- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Mutlu gunler hanimlar
Tartiya son 2 gunnnnn :)))
Bonus belki duzenli gelenlerle ikili rakipler yapilabilir
Menu yazma zorunlulugu olsun ve rakipler birbirinin menusuune yorum yapsin
Gerci şu anda bunu yapacak kac kisi var bilmiyorum
Igrenc bisey :) pirinc lapasi yapicam
Riske girmeden eksi getirecegi kesin
Sen belki saf pro yapabilirsin
Slm kizlar
Ben de bu ara bunalimdayim kendimi videolarda gordum ve ne kadar obez olduguma sastim kaldim. Ben o kadar oldugumu hissetmiyordum.
Bonusun dedigi dra baktim internetten mantikli gibi gorunuyor
Bu ara ne yapacagimi bilemedim ondan bende yarin oruclarima baslayayim diyorum. En azindan daha az yemis olurum. 3 cocuktan 3ay borcum var anca biter.
Saf pro Ya uygun canım yapabilirsinCanım yarın için mantar aldım.
Tavuk Göğsü ile yapcam iyi olurmu?
Saf pro Ya uygun canım yapabilirsin
Sabah 2 yumurta peynir zeytinŞişkinlik oluyor canım bende kapuska yapmıştım bide y.m Mefkurem onlarda yapar dedi.
Saf proya bi örnek gün verebilirmisin?
Şişkinlik oluyor canım bende kapuska yapmıştım bide y.m Mefkurem onlarda yapar dedi.
Saf proya bi örnek gün verebilirmisin?
Bu seni daha hirslandirmasi lazim cnmSlm kizlar
Ben de bu ara bunalimdayim kendimi videolarda gordum ve ne kadar obez olduguma sastim kaldim. Ben o kadar oldugumu hissetmiyordum.
Bonusun dedigi dra baktim internetten mantikli gibi gorunuyor
Bu ara ne yapacagimi bilemedim ondan bende yarin oruclarima baslayayim diyorum. En azindan daha az yemis olurum. 3 cocuktan 3ay borcum var anca biter.
olur tabi tatlim ama saf pro yapacaksan mantar miktari fazla olmasinCanım yarın için mantar aldım.
Tavuk Göğsü ile yapcam iyi olurmu?
aynennnnBen varım her türlü tatlinin tuzlunun böreğin tadını biliyorum
AMA unuttugum bi tad var halen dolabimdaki takım elbiselerimi giyemdim.
beni alintilamisin ama :))Beraber saf pro yapalimmi?
Bide nasıl olcak ne yiycen bi yazarmisin canım?
Bunalıma ne?Allahsen 3 çocuk ile zor olur çık gitsin.
Ona bile şimdi zaman yok canım sonra girersin.
Şimdi birlik olup yaza kadar zayıflama zamani ok?
Iyi aksamlar
Bende cocuklar vardi bugun
Yorgun ve bitkinim :)
Bu seni daha hirslandirmasi lazim cnm
Bende en son kizin yasgununde kendimi gorunce midem bulandi
olur tabi tatlim ama saf pro yapacaksan mantar miktari fazla olmasin
O da protein ama sebze :)
Bence onu ayri mantar kavurma yap
aynennnn
Valla 2 dolap kiyafet beni bekliyor
Zayiflayinca hep yeni almistim
Hepsini giyemeden geri sistim
beni alintilamisin ama :))
Ben onceki mesajda pirinc lapasi yapacagimi yazmistim cnm :)
Saf proda sadece et turu sut yogurt olur cnm
Sabah 2 yumurta peynir
Oglen yogurt
Aksam tavuk sote ayran olabilir
Pro yendigi gun ozellikle bol su icmek lazim
Dedigim gibi dukan birada yapabilirsin odem icin
Ben bugun yogurtlu tavuk corbasi yaptim
Guzelim bu duygulari 90 100 kiloyu gecmis herkes hissediyorYaaa kizlar ben ilk defa boyle hissediyorum. O kadar cirkin ve sisko buldum ki kendimi tamam kiloluydum ama hic o kadar hissetmiyordum. Evde boy aynasi yok ondan hic kendimi butun olarak goremedim. Ben daha gencim yaa boyle sisko olmamam lazim. Bu gidisle hastalanicam ve evlatlarim annesiz kalacak. O kadar igrendimki kendimden kelimelere dokemiyorum.
Gecen gun camasir topladim esim katliyordu camasirlari bende baska isler yapiyordum. Kotumun bacak arasi erleyip yirtilmis dedi kendine yenisini al. Hic gidipte yenisini almak gelmiyor icimden. Dedim idare ediyorum. Siyah bi hamile pantalonum vardi kumas belini iyice siktim onu kullaniyorum. Emine artik sisko zayif kavramini ogrendi ara sira bana anne sen sisko musun diyor. Yaa ne bileyim tarif edilemez duygular icerisindeyim icimde firtinalar var resmen. Neden bu hale geldim ne kadar siskosun ne kadar iradesizsin nefsinin esiri olmussun sisko olarak oleceksin vs vs vs
Bunlari yazarken dusunurken gozyaslarin akip gidiyor dirduramiyorsun ama hala harekete gecemiyorsun. Sonra kabulleniyorsun ve biraz daha yiyorsun. Boyle bir kisir dongude devirdaim yapip duruyorsun iste...
Sabah 2 yumurta peynir zeytin
Öğle yoğurt içine yulaf kepeği olabilir yada sadece yoğurt olabilir
Aksam da tavuk yoğurt olabilir
Köfte ayran olabilir
Iyi aksamlar
Bende cocuklar vardi bugun
Yorgun ve bitkinim :)
Bu seni daha hirslandirmasi lazim cnm
Bende en son kizin yasgununde kendimi gorunce midem bulandi
olur tabi tatlim ama saf pro yapacaksan mantar miktari fazla olmasin
O da protein ama sebze :)
Bence onu ayri mantar kavurma yap
aynennnn
Valla 2 dolap kiyafet beni bekliyor
Zayiflayinca hep yeni almistim
Hepsini giyemeden geri sistim
beni alintilamisin ama :))
Ben onceki mesajda pirinc lapasi yapacagimi yazmistim cnm :)
Saf proda sadece et turu sut yogurt olur cnm
Sabah 2 yumurta peynir
Oglen yogurt
Aksam tavuk sote ayran olabilir
Pro yendigi gun ozellikle bol su icmek lazim
Dedigim gibi dukan birada yapabilirsin odem icin
Ben bugun yogurtlu tavuk corbasi yaptim
Yaaa kizlar ben ilk defa boyle hissediyorum. O kadar cirkin ve sisko buldum ki kendimi tamam kiloluydum ama hic o kadar hissetmiyordum. Evde boy aynasi yok ondan hic kendimi butun olarak goremedim. Ben daha gencim yaa boyle sisko olmamam lazim. Bu gidisle hastalanicam ve evlatlarim annesiz kalacak. O kadar igrendimki kendimden kelimelere dokemiyorum.
Gecen gun camasir topladim esim katliyordu camasirlari bende baska isler yapiyordum. Kotumun bacak arasi erleyip yirtilmis dedi kendine yenisini al. Hic gidipte yenisini almak gelmiyor icimden. Dedim idare ediyorum. Siyah bi hamile pantalonum vardi kumas belini iyice siktim onu kullaniyorum. Emine artik sisko zayif kavramini ogrendi ara sira bana anne sen sisko musun diyor. Yaa ne bileyim tarif edilemez duygular icerisindeyim icimde firtinalar var resmen. Neden bu hale geldim ne kadar siskosun ne kadar iradesizsin nefsinin esiri olmussun sisko olarak oleceksin vs vs vs
Bunlari yazarken dusunurken gozyaslarin akip gidiyor dirduramiyorsun ama hala harekete gecemiyorsun. Sonra kabulleniyorsun ve biraz daha yiyorsun. Boyle bir kisir dongude devirdaim yapip duruyorsun iste...
yok cnm normalBasamata pirincimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?