Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler hanımlar
Topige sanki ölü toprağı serpmisler. Silkelenip toparlanmamiz lazim.

Ben bu aralar kendimi motive etmeye çalışıyorum perşembe olmadı pazartesi sağlam bi diyete başlayıp bunu kar kış demeden yuruyusle de desteklemek istiyorum Rabbim nasip ederse tabi.

Hedefim bu yıl için on kilo verebilmek zor değil biliyorum kararlı olup başladıktan sonra devamı gelicek.

guzelim lahana yesil mercimek bunlar hep sislik yapan seyler

Neden yarin degil :)))

Inşallah olur canım.

Selamlar hatunlar..aktif olamıyorum bu ara işe başladıktan sonra burayı ihmal ettim ama diyetime devam ediyorum elimden geldiğince.havalar soğuk ama suyu ihmal etmiyorum zorla da olsa içiyorum.gobek epeyce indi bakalim sonumuz yani yaza kadar böyle devam etmek dileğiyle:)

Tunaydinnn hanımlar nasılsınız, çok soğudu İzmir 3 gündür ,ufaklık öksürüyor anaokuluna yollamadim bugün, zaten hep hastayız Allah beterinden korusun ne diyelim bu kış böyle geçecek belli ..
Diyete gelince dikkat ediyorum tabiki eskisi gibi çok yemiyorum arada minik kacamaklarim oluyor havaların soğuması hastalıklar derken sporda yok herkeste bir motivasyon düşüklüğü var belli ki kimse uğramıyor topige

Eveeeett yarın için bir acil eylem planı falan yapan olucak mı ecaba

Sessiz sessiz yiyenlerin bildirimlerini göreceğuk cuma günü.
İçimden bir ses kilo aldığımı fısıldıyor bana

Bakalım cuma günü napıcaz.

Gruplarımızı aktifleştirelim yine. Az kişi olsun ama gerçekten hırs yapacaklar olsun.
Herkes oldun dedik olmadı.

Kimi artı geldi kimi benim gibi 100 gr verdi.

Hala düzenimi oturtamadım uğraşıyorum.
Bir isteksizlik keyifsizlik hali var. Bişeyler yapmadığımız zamam daha keyifsiz oluyoruz.
Sizide kattım ama öyle yani öyledir :)

Ben yapicam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…