de sonraya sakladım seyretmedim. aklıam gelmişken, bu aralar alice harikalar diyarında gösteriliyor. tim burton'n filmi. barışı götürebilirsin. gerçi bence sen de az çok seversin a.s
aa avatarın ne güzelmiş:)
aynen hava kapalı burada da. nasıl nefret ediyorum bu havalardan.
ben de bugün canim ailem'e bakarım halim le meliha yı izlemeye bayılıyorum. hele halim, yani ilker aksum tam oscarlık:)
ah canım yaa:)) ben nedense birden barışı 5 yaşında düşündüm:) unuttum küçük olduğunu:)
Evet gördüm..Barış'la henüz gidemeyiz korkuyo,kızımla olabilir..
Geçende kızımın oyunu vardı tiyatroya gittik..Çok korktu eşimde alıp çıktı...))
Işık sönüp müzik başlayınca gözlerindeki şaşkınlığı hala unutamıyorum,yavrum benim...
Aynen öyle,bazı yetenekler maalesef hakettikleri yerde değiller..
Bide çok güzel şive yapıyo,mimiklerle birleşince dadundan yenmiyo..:)))
Meliha'nın babası rolündeki oyuncu aynı zamanada lehçe eğitmeni,biliyosundur belki..
ah canım yaa:)) ben nedense birden barışı 5 yaşında düşündüm:) unuttum küçük olduğunu:)
bilmiyordum ama çok severim yabancı damatta da ilker aksumla o adamı seyrediyordum he bir de binnur kaya süperdi. gerçi annesi rolundeki kadın da süperdi adını unutum şimdi:) aslında o kadro totalde iyiydi. ben de daha çok diziden çok oyuncuyu seyretme hevesi oluyor sanırım:)
biraz dışarı çıkayım akaşam da köftelrimi yerima artıkyerimseniben
ablacım o yaptığın çizelgenin sayfasında altta bbcode yazan kutucuğun içindekileri kopyalayıp buraya yazarsan ben yardımcı olayım sana
yavrucuğum sorun da bu zaten,bbcode yazan yere sağ tıklıyorum ama olmuyor.ctrl+c yapıyorum olmuyor.daha evvel yapmıştım.bu seferde site formatı uygun değil diye mesaj gönderdi
sevgili Zalimi de çok uğraştı.linki yapıştır dedi ama olmuyor.
ozaman ablacım kilonu boyunu hedef kilonu başlangıç kilonu deyiver bana yapim hemen sana bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?