Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksam biraz fazla olmus cnm :)
1 incir 1 porsiyon meyve
Ayvanin 4 te 1 i 1 porsiyon
Daha hurma var :)

Artik cekirdek almaaa

Canım gece yatmadan 1 çay bardağına 3 kayısı kurusu koydum üstüne de sıcak su döktüm
Sabah uyanır uyanmaz kayısıları yedim suyunu da içtim
Çok iyi geldi 3 gündür kabızlık çekiyordum

Zayif olmayi istiyoruz ama çogumuz yenemiyoruz iste. Galiba ben demek istedigim seyi anlatamiyorum

kilom aynı arkadaşlar
nisa yine nöbet geçirdi moralim çok bozuk
unutmusum o yuzden
Cok uzuldum Rabbim şifa versin

Zayif olmayi istiyoruz ama çogumuz yenemiyoruz iste. Galiba ben demek istedigim seyi anlatamiyorum
120 kilolari gormus senelerce bunun acisini nefretini cekmis, defalarca verip geri alan biri olarak cok iyi anliyorum cnm.
Tek cozumu GERCEKTEN isteyip butun bahaneleri birakip, caba gostermek ve hedefe odaklanmak

3 gundur temizlikten anam agladi meger ne pislenmiş evim, ben şoook. Camlar kapilar mutfak dolaplari hep elden gecti. Haftasonu kurs var ara vercem. Pazartesi kizimi kvye gondercem aksama kadar evi çitilerim artik
Temizlikmi ay ne kadar güzel güle güle kirlet ben çok tembelim ev temizliği yapanlara imreniyorum doğrusu :)))

Benimkide bayağı kirlendi soğukları bahane ediyorum, birde şubat sonu yatılı misafirlerim var o zaman derinden yapıcam diyorum oylanıp kendimi kandırıyorum

Bende gün var nasilsa diye epey salmisim. Pis suları atarken şoklara girdim girdim çıktım

Gunaydin kizlarr

Hayırlı cumalar ❤

Dün kızım aşı oldu okulydaydım sonra da evde değildim.
Gece de ateşlendi dr hastane derken

Gecmis olsun kizlarr

Toplu kiz aliminda indirim yapiyorlarmiymis

kilom aynı arkadaşlar
nisa yine nöbet geçirdi moralim çok bozuk
unutmusum o yuzden

Gecmis olsun cnm insallah bir daha tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…